The colours of my life #week36

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was mijn eerste vakantieweek. In deze editie van The colours of my life laat ik je de eerste paar dagen zien. Donderdag vertrok ik met mijn broer en zussen voor een paar dagen naar Kopenhagen, daar komt een apart artikel over. Veel kijk- en leesplezier!

The colours of my lifeThe colours of my life #week36

Maandag kon ik gelukkig nog een beetje uitslapen. De bouwvakkers bij de buren starten niet heel vroeg, ze zijn nog niet één keer voor acht uur begonnen. Helemaal fijn! Het was maandag nog heerlijk weer, dus kon het nog prima met blote benen. Sporty Dress Over the Top had ik al een tijdje niet meer gedragen, maar nu het wat koeler is kan deze weer de kast uit.

Ik lunchte ‘sjiek’, met een pastasalade πŸ™‚

The colours of my life‘s Middags ging ik even naar het winkelcentrum, langs Hans Anders en het Kruidvat. Ik kocht allemaal mini’s voor onze reis naar Kopenhagen.

Er waren nog kruidnootjes over van zondag, en ook nog wat chocola van de Rocky Road. Tja, het is toch vakantie he, dus wat extra’s moet kunnen deze weken…

‘s Middags heb ik nog een grote ronde door het park gelopen, wat een heerlijk weertje!

The colours of my lifeEn daarna heb ik een uurtje in de zon gezeten. Vorige week kreeg ik dit boek opgestuurd, ik heb geen idee van wie. Het frappante is, dat ik vlak voor mijn vakantie een verlanglijstje bij bol.com had gemaakt, met onder andere dit boek erop! En toen kreeg ik het dus gewoon zomaar opgestuurd! Ik ben er super blij mee ♥

Dinsdag ben ik met mijn ouders naar Ouwehands Dierenpark geweest. Zij hadden vrijkaartjes gewonnen bij de Postcodeloterij, dus een mooie gelegenheid om te gaan. Ik vond het van tevoren best moeilijk, omdat ik hier verschillende keren met Benthe naartoe geweest ben. Maar het was een super leuke dag, ik was blij dat we gegaan zijn!

The colours of my lifeKleine Pumbaatjes ♥

The colours of my lifeHet is op de foto niet heel goed te zien, maar deze zebra trok net een gekke bek toen ik de foto maakte, hihihi!

Ook de stokstaartjes blijven altijd leuk ♥

The colours of my life We hebben de Panda’s een beetje in beweging gezien, maar heel spannend was het allemaal niet hahaha! Het was wel heel leuk om verschillende dieren nu terug te zien, nadat ik ‘Het echte leven in de dierentuin’ op TV heb gevolgd.

The colours of my life Deze Rode Dwergpanda lag heerlijk te slapen in de boom ♥

The colours of my lifeHet leukste in Ouwehands Dierenpark vind ik toch echt het Berenbos, daar ben ik al jarenlang fan van. Zo bijzonder om deze imposante dieren van zo dichtbij te kunnen zien. En natuurlijk helemaal fantastisch dat ze mishandelde en getraumatiseerde beren hier hun leven ‘in het wild’ teruggeven.

The colours of my lifeDeze beer is wel heel zielig. Ik had op TV gezien dat deze zo getraumatiseerd is, dat ze niet uit de buurt van haar verblijf durft te komen. Zelfs toen alle beren hun winterslaap deden afgelopen winter, bleef zij maar ijsberen voor het verblijf. Ik hoop echt dat ook zij nog een keer haar instinct weer terugvindt.

Lekker chillen met je berebillen…

The colours of my life Deze panda deed inmiddels een middagdutje, hoewel ik me afvraag hoe dit comfortabel kan liggen.

The colours of my lifeLunchtijd!

Let op Pumbaa, links van de olifant…

The colours of my lifeRun Forest, run!

Ik vind het zo leuk dat in deze dierentuin verschillende dieren bij elkaar leven in de verblijven. Ook daarover werd in het TV-programma meerdere keren verteld, dat het voor de dieren meer afwisseling en verrijking biedt, net als in de natuur.

The colours of my lifeWe hadden geluk: precies toen we er langs liepen, werd de lunch bij de ijsberen geserveerd. Op verschillende plekken werd onder andere vis verstopt, zodat de ijsberen echt op zoek moesten naar hun eten. Of nou ja, ze hadden het zo gevonden hoor…

The colours of my life Rond half vijf waren we weer bij mij thuis. Mijn ouders hebben me even geholpen met wat kleine klusjes in de tuin. Mijn moeder heeft alle appels geplukt, het is een aardige oogst he? Ze gaat er appelmoes van maken, jammie!

