The colours of my life #week39

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een soort van bleeeegh-week. Ik had gewoon nergens zin in, kon me ’s avonds nergens toe zetten en heb zaterdag zelfs mijn wekelijkse 22 kilometer niet gelopen. Geen idee waar het door kwam, maar vervelend was het wel. Hopelijk gaat het komende week weer beter. Kijk je mee naar wat ik nog wΓ©l deed? πŸ˜‰

The colours of my life

The colours of my life #week39

Oh niet alles ging bleegh besef ik me nu. Ik liep deze week alle ochtenden een grote ronde. Vrijdagochtend vier kilometer in plaats van zes, omdat ik wat langzaam opgestart was en dus niet meer tijd had. Dus qua beweging heb ik het toch wel goed gedaan! En zelfs toen het de tweede helft van de week slechter weer werd, heb ik gewoon droog kunnen lopen ’s ochtends.

The colours of my life

Ik droeg maandag een nieuw Tante Betsy jurkje, ik vind dit zo’n mooie kleur! ♥

Ik had nog twee pannenkoeken over van zaterdag, die heb ik maandagavond als toetje op. Met aardbeien erop ♥

The colours of my life

Ik heb van mijn vader een armband met lichtjes gekregen voor het wandelen ’s ochtends. Beter en veiliger!

Dinsdag droeg ik dit vrolijke kitchen-printje, van vorig jaar. En zo fijn dat de leggings weer uit de kast kunnen! Ik ben toch echt een meisje wat graag met leggings en vestjes enzo combineert hoor πŸ™‚

Oops I did it agian…

The colours of my life

Woensdag was ik voor mijn heel doen heel stemmig gekleed, in zwart. Wel met bloemetjes en stippen hoor, hahaha! Zo’n leuk jurkje is dit, blij dat ik haar vorig jaar nog van een jurkenzusje kon overnemen!

Foto’s maken in het donker valt niet altijd mee πŸ˜‰

The colours of my life

Donderdag mochten de kabouters weer eens mee op stap. Met mijn nieuwe groene MAG’s die ik in de zomer nog in de sale kocht, maar volgens mij nog niet gedragen had. En een vestje, en een omslagdoek. Op het werk hebben we de hele dag het raam open staan in verband met de ventilatie, dus dan is een extra laagje kleding erg welkom.

Mijn Belgische collega was jarig en trakteerde op ‘Eclairekes’. Nom nom nom!

Totaal niet fotogeniek, maar wel lekker! Spinaziestamppot met gehaktballetjes πŸ™‚

Ik had de hele week ’s avonds geen bal uitgevoerd. Niet in het huishouden en niet voor mijn blog. Het huishouden heb ik donderdagavond in één avond ingehaald: gras gemaaid, kamer gesopt, keuken gesopt, gestofzuigd en gedweild en twee wassen opgeruimd.

The colours of my life

Bel de krant! Ik droeg vrijdag een broek, een spijkerbroek! Wel helemaal in retrostijl.

Ik had mijn collega beloofd kruidnoten mee te nemen, alleen had ze vrij genomen. Toen moest ik ze allemaal zelf opeten, hahaha!

The colours of my life

Ik had vrijdagavond helemaal geen zin om te gaan lopen de volgende dag. Een beetje gestuurd door mijn jurkenzusjes besloot ik zaterdagochtend om een weekje over te slaan. Dus ontbeet ik in mijn pyjama en startte de dag lekker langzaam op.

Ik had wel een klusje te doen: de vriezer ontdooien en schoonmaken. Getver, wat heb ik daar toch een hekel aan! Maar ik had al een paar keer ijs weg moeten bikken omdat de deur niet meer dicht ging, dus het moest Γ©cht. Zucht…

Er zat bovenin een heel groot blok ijs, uiteindelijk duurde het tot half zeven ’s avonds voor het weg was. Of nee, toen was het nog niet eens helemaal weg, maar ik heb toen de vriezer wel weer aangezet en schoongemaakt. Anders kon ik echt alle producten weggooien. Over een paar maanden ontdooi ik hem nog wel een keer, als het buiten vriest en ik alles dus buiten kan zetten.

