The colours of my life #week37

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was mijn tweede vakantieweek. Zondagavond kwam ik thuis van Kopenhagen, het verslag hiervan stond gisteren online. Afgelopen week had ik een mix van rustige dagen, een beetje in huis rommelen en een paar uitjes. Kijk je mee?

The colours of my lifeThe colours of my life #week37

Ik begon de maandag weer met een gezond ontbijtje: kwark, granola en appel. Even wennen na de uitgebreide ontbijtjes in Kopenhagen!

Na het ontbijt was het tijd voor mijn dagelijkse wandelronde. Ik geloof dat ik afgelopen week maar 1 dag overgeslagen heb. Ik had een vest aangedaan, maar dat kon al snel uit. Als je even aan het lopen bent, krijg je het vanzelf warm!

Koffie!

‘s Ochtends heb ik wat in huis gedaan: dat moet tenslotte ook gebeuren. Van alle grote plannen zoals de bijkeuken opruimen en de keukenkastjes uitsoppen, is uiteindelijk niets gekomen, ik had er geen zin in. Geeft niets, want het is niet dat het persΓ© moest. Komt vanzelf wel een keer in een weekend!

‘s Middags moest ik een pakketje wegbrengen, ik besloot lekker naar het winkelcentrum te lopen. Het was heerlijk weer, en zo had ik weer mooi wat stappen gemaakt.

The colours of my lifeIk ging ook even langs Etos en Holland & Barrett, dus met een volle (zware) tas liep ik weer naar huis.

Ik heb wat producten om te reviewen gekocht, en kon Jamin echt niet voorbij lopen #kruidnoten

The colours of my lifeDeze prachtige eau de toilette kocht ik in Kopenhagen op het vliegveld, ik vertel er binnenkort meer over. Ik maakte productfoto’s, zodat ik haar nu ook kon gaan gebruiken ♥

Ik heb me deze week redelijk aan mijn gezonde levensstijl gehouden, maar heb wel ‘s middags lekker wat kruidnootjes gegeten. Deze van Jamin, met Strawberry Cheesecake smaak zijn een aanrader!

The colours of my lifeJurkenzusje Joke heeft voor mij vlaggetjes voor in mijn grijze Picanto gehaakt, en ze maakte er nog wat extraatjes bij. Maandagmiddag heb ik ze opgehangen, nu ziet hij er wat fleuriger uit!

Een overvol wasrek, dat heb je na een vakantie he?

The colours of my lifeOok dinsdagochtend liep ik een heerlijke ronde. Ik heb het echt getroffen met het weer, eigenlijk was het alleen woensdag slecht. En toen was ik toch een hele dag op pad, dus had er weinig last van.

The colours of my lifeMijn nieuwe Sanita laarsjes kwamen binnen, zijn ze niet prachtig? Ik vind het stiekem wel fijn hoor, dat de tijd van panties, leggings en laarzen er weer aan komt.

‘s Middags kwam mijn zus helpen om de tuin klaar te maken voor het najaar. Hun hondje Pepper kwam ook mee, maar die heeft alleen maar geluierd.

The colours of my lifeEind van de middag werden mijn tweewekelijkse boodschappen bezorgd, ik kan er weer even tegen!

The colours of my lifeMijn tuin is weer helemaal netjes, zo fijn! ♥

The colours of my lifeWoensdag was het wat frisser en regenachtig. Ik trok deze te leuke combi aan ♥ Het rokje en de blouse zijn oudjes van Tante Betsy, die ik heb kunnen overnemen en gekregen. De legging is van Blutsgeschwister, en mijn roze schoenen van MAG pasten goed bij het geheel.

The colours of my lifeIk ging een workshop doen bij jurkenzusje Greta, we gingen een leren armband maken. Omdat het uiteindelijk toch best veel foto’s geworden zijn, ga ik er een apart artikel over schrijven. Die zie je binnenkort hier op Beautyspots!

Ik bleek perfect te matchen met het kussen van Sjaak, de hond van Greta. Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden!