The colours of my lifeDaarna zijn we hier vlakbij nog wezen eten met zijn drieΓ«n, mijn moeder en ik hadden een pannenkoek. Ik koos dit keer voor een pannenkoek met stukjes stroopwafel, caramelsaus en stroopwafelijs ♥

The colours of my lifeEr waren overdag twee pakketjes binnen gekomen, onder andere van de kersverse webshop Bij Tante Pollewop. Kijk dan wat een feestje het was om uit te pakken! ♥

ik had dit schattige rokje en vestje van Tante Betsy besteld, wat een zoetroze kleur is het he?

The colours of my lifeWoensdagochtend heb ik het setje gepast. Met de legging eronder die ik die dag onder een ander jurkje wilde dragen, maar wat was het een leuke match!

Woensdag droeg ik dit sportieve groene jurkje, heerlijk voor een aanrommel-vakantiedag!

The colours of my lifeIk heb van zaterdag tot en met woensdag gewoon iedere ochtend vijf kilometer gelopen! En dan de rest van de dag ook nog de nodige stappen, ik was goed bezig al zeg ik het zelf πŸ™‚

‘s Middags ging ik te voet naar het winkelcentrum om mijn bril weer op te halen. Op de heenweg was het nog droog…

The colours of my lifeMaar terug liep ik in de regen. Gelukkig was ik er op voorbereid!

The colours of my lifeDaarna heb ik een aantal producten op de foto gezet. Ik had de hele week niet zo’n zin om te bloggen, en heb dus ook maar weinig geschreven. Dat komt deze week weer wel, ik denk dat mijn hoofd gewoon nog te vol zat vorige week.

Uiteindelijk ben ik een goed uur bezig geweest, en toen stonden er weer een aantal hele mooie producten op de foto. Tijd om ze te gaan testen!

The colours of my lifeKoekje erbij? πŸ˜‰

Omdat het buiten inmiddels heel donker en nat geworden was, heb ik maar een kaarsje aangestoken. Zo werd het toch nog een beetje gezellig in huis.

The colours of my lifeEind van de middag heb ik mijn koffer zover ingepakt, voor onze citytrip naar Kopenhagen. Donderdag vertrokken we om half elf naar Schiphol. Maar daarover lees je later deze week meer. Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

10 Comments on The colours of my life #week36

 1. Melanie
  9 september 2019 at 16:23 (4 maanden ago)

  Wat een leuke combi met de rokje en fijn dat je toch zo genoten hebt in de dierentuin

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  9 september 2019 at 12:42 (4 maanden ago)

  Heerlijk vakantie weekje nu nog de stedentrip

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  9 september 2019 at 12:34 (4 maanden ago)

  Zo fijn om te lezen dat je zo aan het genieten bent! Ik zie uit naar je blog over Denemarken, alhoewel we het al wel een beetje hebben kunnen volgen. Geniet ze van deze week β™₯️

  Beantwoorden
 4. Caro
  9 september 2019 at 12:12 (4 maanden ago)

  HΓ¨ lekker…. ik word gewoon helemaal zen van jouw ontspannende blog! Heerlijk dat deze eerste week van jouw vakantie zo lekker is gegaan!! Tof dat de bouwvakkers niet te vroeg hun opera’s zingen op de steiger

  Beantwoorden
 5. Rebecca
  9 september 2019 at 11:07 (4 maanden ago)

  Leuke dierentuin lijkt me dit, ben er nog nooit geweest.
  Komt op mijn lijstje☺️

  Ben benieuwd naar je avonturen in Kopenhagen.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  9 september 2019 at 10:50 (4 maanden ago)

  Waar je best tegenop had gezien, viel gelukkig allemaal mee.
  Zo kun je heerlijk genieten van je vakantie!
  😎

  Beantwoorden
 7. Mina
  9 september 2019 at 10:30 (4 maanden ago)

  Lekker zo je vakantie alles op het gemakje en super dat je met je ouders naar de Dierentuin bent geweest. Dat is rijkdom! Blijft pijn doen hΓ© meis dingen zonder Benthe doen maar je doet het zo goed. Trots mag je zijn op jezelf! Ik ben het ook op je!

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  9 september 2019 at 10:02 (4 maanden ago)

  Benieuwd naar je citytrip, weer een leuke blog zo van de eerste vakantiedagen. Fijn πŸ™‚

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  9 september 2019 at 09:28 (4 maanden ago)

  Wij zijn toevallig laatst ook met mijn nichtje naar de dierentuin geweest. Ik heb er altijd toch een beetje gemengde gevoelens bij. Aan de ene kant is het natuurlijk leuk om die diertjes te zijn, maar tegelijkertijd vind ik het toch ook best zielig…Ik ben heel erg benieuwd naar je Kopenhagen avonturen. Ik ben er nog nooit geweest en ken ook niemand die er geweest is, dus kom maar door met de foto’s en je verhalen over hoe het allemaal was. Ik hoop in ieder geval dat je ervan genoten hebt.

  Beantwoorden
  • Petra van Schijndel
   10 september 2019 at 06:58 (4 maanden ago)

   β™₯️

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.