The colours of my life #week31

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

En zo zat mijn eerste werkweek na mijn vakantie er alweer op. Wat zit je dan toch altijd weer veel te snel in het ritme he? Ik deed de hele week nog rustig aan vanwege mijn voet, en werd daar erg verdrietig van. Ik wil lekker naar buiten, mijn hoofd leeg lopen. Hopelijk geneest mijn voet snel helemaal, zodat ik weer kilometers kan maken. Wie weet kan ik jullie volgende week weer wandelfoto’s laten zien…

The colours of my life

The colours of my life #week31

De mondaychallenge in de She Wears Retro groep van afgelopen week was: welke printjes zijn jouw favoriet? Bloemetjes, grafische printjes, gekke printjes? Nou, daar paste voor mij maar één jurkje bij: de Retro Kitsch print van deze collectie, met kabouters, hertjes en ezeltjes ♥

Jeej, ik kon ’s avonds buiten eten!

The colours of my life

Dinsdag droeg ik een voor mij doen wat braver jurkje. Ik draag hier liever roze laarzen onder, maar die kan ik echt nog niet aan met mijn voet.

The colours of my life

Terwijl mijn collega’s gingen wandelen, zat ik tussen de middag buiten in het zonnetje. En kijk: ik had gezelschap ♥

Jeeej voor sale! Ik kocht deze mooie Dress Texas Cottage Purple nog, ik vind de kleuren en het model zo gaaf!

The colours of my life

Na het werk natuurlijk meteen even passen! Met één gele laars eronder, hahaha!

Ik had dinsdagavond eigenlijk iets anders op de planning staan om te eten, maar mijn collega vertelde dat ze friet ging eten. En toen had ik daar ook zin in, hahaha!

The colours of my life

Ik vond een mooie, vrolijke Happy Stone op de rand van de bloembak voor mijn huis ♥

Woensdag voelde ik me bleeeegh, dus mochten de kabouters me een beetje opvrolijken. Ik werkte die dag thuis, en omdat ik aan de eettafel niet fijn met mijn been omhoog kon zitten, heb ik de hele dag in de bank gewerkt. Dat voelde toch een beetje gek, hahaha!

The colours of my life

Ik heb mezelf deze week af en toe maar een beetje verwend. Bijvoorbeeld met roomijs van de boerderijwinkel ♥

Donderdag droeg ik mijn nieuwe jurkje. Mijn La Pintura laarzen kan ik nog niet aan, maar mijn MAG laarsjes bleken er ook erg leuk onder te staan met paarse kniekousen. Althans, ik vind het leuk πŸ™‚

The colours of my life

Dit jurkje heb ik van een jurkenzusje overgenomen. Dit was destijds geloof ik mijn vierde Tante Betsy jurkje, maar op een gegeven moment was ze te groot geworden. En nu deed mijn jurkenzusje haar weg, en ik was de gelukkige. Blij mee!

Vorig jaar had ik de vlinderstruiken te kort gesnoeid, en hebben ze maar amper gebloeid. Dit jaar heb ik het snoeien overgeslagen, en nu bloeien ze wel mooi. Wat een mooie kleuren!

Ik ben vrijdagmiddag terug geweest naar de huisarts, omdat mijn voet nog niet helemaal lekker ging. Zolang ik met mijn voet omhoog zat, ging het goed, maar zodra ik een beetje in beweging kwam, werd het toch weer rood en pijnlijk. Maar volgens de huisarts ziet het er rustig genoeg uit, de antibiotica slaat aan. En ik hoef niet meer de hele tijd met mijn voet omhoog te zitten, als ik het maar een beetje rustig aan blijf doen.

Ik moest om zes uur bij de kapper zijn, dus ik at wat makkelijks. Stapelpannenkoeken! Toch een beetje gek, om ze niet na een lange wandeling te eten.

The colours of my life

Ik kreeg weer verse lichte plukjes in mijn haar, dus het was een hele zit bij de kapper.

Zaterdag heb ik eerst uitgeslapen. Ik was de hele week ontzettend moe ’s avonds, en was al een paar keer vroeg naar bed gegaan. Ik denk dat het de antibiotica is, en natuurlijk die infectie in mijn voet die zit te vervelen. Vrijdagavond was ik meteen na de kapper weer naar bed gegaan, ik lag er om kwart voor negen al in. Ik heb tot tien over acht geslapen zaterdagochtend, blijkbaar had ik het even nodig.

The colours of my life

Nadat ik me gedoucht en aangekleed had, ben ik eerst even naar de boerderijwinkel gegaan. Dat was weer een paar weken geleden, ik heb weer een boel lekkers in geslagen. En jeeeej, de rabarberjam was er weer!

