The colours of my life #week34

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was mijn laatste (drukke) werkweek voor mijn vakantie, werd het weer bloedheet (bleeegh) en had ik een mega grote kikker in mijn tuin πŸ™ Die is inmiddels gelukkig verhuisd, en ook de warmte is voorlopig voorbij. Dus kon ik gisteren weer een grote ronde wandelen, heerlijk! Ik knapte er enorm van op! Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week34

Wat een heerlijke manier om de werkweek te starten: een granola-ontbijtje met aardbeien! ♥ De laatste werkweek voor mijn vakantie, het aftellen kon beginnen!

The colours of my life

Na mijn ontbijt liep ik zes kilometer en werd getrakteerd op dit sprookjesachtige plaatje ♥

Ik droeg maandag een jurkje uit afgelopen wintercollectie van Tante Betsy. Maar het is een heerlijk dun jurkje, en ze heeft korte mouwen. Dus prima voor nu!

Dinsdag droeg ik weer eens een jurkje met een kraagje, van deze zomercollectie. Met warm weer draag ik geen kraagjes, maar begin van de week hadden we gelukkig een paar wat koelere dagen. Zo kon het binnen ook een beetje opfrissen.

The colours of my life

’s Avonds at ik weer de heerlijke vegetarische hamburgers. Ik kreeg er de vorige keer vragen over, van welk merk ze zijn. Ze komen bij de boerderijwinkel vandaan waar ik regelmatig naartoe ga, geen merk dus. Maar wel echt een aanrader!

The colours of my life

Woensdag at ik de allerlaatste kersen van de kersenboer van dit seizoen… Ik at ze wel in stijl πŸ˜‰

The colours of my life

Donderdag werd het weer warm, en besloot ik de leuke Dress Manga te dragen. Met bijpassende oorbellen (niet helemaal goed te zien op de foto) in de vorm van lolly’s πŸ™‚

Vrijdag was mijn laatste werkdag voor mijn vakantie, maar ik had er gewoon helemaal geen zin in. Woensdagavond ontdekte ik (terwijl ik de plant water aan het geven was) een enorme kikker in een bloempot in de tuin. En hoewel ik me zΓ³ voorgenomen had om me er dit jaar niet zo van ondersteboven te laten brengen, schrok ik me het apelazerus en ben naar binnen gevlucht. De volgende dag zou hij vast weg zijn. Niet dus, donderdagavond zat hij nog op precies dezelfde plek πŸ™ Ik heb toen in de familie-app gevraagd of iemand hem in het weekend weg wilde halen, maar toen belde mijn moeder waarom ik de (ex)overbuurman niet vroeg te helpen. Die is weliswaar een paar maanden geleden verhuisd, maar woont maar een paar straten verder. Dus dat heb ik gedaan, en die kwamen de kikker met drie man sterk vangen en verhuizen naar het water hier vlakbij. Hopelijk blijft hij daar nu ook.

Maar ik was er helemaal overstuur van, en de warmte van donderdag en vrijdag hielp ook niet echt mee. Met als resultaat dat ik gewoon helemaal geen zin meer had in mijn vakantie πŸ™

The colours of my life

Toen ik om kwart over zeven weg reed naar mijn werk, was het gewoon al 24 (!) graden!

Vrijdagavond had ik een afspraak bij de kapper, en heb de rest van de avond eigenlijk niets gedaan. Ik was zo ontzettend niet in de vakantie-mood, en zelfs een beetje verdrietig.

Zaterdagochtend was ik een beetje bijgetrokken, ik had goed geslapen. Nog niet zonder ventilator, want op mijn slaapkamer was het nog steeds warm. Na mijn ontbijt en douchen en aankleden heb ik een ronde van zes kilometer gelopen. Omdat het gisteren nog verder zou afkoelen, had ik besloten dat ik dan weer 20 kilometer zou lopen. Dat was al drie weken geleden!

The colours of my life

Deze Dress Maria Beau Belle kocht ik nog in de supersale bij Tante Betsy. Ik heb deze print al in het andere model, Dress Lola, in alledrie de kleuren. En het rokje in het groen en zwart. Maar ik vind het zo’n mooie, blij makende print dat ik besloot dat er best nog een paar jurkjes van mochten komen. Ik had dit model eerder gepast in een maatje kleiner, omdat ze ruim zou vallen. Maar ik blijk toch gewoon mijn eigen maat te moeten hebben, deze staat perfect.

The colours of my life

Zaterdagmiddag ging ik naar mijn ouders, hun boodschappen brengen en natuurlijk meteen op de koffie.

The colours of my life

Mijn moeder had ’s ochtends geappt of ik wat lekkers voor bij de koffie meenam, Tilburgse Verleiding is dit ♥

Eind van de middag hebben we nog een stuk gewandeld, en daarna heb ik nog frietjes meegegeten. Het was een beetje te fris om buiten te zitten, dus hebben we in de garage gezeten.

The colours of my life

Toen ik om half negen thuis kwam, lichtte de lucht zo prachtig op!

Gisterochtend stond ik op tijd (zeven uur) op, ik ging weer eens twintig kilometer lopen. Ik was wel een beetje zenuwachtig of ik het nog wel kon, na drie weken, hahaha! Maar ik had ook wel erg veel zin om weer lekker een flink stuk te lopen.

