The colours of my life #week33

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Ik denk dat afgelopen week het zomerweer een dieptepunt bereikte. Hoewel ik absoluut niet klaag, want ik heb nog steeds tien keer liever dit dan de hitte van de afgelopen zomers. Toen zat ik geregeld dagenlang binnen, met alle ramen en rolluiken dicht. Nu kan ik in ieder geval nog naar buiten, en gewoon mijn ding doen. Hopelijk wordt het komende week weer wat beter, van het zonnetje knappen we uiteindelijk allemaal toch wel op he? Ik laat jullie weer zien wat ik allemaal deed!

The colours of my life

The colours of my life #week33

Ik begon de week goed: maandagochtend liep ik 5,5 kilometer voor ik naar mijn werk ging. Ik zag een glimp van de zon, en kon lekker droog lopen. Sowieso heb ik de hele week ’s ochtends droog kunnen lopen, ondanks het slechte weer.

Ik had zin om de week lekker knallend te beginnen, en dat is gelukt! ♥

The colours of my life

Zo leuk, mijn buurvrouw van een paar deuren verder heeft een ‘stenenbieb’ gemaakt met allemaal mooie Happy Stones ♥ Hier word je toch echt heel blij van?

Dinsdag had ik nog heel enthousiast blote benen, maar daar had ik later wel een beetje spijt van. Ik heb ’s middags op kantoor zelfs de hele tijd mijn jacket aan gehad, zo koud had ik het. En als ik het koud heb, dan is het echt berekoud!

Het was een vieze grijze, koude en natte dag. Dus ik besloot ’s middags dat ik ’s avonds lekker frietjes ging eten, en ik dronk er een wijntje bij. When life gives you lemons, put a little mayo on it!

Ik had me voorgenomen om woensdag geen blote benen te doen, maar het was weer wat warmer. Dus ik besloot het nog een kans te geven πŸ˜‰

The colours of my life

’s Avonds na het eten heb ik eerst het gras gemaaid, en daarna de keuken gepoetst. Dat was volgens mij mijn enige actieve avond deze week, de rest van de week had ik er geen energie voor. Ik besloot het om het dan maar in het weekend te doen, maar uiteindelijk werd het een soort van huishoudloze week.

Ik denk dat mijn energiedip door het donkere weer kwam, ik heb dan altijd echt veel minder zin in alles. Herkennen jullie dat?

The colours of my life

Dus pakte ik maar wat extra uit met mijn outfits, lekker gek en vrolijk!

Mijn bord matchte donderdagavond met mijn jurkje. Nou ja, een soort van πŸ™‚

The colours of my life

Ik kan er maar niet aan wennen, de boodschappen die voor de voordeur gedropt worden. Zouden de bezorgers ze ooit weer binnen in de keuken gaan brengen?

Toen ik mijn boodschappen opgeruimd had, piepte de zon zowaar tevoorschijn. Maar voor ik een kopje thee kon pakken om er even van te genieten, was ze al weer weg.

The colours of my life

Dus ging ik nog even aan de slag in de keuken, ik maakte suikervrije, koolhydraatarme kokosmakronen. Alleen sloeg het eiwit weer slap toen ik de kokosrasp en vanille aroma erdoorheen roerde, ik was waarschijnlijk iets te enthousiast πŸ˜‰ Maar ze smaakten er niet minder lekker om hoor!

Hahaha ik dacht wat zie ik nou in mijn pannenkoekenplant? Paddenstoelen!

The colours of my life

Vrijdag had ik zin in dit wat oudere jurkje van Tante Betsy, de ♥♥♥ blijven leuk!

Na het werk maakte ik een pan spaghetti: één portie om meteen te eten, en drie gingen er in de vriezer.

The colours of my life

Op het werk hadden we al ‘vreet-vrijdag’, daar kon best nog een bakje ijs achteraan πŸ˜‰

Mireille heeft vanaf september een nieuw merk in haar assortiment, Rainpharma. Ik ontving deze Jungle Beauty Adventure Box, waarin tien producten zitten om kennis te maken met het merk. Ik ben zo benieuwd, het ziet er zo goed uit!

Zaterdag had ik de wekker vroeg gezet. Ik had ’s middags om twee uur een afspraak, en ik wilde eigenlijk voor die tijd mijn 24 kilometer gelopen hebben. En gedoucht zijn πŸ˜‰ Maar toen ik om half zes op de badkamer stond, bedacht ik me dat ik toch eigenlijk wel gek was. Dus ben ik weer lekker terug in bed gekropen en heb tot acht uur geslapen.

The colours of my life

Het was best warm zaterdag, dus weer voor een mouwloos jurkje. Later heb ik me nog omgekleed voor ik de deur uitging. Ik had het zo warm dat mijn jurkje niet helemaal fris meer rook πŸ˜‰

Lekker lopen met een zonnetje op je bol, daar knapt een mens van op!

Eind van de ochtend maakte ik ook nog een pan tagliatelle. Zo hoefde ik eind van de middag niet meer te koken, mocht ik wat later thuis zijn.

The colours of my life

Ik ging naar een pluktuin in West Brabant, het vrolijke verslag kon je gisteren lezen.

The colours of my life

Toen ik thuis kwam, was het gelukkig nog droog, dus ik kon weer buiten eten. Met meloen en aardbei na ♥

Ik ben zo blij met mijn mooie zelf geplukte boeket!

