The colours of my life #week34

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging het niet zo lekker met me. Te veel aan mijn hoofd, te moe: gewoon even te veel van alles waarover ik hier niet verder kan uitwijden. Maar gelukkig waren er ook een paar leuke dingen, zo haalde ik zaterdag mijn nieuwe auto op! Ik laat jullie weer meekijken in mijn week.

The colours of my lifeThe colours of my life #week34

Zondagavond hing mijn nieuwe jurkje al klaar om maandag aan te trekken. Het kon toen nog net qua temperatuur.

Ik wilde er persΓ© deze groene panty bij dragen. Dat bleek in de loop van de dag wel een beetje warm, maar goed. Wie mooi wil zijn, moet het soms ook een beetje warm hebben πŸ˜‰ Ik had dit jurkje eerst in maat XL geprobeerd, maar die bleek echt te groot. Maat L zit aansluitend, maar dit staat veel mooier vind ik.

The colours of my lifePannenkoeken op maandag!

Dinsdag droeg ik de heerlijke sportieve Dress Pepper, wat een geweldige kleurencombi vind ik dit!

The colours of my lifeik heb volgens mij echt al het najaar in mijn hoofd, woensdag wilde ik persΓ© mijn Sendra laarzen aan bij Dress Betsy Hatch. Lekker stoer!

Donderdagavond at ik bij mijn zus, zwager en neefje. We hadden M&M’s ijsjes toe. Ik had die al vaak voorbij zien komen op Facebook, maar nog nooit geproefd. Ze zijn echt gevaarlijk lekker!

The colours of my lifeIk had van mijn overbuurman al gehoord dat er overdag een enorme steiger bij mijn buren geplaatst was. Ik vertelde het al in het artikel van gisteren, dat mijn Staycation behoorlijk in het water dreigt te vallen door de verbouwing bij de buren, waar ik vorige week pas van hoorde. Dit is dus mijn uitzicht als ik buiten zit.

Rond half acht was ik thuis, eigenlijk was ik van plan om nog wat in het huishouden te doen. Maar ik heb alleen de wasmachine aangezet, en ben toen een rondje gaan lopen. Veel beter voor mijn hoofd πŸ˜‰

Dit jurkje had ik al, maar heb ik in de sale nog in een maatje kleiner gekocht. XL was me inmiddels echt te groot geworden, en ik vind haar te leuk om niet meer te kunnen dragen. En wat matcht geel toch leuk met roze he?

The colours of my lifeEn ik matchte ook leuk met de reep Tony’s die ik voor mijn collega en mij had meegenomen voor de vrijmibo.

Toen ik vrijdagavond thuiskwam, bleek er een pakketje bezorgd te zijn bij de buren voor mij. Ik had niets besteld, het bleek een verrassing!

The colours of my lifeVan een lief jurkenzusje kreeg ik een zak strooigoed, met een super lief kaartje en bloemetjes erbij ♥

Nomnomnom!

The colours of my lifeZaterdagochtend was ik al vroeg op. Rond kwart over tien moest ik weg om mijn auto op te halen, en voor die tijd wilde ik gewandeld hebben, en de bovenverdieping stofzuigen en dweilen. Omdat het dit weekend erg warm werd, had ik geen zin om dat ‘s middags nog te moeten doen. En bijkomend voordeel: het was nu nog heerlijk om te lopen!

Toen ik weer thuis was, stond de pakjesbezorger voor de deur #oopsididitagain

The colours of my lifeOm kwart over tien was mijn zus bij mij, zij ging mee om mijn nieuwe auto op te halen.

Hij lijkt zo wel erg groot op de foto, hahaha! Het is gewoon weer hetzelfde model als ik had, maar dan een nieuwe πŸ™‚ In mooi stemmig grijs πŸ˜‰

‘s Avonds ging ik pannenkoeken eten met mijn zus, zwager, neef en nichtje. Jammie!