The colours of my life

Na het douchen en aankleden heb ik wel een ronde van zes kilometer gelopen. Wat was het heerlijk weer!

Ik heb lekker gelopen, en eigenlijk geen spijt of schuldgevoel dat ik geen grote ronde liep. En dat is best knap voor mij πŸ˜‰

The colours of my life

Ik had een lekker melk witbrood gebakken

Ik droeg een heerlijk jurkje van Tante Betsy van twee winters geleden, met de paddenstoelenlegging van Blutsgeschwister eronder. Beetje warm voor zaterdag, maar ik heb gewoon het raam de hele dag open gezet, hahaha!

Het moet niet gekker worden: ik die biologische hazelnootpasta eet! En hij is echt héél erg lekker! Natuurlijk op mijn verse witbrood, nom nom nom!

Zaterdagmiddag heb ik twee artikelen geschreven, en ondertussen het bed opgemaakt en wat was weg gewerkt. Ook ’s avonds heb ik een artikel geschreven, en ben redelijk op tijd naar bed gegaan. Ik heb Wie is de mol gekeken op bed, maar het weer niet gered tot het einde πŸ˜‰

Gisterochtend ben ik rond acht uur opgestaan, en heb toen meteen mijn haar in een kleurtje gezet. Zo kon het mooi tijdens mijn ontbijt intrekken. Ik had het eigenlijk zaterdagavond willen doen, maar omdat ik tot een uur of zeven met de vriezer bezig was geweest, was ik helemaal gaar en had er geen zin meer in.

Het ziet er een beetje dubieus uit, maar mijn ontbijt met frambozen was echt heel lekker hoor!

Ik zette ook weer een broodje aan, rozijnenbrood dit keer πŸ™‚

Nadat ik me gedoucht en aangekleed had, heb ik weer zes kilometer gelopen. Het was inmiddels droog geworden, en heerlijk wandelweer!

Mmmmm, ik rook buiten bij de voordeur het krentenbrood al ♥

Mijn paarse haar, ik vind het weer erg leuk!

Na de koffie heb ik mijn haar gefΓΆhnd en heb toen een outfit op de foto gezet. I love dit jurkje!

Daarna heb ik nog kip gebakken, een was opgehangen en snel mijn brood gegeten. ’s Middags ben ik eerst bij mijn tante op de koffie geweest, en heb daarna bij mijn ouders gegeten. Ik had voor hen alle drie vers krentenbrood meegenomen, nog maar net uit de broodbakmachine.

Frietjes, nom nom nom!

Rond kwart over acht was ik thuis, en toen heb ik dit artikel verder afgemaakt. Rond negen uur ben ik naar bed gegaan, waar ik nog even wat tv heb gekeken. En dat was het weekend alweer!

Komende week heb ik nog weinig op de planning staan. Ik hoop dat mijn energie weer een beetje terug komt, of dat het me lukt om mezelf eroverheen te zetten #schoponderdekont Wat zijn jouw plannen voor deze week?

16 Comments on The colours of my life #week39

 1. Joyce
  28 september 2020 at 12:26 (2 jaren ago)

  Dat gevoel ken ik wel hoor, ik denk iedereen wel. Soms mag je daar ook best aan toegeven en dan hups weer door. Wat is je haar gaaf geworden zeg! Dat vriezer klusje is echt het aller aller ergste wat er is. Wel slim idee idd om het met vrieskou te doen, want onze vriezer is echt meestal wel vol, en weggooien is zonde, dus die ga ik onthouden!
  Ik wens je een hele fijne week, dat je je ook weer fijner I’m je vel gaat voelen. Zet em op!

