The colours of my life #week37

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik (alweer) een drukke werkweek, en ging ik in het weekend op stap in mijn eigen stad. Voor het eerst sinds ik hier woon, hahaha! Verder was ik heel erg moe, maar gelukkig heb ik over een paar weken een weekje vrij in het vooruitzicht. Ik ben er aan toe! Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week37

Ik begon de week weer met een prachtige zonsopkomst maandagochtend. Ik vind september zo’n ontzettend mooie maand, ik houd van het licht buiten nu. En als het dan ’s ochtends een beetje mistig is als de zon opkomt: wauw!

The colours of my life

De #mondaychallenge van deze week was: wat is je andere passie, naast jurkjes? Bij mij is dat natuurlijk mijn vrolijke Rice servies, daar paste dit jurkje van Tante Betsy van een paar jaar geleden perfect bij ♥

Dinsdag droeg ik het mooie Brigitte Bardot jurkje van vorig jaar, ik heb deze in alle drie de kleuren. Mijn lange sportkniekousen stonden er leuk bij, vond ik zelf althans πŸ˜‰

The colours of my life

Sky on fire! ♥

Woensdag werkte ik voor het eerst in een paar maanden weer eens thuis, in mijn lekkere ‘joggingpakkie’. Zo’n heerlijk jurkje is dit, deze is van afgelopen zomerseizoen. De streepjeslegging is ook van Tante Betsy, van een paar jaar geleden. Ik hoop zo dat deze nog eens terugkomen!

The colours of my life

’s Ochtends bakte ik een vers speltbrood, terwijl ik aan het werk was. EΓ©n van de voordelen van thuiswerken!

Dus tussen de middag had ik een overheerlijke lunch, mΓ©t twee gekookte eitjes erbij!

The colours of my life

Tijdens mijn pauzerondje liep ik even naar de pakketautomaat om een pakketje weg te brengen, en kwam voorbij deze bloemenpracht. Ik had het al weleens vanuit de auto gezien, maar van dichtbij is het natuurlijk nog mooier! En het rook zo heerlijk ♥

Gewoon, omdat het zo mooi is, nog een paar foto’s ♥

The colours of my life

’s Avonds at ik zelfgemaakte soep uit de vriezer met vers gebakken speltbrood en vegetarische kipstukjes. Lekkerrrrr!

Donderdag droeg ik dit jurkje met het schattige hertje onderaan ♥ Het jurkje valt bij mij wat kort, maar zo met kniekousen en mijn MAG laarsjes (die ik de laatste tijd weer heel vaak draag) kan het wel, vind ik πŸ™‚

The colours of my life

Hello Sun! ♥

Vrijdag, bijna weekend! Dat vierde ik met een extra uitbundige outfit, hahaha! Ik vind de stippenvestjes van Tante Betsy van vorige winter zo leuk, fijn dat ze langzaamaan weer de kast uit kunnen ♥

The colours of my life

Naar aanleiding van de mondaychallenge kreeg ik een pb-tje van een jurkenzusje. Of ze mij blij kon maken met een Rice bestekset, die bij haar lag te verstoffen. Zo lief! Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen!

’s Avonds uit het werk maakte ik deze Provencaalse spinazie quiche

Terwijl die even stond af te koelen heb ik mijn nieuwe bestek afgewassen en een plekje gegeven in de besteklade. Het staat zo leuk met het goudkleurige bestek wat ik al heb van Rice ♥

Gisteren ging ik op stap, naar het centrum van Tilburg. In mijn zuurstokroze outfit, hahaha!

The colours of my life

Deze tas van de Kunstboer blijft favoriet als ik op stap ga ♥

Het was echt super leuk in Tilburg, vooral de Spoorzone is zΓ³ tof! Dat stuk deed me een beetje aan Kopenhagen denken, wat een fijne sfeer! Na de lunch hebben we ook nog wat leuke winkeltjes in de kleinere straatjes van Tilburg bezocht. Ik heb niet zo veel foto’s gemaakt, ik was te druk met kletsen en van de omgeving te genieten πŸ™‚

The colours of my life

En met een smoothie op het terras bij The Fat Greek sloten we de middag af. Hier ga ik zeker een keer eten!

Op de terugweg naar het station kwamen we nog voorbij een leuk winkeltje waar ik deze toffe sokken vond ♥

Rond half vier was ik weer thuis, ruim 11.000 stappen gelopen. Omdat ik wat hoofdpijn gekregen had, besloot ik toch nog even een uur te gaan lopen, hopelijk liep ik het er dan uit. Het was in ieder geval heerlijk weer om nog even een uurtje extra buiten te zijn. Daarna heb ik een pan risotto gemaakt, het gras gemaaid, gegeten, het bed opgemaakt (met beddengoed wat buiten gedroogd had ♥) en een was opgehangen. En ’s avonds heb ik het eerste deel van dit artikel geschreven, en ben daarna heerlijk vroeg naar bed gegaan.

