The colours of my life #week39

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Hallo allemaal, zijn jullie niet weg gespoeld met de vele regen van afgelopen week? Was het echt nog maar een week geleden dat we buiten op het terras zaten bij Bouke van Bij Tante Pollewop? Ik had deze week voor het eerst de verwarming weer aan, ik vond het zo koud in huis! Eigenlijk wacht ik daar altijd mee tot 1 oktober, maar zelfs een dik vest hielp niet πŸ˜‰ Kijk je mee naar wat ik verder deed deze week?

The colours of my life

The colours of my life #week39

Maandag was de mondaychallenge op de She Wears Retro facebookgroep iets met kunst. Het enigste kunstwerk wat ik ooit gemaakt heb, op de vingerverfcreaties op de kleuterschool na, is dit schilderij. Ik maakte het een paar jaar geleden tijdens een jurkenzusjesweekend, het is me nog steeds erg dierbaar ♥

Dinsdag droeg ik mijn nieuwe ribrok van Tante Betsy ♥ Het was er eigenlijk wel iets te warm voor, maar wie mooi wil zijn… πŸ˜‰

Beautiful sky in the early morning ♥

Ik had nog aardbeienijs met roomboter koekkruimels in de vriezer, daar heb ik mezelf dinsdagavond op getrakteerd.

En van een heel lief jurkenzusje kreeg ik dit lieve pakketje opgestuurd ♥

Woensdag zou het heel slecht weer worden, maar gelukkig kon ik ’s ochtends nog droog lopen.

The colours of my life

Ik had een rood/roze dag, zelfs mijn Rice beker was in stijl ♥

The colours of my life

Post van Bouke, mΓ©t extra toffees ♥

Donderdag had ik een extra luxe ontbijtje: met appel Γ©n blauwe bessen!

The colours of my life

Ik droeg mijn tuinbroek die dag, met een nieuwe blouse van Tante Betsy eronder ♥ Ik had deze in mijn eigen maat gekocht bij Bij Tante Pollewop, maar later zag ik op de foto’s dat deze best een maatje kleiner kon. Deze zit veel beter! Voor de kou op kantoor droeg ik er een vestje van Margot over.

’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, ik kan er weer twee weken tegen!

The colours of my life

Vrijdag was weer een ochtendwandeling om in te lijsten hoor, zo’n mooie lucht! ♥

Met het Frida Kahlo jurkje van een paar jaar geleden en een streepjeslegging eronder. Lekker comfy en vrolijk!

The colours of my life

Blijmaker van de dag: verse cappuccino ♥

Pauzerondje, met inmiddels niet meer zo’n wolkeloze lucht.

Ik ontving die dag ‘knuffelpost’, een hele leuke challenge op de She Wears Retro groep. Ik mag nu iemand anders een mooi pakketje sturen, zo maken we elkaar allemaal blij met fijne post ♥

’s Avonds probeerde ik een nieuw recept: parelcouscous met spinazie, ui, knoflook, tomaat en feta. Het was erg geslaagd!

The colours of my life

Zaterdag heb ik een beetje uitgeslapen, en me daarna klaar gemaakt voor mijn wekelijkse 24 kilometer. Maar eerst natuurlijk een lekker voedzaam ontbijt!

Het was een beetje lastig weer: eigenlijk was mijn vest te warm, maar zonder was te koud. Gelukkig kon ik wel helemaal droog lopen, dus mij hoor je niet klagen πŸ˜‰

De zon piepte er heel af en toe tussendoor, maar ik zag vooral veel wolken. En het was overal nog vochtig van de regen van vrijdagavond.

Nog steeds mooie bloemetjes onderweg, ik ben benieuwd hoe lang nog.

Mijn wandelschoenen zijn gewoon bijna wéér aan vervanging toe, één zool is al door de eerste laag gesleten. Ik loop er natuurlijk ook echt heel veel op, dus dan is het wel logisch dat ze snel slijten. Maar wel weer een investering hoor!

The colours of my life

ZΓ³ dichtbij heb ik ze nog niet eerder gezien, ik kon hem bijna aanraken! Heb ik niet gedaan hoor, ik houd altijd flink wat afstand van ze, ook al zit er prikkeldraad tussen.

