The colours of my life #week36

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week vierde ik mijn 10-jarig jubileum op het werk, at ik heerlijk boerderij ijs en zaterdag had ik een leuk uitje! En het was natuurlijk een prachtige Indian Summer week, hebben jullie genoten van het zonnetje?

The colours of my life

The colours of my life #week36

Als je week zo begint, met een sprookjesachtig plaatje in de vroege ochtend, dan ben je die hele vroege wekker toch zo vergeten? ♥

The colours of my life

Ik vierde maandag mijn 10-jarig jubileum op het werk, dus ik had wat extra gezelligs uit de kast gehaald πŸ™‚

Toen ik om kwart over acht op het werk kwam, was het hele kantoor versierd. Met bloemetjes, speciaal voor mij uitgezocht πŸ™‚

The colours of my life

Op je eigen feestje kun je natuurlijk geen gebak overslaan. Ik kreeg een speech in aanwezigheid van alle collega’s, bloemen en mooie kado’s ♥

Een prachtige kleurrijke bos bloemen, roze wandelsokken, een quichevorm en bijbehorend kookboek, een kleurrijke theedoek met insecten en een kadobon van Tante Betsy ♥ En Tony chocola πŸ™‚

The colours of my life

Dinsdag was het weer ‘back to normal’ πŸ˜‰ Ik droeg dit mooie oudje van Tante Betsy, ik vind het zo’n leuk en lief printje!

’s Avonds kon ik lekker buiten eten. Ik dacht eigenlijk dat het in mijn tuin te warm zou zijn, maar er stond een lekker windje waardoor het juist heerlijk was.

Woensdag hadden we BBQ na het werk, weer voor het eerst in een jaar! Dat vroeg om een extra leuke outfit. Of nou ja, eigenlijk vind ik al mijn outfits leuk, hihihi!

Ik vroeg me de hele dag af wat ik toch aan mezelf zag, als ik in de spiegel keek. Pas halverwege de middag zag ik het: mascara vergeten! Hahaha, blijkbaar was ik ’s ochtends een beetje suf πŸ˜‰

Door het mooie weer was het ’s ochtends met het lopen net iets lichter, en werd ik meerdere keren getrakteerd op een prachtige lucht.

The colours of my life

Als toetje hadden we heerlijk boerderij-ijs na de BBQ. Met een verhit en moe hoofd, maar ik moest het ijsje natuurlijk even op de foto zetten.

The colours of my life

Donderdag en vrijdag was ik blijkbaar in a blue mood πŸ˜‰ Ik dacht dat het al wat koeler zou zijn, maar daar had ik me een beetje in vergist. Dus ik had het beide dagen best warm!

Lunchtijd op vrijdag: bijna weekend!

Zaterdag zou het grijs en druilerig weer worden, dus ik had besloten om mijn 24 kilometer zondag te lopen. En dus had ik zaterdag mijn pyjama-ontbijt ♥

Ik zette de blauwe modus nog even voort, in dit prachtige oudje wat ik van een lief jurkenzusje mocht overnemen. Ik draag haar eigenlijk veel te weinig, ik moet haar echt vaker uit de kast halen!

The colours of my life

’s Middags ging ik naar een open dag bij Stek To Go, die onderdeel was van de Toffe Tuinen & Mooie Makers Route in Tilburg en omgeving. Stek To Go is een hele gave stekjesruilkast, ik ken de eigenaar omdat ik hem regelmatig tegenkom met het wandelen. Hij dacht dat ik het wel leuk zou vinden, omdat ik net als hij heel erg van retro en vintage houd. Hij gaf naast de open dag een workshop Mini Gardening, waar ik me ook voor opgegeven had.

Je kon de pot versieren met allerlei kleuren steentjes, mos en figuurtjes. Ik koos voor roze en het thema ‘bos’. Ik vind hem leuk geworden!

Dit is de stekjes-ruilkast, wat is het leuk he?

The colours of my life

Hij had me al een berichtje gestuurd dat hij wat van zijn retro verzameling verkocht die middag, en zo kon ik dit super gave retro servies van hem overnemen! ♥

En dit schattige geborduurde kussen kon ik ook niet weerstaan. Wat een leuke middag was het!

’s Avonds at ik lekker frietjes met twee hamburgers. Na het eten heb ik een artikel geschreven voor Beautyspots, en heb op bed nog even tv gekeken.

Gisteren heb ik tot kwart voor acht uitgeslapen, daarna heb ik me aangekleed en een ontbijtje gemaakt.

Ik ging in een mouwloos jurkje de deur uit, omdat ik dacht dat het net zo warm zou zijn als zaterdag. Maar ik zette één stap buiten en ben toen snel weer naar binnen gerend om boven een shirt te pakken, hahaha!

The colours of my life

Ook met shirt was het in het begin nog koud, maar een vest was waarschijnlijk al snel te warm geweest. Na een klein uurtje kwam de zon gelukkig door, en kreeg ik het warmer.