Het bleek best fris, dus droeg ik de eerste paar kilometer nog een vest. Daarna had ik het door het lopen zo warm gekregen dat het vest weer uit kon, hahaha!

The colours of my life

Het bos had gelukkig niet heel veel geleden onder de hitte van de afgelopen weken, althans niet zichtbaar. Wel staan alle sloten weer kurkdroog.

The colours of my life

En kijk, het is al een beetje herfstachtig!

Het eerste stuk had ik eigenlijk alleen maar bewolking, de zonnebrand had ik gerust achterwege kunnen laten πŸ˜‰ Ik heb twee keer een paar minuutjes wat lichte regen gehad, maar verder was het prima weer om te lopen.

The colours of my life

De tweede ronde, nog zes kilometer! Tijdens mijn pauze had ik ook nog even snel het gras gemaaid, omdat het ’s middags zou gaan regenen. Met de zenuwen in mijn lijf of ik niet weer een kikker zou zien, maar die waren er gelukkig niet.

The colours of my life

Bijna 24 kilometer in de pocket! (de rest had ik ’s ochtends in huis gelopen).

The colours of my life

Stapelpannenkoeken deluxe: met biologische rabarberjam met vanille en aardbeien ♥

Daarna heb ik lekker uitgebreid gedoucht en voelde ik me al stukken beter. Ik heb ’s middags nog wat onkruid verwijderd op het terras (een klein stukje maar hoor) en verder eigenlijk niks gedaan. Eind van de middag ben ik aan dit artikel begonnen en heb het na het eten afgemaakt.

Als toetje had ik een mini Mermaid Cornetto, en die matchte natuurlijk super goed bij mijn roze kerstboom πŸ™‚

En toen zat het weekend er op, en begint mijn vakantie officieel πŸ™‚ Ik denk dat ik vandaag ga beginnen met het schilderen van de kast in mijn woonkamer. Voor dinsdag heb ik nog geen plannen, woensdag ga ik denk ik naar de Riceteria in Uden. Vrijdag heb ik met een jurkenzusje afgesproken om naar Tante Betje in Oosterhout te gaan, en verder heb ik nog geen concrete plannen. Eerst maar even afwachten wat het weer gaat doen, we schijnen herfst te krijgen deze week, hahaha! Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

10 Comments on The colours of my life #week34

 1. Petra van Schijndel
  24 augustus 2020 at 21:39 (2 jaren ago)

  Wat een kikker avontuur! Gelukkig is het nu niet meer zo warm en ben je toch lekker aan je vakantie begonnen!

  Beantwoorden
 2. Danielle
  24 augustus 2020 at 17:48 (2 jaren ago)

  Wat een energie heb jij zeg!! Leuk weer om te lezen. Geniet van je vakantie!

  Beantwoorden
 3. Mina
  24 augustus 2020 at 12:10 (2 jaren ago)

  Wens je een hele fijne vakantie, geniet ervan je hebt het verdiend!

  Beantwoorden
 4. Annette
  24 augustus 2020 at 10:46 (2 jaren ago)

  fijne vakantie geniet er lekker van!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  24 augustus 2020 at 10:45 (2 jaren ago)

  Haha, dat die kersen dan weer bij je jurk passen;-) Wat leuk dat je vandaag de kast gaat verven, ik ben super benieuwd naar het eind resultaat. Fijne vakantie Natasja!

  Beantwoorden
 6. Joyce
  24 augustus 2020 at 10:24 (2 jaren ago)

  Jaaaaaaaa vakantie!!! Heel veel plezier lekker genieten! En ooh sorry maar ik moet even heel hard lachen om die kikker. Vroeger ging ik kikkers vangen en mijn moeder reageerde ongeveer zoals jou, dus zie ’t al helemaal voor me.
  Enjoyyyyyy

  Beantwoorden
 7. Martine
  24 augustus 2020 at 09:33 (2 jaren ago)

  Eerst maar eens zien of de aangekondigde regen deze week gaat vallen. Ik denk dat je best kans maakt op een fijne week qua weer. Lekker weer om te wandelen.
  Ik vind je een enorme bikkel dat je gisteren toch weer ruim 20 km hebt gelopen. Zelf was ik nog zo gaar van de warmte dat ik alleen maar kon hangen op de bank.
  Geniet van je vakantie en al het leuks dat je gaat doen!

  Beantwoorden
 8. Yolanda
  24 augustus 2020 at 09:23 (2 jaren ago)

  Ha Natasja, allereerst fijne vakantie toegewenst!
  Met veel wandel weer. Waar zit de zusjes winkel in Oosterhout nu wij in Dorst wonen is dat lekker dicht bij en ik ga de jurkjes steeds leuker vinden.
  Ik hoor het wel.
  Groet yolanda

  Beantwoorden
 9. Ellen
  24 augustus 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Lachen die kikker, naast de regenton zat hier ook zo’n die hard die steeds terug kwam.
  Heerlijk dat t lopen nu weer van start kan nu t koeler is. Nog 1 week en dan ook vakantie
  . Omdat ik niet kan werken is dat toch een heel ander gevoel. Wens jou leuke uitjes naar Uden en Oosterhout

  Beantwoorden
 10. Marije
  24 augustus 2020 at 08:01 (2 jaren ago)

  Oh kan mij goed voorstellen dat je ontdaan qas door die kikker. Hopelijk komt het vakantie gevoel deze week wel terug en kun je lekker genieten

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.