Mijn telefoonhoesje was nu Γ©cht aan vervanging toe, hij viel van ellende bijna uit elkaar. Ik heb exact dezelfde, maar dan met roze sterren, besteld.

The colours of my lifeDonderdag ging ik een dagje winkelen met mijn moeder en twee tantes. Ik bedacht ‘s ochtends deze te leuke combinatie. Maar na mijn wandelronde had ik het al zΓ³ warm dat ik het jurkje verwisseld heb voor een variant met kortere mouwen.

We begonnen bij Brownies en Downies, met deze bijzondere en heerlijke Monchou taart ♥

En natuurlijk een cappuccinootje!

The colours of my lifeIn een schoenenwinkel zag ik deze grote bak vol kleurrijke slippers. Jurkenzusjes die dit lezen, weten vast wel aan wie ik meteen moest denken πŸ™‚

Oh dit behang! ♥

The colours of my lifeBij de lunch nam ik deze ‘Slow Tea’, met onder andere Gember en Roze Peper. Alleen kreeg ik het hiervan echt vreselijk warm, hahaha!

Heerlijk: een tosti met brie, abrikozenjam en rozemarijn.

The colours of my lifeWel ja, ‘s middags bij de koffie nam ik ook nog gewoon een stuk Red Velvet Cake. Ik was nog steeds niets aangekomen in de vakantie, blijkbaar heb ik voldoende gewandeld als tegenprestatie πŸ™‚

Toen ik thuiskwam, lag er een envelop met dit prachtige Oud-Tante jurkje erin, wat ik van jurkenzusje Jacqueline heb gekregen. En ik heb op mijn beurt ook weer iets weggegeven (ook een jurkje), zo werkt het Pay It Forward-systeem in onze prachtige Facebook-groep She Wears Retro.

Vrijdagochtend besloot ik een extra lus te lopen in mijn ochtendronde. Ik liep door het bos waar ik met Benthe altijd liep. En hoewel ik graag in het bos kom, vond ik het toch echt nog steeds heel moeilijk. Ik loop op meer plekken waar ik altijd met haar liep, maar het bos is toch echt van ons samen…

The colours of my lifeIk had daardoor drie kilometer meer gelopen, dus acht kilometer in totaal!

De koffie erna smaakte zΓ³ lekker!

The colours of my lifeWoensdag was ik even langs Groenrijk gereden voor graszaad en een nieuwe sproeier voor het gras. Ik heb meteen wat lekkers meegenomen voor de koolmeesjes die iedere dag in mijn tuin komen. Ze hebben het inmiddels al gevonden hoor!

Mijn moeder heeft afgelopen week een aantal jurkjes voor me ingenomen, die te groot waren geworden. Ik ben er super blij mee, want nu staan ze weer veel mooier! ♥

Ik had donderdagochtend op mijn werk even een paar pakketjes opgehaald die in mijn vakantie bezorgd waren. Zo kon ik ze in het weekend nog mooi op de foto zetten, en een video opnemen. Kijk dit schattige kaartje en koekje in het perspakket van essence ♥

The colours of my lifeIk heb nog meer nieuwe schoenen besteld afgelopen week, ik kom de winter wel door! Vrijdagochtend heb ik ze allemaal even ingesprayd tegen vocht en vuil. Vinden jullie het leuk als ik een apart artikel over mijn nieuwe schoenen maak?

EΓ©n van de perspakketje die ik ontving, was de nieuwe Pupa Candy Punk collectie. WΓ‘t een gave collectie is dit, en ze past echt zo perfect bij mij! ♥

The colours of my lifeIk zette ook meteen een paar van de nieuwe producten van Essence op de foto. Heerlijk om weer met nieuwe make-up producten aan de slag te mogen!

