The colours of my life #week32

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week werd het warmer, en warmer, en bloedheet in het weekend. Blegh, geen klap aan vind ik! Maar ja, tot nu toe mag ik niet mopperen over de zomer die we tot dusver gehad hebben, dus ik worstel me braaf door deze hittegolf heen hoor. Eigenlijk had ik gisteren ook helemaal geen zin om dit artikel te schrijven, ik wilde alleen maar lamlendig op de bank hangen voor de ventilator, hahaha! Maar daar wordt ook niemand beter van, dus heb ik toch maar braaf een weekoverzicht gemaakt. Ik hoop dat jullie fit genoeg zijn om het te lezen πŸ˜‰

The colours of my life

The colours of my life #week32

Ik heb deze week iedere ochtend zes kilometer gelopen, yes! Zelfs toen het eind van de week zo warm werd, heb ik niet overgeslagen. Ik heb toen wel iets rustiger gelopen, en de 20 kilometer heb ik dit weekend even geskipt, daarvoor vond ik het Γ©cht te warm!

Daar is de zon!

The colours of my life

Maandag droeg ik dit leuke, uber retro jurkje van het merk Margot. EΓ©n van de weinige niet-Tante Betsy jurkjes in mijn kast πŸ™‚

Het bloemenveld vlakbij mijn werk staat er zo kleurrijk bij!

The colours of my life

Je kunt al goed merken dat de dagen korter worden, ik zie de opkomende zon steeds later tijdens mijn ochtendronde.

Dinsdag droeg ik dit leuke kersensetje van Tante Betsy van de huidige collectie. Ik vind de top zo’n leuk retro modelletje! ♥

’s Avonds zat ik lekker buiten in het zonnetje. Gewoon, omdat het kan. En het er later in de week veel te warm voor zou worden.

Ik zie tijdens mijn ochtendronde al heel veel eikels op de grond liggen. Zou dat door de droogte van de laatste tijd komen, dat ze al zo vroeg vallen?

The colours of my life The colours of my life

Woensdagochtend deed ik mijn omslagdoek nog om in de auto, maar dat was volgens mij de laatste dag. Daarna was het er veel te warm voor.

Ik had deze week heerlijk brioche bij als tussendoortje, dat vind ik zo lekker!

The colours of my life

Mijn medaille van de Alternatieve Vierdaagse kwam binnen, dat voelde wel even heel speciaal hoor! Natuurlijk hopen we met zijn allen dat we volgend jaar weer een normale Vierdaagse kunnen lopen, maar deze editie zullen we nooit meer vergeten.

Woensdagavond at ik broodjes hamburger. De hamburgers zijn vegetarisch, en gemaakt van paddenstoelen. En ze zijn zΓ³ lekker! ♥

The colours of my life

Dit is één van de mooiste foto’s die ik tijdens al mijn wandelingen gemaakt heb, vind ik.

Ik droeg donderdag dit leuke oudje van Tante Betsy, zo’n heerlijk jurkje!

The colours of my life

’s Middags trakteerde een collega op ijsjes, jammie!

’s Avonds had ik zin in friet πŸ™‚

The colours of my life

En ik had aardbeien-roomijs met roomboter koekkruimels toe. Wat een verwennerij!

Mijn boodschappen werden donderdagavond bezorgd. Lekker alles weer aangevuld!

The colours of my life

Daardoor kon ik vrijdag ontbijten met aardblijtjes ♥

Prachtige zonsopkomst in het park.

Vrijdag zou het al heet worden, dus droeg ik een mouwloos jurkje. Op kantoor is het gelukkig goed vol te houden, daar hebben we airco.

Ik had een echt relaxed weekend, alles wat ik in het huishouden moest doen had ik afgelopen week ’s avonds al gedaan. En dat was maar goed ook, want vanaf zaterdag zat de warmte ook in mijn huis. Maar eerst lekker relaxed wakker worden met een pyjama-ontbijtje πŸ™‚

The colours of my life

Na het douchen en aankleden heb ik eerst zes kilometer gelopen. Het was al best warm…

The colours of my life

Ook nu droeg ik weer een lekker mouwloos jurkje, dit model draagt zo fijn met dit warme weer!

