The colours of my life #week32

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een lekker korte werkweek, ik had vrijdag een dagje vrij genomen. En ik ging die dag allemaal leuke dingen doen, zoals het ook eigenlijk ‘hoort’ op een vrije dag πŸ™‚ Kijk je mee naar wat ik deze week allemaal deed?

The colours of my lifeThe colours of my life #week32

Ik geniet echt zo van het huidige zomerweer: gewoon normaal Nederlands zomerweer. Waarbij ik kan dragen wat ik wil, en ook de jurkje met korte mouwen gewoon uit de kast kunnen. Ik begon de week in de lieve Dress Claudia Moddie in het blauw ♥

Ik was van plan om ‘s avonds iets gezonds te eten, maar ik zwichtte toch voor de pannenkoeken πŸ˜‰

Ook Dress Keyhole Drops had ik een tijdje niet gedragen, vanwege de hoge halslijn was het hier steeds te warm voor. Maar wat is het toch een plaatje!

The colours of my lifeWoensdagavond was het mooi weer om het gras te maaien. Dat doe ik ongeveer één keer per week momenteel, en ik probeer het altijd te plannen op een dag dat het niet te warm is.

Liefde voor printjesmix! #mixandmatch

Donderdagavond had ik weekend, maar ik ging met nogal een bleegh-gevoel naar huis. De doos Merci die ik van de overburen kreeg voor het verzorgen van hun planten tijdens de vakantie, had dan ook niet op een beter moment kunnen komen. Hij ging dezelfde avond al voor een derde op, oeps!

The colours of my lifeVrijdag was ik dus lekker vrij. Ik was eigenlijk van plan om vroeg op te staan zodat ik eerst nog vijf kilometer kon wandelen voor ik de deur uit ging. Maar het regende, en ik had eigenlijk nog geen zin om op te staan om zeven uur. Dus ik besloot om de dag lekker relaxed te beginnen, gewoon met een kopje koffie op de bank. Die kilometers haalde ik later op de dag overigens nog dubbel en dwars in!

Om kwart over tien had ik met Neeltje en Hennie afgesproken bij KnUS in Dongen, om de nieuwe Tante Betsy jurkjes te gaan passen. Het verslag stond gisteren online, heb je het al gelezen?

The colours of my lifeDaarna reed ik door naar Castricum, ik ging weer op visite bij een jurkenzusje. We waren met zijn drietjes, en na een kop koffie (of waren het er drie?) hebben we een flink eind gewandeld, naar het strand. Het was daar inmiddels droog, maar vreselijk benauwd. Volgens mij ben ik wel twee liter zweet verloren, hahaha! Aan het strand zelf was het heerlijk, daar hebben we wat gedronken.

The colours of my lifeOp de terugweg hebben we pannenkoeken gegeten, lekker buiten op het terras.

Uiteindelijk hadden we ruim tien kilometer gelopen, dus dat toetje paste er ook heus nog wel bij πŸ˜‰

Rond tien uur was ik weer thuis, ik was onderweg net aan de mini tornado bij Amsterdam ontsnapt. Ik had alleen de enorm harde slagregen die rond de mini tornado viel πŸ˜‰ Ik was best wel moe, maar wat een heerlijke dag was het!

The colours of my lifeZaterdag heb ik een beetje uitgeslapen, en na het ontbijt heb ik weer vijf kilometer gelopen. Gelukkig was het niet meer zo benauwd als vrijdag, er stond een wat frisser windje.

The colours of my lifeIk was vrijdagavond met natte haren gaan slapen, dat leverde een enorme bos met krullen op πŸ™‚

Daarna een kopje koffie, wat een heerlijk begin van de zaterdag zo!

The colours of my lifeEind van de ochtend heb ik de bovenverdieping gestofzuigd en gedweild, dat was het enige wat ik nog in het huishouden hoefde te doen. Het bevalt me zo goed om het huishouden doordeweeks ‘s avonds te doen! Ik hoop dat ik het in de wintermaanden ook volhoud.

Om één uur gingen we met de hele familie en de ouders van mijn schoonzusje lunchen in Oisterwijk, voor de verjaardagen van mijn broer en schoonzusje.

The colours of my lifeIk had boerenlandbrood met warme brie en honing, jammie!

En ijs toe! Samen met mijn schoonzusje, de rest was al afgehaakt, hahaha!