Ik had me eigenlijk voorgenomen om gisteren 15 kilometer te lopen vΓ³Γ³r ik Β΄s middags de deur uit moest. Maar ik was zaterdagavond zΓ³ ontzettend moe, en 15 kilometer lopen betekende dat ik dan best wel moest haasten. Dus ik besloot zaterdagavond al om het lopen dit weekend even te laten voor wat het is, althans de lange wandeling. Dus ik sliep eerst een beetje uit, en had daarna mijn tweede pyjama-ontbijtje dit weekend πŸ™‚ Gewoon omdat het kan.

Na mijn ontbijt heb ik heerlijk uitgebreid gedoucht, met scrubbetje voor mijn gezicht en lichaam, en daarna heb ik een uitgebreide make-up look (voor mijn doen uitgebreid) aangebracht met de nieuwe Pupa make-up. Hiervan zag je vorige week al een Sneak peek. Daar heb ik vervolgens ook foto’s van gemaakt, en ik heb meteen nog een paar nieuwe producten op de foto gezet.

Inmiddels was de broodbakmachine ook klaar, en kon ik de deur uit voor een wandeling van 5,5 kilometer. Wat een heerlijk weer was het! En wat zag ik er charmant uit zo, met mijn sokken. Hahaha!

Zulke leuke bloemetje in mijn bak voor het huis! ♥

Om half twee vertrok ik naar Roosendaal, de dansschool waar mijn nichtje danst, gaf een voorstelling in het RBC stadion. Wat was het leuk, en zo mooi!

Ze doet dit al vanaf haar vierde jaar, ik ben zo trots op haar!

Daarna heb ik bij mijn ouders frietjes gegeten, en rond half negen was ik weer thuis. Ik heb toen dit artikel nog ‘even’ afgemaakt, en voor ik naar bed ging een was opgeruimd.

Komende week komt de tweede levering van Tante Betsy bij de verkooppunten, jippiekajeeeee! We hebben al min of meer afgesproken met Bouke, om donderdagavond te gaan passen. Als het goed is, zitten hier een paar favorieten van mij bij ♥ En zondag heb ik een jurkenzusjesmeeting op het programma staan, veel leuke dingen in het vooruitzicht dus! Het mooie weer houdt nog een paar dagen aan, geniet er van! Ik hoop dat het een mooie week wordt voor iedereen ♥

7 Comments on The colours of my life #week37

 1. Miranda Aerts
  20 september 2021 at 21:13 (11 maanden ago)

  Het was echt een hele leuke voorstelling, ze deed het super goed!
  Fijne week en veel plezier met de nieuwe TB collectie!

  Beantwoorden
 2. Sylvia+W
  20 september 2021 at 20:39 (11 maanden ago)

  Heerlijk jou week preview en je had hartstikke gelijk dat je de lange wandeling even geskipt hebt van het weekend! Genoeg actie achter de rug. En ik vind je sokken super leuk, ook onder je jurkjes in je laarzen xx

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  20 september 2021 at 13:17 (11 maanden ago)

  September is een top maand! Tot donderdag πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Marlous
  20 september 2021 at 12:55 (11 maanden ago)

  Ik kijk weer uit naar jouw passessie bij Bouuke, ben benieuwd wat allemaal komt, al zoveel foto’s gezien maar zal vast niet allemaal komen. Leuk die dansvoorstelling, uk hou daar zo van !

  Beantwoorden
 5. Joyce
  20 september 2021 at 09:20 (11 maanden ago)

  Wat fijn dat je zo’n heerlijk weekend had, ff de drukte van ’t werk vergeten. Mooie outfits en leuke foto’s! En wat een super vooruitzichten zeg! Wens je een goede werk week en dan heel veel tb pas plezier en natuurlijk ook een te gek Jurkenzusjes uitje gewenst!

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  20 september 2021 at 08:46 (11 maanden ago)

  Helemaal met je eens september is een heerlijke maand is, nog wel zomerse temperaturen maar niet meer de hitte. Mooi licht en nog veel energie heerlijk geniet er ook enorm van! Leuk dat je zo van je eigen woonplaats hebt genoten. Prachtige bloemen onderweg, ben fan van je nieuwe bestek ook van het gouden bestek wat je al had overigens. Ook nog een mooie dansvoorstelling in de buitenlucht je hebt zo te zien echt genoten fijn! Weer een fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
 7. Annette
  20 september 2021 at 08:18 (11 maanden ago)

  Het was weer een kleurrijke week voor je. Altijd leuk om te zien.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.