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  28 september 2020 at 10:59 (2 jaren ago)

  Heb je naast de unicorn kruidnootjes ook de dino variant gezien? πŸ˜€ toen ik ze kocht moest ik aan je denken of je ze ook al had. Hopelijk aankomende week weer wat meer energie. Xx

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 september 2020 at 19:46 (2 jaren ago)

   Ik heb ze inderdaad gezien, maar lekker in het schap gelaten πŸ˜‰

   Beantwoorden
 3. bychristiana
  28 september 2020 at 10:08 (2 jaren ago)

  Oh, de vriezer schoonmaken, daar heb ik ook echt een hekel aan! Ik zet er vaak een pan met heet water in, dan ontdooit het sneller en is het ook sneller klaar. Maar het is ook een van mijn minst favoriete klusjes. Wat gaat zo’n week altijd snel voorbij hΓ¨? Ondanks dit ‘rare jaar’ vind ik echt dat de tijd vliegt, ik kan me gewoon eigenlijk niet voorstellen dat het al weer herfst is!

  Beantwoorden
 4. Corine
  28 september 2020 at 10:02 (2 jaren ago)

  Nou je hebt toch wel heel wat gedaan, petje af. En inderdaad vriezer ontdooien is de meeste rotklus die er is

  Beantwoorden
 5. Annette
  28 september 2020 at 09:30 (2 jaren ago)

  Vriezer ontdooien is altijd een rotklusje ik heb er ook echt een hekel aan maar bij mij zit het er ook aan te komen.

  Beantwoorden
 6. Monique
  28 september 2020 at 09:00 (2 jaren ago)

  Iedere dag zie je er weer prachtig uit! Zo goed dat je dit blijft doen, ondanks je lagere energie. Je huis is ook zo gezellig, met vrolijke kleurtjes. De herfst is niet altijd even vrolijk qua weer, maar toch ook wel mooi. En je kunt weer andere combinaties maken met je kleding. Nu weer een nieuwe week, met nieuwe kansen. Veel plezier!

  Beantwoorden
  • Netty
   28 september 2020 at 09:31 (2 jaren ago)

   Tip voor je vriezer, pannetjes
   Met heet water er in en de deur dicht. Een paar keer verversen us het klusje zo geklaard
   .

   Beantwoorden
   • Natasja
    28 september 2020 at 19:46 (2 jaren ago)

    Je hebt geen idee hoeveel pannetjes heet water ik die dag verwisseld heb, uiteraard heb ik dat gedaan πŸ˜‰

    Beantwoorden
 7. Roos
  28 september 2020 at 08:29 (2 jaren ago)

  Wat staat die broek je goed. Super zeg. Ondanks dat het een mindere week was zie je er toch weer top uit op je foto’s door je outfits en je nieuwe haarkleur. Ik hoop dat je nog even wat rust vind om bij te tanken.

  Ik wens je een week toe waarin je alleen maar dingen doet die je leuk vind en waar je energie van krijgt. Hier gaan even alle “moetjes” behalve werk in de koelkast. Fijne week toegewenst

  Beantwoorden
 8. Pauline
  28 september 2020 at 08:07 (2 jaren ago)

  Wat ik me al een tijdje afvraag: van welke merken zijn jouw leggings en waar koop je ze? Ik vind ze helemaal geweldig. Misschien leuk om daar eens een apart artikel aan te besteden.

  Beantwoorden
 9. Ilona
  28 september 2020 at 07:51 (2 jaren ago)

  Door alle prachtige Tante Betsy jukjes eindelijk 2 besteld! Nog wel aan de veilige kant qua kleur πŸ™‚ Overigens er is van HG diepvries snelontdooier werkt supersnel en beter dan heet water. Vast niet goed voor het milieu maar ja je gebruikt het toch niet vaak.

  Beantwoorden
  • Ellen
   28 september 2020 at 11:03 (2 jaren ago)

   Mooie outfitsweer, die jeans vind ik echt geweldig staan.
   Die vriezer ontdooien, zo herkenbaar. Wat een pokken klus is dat. Gelukkig nu nog maar een kleintje. Fijne nieuwe week gewenst en sterkte met het vieze weer

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.