Na het wandelen ging ik nog naar de boerderijwinkel, ik heb weer zulke lekkere dingen gekocht!

The colours of my life

Daarna heb ik nog even buiten koffie gedronken, er was toen nog schaduw op mijn terras. Om half 1 werd het echt te warm en ben ik naar binnen gegaan.

Ik vind mijn Betsy tuinhuisje nog steeds zo leuk!

The colours of my life

Dit was mijn beeld de rest van de dag. Later gingen de rolluiken en gordijnen nog helemaal dicht, zo houd ik de warmte redelijk buiten.

Eind van de middag vond ik dat dit een mooie dag was voor het kersenbier wat ik nog in de koelkast had staan πŸ™‚

The colours of my life

’s Avonds at ik deze tΓ© lekkere stapelpannenkoeken met biologische rabarber-vanille jam en aardbeien ♥

Gisteren stond ik al vroeg op. Ik ging ’s ochtends bij mijn ouders koffiedrinken, omdat het dan nog niet te warm zou zijn in hun tuin. En voor die tijd wilde ik toch nog graag zes kilometer lopen.

The colours of my life

Het was inderdaad prima te doen, in de schaduw (en met de ventilator buiten). Genoeg drinken, dat is het belangrijkste met dit weer. En rustig aan doen uiteraard.

The colours of my life

Jeeeej, mijn moeder had mijn nieuwe boodschappentas klaar! Wat is hij mooi geworden he? Nu kan ik helemaal in stijl boodschappen doen ♥

Hij is helemaal gevoerd met groene ruitjesstof, die perfect bij de andere kleuren past.

The colours of my life

Ik heb nog mee geluncht bij mijn ouders, en toen ben ik weer naar huis gegaan. Konden we lekker allemaal naar binnen, de (relatieve) koelte in.

’s Middags heb ik vooral op de bank gezeten. Ik wilde eigenlijk nog een artikel schrijven, maar daar had ik de fut niet voor. Komt wel weer als deze hittegolf over is. Ik heb nog wel een paar kaartjes gemaakt voor jurkenzusjes aan wie ik iets verstuur vandaag. Niks bijzonders hoor, gewoon leuke stempelkaartjes.

En toen zat deze week er weer op. Nog een aantal dagen deze hitte, hopelijk wordt het daarna wat aangenamer. Ik kijk er erg naar uit πŸ˜‰ Heb jij nog vrij deze week? En ga je van de zon genieten, of blijf je net als ik zoveel mogelijk binnen? Ik hoop dat je sowieso een fijne week hebt! ♥

13 Comments on The colours of my life #week32

 1. Joyce
  10 augustus 2020 at 16:11 (2 jaren ago)

  Echt zo knap he dat je gewoon door loopt! Het idee alleen al… Ik moest vorige week extra werken, daar is het heerlijk, dus ik vond het helemaal niet erg. Morgen mag ik weer heen ik zie er nu al naar uit. Succes deze week!

  Beantwoorden
 2. jane
  10 augustus 2020 at 11:39 (2 jaren ago)

  wauw die tas die is echt heel mooi gemaakt

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  10 augustus 2020 at 10:37 (2 jaren ago)

  Met plezier weer gelezen.

  Beantwoorden
 4. Jose
  10 augustus 2020 at 10:13 (2 jaren ago)

  Ik vind het wel heel goed dat je ondanks deze hitte toch bent gaan wandelen! Vroeg in de ochtend is het nog aangenaam buiten, maar later op de dag……. Hier nog 1 weekje vakantie, doe weinig, in de tuin waait sinds gisteren een heerlijk windje en is het in de schaduw goed uit te houden.
  Maar nu het belangrijkste deel van mijn reactie: wat heeft je moeder een prachtige boodschappentas gemaakt! Zo mooi, de kleuren, de geruite voering. Het is de mooiste boodschappentas die ik ooit heb gezien! Heel veel complimenten voor je moeder!