Daarna at ik een appel uit eigen tuin, en een peer. Ik hoopte zo van de kruidnootjes af te kunnen blijven die middag, maar dat mislukte later toch nog πŸ˜‰

Ik had bericht ontvangen van Hans Anders dat mijn nieuwe brillenglazen klaar waren, dus die ging ik ophalen, ook weer te voet. De glazen van mijn nieuwe bril keken niet helemaal lekker, dus mocht ik ze binnen de garantie nog omruilen. Hopelijk bevallen deze beter.

Zaterdag werd het weer warm, en mocht dit leuke setje van vorig jaar zomer uit de kast. Het is een rokje met een shirt, maar het lijkt zo net een jurkje he?

The colours of my lifeLet’s go for a walk…

Zaterdagmiddag ben ik op visite geweest bij mijn zus en zwager, om naar het nieuwe tuinhuis (zeg maar gerust villa) te gaan kijken. Ik mocht blijven eten, we aten Lasagnette. Dat was een tijdje geleden dat ik het op had, zo lekker!

The colours of my lifeRond acht uur was ik weer thuis, want ik wilde mijn haar nog kleuren. De Pupa Candy Punk collectie bevat ook een haarmasker in twee kleuren, waarmee je je haar tijdelijk roze en paars kunt kleuren. Ik vond het wel een beetje spannend, maar natuurlijk wilde ik het wel proberen!

The colours of my lifeKlein gelukje: naar bed in mijn nieuwe pyjama πŸ™‚

Gisterochtend liep ik ook weer de extra grote ronde van acht kilometer, ik was best trots op mezelf!

The colours of my life Na de koffie heb ik mijn nieuwe handdoeken opgevouwen, die ik donderdag bij HEMA kocht. Ik koos voor een kleurrijke, beetje retro-achtige mix van okergeel met donkerblauw. Wat voelt dat altijd luxe he, van die nieuwe, lekker dikke handdoeken?

The colours of my lifeDaarna heb ik een make-up look met de nieuwe Pupa producten gemaakt, en deze op de foto gezet.

En meteen mijn kwasten weer schoongemaakt, ze zijn nu weer lekker fris en schoon!

Hoewel ik gisteren niet heel veel buiten geweest ben, trok ik wel een lekker mouwloos jurkje aan. Wat matchte deze goed met mijn haar πŸ™‚

The colours of my lifeDe rest van de middag ben ik druk geweest op mijn laptop: video bewerken en uploaden, artikelen schrijven en dat soort dingen. En daarmee kwam er helaas een eind aan mijn vakantie, boehoe! Ik heb serieus helemaal geen zin om weer te gaan werken, maar ja… Volgende week moeten we al onze spullen inpakken op het werk, dan verhuizen we tijdelijk naar een andere werkplek in het gebouw. Alle kantoren worden van boven tot onder opgeknapt, en er worden muren uitgebroken. Straks zitten we met 6 collega’s in één ruimte in plaats van 2 of 3. En daar zie ik enorm tegenop, maar het is niet anders. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

14 Comments on The colours of my life #week37

 1. Miranda Aerts
  17 september 2019 at 14:18 (9 maanden ago)

  Mooie foto’s van je tweede vakantie week 😎
  Het was precies jouw favoriete weer!
  Veel succes weer op je werk en maak er een mooie week van X

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  17 september 2019 at 08:51 (9 maanden ago)

  Wat een heerlijke vakantieweken heb je gehad. Heb ook genoten van je Kopenhagen verslag !

  Beantwoorden
 3. Mireille
  17 september 2019 at 08:33 (9 maanden ago)

  Hee wat een leuk resultaat met dat haarmasker van Pupa.
  Klinkt als een heerlijke week vakantie, hopelijk heb je niet te veel last gehad van jeweetwel.

