The colours of my life #week37

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging ik weer aan het werk na mijn vakantie, dat was weer even wennen hoor! En ik had meteen ook best een drukke agenda buiten mijn werk om, dus eigenlijk vloog de week voorbij. Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week37

Ik begon de week met schone make-upkwasten, daar word ik altijd zo blij van! Ik had ze zondags gewassen, dat doe ik eens in de twee weken. Hoe vaak maak jij ze schoon?

The colours of my life

Eigenlijk had ik besloten dat ik na mijn vakantie niet meer ’s ochtends een uur zou lopen voor ik naar mijn werk ga. Want dat betekende dat ik in het donker zou lopen. Maar zondags bedacht ik: ik kan het toch gewoon proberen hoe het bevalt? En dus liep ik maandagochtend om kwart over zes weer braaf mijn ronde door de wijk, en zag ik nu echt de zon opkomen. En ik zag een vos! Eigenlijk beviel het me prima, dus ik heb het gewoon vier van de vijf dagen gedaan! Hatsjekiedee!

Ik droeg maandag dit nieuwe jurkje van Margot, wat ik in mijn vakantie nog in de supersale kocht. Ik vind dit merk eigenlijk echt te duur om regelmatig iets te kopen, maar met korting zijn ze natuurlijk beter te betalen πŸ˜‰

The colours of my life

Ik had het maandag zo koud gehad op kantoor, dus dinsdag trok ik maar een legging aan. Onder dit mooie oudje van Tante Betsy, die ik onlangs van iemand mocht overnemen. En tja, toen had ik het weer de hele dag warm, hahaha! Lastig hoor deze tijd van het jaar. Heb jij nog steeds blote benen, of ben jij al in herfstmodus qua benen?

Dinsdag zaten we de hele dag in spanning: de eerste levering van Tante Betsy zou geleverd worden bij de verkooppunten. En ja, rond drie uur stuurde Bouke van Bij Tante Pollewop, waar Neeltje en ik weer zouden gaan passen, dat de koerier geweest was. Dus ik at op het werk nog snel een broodje en om vijf uur ging ik naar Bouke. En jeeeej, wat een moois was er geleverd!

The colours of my life

Dit jurkje was echt dΓ© verrassing van het seizoen! Bussen op mijn jurk!

Bouke had lekkere taartjes voor bij de thee gehaald, nom nom nom wat een verwennerij!

En met een tas vol moois ging ik weer naar huis. Heel moe, maar heel voldaan!

The colours of my life

De volgende dag mocht één van de nieuwe jurkjes meteen aan. Vroeger moesten we natuurlijk altijd onze nieuwe kleren voor ‘zondags’ houden. Of doen jullie dat nog steeds?

Woensdag had ik een keer overgeslagen om te lopen, omdat ik dinsdagavond pas laat thuis was. Maar donderdag was ik er weer hoor! IJskoud nog, maar zo lekker om buiten te zijn!

De bussen mochten ook meteen uit de stalling πŸ™‚

The colours of my life

Donderdagavond ging ik uit het werk bij mijn ouders eten, mijn moeder had een heerlijk toetje gemaakt! ♥

Vrijdag, bijna weekend! Ik droeg mijn nieuwe rokje, ik vond mijn combi erg geslaagd al zeg ik het zelf πŸ™‚

The colours of my life

Hahaha, ik kreeg van Facebook een herinnering van zes jaar geleden. Mijn ootd van toen en nu naast elkaar πŸ˜‰

Zaterdagochtend had ik appel uit mijn eigen tuin bij mijn ontbijt πŸ™‚

Ik liep zaterdag iets korter dan normaal, ruim 16 in plaats van 22 kilometer. Ik had ’s middags een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, dus moest op tijd klaar zijn. Ik had eerst gedacht om dan zondag te lopen, maar ik vond het fijner om het zaterdag te doen zodat ik zondag de hele dag niet weg hoefde. Zo grappig, die 16 kilometer liep ik echt fluitend, ik had ’s avonds niet het gevoel dat ik iets gedaan had zeg maar.

Het was ’s ochtends nog prachtig weer, alleen wat sluierbewolking af en toe. En een heerlijke temperatuur voor mij om te lopen.

The colours of my life

Zie je die mistflarden boven het park hangen?

Ik vind het licht in deze tijd van het jaar zo mooi ♥

The colours of my life The colours of my life

Na drie uur was ik klaar, en kon ik aan de koffie. Met brioche.

De rest van de dag ben ik gewoon vergeten om foto’s te maken, zo stom! ’s Avonds heb ik nog een artikel geschreven, en ben redelijk op tijd naar bed gegaan om Wie is de mol? te kijken. Maar daar heb ik maar de helft van gezien, toen viel ik al in slaap.

