The colours of my life #week34

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een lekker lang weekend, en dat was meer dan welkom na een paar hele drukke werkweken. Het weer viel vrijdag en zaterdag ontzettend mee in Tilburg, ik heb veel zonnestraaltjes gevangen!

The colours of my life

The colours of my life #week34

De Mondagchallenge van deze week in de SWR-groep was: draag complementaire kleuren. EΓ©n van deze combinaties bleek geel met paars te zijn, ik wist meteen wat het voor mij zou worden!

Het was maandagochtend ontzettend grijs en donker weer hier in Tilburg, ik vertrok om half zeven gewoon nog in de schemer voor mijn wandeling!

The colours of my life

De laatste kersen van dit seizoen? Ik ga ze zo missen, tot volgend jaar!

Dinsdagochtend was het gelukkig veel beter weer, het zonnetje lachte me al tegemoet. Dat loopt toch wel een stuk makkelijker hoor.

Door de lage temperaturen van deze zomer kan ik gewoon lekker al mijn zomerjurkjes dragen, ook die met driekwart mouwen.

The colours of my life

Jippie, mijn Care Bears Snag Tights kwamen binnen! De bezorger was maandag ook al langs geweest, maar al om 10 over half 7 ’s ochtends (ja echt!). Tja, dan is er echt nog niemand aanwezig op kantoor…

The colours of my life

’s Avonds kon ik lekker buiten eten, en heb daarna ook nog buiten thee gedronken.

The colours of my life

Ik ben blijven zitten tot zeven uur, toen was het laatste streepje zon achter de huizen verdwenen.

Daarna heb ik nog wat in huis gedaan en deze mooie producten van Rainpharma op de foto gezet.

Deze Dress Lola van Tante Betsy blijft één van mijn favoriete printjes van vorig jaar ♥ Met de enige echt Betsy Boots eronder!

The colours of my life

Het was woensdag nog een beetje mistig toen ik ging lopen, en dat leverde dit sprookjesachtige plaatje op ♥

The colours of my life

Donderdag droeg ik mijn stoere jeans tuinbroek, ik vind hem zo leuk!

Vrijdag was ik vrij, dus ik sliep eerst een beetje uit. Daarna ging ik 24 kilometer lopen, en wat trof ik het met het weer! Ik heb maar 1 keer een beetje miezer regen gehad, verder vooral veel zon. Toen ik ’s middags klaar was, kwamen de echte buien pas, wat een geluk!

The colours of my life

De temperatuur was heerlijk om te lopen. Ik was gestart met een jacket over mijn jurkje, maar die kon al snel uit.

Zonnebloemen! ♥

The colours of my life

Het was heerlijk rustig, omdat het natuurlijk een doordeweekse dag was.

Van mij mag het de komende weken best dit weer blijven!

Na 24 kilometer zat het er weer op en kon ik moe, maar heel voldaan aan de stapelpannenkoeken πŸ™‚ En mijn hoofd was weer helemaal leeg, wat een heerlijk gevoel!

Na het douchen bleek het weer omgeslagen te zijn, dus kon mijn nieuwe Care Bears panty wel aan πŸ™‚ Ik moest nog even naar het winkelcentrum, gek genoeg vond ik het toch een beetje spannend met deze combi aan hahaha! Maar er keek niemand raar op, in ieder geval niet raarder dan anders πŸ˜‰

The colours of my life

Ik snoep niet veel meer, maar deze nieuwe kruidnootjes bij de Hema kon ik niet weerstaan. Het is een klein zakje, precies genoeg.

Gisteren droeg ik een voor mijn doen best braaf jurkje, de Lola Viola van een paar jaar geleden. Ik heb die dag voornamelijk in huis gerommeld, mijn broer en zwager waren er om mijn schuur vol bestrating leeg te halen. Heel blij mee, nu kan ik mijn kleine schuurtje in de tuin wat leger maken.

Ik heb ’s middags nog een kwartiertje in de zon gezeten, het was hier in Tilburg echt heerlijk weer.

