The colours of my life #week39

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week hadden we de grote verhuizing op kantoor, deden we een domibo รฉn een vrijmibo en ging het niet helemaal goed met mijn voornemen om minder kruidnootjes te eten, hahaha! Maar gelukkig passen mijn jurkjes nog hoor! Kijk je mee naar deze turbulente week?

The colours of my life

The colours of my life #week39

Ik begon de week in dit mooie ‘oudje’ van Tante. Gecombineerd met een groene panty en mijn nieuwe oranje MAG schoenen, lekker vrolijk de week in!

Vorige week vertelde ik dat ik ging proberen om toch iets minder kruidnootjes te eten (ik weet dat ik het zelf doe, en dat ik ze ook gewoon niet kan kopen, maar ze zijn gewoon tรฉ lekker). Maar maandag werd er een perspakketje van Kruidvat bezorgd, met daarin… Kruidnootjes! Daar ging mijn goede voornemen al, hahaha!

Dinsdag droeg ik deze hysterisch leuke (ik vind hem zelf althans leuk, hihihi!) outfit. Hertjes, kabouters en paddenstoelen: deze week kon wel wat extra power in de vorm van vrolijke outfits gebruiken.

The colours of my lifeMijn Belgische collega was jarig, en die trakteert altijd op de allerbeste taart. Ik weet niet precies waar die bakker in Belgiรซ zit, maar oh oh wat maakt die lekkere taarten! We keken er al een paar weken naar uit ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeVoor mij ging de keuze tussen deze twee: Frangipan-taart of Rijstevlaai. Het werd uiteindelijk de eerste:

Dinsdag was het ook pakketjes-dag, ik had een hele stapel op mijn tijdelijke bureau liggen. Tot zover de Clean Desk-poging ๐Ÿ˜‰

The colours of my lifeHet was nogal donker op onze tijdelijke werkplek, dus mijn collega en ik waren het magazijn ingedoken (dat klinkt spannender dan het was hoor ๐Ÿ˜‰ ) om een paar vloerlampen te zoeken. En tja, de hele situatie maakt ons een beetje melig van ellende, dus dan krijg je dit soort foto’s…

Een pakketje van Bij Tante Pollewop is altijd een feestje om te ontvangen en uit te pakken. Dankjewel lieve Bouke! ♥

Woensdag trok ik meteen mijn nieuwe jurkje en vest aan, die dag kon ik wel wat mentale steun en warmte gebruiken. Ik ben echt verliefd op het Sweatvest Lotte Nicky!

The colours of my lifeDe kantoren werden steeds leger, uiteindelijk stonden alleen de poten van de bureaus er nog.

Alles staat opgeslagen in de zaal waar wij ook ons tijdelijk onderkomen hebben. Zoals รฉรฉn van de managers zei: het is net kamperen. Nou doe mij maar een leuke vrolijke caravan hoor, daar zit ik liever in dan in deze bende ๐Ÿ˜‰

The colours of my lifeVan een lief jurkenzusje kreeg ik deze prachtige mala, als eerbetoon aan Benthe ♥ Als jullie het leuk vinden, kan ik hier binnenkort wel meer over vertellen in een apart artikel. Op de facebook-pagina van Mala Mehana vind je alvast meer informatie: klik.

Een aantal van mijn collega’s zijn op vrijdag vrij, die hebben dus iedere week vroeg weekend. Mijn collega had beloofd dat ze donderdag voor een domibo zou zorgen, jammie!

The colours of my lifeWat een verwennerij! Ze had zelfs speciaal bitterballen gezocht die ik ook mocht eten (ivm mijn allergie kan ik de meeste snacks niet eten) ♥

Vrijdag droeg ik deze super leuke retro outfit: bloesje van Tante Betsy uit de sale, met een spijkerrok en een groene panty. En ik vond dat mijn good old Adidasjes hier goed bij stonden ๐Ÿ™‚

Vrijdagmiddag werden de kantoren helemaal leeg gehaald, en ons tijdelijk kantoor officieel tot opslag bestempeld ๐Ÿ˜‰

Een collega kreeg vrijdagmiddag een heel goed bericht, dus werd de oven nog een keer aangeslingerd voor de bitterballen #vrijmibo

Vrijdag was het gelukkig iets droger weer, en dus kon ik ‘s avonds mooi het gras maaien. In het weekend zou er weer veel regen vallen, dus fijn dat ik het nog even voor het weekend kon maaien.

The colours of my lifeIn mijn vakantie had ik graszaadjes gestrooid op een paar kale plekken, die zijn afgelopen week goed gaan groeien met de vele regen!

Zaterdagochtend heb ik een paar winterjurkjes gepast, 9 jurkjes mochten mee naar mijn moeder om ingenomen te worden. Deze van twee jaar geleden paste nog wel, en mocht meteen aanblijven.

The colours of my lifeNa mijn ontbijt heb ik heerlijk 8 kilometer gelopen, de perfecte manier om alle stress en negativiteit van afgelopen week eruit te lopen!

In het bos is het zรณ mooi in deze tijd van het jaar!

The colours of my life‘s Middags ging ik naar mijn ouders, mijn broer had Bossche Bollen bij ๐Ÿ™‚

Gisteren werd ik wakker en hoorde het regenen, ik ben daarom wat langer blijven liggen. Om half negen ben ik opgestaan, en na het douchen, aankleden en ontbijten was het inmiddels zo goed als droog. Zo kon ik toch gewoon mijn grote ronde wandelen, heerlijk!

Na de koffie heb ik outfitfoto’s gemaakt van dit stoere, romantische setje.

The colours of my lifeDeze producten van Beauty Kitchen waren vrijdag binnen gekomen, ik heb ze meteen op de foto gezet.