Daarna heb ik een broccoli quiche gemaakt. ’s Middags had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, en ik zou niet vroeg thuis zijn. Fijn als mijn eten dan alvast klaar was πŸ™‚

Na de lunch heb ik nog een half uurtje buiten gezeten, het zonnetje kwam tevoorschijn.

Hoe anders was het toen ik om half zeven thuis kwam, de laatste 15 kilometer voor ik thuis was, kwam de regen met bakken uit de lucht. En toen ik thuis kwam, kwam de zon er weer bijna aan: duveltjeskermis!

Gisterochtend heb ik ook een beetje uitgeslapen, en daarna ontbeten met kwark, granola, banaan en aardbeien ♥

Nog een jurkje wat ik van een jurkenzusje mocht overnemen: ook deze had ik eerder en was te groot geworden. Blije ik!

The colours of my life

Ik heb ’s ochtends even boven gestofzuigd, en ondertussen een speltbrood gebakken. En daarna heb ik kokosmakronen gemaakt, wat rook het lekker!

Begin van de middag was het heel slecht in Tilburg, de plantjes hebben weer een bak met water gekregen.

The colours of my life

Maar eind van de middag, net toen ik klaar was met een pan risotto te maken, was het opeens stralend weer.

Daar heb ik natuurlijk even van geprofiteerd, ik heb een uur lekker in het zonnetje gezeten ♥

Mijn kleine appelboompje wat vorig jaar nog in een mand stond, heeft de verhuizing naar de volle grond goed doorstaan. Weliswaar hangt er maar 1 appeltje aan, maar dat is niet erg. Zo kan hij eerst sterke takken krijgen, dan hopelijk volgend jaar wat meer appels!

Ik heb meteen een portie op van de risotto die ik ’s middags gemaakt had. De rest is de vriezer in gegaan.

En toe had ik kersen en een paar pruimen. Ik word er soms gewoon bang van, zo gezond als ik momenteel eet πŸ˜‰

En toen zat de week er weer op! Ik hoop dat de genezing van mijn voet de komende week doorzet, zodat ik voorzichtig het wandelen weer kan oppakken. Ik mis het zo… En het wordt deze week zonniger en warmer. Persoonlijk vind ik het weer zoals het nu is, prima hoor. Zolang ik af en toe buiten kan zitten, ben ik al blij. Ik heb dit tien keer liever dan bloedheet weer eerlijk gezegd. Maar komende week komen de warmte-aanbidders ook even aan hun trekken, geniet er van! Een mooie week gewenst! ♥

8 Comments on The colours of my life #week31

 1. Miranda Aerts
  10 augustus 2021 at 11:24 (11 maanden ago)

  We hopen echt voor jou dat je weer snel kunt wandelen, dat stilzitten is niks voor jou!
  Fijne week en beterschap met je voet β™‘

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  9 augustus 2021 at 17:01 (11 maanden ago)

  Ik hoop dat je voet snel geneest en je weer kan wandelen. Je gezonde leefstijl is volgens mij ook lekker

  Beantwoorden
 3. Annette
  9 augustus 2021 at 12:48 (11 maanden ago)

  Dat laatste jurkje is echt leuk, heerlijk kleur ook.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  9 augustus 2021 at 10:32 (11 maanden ago)

  Was fijn je weer te zien.
  Hopelijk gaat het met je voet snel beter en kun je weer aan de wandel.

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  9 augustus 2021 at 10:09 (11 maanden ago)

  Balen van je voet, hoop met je mee dat ie snel hersteld is. En wat super leuk, van die Happy Stone. Dat moet een verrassing geweest zijn, ‘m te vinden !

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  9 augustus 2021 at 09:05 (11 maanden ago)

  Heel veel sterkte met je voet! Wel weer prachtige fotoβ€˜s en je ziet er heel goed uit maar jammer dat sommige jurkjes te klein zijn geworden. Maar fijn dat je ze van je jurkenzusje hebt kunnen overnemen. Staan je mooi! Ben dol op vlinderstruiiken ruiken heerlijk! Hopelijk kun je wel weer lopen later deze week en wordt het een mooie weelk waar de zon zich hopelijk ook weer laat zien! Ga duimen voor een goed herstel van je voet.
  Liefs

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  9 augustus 2021 at 08:38 (11 maanden ago)

  Balen van je voet.
  Wat een pretty dress had jij in de sale geshopt.
  Het staat jou allemaal zo mooi.
  Heerlijk om zo super gezond te eten.

  Van harte beterschap Xoxo

  Beantwoorden
 8. Bouke
  9 augustus 2021 at 08:35 (11 maanden ago)

  Ik duim met je mee! Vervelend dat je her wandelen moet missen, doet je zo goed… hoop dat er snel verbetering merkbaar is. En natuurlijk binnenkort nieuwe collecties ook iets om naar uit te kijken! Fijne week

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.