  Beantwoorden
 4. Janny
  16 september 2019 at 22:37 (9 maanden ago)

  Ik heb weer genoten van je verhaal over wat je hebt beleefd afgelopen week.leuk hoor! En wat grappig om te zien dat jij ook foto’s maakt van leuk behang! Doe ik ook! Of van een mooie kleur van een muur ofzo. Als inspiratie voor mijn eigen huis. En wat ben je top bezig met dat lopen van je. Kan ik nog een voorbeeld aan nemen, ahum. Liefs Janny

  Beantwoorden
 5. Mina
  16 september 2019 at 22:36 (9 maanden ago)

  Wauw niets aangekomen en lekkere taartjes op! Dat wandelen werkt echt goed voor je! Lekker weekje weer. Ja meis moeilijk lopen op jullie plekjes. Maar je hebt het gedaan goed van je!
  Wens je weer een fijne week toe.

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  16 september 2019 at 13:36 (9 maanden ago)

  Heerlijk verslag weer. Sterkte met het werk, hopelijk zal de tegenzin wegvloeien en komen er leuke dingen voor in de plaats. Ge-wel-dig het roze haar!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  16 september 2019 at 11:20 (9 maanden ago)

  Leuk om te zien dat jij ook overal foto’s maakt van leuk behang, ik doe dat ook haha;-) Altijd leuk om te weten dat je niet de enige bent met dat soort dingen. Ik heb gisteren trouwens ook kruidnoten gekocht, mmmm;-)

  Beantwoorden
 8. Martine V
  16 september 2019 at 09:46 (9 maanden ago)

  Wat ben je supergoed bezig met het lopen! Knap hoor. Een paar extra kruidnootjes en taart maakt dan helemaal niets uit. Ik zou het erg leuk vinden als je een aparte blog over de schoenen maakt. De Sanita laarzen vind ik echt prachtig en ben erg benieuwd naar de hakhoogte.
  O ja, veranderingen op het werk, ik kan daar ook altijd maar moeilijk mee omgaan. Geeft zoveel onrust. Hopelijk zijn je eerste werkuurtjes prettig voorbij gegaan. Fijne week voor jou!

  Beantwoorden
 9. Monique
  16 september 2019 at 09:13 (9 maanden ago)

  Het roze in je haar staat supergaaf! Ik wil zeker wel meer over je nieuwe schoenen lezen. Wat fijn dat je moeder je jurkjes kan inmaken. Ik moet ook gaan wandelen. Prettige week, groetjes Monique

  Beantwoorden
 10. Neeltje
  16 september 2019 at 09:05 (9 maanden ago)

  Wat een fijne week heb je gehad. Tja die tegenzin is wel herkenbaar. Maar voor je het weet, is de dag weer voorbij!

  Beantwoorden
 11. Ingrid
  16 september 2019 at 08:32 (9 maanden ago)

  Lekkere vakantieweek had je weer. Je motiveert me echt om meer en vaker te gaan wandelen. Heb zoveel respect voor hoe je het volhoudt!

  Een schoenenartikel is altijd leuk!

  Beantwoorden
  • Joyce siemons
   16 september 2019 at 13:24 (9 maanden ago)

   Wat een heerlijke week! En ooohhh je hebt de mags!!! Super super gaaf! Een blog daarover is altijd leuk :). En nu weer aan ‘t werk, ik wens je veel succes! Zet em op meis

   Beantwoorden
 12. Julia
  16 september 2019 at 07:33 (9 maanden ago)

  Leuk weer om te lezen. Heerlijk dat β€˜gekeutel’ als je thuis vakantie viert en lekker dagjes uit. Ik hou ervan!
  Ik ben heel benieuwd naar het artikel over de schoenen. Ik wil er graag meer van weten. Gedurfd hoor die oranje! maar ook stoer! Fijne week Natasja!

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  16 september 2019 at 07:25 (9 maanden ago)

  Zo een leuk en mooi verslag van je holiday Kopehangen.
  Jij was zoveel kilo’s afgevallen en dan mag je heus wat heerlijks eten, snacken op je vakantie.
  Dat is toch goed genieten….
  Fijn dat je mams voor jou jurken iets had ingenomen.
  Ik snap het dat het moeilijk blijft om in het bos te gaan wandelen waar je samen met haar liep.
  Mooie foto’s.

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.