  Beantwoorden
  • Marion
   10 augustus 2020 at 10:57 (2 jaren ago)

   Die jam lijkt me toch zooooooo lekkerrrrr, wij hebben vakantie dus veel buiten maar wel in de schaduw of in het zwembad, het strand is dichtbij maar vind het Te druk en Te warm

   Fijne week

   Beantwoorden
 5. bychristiana
  10 augustus 2020 at 10:00 (2 jaren ago)

  Ik ben gewoon aan het werk, alhoewel gewoon, haha, ik vind dit soort weer maar niks. Slim inderdaad om alles dicht te doen, wij doen dat ook zo veel mogelijk. Leuk zeg, je boodschappentas, knap dat ze dat zelf gemaakt heeft, hij is jou wel echt op het lijf geschreven!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  10 augustus 2020 at 09:11 (2 jaren ago)

  Inderdaad, wat een hitte!
  De laatste week van mijn vakantie en wat zou ik die graag even ruilen voor een weekje 21 graden.
  Het is helaas niet anders, dus fietsen op mijn mooie nieuwe fiets zit er niet echt in deze dagen.
  Werk ze en een fijne week voor jou! X

  Beantwoorden
 7. Marja Bouwman
  10 augustus 2020 at 09:11 (2 jaren ago)

  Wauw, wat een gave tas heeft je moeder gemaakt. Super origineel, niemand die dezelfde heeft. Mooie foto’s van de zon die opkomt. Fijne werkweek, het blijft nog even warm. Puf,puf.

  Beantwoorden
 8. Forever38.com (Vera)
  10 augustus 2020 at 08:59 (2 jaren ago)

  Je maakt me nieuwsgierig naar de vegetarische hamburgers. Van welk merk zijn ze ?
  Enne, succes met de hitte de komende dagen. Ik blijf ook het liefst binnen hoor !

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 augustus 2020 at 08:12 (2 jaren ago)

   Ze zijn niet van een merk, ik koop ze bij de boerderijwinkel πŸ™‚

   Beantwoorden
 9. Jacqueline Oud
  10 augustus 2020 at 08:23 (2 jaren ago)

  Het is inderdaad erg warm hier, ben zelf net terug van een vakantie in Frankrijk waar het net zo warm was. Maar waar we een heerlijk koel verblijf hadden met dikke stenen muren en daardoor was het binnen heerlijk koel. Hier moet ik in de nacht alles opengooien om nog wat koelte te vangen. Maar hier dichter bij zee was een heerlijk windje gisteren in de avond en de nacht, waardoor ik heerlijk geslapen heb. Maar overdag is het zwaar gisteren wel naar zee gevlucht waar het goed zoeken was naar een rustig plekje. Maar heel Corona prof daar te dag kunnen doorbrengen. De zee was erg wild en ben er ook maar tot mijn kuiten in geweest , maar ook dat gaf al heerlijke verkoeling.Reddingsbrigade was heel actief echt naar dat er desondanks dat mensen overleden zijn. Maar snap dat het in het binnenland nog warmer moet zijn dan hier. Sterkte voor iedereen! Knap dat je nog geschreven hebt, prachtige omslagdoek en je moeder heeft echt een prachtige boodschappentas gemaakt. Goed dat je in deze warmte minder gewandeld hebt. Margot staat je ook heel mooi, is ook net even anders , gedurfder wat je goed staat! Sterkte met de warmte en liefs,

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   10 augustus 2020 at 08:24 (2 jaren ago)

   Corona proof:-) bedoel ik

   Beantwoorden
 10. Ellen
  10 augustus 2020 at 08:06 (2 jaren ago)

  Wat stoer dat je toch t artikel geschreven hebt. Krijg hier niets uit handen. Gisteren een rondje met mijn auto gereden.( bedacht dat ik daar airco heb dus dat ik even op temperatuur kon komen daarbinnen. In de ochtenden zit ik rond 6.30 buiten in de hoop wat koelte te vangen. De hersenen die ik nog heb voelen slowly fried. Hoop snel weer gewoon 25 graden.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.