The colours of my lifeToe hadden we een toetjesplank, die we met zijn vijven deelden. Dat was zo mogelijk nog lekkerder dan de pannenkoeken!

Voor ik naar bed ging, heb ik mijn laatste sale-aankopen nog gepast. Die broek leek toch wel heel geel toen ik hem zag, veel heftiger dan een groene of gele panty, hahaha! Maar eenmaal aan vond ik het toch wel Γ©rg gaaf!

The colours of my lifeVan het printje van de blouse heb ik al een jurkje in het blauw, maar deze in het groen staat natuurlijk geweldig bij de broek.

Gisterochtend heb ik wel een beetje uitgeslapen, het was nodig. Rond kwart over acht ben ik opgestaan. Na het douchen en aankleden ging ik aan mijn verwen-ontbijtje.

The colours of my lifeEn daarna heb ik weer een grote ronde gelopen. En ondanks de warmte liep ik sneller dan ik tot nu toe gedaan had, woehoe!

Rond kwart voor 11 was ik weer thuis en heb ik eerst koffie gedronken.

Na de koffie heb ik mijn nagels een nieuw kleurtje gegeven. Klassiek rood blijft toch eigenlijk gewoon altijd mooi he?

The colours of my lifeVoor de lunch ben ik nog even naar de bakker gelopen. Ik moest een paar dingetjes hebben, en zo had ik mooi weer wat extra kilometers gemaakt.

Lunch!

The colours of my lifeDe rest van de middag heb ik binnen gezeten, achter mijn laptop. Ik was niet zo productief als ik gepland had, maar dat is even niet anders. Ik ben gewoon heel erg moe, en dan komt er nu eenmaal niet zoveel uit mijn hoofd. Komt vast wel weer goed als ik over een week vakantie krijg.

Nog één weekje werken, en dan begint mijn vakantie. Komende zondag heb ik meteen een leuk jurkenzusjes-uitje op de planning staan, daar heb ik veel zin in! Verder is het op het werk het gebruikelijke wat je in je laatste week voor de vakantie doet: klusjes afronden, overdragen, je kent het vast wel. Ik wens jullie allemaal weer een mooie week! ♥

17 Comments on The colours of my life #week34

 1. Miranda Aerts
  30 augustus 2019 at 06:34 (1 jaar ago)

  Nog een dag dan heb je vakantie.
  Succes je laatste werkdag en over een weekje lopen (of fietsen) we heerlijk rond in Kopenhagen β™‘

  Beantwoorden
 2. Deb
  28 augustus 2019 at 17:48 (1 jaar ago)

  Wat vervelend dat het afgelopen week niet zo lekker ging. Ik vind de jurkjes je prachtig staan. Ook de gele broek met de blouse met print vind ik geweldig. Ik wil ook graag eens geel dragen, maar om de een of andere reden durf ik het nog niet . Ik hoop dat de overlast van je buurman meevalt en je van je welverdiende vakantie kunt genieten. Enne gefeliciteerd met je nieuwe bolide! Ik vind ’em prachtig, ook de kleur! Ps. Overigens had ik gisteren een comment achtergelaten, maar leek het wel alsof de site een beetje haperde. Na een paar keer gaf ik het op en ging ik naar bed .

  Beantwoorden
 3. Ellen
  27 augustus 2019 at 14:26 (1 jaar ago)

  Super die outfit foto’s! Mooie auto heb je, veel fijne en veilige kilometers er mee gewenst. Altijd lekker buren die verbouwen, sterkte

  Beantwoorden
 4. Jori
  27 augustus 2019 at 11:47 (1 jaar ago)

  Veel fijne en veilige kms in het grijze muisje πŸ˜‰ Hij rijdt lekker he? En alvast een fijne vakantie gewenst en veel plezier in het mooie Kopenhagen πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  26 augustus 2019 at 21:55 (1 jaar ago)

  Wat fijn dat je bijna holiday hebt….
  Prachtige kleur is je nieuwe auto.
  Wauw….
  Vrolijk gekleurde outfit die jou prachtig staat.
  Wat een lekkernijen die overheerlijke pannenkoeken en dat toetje….
  Maar ook het ijsje.

