The colours of my life #week38

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Hier ben ik dan, een dagje later dan normaal met het weekoverzicht. Zondagavond vloog het internet op mijn laptop eruit, en ik kreeg het niet meer aan de praat. Dus weinig keus: geen The Colours of my life op maandag, maar op dinsdag ๐Ÿ˜‰ Want gelukkig doet alles het inmiddels weer!

The colours of my life

The colours of my life #week38

Ik begon de week in รฉรฉn van de mooiste oud Tantes in mijn kast, de Tweety print. Toen nog met blote benen (knieรซn), dat zou รฉรฉn van de laatste dagen zijn. Een dag later had ik het de hele dag zรณ koud op kantoor, dat ik vanaf woensdag mijn leggings weer uit de kast gehaald heb, hahaha!

The colours of my life

Bijna weer thuis na mijn vroege ochtendwandeling, lovely sky ♥

’s Avonds at ik een heerlijk vegetarisch broodje gyros mรฉt knoflooksaus. Gelukkig staan de schermen nog op kantoor, hahaha!

Just another fairytale to begin ♥

The colours of my life

Dinsdag had ik dus nog wel blote benen, maar al wel een setje van de wintercollectie van een paar jaar terug, ik vind deze zo leuk. De omslagdoek draag ik normaal gesproken eigenlijk alleen in de auto, maar nu heb ik hem bijna de hele dag om gehad.

The colours of my life

Sorry voor de mooie luchten-spam ๐Ÿ™‚

Woensdag werkte ik thuis in dit mooie jurkje van ik denk drie jaar geleden. Mรฉt legging!

But first: coffee!

The colours of my life

Tussen de middag liep ik weer langs de prachtige bloemenzee hier vlakbij, in een heerlijk zonnetje. Het was buiten warmer dan binnen, maar dat vind ik in deze tijd heel vaak het geval.

Vlinder gespot, vlakbij huis ♥

Dat is me nog niet eerder gebeurd sinds ik de broodbakmachine heb: het brood niet goed gerezen. Gelukkig smaakte het nog steeds prima!

The colours of my life

Pippi power op donderdag met mijn te gekke gestreepte Snag Tights. En de Happy Camper Dress van een paar jaar geleden ♥

Zoals jullie zondag al konden zien, ging ik na het werk nieuwe Tante Betsy collectie passen bij Bouke. Zo leuk, om binnen te komen en al het nieuws weer te zien liggen! ♥

The colours of my life

Bouke had een heerlijke parelcouscous-salade gemaakt, wat een verwennerij!

Vrijdag had ik zin in wat gekkigheid, hahaha! Het jurkje is van Margot van de afgelopen zomercollectie, en de Beezzzz Snag Tights bleken er geweldig bij te matchen.

En ik matchte op mijn beurt weer geweldig met de 1,5 meter-afzetstrepen op kantoor, hahaha!

Zaterdag: trainingsdag! Ik had ’s ochtends maar heel weinig zin en energie, maar ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven. Omdat ik wist dat ik me na afloop weer als herboren zou voelen. Omdat het die dag warm zou worden, mocht de legging een dagje in de kast blijven.

The colours of my life

Nog steeds zulke mooie zonnebloemen!

The colours of my life

Het duurde even, maar op een gegeven moment kwam het zonnetje toch tevoorschijn.

The colours of my life

Pauze met mislukt, maar gelukkig toch lekker, zelf gebakken krentenbrood ♥

Het was best warm, waardoor mijn flesje drinken al eerder op was dan dat ik thuis was. Gelukkig kwam ik een paar kilometer voor het einde een water tappunt tegen, heerlijk!

Stapelpannenkoeken! ♥

The colours of my life

Nadat ik gedoucht had, heb ik nog een en ander in het huishouden gedaan. En mijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi opgeruimd, die eerder die week al binnen gekomen was. Ik kan weer lekker smeren! ’s Avonds heb ik het artikel van zondag geschreven, om kwart voor tien was klaar. En ging ik naar bed, ik was nog steeds best moe.

Zondagochtendontbijtje met appels uit eigen tuin, en frambozenjam met frambozen uitย  Neeltje d’r tuin ♥

Happiness in a new dress: op naar het jurkenzusjesuitje bij Bouke van Bij Tante Pollewop! Voor het eerst weer in 1,5 jaar, en ook voor het eerst weer mensen geknuffeld ♥

The colours of my life

Bouke en haar man Erwin hadden er zo ontzettend veel werk van gemaakt, wat een feestje was het! En het was natuurlijk prachtig weer, dus we konden heerlijk buiten lunchen in de mooie tuin van ze. Een dag met een gouden randje was het ♥ Ik heb er verder geen foto’s van, omdat er natuurlijk meer mensen op staan, en niet iedereen het fijn vind om met zijn of haar hoofd op internet te staan. Ik heb nog wel alle items van Tante Betsy gepast die vrijdag nog binnen gekomen zijn, en ze toegevoegd aan het passessie artikel.

The colours of my life

En we kregen zelfs nog een super lieve goodiebag mee naar huis ♥

’s Avonds heb ik lekker frietjes en twee vegetarische hamburgers gegeten, en daarna de foto’s voor dit artikel uitgezocht. Daarna begaf het internet het, en kon ik dus dit artikel niet meer schrijven. Maar daardoor lag ik wel lekker op tijd op bed, en heb nog een stukje van Heel Holland Bakt nog een keer gekeken. Op naar een nieuwe week! ♥

1 Comment on The colours of my life #week38

 1. Yolanda
  28 september 2021 at 08:35 (10 maanden ago)

  Wat een leuke week gehad
  En leuke beker heb je โ˜บ๏ธ
  Fijne week toegewenst

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.