Ook gisteren sliep ik een beetje uit, en na de weersvooruitzichten gecheckt te hebben, besloot ik het erop te wagen en mijn 24 kilometer alsnog te lopen. Zo te zien viel het hier in Brabant mee met de regen. Na een lekker, stevig ontbijt met banaan Γ©n aardbeien was ik er klaar voor!

The colours of my life

Let’s go!

Het was donker en grijs weer, maar het eerste stuk liep ik droog. Op dit punt begon het te regenen, wat uiteindelijk een half uur aanhield. Gelukkig was ik voorbereid en had ik mijn paraplu bij me.

Het thema van deze wandeling was grijs πŸ˜‰

The colours of my life

Maar mij heb je niet zomaar hoor, ik ging gewoon nog enthousiaster op zoek naar kleur tussen al het donker! Gelukkig staat er nog heel veel in bloei, mede mogelijk gemaakt door het ’typisch Hollandse zomerweer’.

Na 12 kilometer heb ik serieus overwogen om te stoppen. Ik had zo ontzettend geen zin meer, bleeegh! Maar ik heb mezelf een paar dropjes gegeven, en afgesproken dat ik in ieder geval de tweede ronde van 5,5 kilometer nog zou doen. Als ik dan nog steeds zo weinig zin had, mocht ik stoppen. En gelukkig: tijdens die tweede ronde vond ik mijn zin weer terug πŸ™‚ Dus na de theepauze met krentenbrood ging ik gewoon ook nog voor de laatste zes kilometer.

The colours of my life

En jippie: tijdens die laatste ronde werd ik gewoon getrakteerd op zon! Zie die blauwe lucht rechtsbovenin ♥

Ook op dit stuk waren nog mooie, kleurrijke bloemen te vinden.

The colours of my life

Deze steen had ik uit de bieb van de buurvrouw meegenomen. Hij mocht mij wat power geven voor de laatste ronde, en 1,5 kilometer voor ik thuis was heb ik hem ergens achtergelaten. Hopelijk wordt/is hij gevonden voor iemand die ook wat extra power kan gebruiken.

Yes, I did it!

Nog een extra motivatie om vol te houden: ik had mezelf stapelpannenkoeken-de-luxe beloofd. Met biologische rabarberjam met vanille, en aardbeien ♥

Nadat ik gedoucht had en mezelf weer als herboren voelde, kon ik gewoon buiten in het zonnetje thee drinken! Vlak daarna ging de zon wel weer even weg, maar die 20 minuten heb ik toch maar mooi meegepikt!

Groeien er zomaar wilde viooltjes tussen de bestrating in mijn tuin!

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, is de nieuwe collectie van Tante Betsy nog niet gearriveerd. Zodra de eerste levering er is, ga ik weer passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop. Met Neeltje, als die tenminste terug is van vakantie. Hopelijk komt het komende week, ik heb wel zin in nieuwe jurkjes πŸ™‚ Verder heb ik een korte werkweek, ik ben vrijdag lekker een dagje vrij. Ik heb een heel druk weekend volgende week, dus ik besloot om vrijdag lekker extra vrij te nemen, zodat ik dan kan lopen Γ©n mijn hoofd kan leeg maken voor de drukte. Dat wordt dus een vol weekoverzicht volgende week! Ik wens jullie allemaal weer een fijne week, probeer lekker wat zonnestraaltjes te vangen! ♥

11 Comments on The colours of my life #week33

 1. Neeltje
  23 augustus 2021 at 21:26 (10 maanden ago)

  Ja nieuwe jurkjes. Kom maar door. Het zonnetje tijdens deze zomer is maar mager aanwezig inderdaad!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 augustus 2021 at 20:56 (10 maanden ago)

   Ja, echt super leuk he?

   Beantwoorden
 2. Jooske
  23 augustus 2021 at 09:49 (10 maanden ago)

  Blegh, raar weer he! Maar idd, ik heb ook liever dit dan 30+. Wat is dat jurkje van maandag leuk, die paarse met witte stippen! Waar is die van? En ik ben ook erg benieuwd naar je recept van de kha kokosmakronen! Fijne week!

  Beantwoorden
 3. Bouke
  23 augustus 2021 at 09:44 (10 maanden ago)

  Ik had ook een dipweek! Het ziet er naar uit dat het snel najaar is…. Met veel mooie collecties is dΓ t niet erg… maar ik had stiekem echt nog wat zonnige zomeravonden voor mezelf gewenst

  Dan zelf maar slingers creΓ«ren! Doe je goed

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 augustus 2021 at 21:01 (10 maanden ago)

   Hopelijk hebben september en oktober nog een prachtige Indian Summer voor ons in petto β™₯

   Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  23 augustus 2021 at 08:54 (10 maanden ago)

  Wat goed dat je weer je km’s hebt gewandeld! De regen viel heel erg mee, gelukkig.
  Vandaag weer een grijze start van de dag maar zoals je zegt, er is altijd ergens kleur te vinden.
  Fijne week voor jou πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 augustus 2021 at 21:01 (10 maanden ago)

   Jullie ook een fijne vakantieweek!

   Beantwoorden
 5. Annette
  23 augustus 2021 at 08:39 (10 maanden ago)

  Ik zat ook midden in de week aan de frietjes vorig week, het was niet mijn week dus had wat troostvoer nodig hahaha. In het gooi helaas zaterdag ook geen zon, had me erop verheugd maar na 10 minuten vertrok hij en bleef het de hele dag grijs. Gelukkig heb ik nog een weekje Griekenland in het verschiet, nog even 2 weken bikkelen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 augustus 2021 at 21:02 (10 maanden ago)

   Wat een heerlijk vooruitzicht!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.