The colours of my life #week35

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon de maand september, en hoe! We kregen een paar echt nazomerse dagen, en die duren nog even voort. Verder had ik het weer druk op het werk, en was ook erg moe. Ik had het weekend echt nodig om even bij te komen. En ik ging natuurlijk nieuwe Tante Betsy collectie passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop!

The colours of my life

The colours of my life #week35

De Mondaychallenge van deze week was ‘rood of oranje’, dus deze mooie Shirt Dress van de zomercollectie mocht mee op stap ♥ Heerlijk model is dit!

Early mondaymorning walk, mΓ©t een zonnetje!

The colours of my life

Dinsdag droeg ik de gave Dress Texas Cottage Purple, die ik nog in de sale kocht. Ik ben heel blij dat ik dit model toch een kans gegeven heb, ondanks dat ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Ik vind haar juist prachtig!

Dit ziet er dan iets minder charmant en pittig uit, hahaha!

The colours of my life

Na het werk ging ik meteen naar Bouke, zij woont vlak bij mijn werk. Ze had alle nieuwe collectie al uitgestald voor Neeltje en mij, na het eten konden we meteen aan de slag!

Wat een super match is deze print met mijn La Pintura laarzen!

The colours of my life

Ik zei dat we na het eten meteen aan de slag konden, maar eerst kregen we nog een heerlijke bokkenpoot en thee ♥

Dit mocht er met me mee naar huis, samen met een jurkje wat nog nagestuurd wordt ♥

The colours of my life

Mijn nieuwe jacket mocht de volgende dag meteen aan, gelukkig was het er fris genoeg voor hahaha! Ieder nadeel heb zijn voordeel πŸ˜‰

The colours of my life

Vorig weekend waren de appels van mijn appelboom nog niet plukrijp, maar woensdagavond besloot ik het nog eens te proberen. Met de warmte in aantocht was ik bang dat ze anders in een paar dagen tijd zouden gaan rotten. En ja hoor: ze konden geplukt worden! Er waren al best veel appels rot, maar ik had desondanks een hele mooie oogst πŸ™‚

Just another Vera Jacket day ♥

Het was donderdagochtend echt nog schemerig toen ik om half zeven ging lopen. De lantaarnpalen waren zelfs nog aan!

The colours of my life

En het was fris, dus ik trok lekker mijn handschoenen aan om mijn winterhanden te beschermen.

Ik heb van de zomer nog wat zaadjes in mijn bloembakken gestrooid, die beginnen nu te bloeien ♥

Voor het werk heb ik nog even mijn auto gewassen, want eerder in de week had er een vogel over het hele rechterportier gepoept. Lekker weer blinkend schoon!

Yeah right, aan het eind van de dag zag de motorkap er zo uit…

The colours of my life

Donderdagavond werden mijn tweewekelijkse boodschappen weer bezorgd.

Vrijdag droeg ik de mooie Vera Lynn Birds Blossom, zo’n lief printje is dit! Het vestje kon al snel uit hoor πŸ˜‰

En ik at mijn eerste appel uit eigen tuin, zo bijzonder vind ik het ♥

The colours of my life

Na het werk maakte ik een grote pan risotto met prei, tomaatjes en pecorino kaas. Heerlijk is dit!

En ik pikte nog net de Γ‘llerlaatste zonnestraaltjes in mijn tuin mee.

Na het eten maakte ik een nieuwe portie granola, want die was weer op. En die van de supermarkt vind ik Γ©cht niet lekker meer sinds ik het zelf maak.

Zaterdag ging ik geen 24 kilometer lopen, omdat de vooruitzichten voor de ochtend nog niet zo goed waren. Ik trok wel een mouwloos jurkje aan, omdat het 24 graden zou worden. Dat werd het uiteindelijk wel, maar ’s ochtends heb ik het koud gehad hoor!

The colours of my life

Ik besloot eerst het gras te maaien, voor de zon doorkwam. Eerste klusje van de dag is afgestreept!

Daarna ging ik een uur lopen, ik dacht dat het wel zonder vest kon. Maar oh oh, wat was het koud!

The colours of my life

Ik had beter ook nu handschoenen aan kunnen doen, mijn handen waren helemaal paars toen ik thuis kwam…

Daarna ben ik aan de slag gegaan in het huishouden, ik had de hele week nog niets gedaan. Gek genoeg word ik altijd rustig in mijn hoofd van poetsen, therapeutisch poetsen noem ik het altijd πŸ˜‰ Rond drie uur was ik klaar, toen was het zonnetje er net een uurtje door gekomen hier in Brabant.