The colours of my lifeVan mijn zus kreeg ik vier repen Tony’s Chocolonely, omdat ze van mij een LED lamp voor gel nagellak had gekregen met wat nagellakjes erbij. Ze vroeg wat ik ervoor wilde hebben, dus ik zei: doe maar een reep Tony’s πŸ™‚

Zaterdagavond ging ik een beetje verdrietig naar bed. Vlak voor ik naar bed ging ontdekte ik dat het twee jaar geleden was dat Benthe de maagkanteling kreeg. En dat was best een heftige herinnering, ze is toen echt door het oog van de naald gekropen. Daardoor sliep ik wat later, en besloot om gisterochtend ook wat langer te blijven liggen. Na ontbijt, wandeling en koffie heb ik me opgemaakt en mijn haar gedaan, en mooie outfitfoto’s gemaakt van mijn nieuwe jurkje. Dit artikel komt later deze week online!

The colours of my lifeDaarna heb ik mijn auto grotendeels leeg gehaald. Ik krijg binnenkort een nieuwe (of nou ja, ik betaal er natuurlijk een boel geld voor πŸ˜‰ ) en vandaag wordt mijn huidige auto schoongemaakt en worden de stickers verwijderd.

Daarna heb ik mijn pannenkoekenplant in een grotere pot gezet, en alle baby pannenkoekjes los gemaakt.

The colours of my lifeDie zitten nu in de couveuse om verder aan te sterken voor ze echt op kamers mogen πŸ™‚

The colours of my lifeDaarna heb ik gegeten, en ben ik te voet naar de supermarkt gegaan. Ik hoefde maar een paar boodschapjes, en zo had ik meteen weer een mooie wandeling.

The colours of my lifeIk nam onder andere deze thee mee, hij is best lekker, echt zomers!

The colours of my life Gistermiddag heb ik artikelen geschreven, en om half zes heb ik mijn mini BBQ aangestoken. Dit keer had ik goede briketten (ik denk dat ze vorige keer niet warm wilden worden omdat het het restantje uit de zak was), en had ik heerlijke hamburgers, gegrilde courgette en wat rauwkostmix. Jammie!

Komende week heb ik weer een gewone week. Afgelopen week merkte ik op de weg al dat het weer drukker werd, nog maar een week en dan beginnen hier in het zuiden de scholen weer. Gelukkig mag ik aftellen naar mijn vakantie, nog drie weken! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

7 Comments on The colours of my life #week32

 1. Annette Elias
  16 augustus 2019 at 01:27 (11 maanden ago)

  Wat weer een fijne week, ook al waren er ook moeilijke emomentjes. Knap dat je er toch altijd weer wat leuks van maakt!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  12 augustus 2019 at 18:41 (11 maanden ago)

  Lekker hoor in je eentje evengoed de barbecue aan! πŸ™‚ had je gewoon een eigen auto of was hij geleased bijvoorbeeld met die stickers? Vond het wel leuk staan!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  12 augustus 2019 at 13:09 (11 maanden ago)

  Een week met ups en downs, veel kleur en twee keer pannenkoeken πŸ™‚
  Mijn vakantie zit er weer op, een lekker vooruitzicht voor jou om af te kunnen tellen.
  Fijne week voor jou! X

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  12 augustus 2019 at 10:15 (11 maanden ago)

  Was weer genieten van je blog, fijne werkweek β˜€οΈ

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  12 augustus 2019 at 09:26 (11 maanden ago)

  Die foto waarop je dat blauwe bekertje in je hand hebt en die bloem in je haar he? In de eerste instantie dacht ik daar dat je lange oorbellen droeg! In werkelijkheid is dat de lamp die achter je hangt, haha;-) Maar volgens mij staan lange oorbellen jou wel mooi dus!

  Beantwoorden
 6. MIna
  12 augustus 2019 at 08:30 (11 maanden ago)

  Fijn dat je zulke leuke uitjes had! Deze rode Frida staat je super! Ben benieuwd naar alles wat je nog gaat aanschaffen!

  Beantwoorden
 7. Caro
  12 augustus 2019 at 07:15 (11 maanden ago)

  Leuke week zeg. Met een lach en een traan… en een paar liter zweet! Mooie jurk gescoord en komende week een nieuwe auto! Ik ben benieuwd

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.