Liefde voor deze zeep ♥

‘s Middags heb ik ook nog gewoon een ronde door het park gelopen, tussen de heftige buien door. Lekker hoor, om toch gewoon wat frisse lucht te krijgen ondanks het slechte weer.

The colours of my lifeDe rest van de middag heb ik achter mijn laptop doorgebracht. Artikelen geschreven, wat administratieve dingen afgehandeld, en M&M’s gegeten ๐Ÿ™‚

En toen zat het weekend, en dus ook deze week, er weer op! Komende week heb ik een paar leuke dingen op de planning staan. Donderdag ga ik VIP shoppen bij Riceteria in Uden, en zondag is er weer een jurkenzusjesmeeting waar ik naartoe ga. En vandaag begint de verbouwing op kantoor echt. Dus naast de rommel, krijgen we nu ook de herrie. En oh ja, tussendoor moeten we natuurlijk ook gewoon hard werken, als usual ๐Ÿ˜‰ Ik wens jullie allemaal een fijne week!

15 Comments on The colours of my life #week39

 1. Miranda Aerts
  1 oktober 2019 at 16:42 (1 jaar ago)

  Gelukkig dat er tijdens de verbouwing ook zo gelachen en lekker gesnacked wordt ๐Ÿ˜‰
  Succes met z’n allen tijdens de verbouwing! ๐Ÿ˜Ž

  Beantwoorden
 2. Mariska
  1 oktober 2019 at 14:34 (1 jaar ago)

  Dat perspakketje met de kruidnoten kreeg ik ook, zo leuk! En ze zijn ook echt nog eens super lekker.

  Beantwoorden
 3. Annette
  30 september 2019 at 22:01 (1 jaar ago)

  Wat een turbulente week zeg! maar ook een heel,kleurrijke en zoete… Tsja, ook in zulke chaotische werkomstandigheden maken jullie er het beste van! Het was weer heerlijk om even mee te genieten va je week

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  30 september 2019 at 21:40 (1 jaar ago)

  Wat een week. Die verbouwingen zijn niks he? Hier ook een aankomende verbouwing op de afdeling. Ik ga maar veel thuis werken.

  Beantwoorden
 5. Bouke
  30 september 2019 at 21:18 (1 jaar ago)

  Vanochtend heerlijk je week doorgelezen. Wat schrijf je toch fijnโค๏ธ En prachtfotoโ€™s… ook nog.
  Beetje verlegen, maar vooral geraakt door je lieve woorden… cadeautjes ervan maken gebeurt vanuit mn hart, extra fijn als dat gewaardeerd wordt sterkte tussen al die spullen. Bikkelen maar t beste van maken

  Beantwoorden
 6. Deb
  30 september 2019 at 16:19 (1 jaar ago)

  Die unicorn kruidnootjes wil ik ook.. voor mijn dochter (en dan snoep ik er stiekem een paar mee) ๐Ÿ˜‰ hihi. Die taarten zien er heerlijk uit. Meestal sla ik taart over (ben meer van hartige dingen), maar wanneer ik zulke taarten voorgeschoteld zou krijgen zou ik er echt voor gaan. Liefde voor jouw outfits trouwens. De jurk die je draagt met de mala (ook erg mooi) vind ik prachtig.. ook van Tante Betsy gok ik?

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 september 2019 at 19:25 (1 jaar ago)

   Ja die is inderdaad ook van Tante Betsy, ik vermoed dat 99% van mijn jurkjes van Tante Betsy is ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  30 september 2019 at 12:10 (1 jaar ago)

  Zo de vorige week heb je maar weer in de pocket! Nu deze week nog, met mooie vooruitzichten lees is, super! Ik moest echt ff nadenken hoor over de domibo, bij de vrijmibo viel het kwartje hahaha. Zet hem op deze week โค๏ธ

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  30 september 2019 at 11:44 (1 jaar ago)

  โค๏ธ (over)Heerlijke (culinaire) week zo te zien, maar je nieuwe werkplek is wel even slikken, zo dicht op elkaar ๐Ÿ˜ฎ .
  Hoop trouwens dat je de Bossche bol wel gegeten hebt zoals het hoort en dus uit de hand beginnend bij de onderkant en dus niet met een vorkje ๐Ÿ˜‰ โค๏ธ

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  30 september 2019 at 11:19 (1 jaar ago)

  Hihihi…. zulke leuke en zeer grappige foto’s
  Vooral die van onder de lampenkap
  Fijn shoppen in de sale.

  Een leuke en fijne week

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  30 september 2019 at 11:04 (1 jaar ago)

  Haha, ik moest zo lachen om die foto van jou onder de lamp. Lijkt wel alsof je bij de kapper zit, haha;-) Nooooooit gehoord trouwens van een domibo, ik heb het net serieus zitten google-en;-)

  Beantwoorden
 11. Jelka
  30 september 2019 at 10:00 (1 jaar ago)

  Wat een fantastische outfits had je deze week weer! Ik hou van hoe je combinaties! Ik ben wel benieuwd, hoe neemt je moeder de jurkjes in? Doet ze dat bij de zij-naad? Ik vind het er erg netjes uitzien bij jou!

  Beantwoorden
 12. Annette
  30 september 2019 at 09:06 (1 jaar ago)

  Ik ben tot nu toe weg kunnen blijven van de pepernoten maar nu is de tijdelijke Van Delft winkel weer geopened in Hilversum, ai, ik ga het toch nog proberen een paar weekjes…

  Beantwoorden
 13. Caro
  30 september 2019 at 07:33 (1 jaar ago)

  Mooie week: feest en stress fijn in balans… Die taarten zagen er magnifiek uit zegโค๏ธ. Sterkte deze week met het gedoe op je werk. Geniet van 2 hele leuke aankomende uitjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.