Gisterochtend heb ik eerst in mijn pyjama ontbeten, daarna gedoucht en aangekleed. En een paar wassen gedraaid, het was file voor de wasmachine πŸ˜‰

Daarna heb ik eerst een uur gelopen, het was weer heerlijk weer om te lopen. En zo kon mijn natte haar onderweg alvast een beetje drogen.

The colours of my life

Toen ik thuis kwam, was mijn vers gebakken speltbrood net klaar. Heerlijk die geur! ♥

Ik heb eerst koffie gedronken, en daarna heb ik outfitfoto’s gemaakt, en een pasvideo van mijn gekochte items opgenomen. Die zie je later deze week op Beautyspots!

Omdat ik zaterdag minder gelopen had, had ik ook minder stapelpannenkoeken op. En dus had ik er gisteren nog vier πŸ™‚

’s Middags heb ik nog een beetje in het huishouden gedaan, en een artikel voor Beautyspots geschreven.

Onder het genot van mijn eigen borrelplankje πŸ™‚

En toen zat het weekend er al weer op. De tijd vliegt zo bizar snel voorbij, het is gewoon alweer half september. Maar komende week wordt het nog een paar dagen nazomerweer, dus lekker nog wat zontamientjes opdoen maar! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

10 Comments on The colours of my life #week37

 1. Joke van Beek
  15 september 2020 at 13:03 (2 jaren ago)

  HΓ© Natasja, wat een fijne blog weer, heerlijk om te lezen. Frappant verschil tussen beide foto’s, je bent 6 jaar jonger geworden ipv 6 jaar ouder, dat doe je goed!
  En wat heerlijk dat het wandelen ’s ochtends je zo goed bevalt, kun je toch ff lekker naar buiten voor je werkdag!

  Groetjes Joke

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  14 september 2020 at 17:19 (2 jaren ago)

  Weer met plezier gelezen.

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  14 september 2020 at 09:57 (2 jaren ago)

  Helemaal eens met mijn voorgangers je bent ipv ouder geworden. De nieuwe collectie staat je prachtig en ook het Margot jurkje, doet je goed. Moet toegeven dat het een kostbaar merk is maar wel met mooie items er tussen. Past goed bij jouw garderobe. Knap dat je ook vroeg begint te lopen nu het weer donker is in de vroege ochtend. Een vos zien maakt het dat meteen waard. Vindt de paddestoel items van Rice erg leuk! Was weer heerlijk om te lezen. Fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   14 september 2020 at 09:59 (2 jaren ago)

   Je bent jonger geworden ipv ouder, bedoelde ik, mijn gedachten gingen sneller dan het typen::-)

   Beantwoorden
   • Marije
    14 september 2020 at 14:06 (2 jaren ago)

    Echt bewondering dat je ’s ochtends vroeg gaat wandelen.

    Grappig om die FB herinnering te zien. Je ziet er nu veel jonger en gelukkiger uit.

    Beantwoorden
 4. Forever38.com (Vera)
  14 september 2020 at 09:36 (2 jaren ago)

  Ken je het spreekwoord “mannen worden knapper naarmate ze ouder worden”? Nou, al ben je geen man, deze geldt ook voor jou. Wat een verschil met 6 jaar geleden, Natasja. Go girl !

  Beantwoorden
 5. Corine
  14 september 2020 at 08:54 (2 jaren ago)

  Wat een gezellige drukke week! Leuk je nieuwe jurkjes. Mijn hemel, wat een verschil met 6 jaar geleden. Je bent niet ouder maar jonger geworden.
  Fijne week β˜€οΈ

  Beantwoorden
 6. Joyce
  14 september 2020 at 08:44 (2 jaren ago)

  Mooi om weer je foto’s te zien en te lezen hoe je week was! Wat een feest he die nieuwe collecties! Ik zie uit naar de pas video. Zo stoer dat je doorgaat met lopen in de ochtend! Wens je een goede week. Veel liefs

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  14 september 2020 at 08:42 (2 jaren ago)

  Haha, leuk is dat hè, dat je dan zo kan uitkijken naar een nieuwe collectie! Wauw, wat goed dat je toch doorgaat met het wandelen voordat je naar je werk gaat. Het lijkt me heerlijk dan op straat, zo vroeg in de ochtend, zo lekker rustig en stil.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  14 september 2020 at 08:01 (2 jaren ago)

  Jouw eerste werkweek na de vakantie is fleurig beginnen met de nieuwe collectie jurkjes πŸ™‚
  Succes voor deze week!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.