The colours of my life

’s Avonds ging ik met twee jurkenzusjes pannenkoeken eten vlakbij mij. Ik besloot er te voet naartoe te gaan. Ik had mijn 5,5 kilometer nog niet gelopen, zo kon ik het mooi combineren.

Deze gans zit altijd op deze plek, helemaal alleen. Ik vind hem best een beetje zielig eigenlijk…

The colours of my life

We hadden tapas pannenkoeken, kleine pannenkoekjes zoveel als je wilt. Vanwege mijn allergie koos ik alleen voor zoete pannenkoeken, maar die zijn aan mij gelukkig heel goed besteed πŸ™‚

Gisteren droeg ik dit te leuke jurkje van dit seizoen, met kabouters, ezeltjes en hertjes. Instant Happiness in a Dress! ♥

The colours of my life

Ik word er zo blij van πŸ™‚

’s Ochtends na het douchen heb ik eerst nieuwe granola gemaakt, de bus was weer leeg. Het wandelen heb ik een keertje overgeslagen, vanwege tijdgebrek. ’s Middags had ik een klein familiefeestje, we vierden een paar verjaardagen tegelijk. Daarvoor ‘moest’ ik dit artikel alvast schrijven, omdat ik ’s avonds pas weer thuis zou zijn. Zo kon ik nog een beetje op mijn gemak doen, in plaats van te moeten haasten. Ondertussen heb ik ook nog een speltbrood gebakken.

’s Middags had ik dus een paar verjaardagen in de familie, die gezamenlijk gevierd werden. Buiten in een tent, helaas viel het weer een beetje tegen ten opzichte van de paar dagen daarvoor. Maar met een vest aan was het prima te doen hoor. Rond half negen was ik weer thuis, waar ik dit artikel nog afgemaakt heb en daarna heb ik op bed Boer zoekt vrouw gekeken. Weer een week voorbij!

Vandaag wordt als het goed is dan Γ©cht de eerste levering van de nieuwe Tante Betsy collectie naar de verkooppunten verstuurd. En dan ga ik morgen met Neeltje weer passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop, jeeej! Verder heb ik voor deze week nog geen plannen, behalve dan dat ik weer ga proberen zoveel mogelijk van de zonnestraaltjes te genieten. Een fijne week voor jullie allemaal! ♥

7 Comments on The colours of my life #week34

 1. Marlous
  1 september 2021 at 21:10 (11 maanden ago)

  Mooie foto’s en outfits weer Natasja en wat staat die Margot je prachtig. Ben benieuwd naar je pasvideo, leukleuk, groetjes

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  31 augustus 2021 at 18:27 (11 maanden ago)

  Een nieuwe week, een nieuwe maand Γ©n boeier jurkjes: geniet er van!

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   31 augustus 2021 at 18:27 (11 maanden ago)

   Geen boeier maar nieuwe

   Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  30 augustus 2021 at 09:05 (11 maanden ago)

  Het was zo te zien een goede week voor jou. Verjaardagen, mooie wandeling best goed weer en mooie outfits! De gele koffiepotjes jurk van Cissi och Selma blijft leuk , heb die zelf ook en je bent meteen blij als je die draagt! Maar ook jouw tuinbroek en het Marrgoy.jurkje zijn weg leuk! Fijn dat je morgen weer de nieuwe Tante Betsy collectie toe mag passen bij Bouke. Veel plezier alvast en ben erg benieuwd! Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. Bouke
  30 augustus 2021 at 08:48 (11 maanden ago)

  Jeejjjj! Zin in morgen!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  30 augustus 2021 at 08:46 (11 maanden ago)

  Jeetje, die bezorger is dan ook vroeg op pad zeg! Ik vraag me sowieso af hoeveel mensen op dat tijdstip al de deur open doen, laat staan op kantoor zijn. Gisteravond ging de bel ook laat bij ons, bleek een pakje van Amazon te zijn. Die postbodes en pakketbezorgers hebben het maar druk met ons;-)

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 augustus 2021 at 20:07 (11 maanden ago)

   Hahaha, ik ben inderdaad normaal gesproken op dat tijdstip ook nog niet in de gelegenheid om een pakketje aan te nemen πŸ˜‰

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.