Mijn wekelijkse 24 kilometer bleken er dit keer meer te zijn, hahaha!

Cappuccino Γ©n stapelpannenkoeken, de beste beloning!

Na een heerlijke douche heb ik de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild, en daarna een pan risotto gemaakt. En toen was ik wel op hoor, hahaha! ’s Avonds heb ik nog een artikel geschreven, en ben lekker op tijd naar bed gegaan.

The colours of my life

Oh, en ik heb nog van deze heerlijke chocolaatjes gesnoept, die zaten in de knuffelpost. Na een lange wandeling kan ik de suiker altijd beter hebben gek genoeg, dus ik kreeg er geen energiedip van.

The colours of my life

Gisterochtend heb ik tot acht uur uitgeslapen, ik had echt heerlijk geslapen. Na mijn pyjama ontbijt heb ik uitgebreid gedoucht, en daarna twee bananenbroden in de oven geschoven.

Daarna nog een heerlijke cappuccino met een ongefΓΆhnd hoofd, hahaha!

Ondertussen had ik ook nog een speltbrood gebakken, het leek hier wel Natasja’s Little Bakery πŸ˜‰

Na de koffie heb ik mijn haar gefΓΆhnd en daarna heb ik drie verschillende outfits op de foto gezet. Normaal doe ik dat alleen met zonnig weer vanwege het licht, maar ik besloot het toch maar eens te proberen. Ik heb gewoon alle lampen in huis aangedaan, en daarnaast nog mijn fotografie lamp erbij. En het is gelukt!

The colours of my life

Zo, ik heb lekker wat voorraad voor outfitartikelen ♥

Rond drie uur was het eindelijk droog hier in Tilburg, en heb ik een uur gelopen. Fijn om toch nog even lekker buiten te kunnen zijn!

The colours of my life

Op de terugweg ben ik even langs Albert Heijn gelopen, ik was broccoli vergeten te bestellen bij mijn boodschappen, en een extra tros bananen voor het bananenbrood. Ik doe tussendoor eigenlijk nooit boodschappen, maar nu moest het even.

Thuis gekomen heb ik meteen de broccoli quiche gemaakt, mijn vriezer zit weer bomvol! ’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en daarna lekker op bed de finale van Heel Holland Bakt Nog een Keer gekeken. En toen zat het weekend er weer op!

Ik moet nog twee weken werken, dan heb ik een weekje vakantie. En ik ben er zooooooo aan toe! Nog even door bikkelen, en dan lekker uitrusten. Komend weekend krijg ik twee logeerhonden, ik vind het best een beetje spannend. Ik hoop dat ik het nog kan, voor een (twee) hond zorgen πŸ™‚ En zondag hebben we een high tea van mijn zus en zwager, die 25 jaar getrouwd zijn. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

15 Comments on The colours of my life #week39

 1. Miranda Aerts
  4 oktober 2021 at 20:10 (10 maanden ago)

  De sfeer van de herfst zie je nu steeds meer, binnen en buiten πŸ™‚
  Gezellig, al die mooie warme kleuren om ons heen!
  Lekker vooruitzicht dat je bijna vakantie hebt en leuk, twee honden logeetjes. Geniet er van, en tot zondag bij de high tea!

  Beantwoorden
 2. Annette
  4 oktober 2021 at 15:48 (10 maanden ago)

  Bij ons op de hei lopen die grazers dus ‘in het wild’ haha ik blijf ook altijd uit de buurt. Heb ze 1x te dichtbij gehad en toen was ik toch wel bangig, brr ze zijn echt groot.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:58 (10 maanden ago)

   Hahaha ja ik geloof je meteen dat je bang was! Ik vind ze zelfs achter het hek behoorlijk imposant!