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 6. Happy Susan blogger
  26 augustus 2019 at 21:14 (1 jaar ago)

  Oh Natasja ik hoop echt dat er op een of andere manier een jurkenzusje zich meldt en dat je heerlijk kan komen logeren of zo. Wellicht wel een rondje door het land kunt maken op logΓ© bij jurkenzusjes. Zou toch zo gaaf zijn en dan hoef je geen last te hebben van de verbouwing bij je buren tijdens je vakantie Γ©n is deze eerste vakantie zonder Benthe ook meteen een hele gezellige. Ik duim in ieder geval voor je dat er leuke oplossingen en leuke uitjes gaan komen. Heb een fijne week! Knuff

  Beantwoorden
 7. Jacqueline Harbers
  26 augustus 2019 at 18:13 (1 jaar ago)

  Hey lieverd! Wat een leuk overzicht weer, leuk om te zien wat je zo allemaal in een week meemaakt! De gele broek met het bloesje staat je werkelijk geweldig, supergave match!

  Kijk ernaar uit zondag lekker met je te kletsen!

  Dikke kus en een fijne avond

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  26 augustus 2019 at 12:42 (1 jaar ago)

  Wat vervelend dat je niet zo lekker in je velletje zat / zit. Hopelijk kun je genieten van je vakantie die eraan komt. Staat je leuk , die broek. Een heel andere Natasja ben je dan opeens;-) Nu zie ik weer een pannenkoek voorbijkomen bij je. In Parijs heb ik lekker twee crΓͺpes op, haha;-) Eindelijk, ik zei volgens mij drie maanden geleden al eens dat ik daar zo’n zin in had!

  Beantwoorden
  • Marije
   26 augustus 2019 at 15:18 (1 jaar ago)

   Gefeliciteerd met je nieuwe auto. Hopelijk deze week een betere week.

   Beantwoorden
 9. Annette
  26 augustus 2019 at 09:18 (1 jaar ago)

  Die gele broek vind ik helemaal te gek! Staat je geweldig. Ik moet nog deze week werken en dan maandag/dinsdag en dan heb ik ook heerlijk vakantie. Ben eraan toe.

  Beantwoorden
 10. Neeltje
  26 augustus 2019 at 09:06 (1 jaar ago)

  Bijna vakantie. Nog even volhouden en aftellen!

  Beantwoorden
  • Joyce siemons
   26 augustus 2019 at 13:48 (1 jaar ago)

   Zet hem op meis deze week, lekker aftellen naar je vakantie β™₯️ veel liefs

   Beantwoorden
 11. Mireille
  26 augustus 2019 at 08:29 (1 jaar ago)

  Lieve Natasja…..ik hoop dat de vakantie je toch wat rust brengt en dat je iets kunt bedenken om het gedoe bij de buren uit te bannen.
  Dikke knuffel Mireille

  Beantwoorden
 12. Joke van Beek
  26 augustus 2019 at 08:25 (1 jaar ago)

  Hey Natasja,

  Ik ben groot fan van je weekoverzichten en vond deze ook weer echt de moeite waard.
  Nog 1 weekje volhouden, dan heb je lekker vakantie !!

  Beantwoorden
 13. Rebecca
  26 augustus 2019 at 08:25 (1 jaar ago)

  Succes met je laatste weekje werken, en dan lekker vakantie

  Beantwoorden
 14. Mina
  26 augustus 2019 at 08:21 (1 jaar ago)

  Wens je een goede week toe Natasja! Wat staat de gele broek met over the top blouse je gaaf! Goede oopsididitagain hihihi! En veel en veilig rijplezier in je mooie nieuwe auto! Liefs

  Beantwoorden
 15. Wilma Rommelse
  26 augustus 2019 at 08:15 (1 jaar ago)

  succes met het laatste weekje weeke. Bijna vakantie πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.