Auw, toen ik naar buiten wilde lopen liep ik met mijn scheenbeen tegen de punt van de schommelstoel πŸ™

Ik heb anderhalf uur buiten gezeten, maar ik vond het eigenlijk al iets te warm voor het lekkere, hahaha! Maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik net een paar uur in het huishouden bezig was geweest natuurlijk πŸ˜‰

The colours of my life

’s Avonds maakte ik een broccoliquiche, waarvan ik één portie meteen gegeten heb. Na het eten heb ik een artikel afgemaakt, en ben lekker op tijd naar bed gegaan.

Gisteren heb ik een beetje uitgeslapen, en na mijn gezonde ontbijtje ging ik 24 kilometer lopen.

The colours of my life

Het zonnetje scheen al uitbundig, dus ik had een lekker mouwloos jurkje aan. Uiteraard goed ingesmeerd, want ik verbrand anders binnen no time.

Prachtig plaatje zo in de ochtendzon ♥

Ik vond het gisteren lekkerder dan zaterdagmiddag, er stond een heerlijk windje. Op een gegeven moment kreeg ik wel wat hoofdpijn van continu de zon op mijn hoofd, maar verder was het heerlijk om te lopen. Het was een goede keuze om gisteren te gaan!

The colours of my life

En nog steeds zie ik iedere keer nieuwe kleurige bloemen ♥

Zonnebloemen!

Ik was blij dat ik me goed ingesmeerd had, het zonnetje brandde er lustig op los.

The colours of my life

Besjes, daar houd ik ook zo van! ♥

Dit stuk langs het water loopt altijd zΓ³ fijn!

The colours of my life

Deze prachtige runderen lopen in een natuurgebied wat door de hele wijk loopt, maar ik zie ze maar zelden. Nu zag ik ze zelfs twee keer, want ze hadden Chill Sunday op deze plek ♥

Feeling hot, hot, hot…

The colours of my life

Jeeeej, stapelpannenkoeken bij de finish! Ik heb ze binnen opgegeten, want ik had even genoeg zon op mijn hoofd gehad.

Nadat ik gedoucht was, heb ik nog twee wassen gedraaid en een bananenbrood gebakken. En ondertussen naar Max gekeken. Ik heb helemaal niets met Formule 1, maar dit was natuurlijk wel een bijzondere gebeurtenis die ik toch wilde zien.

Eind van de middag heb ik rode kool-taart met walnoten en geitenkaas gemaakt.

Het bananenbrood was ook klaar, nu ben ik wel weer even klaar met bakken en koken hoor, hahaha!

Komende week blijft het nog even nazomeren. Woensdag hebben we barbecue van het werk, we treffen het dus ontzettend met het weer! En vrijdag ga ik naar de kapper, lekker weer een beetje lucht laten knippen in mijn haarbos πŸ˜‰ Hopelijk is het in het weekend ook nog lekker weer, zodat ik weer in het zonnetje kan lopen. Een fijne week gewenst! ♥

4 Comments on The colours of my life #week35

 1. Miranda Aerts
  6 september 2021 at 19:01 (9 maanden ago)

  Leuke foto’s van jouw week!
  Veel plezier met de barbecue en fijne week πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  6 september 2021 at 09:36 (9 maanden ago)

  Wow, wat een mooie oogst. Niet alleen qua appels maar volgens mij ook qua nieuwe TB-items!

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  6 september 2021 at 09:34 (9 maanden ago)

  Ziet er weer heerlijk uit, lekker eten, mooie natuur en prachtige outfits. De gekochte truien en het nieuwe vestje van Tante Betsy zijn erg mooi! Ben benieuwd welke jurk er nog achteraan komt:-)Heel herkenbaar dat het zaterdagochtend echt heel koud was, we waren in Dordrecht en in de ochtend had ik het ook heel koud in mijn zomerse outfit. Maar in de middag bij een heerlijke afternoon tea bij het mooie Villa Augustus heb ik er juist weer van genoten, Moet toch meer aan de laagjes vrees ik al is het vandaag heerlijk weer. Gisteren van een heerlijke stranddag genoten , de race van Max was dichtbij het strand en het strand met de auto daardoor niet bereikbaar maar voor de fietsers dus een heerlijk rustig strandmiddagje:-) De wind stond zo dat we alleen heel ligt gezoef hoorde perfect dus:-) Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  6 september 2021 at 09:33 (9 maanden ago)

  Wat enorm leuk om appels te kunnen plukken in je eigen tuin. Ik vind het zelf al leuk om eucalyptus en olijftakken te kunnen knippen uit eigen tuin en die dan in vaasjes te zetten;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.