   Beantwoorden
 3. Neeltje
  4 oktober 2021 at 15:31 (10 maanden ago)

  Wat een heerlijke week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:58 (10 maanden ago)

   dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 4. Jelka
  4 oktober 2021 at 09:33 (10 maanden ago)

  Wat fijn dat het zondag nog droog genoeg werd voor een wandeling bij jou! Hier stopte het pas met regenen toen het donker werd helaas. Over je wandelschoenen: kun je ze niet laten verzolen? Ik weet dat mijn vader, die net zo veel loopt als jij, altijd bewust wandelschoenen koopt die te verzolen zijn (daar kun je bij aanschaf naar vragen en bever heeft een verzool-service) omdat ze dan twee tot drie keer zo lang mee gaan en dat scheelt dus een hele hoop geld. Misschien iets voor jou om je voordeel mee te doen?
  Fijne week weer!
  Jelka

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:57 (10 maanden ago)

   Dankjewel voor de tip! Maar deze schoenen zitten me zo fijn, meteen vanaf de eerste stap die ik erin zet. Ik kan me niet voorstellen dat een ander paar net zo goed gaat zitten. En het zijn niet alleen de zolen he, ook de demping binnenin en de pasvorm van de schoenen worden minder naarmate je er minder kilometers in maakt.

   Beantwoorden
   • Moi
    6 oktober 2021 at 12:40 (10 maanden ago)

    Welke schoenen heb je, Natasja? Ze zien er zo comfortabel uit πŸ™‚

    Ik heb verzoolbare wandelschoenen van Bever gehad, maar het leer was binnen een jaar kapot, naden lieten los etc. Dus van verzolen is het al helemaal nooit gekomen.
    Echt geen aanrader voor bijna 200,-. Bever wilde ook geen enkele service verlenen.

    Veel plezier met de oppashonden! Ik weet zeker dat je het nog kunt πŸ™‚

    Beantwoorden
    • Natasja
     6 oktober 2021 at 18:46 (10 maanden ago)

     Hoi, ik heb schoenen van Lowa, dit type: https://www.theworldofwalking.nl/products/lowa-innox-pro-gtx-mid-womens Ja, daar ben ik ook een beetje bang voor, dat de rest van de schoen ook slijt. Het is natuurlijk ook logisch, want ik loop er hartstikke veel op. En een hobby kost nu eenmaal geld, denk ik dan maar πŸ™‚ Dankjewel hoor, je leest volgende week wel hoe het ging met de honden πŸ™‚

     Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  4 oktober 2021 at 08:47 (10 maanden ago)

  Leest en ziet eruit als een heerlijke week. De broccoli quiche ziet er ook erg lekker uit. Krijg er al trek van op de vroege ochtend. Nog felicitaties met je jubileum van van de week. Lees en geniet altijd enorm van je leuke blogs. Ben fan van de groene rib rok , net als van de mooie jas. Ook de mooie roze trui vind ik erg mooi van Tante Betsy. Je hebt zo te lezen een leuke week in het vooruitzicht! Terwijl ik juist voor komend weekend bewust geen afspraken plan omdat de afgelopen weken erg druk zijn geweest met verjaardagen en andere afspraken . Ook dat is genieten af en toe. Fijne week gewenst! Veel plezier met de twee logeer honden, je bent het echt niet verleerd!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:56 (10 maanden ago)

   Die afwisseling is juist fijn he, wat drukkere weken en rustige weekenden.

   Beantwoorden
 6. Bouke
  4 oktober 2021 at 08:37 (10 maanden ago)

  Ohh wat een heerlijke knusse week! Ziet er gezellig uit!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:55 (10 maanden ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 7. Jelma
  4 oktober 2021 at 08:36 (10 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s weer! En je stimuleert mij om weer meer te gaan lopen ook al is het nog donker in de ochtend..
  Deze maandag strat ik niet fijn: het hele weekend al last van een flinke ontsteking in mijn kaak waar vorige week een kies is getrokken, dus straks weer richting de tandartspraktijk. Helaas geen dagje school waar ik me altijd op verheug.
  Maar het komt vast goed en hier schijnt de zon en hoor ik de vogels zingen!
  Nog even bikkelen Natasja en die twee weken zijn vast snel om…je gaat in ieder geval aftellen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2021 at 19:54 (10 maanden ago)

   Beterschap met je kies, ik hoop dat het nu snel beter gaat!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.