Ik schrok me een hoedje, op tien meter van mijn huis kroop er een kreeft in de rioleringsput. Die had ik hier nog niet eerder gezien, hahaha!

Het was een beetje wisselend met het weer: dan weer een lekker zonnetje, en tien minuten later was het weer grijs. Nou ja, dat was ook precies wat voorspeld was, dus ik was voorbereid. Met zonnebril Γ©n paraplu. Maar die laatste heb ik gelukkig niet nodig gehad.

The colours of my life

De natuur was weer prachtig, ik houd echt van deze tijd van het jaar. Het licht is nu ook zo mooi, zo’n zachte glow overal!

Op sommige plekken zag ik zelfs al bruine blaadjes aan de bomen! #falliscoming

The colours of my life

En besjes ♥

Hahaha, volgens mij was het de Dag van de Kreeft ofzo? Ik heb ze hier in Tilburg echt nog nooit gezien, en nu gewoon twee op een ochtend! Ik vind ze maar creepy hoor…

The colours of my life

Het was heerlijk rustig langs het water, op sommige zondagen is het hier echt druk met wielrenners en hardlopers.

Ik zag weer een paar jonge Schotse Hooglanders! Ik kon niet dichterbij komen, omdat ze op een stuk stonden waar het schuin naar beneden afliep naar het water. Ik was veel te bang dat ze zouden schrikken van mij, en in het water zouden vallen. En ik heb geen idee of ze kunnen zwemmen?

Pauze na 17 kilometer!

The colours of my life

Op het laatste stuk zag ik ook weer zulke mooie bloemen ♥

Tegen twee uur was ik weer thuis. Ik had lekker gelopen, een heerlijke temperatuur was het!

Na de stapelpannenkoeken heb ik lekker gedoucht, daarna even het gras gemaaid en wat onkruid weggehaald her en der. En toen had ik het alweer warm, hahaha! Dus na een half uurtje (en het spotten van een kikker) vond ik het weer welletjes πŸ˜‰

The colours of my life

Ik ontving deze week een prachtig perspakket met daarin de nieuwe collectie van Pupa ♥ Die heb ik eind van de middag nog even op de foto gezet, zodat ik het kan gaan testen. De leukste fase van reviewen πŸ˜‰

Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend er weer op! Het is bij mij echt voorbij gevlogen, en bij jullie? Op naar het volgende weekend, allemaal een hele fijne week gewenst! ♥

8 Comments on The colours of my life #week36

 1. bychristiana
  15 september 2021 at 08:04 (11 maanden ago)

  10 jaar alweer, gefeliciteerd! Wat leuk dat jouw collega’s jou zo goed kennen, de cadeautjes passen perfect bij jou;-)

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  14 september 2021 at 18:17 (11 maanden ago)

  Een feestelijk gezellige week (behalve die rivier kreeftjes dan..)
  Dat servies hebben we vroeger thuis ook nog gehad, leuk dat je het op de kop hebt getikt! πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Joyce
  13 september 2021 at 13:21 (11 maanden ago)

  Wat geweldig dat je zo in het zonnetje bent gezet op je werk! Gaaf he dat retro servies, heb ik ook en word er zo blij van! Mooie foto’s heb je weer gemaakt en leuk om te lezen hoe je week was. Ik heb echt genoten van het weer, wat mij betreft mag ’t zo wel blijven, heb ’t nu alweer koud haha
  Fijne nieuwe week!

  Beantwoorden
 4. Annette
  13 september 2021 at 11:43 (11 maanden ago)

  Die kreeften?! hahaha ik zou ook schrikken. Gefeliciteerd met je 10 jarige jubileum!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  13 september 2021 at 09:45 (11 maanden ago)

  Hartelijk gefeliciteerd met je jubileum
  Jij was goed verwend dat mag op zijn tijd.
  Mooie jurken had je aan.
  Leuk even van de stekjes.
  Ik had laatst zo een retro servies bijna in een kringloop winkel gekocht…..
  Fijn dat de tuin weer schoon is voor de herfst.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Forever38.com (Vera)
  13 september 2021 at 09:16 (11 maanden ago)

  Wow, wat ben jij in het zonnetje gezet zeg op je werk, met die persoonlijke cadeautjes. Leuk hoor !

  Beantwoorden
 7. Mireille
  13 september 2021 at 09:08 (11 maanden ago)

  Nog gefeliciteerd met je jubileum.
  En Schotse hooglanders zijn best handig in het water. Bij ons steken ze regelmatig het riviertje over. Maar die kleintje zou ik toch ook bij oppassen. Ze zijn zo leuk hΓͺ die hooglanders.
  Geniet van je week, ik ben benieuwd naar Pupa

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  13 september 2021 at 08:44 (11 maanden ago)

  Wat een bijzondere week nog gefeliciteerd met je 10 jarige jubileum op je werk. Wist echt niet dat in Nederland je zo maar kreeften op straat kon tegenkomen echt bijzonder! Ben ook verliefd op jouw nieuwe schattige kussen prachtig is die! Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.