The colours of my life #week4

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Wat was het een bizarre week he? Ik was vooral begin van de week best een beetje van slag, ook omdat er hier vlakbij zondagavond rellen zijn geweest. Gelukkig lijkt de rust nu een beetje terug, hopelijk blijft dat zo! Verder speelde ik deze week voor slotenmaker en verplaatste ik mijn wekelijkse 25 kilometer naar zondag vanwege noordpolige kou op zaterdag. Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week4

Maandag was de challenge op de SWR-groep ‘Pippi outfit”. Nou, daar paste mijn nieuwe jurkje perfect bij! Met mijn gestreepte Snag Tights en roze La Pintura’s erbij voelde ik me helemaal Pippi! Ik werkte die dag thuis, dus helaas kon verder niemand van mijn outfit genieten πŸ˜‰

Pauzerondje door het park, met een stralend zonnetje erbij ♥

The colours of my life

De thuiswerk-kantine had maandag oliebollen op het menu staan πŸ™‚

’s Ochtends had ik niet gelopen (wel de badkamer gesopt) omdat ik mijn bed niet uit kon. Daarom liep ik aan het eind van de werkdag nog een uur, nog lekker in het licht!

Klein lichtpuntje ♥

The colours of my life

Nog een klein geluksmomentje ♥

Toen ik weer thuis was, heb ik de oven aangezet voor mijn heerlijke broccolitaart met brie. Ondertussen heb ik een deel van mijn schoenen en laarzen gepoetst. Een hele klus was het πŸ˜‰

The colours of my life

Maar heerlijk als ze allemaal weer keurig gepoetst zijn!

Mijn broccolitaart was precies op tijd klaar!

Dinsdag droeg ik de blauwe Dress Paola Tartan die ik de week ervoor met de Blue Monday sale nog gekocht had. Ik hoop echt dat dit model blijft bij Tante Betsy, ik vind haar zo leuk!

De mooiste tekst uit het boek van De jongen, de mol, de vos en het paard. En nu nog meer van toepassing dan ooit ♥

Woensdag werkte ik weer een dag thuis, maar ik moest eerst aan de klus…

The colours of my life

Dinsdagavond draaide de knip op mijn voordeur ‘lam’, waardoor hij niet meer open kon. Oeps… Ik heb ’s avonds nog gegoogled, en ben woensdagochtend meteen aan de slag gegaan. En zowaar, het is me gelukt! Ik was best een beetje trots, hahaha!

Snag Tights heeft speciaal voor Valentijnsdag leuke limited edition panties. Die kon ik natuurlijk niet weerstaan! ♥

’s Middags kwam er een pakketje van Bobbeez, wat ik zondagavond besteld had.

The colours of my life

Kijk nou wat een leuke slingers! Ik ga ze boven de eettafel en de keuken ophangen, ik moet alleen nog even kijken hoe.

Eind van de middag liep ik weer een grote ronde, en daarna heb ik de tweede serie schoenen en laarzen gepoetst. Nu kan alles er weer even tegen.

Mijn favoriete maaltijd momenteel ♥

Ik had nog 1 speculaaspop over, die heb ik woensdagavond open gemaakt.

The colours of my life

Donderdag had ik zin in het voorjaar, dus droeg ik een jurkje met korte mouwen. Wel nog met een warm vestje eroverheen hoor, hahaha!

Ik had voor het eerst mijn zelf gebakken bananenbrood mee als tussendoortje. Het ziet er net uit als gehakt, hahaha!

Vrijdagochtend dacht ik dat het mee zou vallen met de regen. Althans: Buienradar gaf aan dat het mee zou vallen. Niet dus, mijn jas en laarzen waren doorweekt, hahaha!

Ik had weer een leuke printjesmix bij elkaar gekozen, wel in voor mijn doen rustige kleuren πŸ™‚

The colours of my life

Weekend! Ik vond dat ik wel een glaasje wijn verdiend had.

Zaterdag zou het hier in het zuiden wat regenen, dus had ik besloten dat ik mijn 25 kilometer verplaatste naar zondag. En daar was ik maar wat blij om, het was hier echt vreselijk koud zaterdag! Ik liep wel zes kilometer, maar ik was gewoon door en door koud toen ik weer thuis kwam.

The colours of my life

Ik heb deze week de cappuccino functie op mijn koffiemachine weer eens in gebruik genomen, dat doe ik echt veel te weinig! Wat een verwennerij!

Ondertussen bakte ik een broodje, maisbrood dit keer. ’s Ochtends heb ik weer een voorraad broodmix van de molen besteld, want ik vind de broodmixen van AH toch minder lekker.

Eind van de ochtend ging ik naar de boerderijwinkel, daar was ik een paar weken niet meer geweest. Maar ik heb nu weer lekker wat voorraad!

Zaterdagavond had ik besloten om mijn 25 kilometer helemaal over te slaan deze week. Het zou zondag weer koud worden, de gevoelstemperatuur kwam niet boven 0 uit. Dus zat ik om half negen in mijn pyjama aan mijn ontbijt. Maar ik keek naar buiten, de lucht was zoooo blauw. En toen ik buiten de vogels ging voeren, bleek het helemaal niet zo koud te zijn, er stond veel minder wind dan zaterdag. Dus tjop tjop tjop, in de kleren en daar ging ik alsnog!

Ik had mijn lekker warme broek van Blutsgeschwister aangetrokken, en me verder ook goed warm aangekleed. In het begin had ik het even koud, maar na een half uur had ik me al goed warm gelopen.

The colours of my life

Wat ziet het bos er toch meteen veel mooier uit als de zon schijnt he, zelfs in de winter?

Het water in de sloten stond echt mega hoog, zo hoog heb ik het volgens mij nog niet gezien!

Het was opvallend rustig in het bos, en dat terwijl ik later dan normaal was. En het prachtig weer was!

The colours of my life

Aan mijn wangen kun je wel zien hoe koud het was!

Wat liep het heerlijk met mijn broek aan, lekker warm!

Pauze, met zelfgebakken krentenbrood met dikke roomboter erop ♥

Het laatste rondje, nog twee kilometer en dan ben ik weer thuis!

Yes, I did it (again)! Ik ging echt als een trein, ik kon goed merken dat ik al een dag had uitgerust.

The colours of my life

Lekkerrrrrr!

Again: lekkerrrrrr!

Nadat ik gedoucht heb en weer opgewarmd was, heb ik een paar uurtjes gewerkt en ondertussen meegedaan met de Nationale Tuinvogeltelling. Ik heb eigenlijk iedere dag dezelfde vogels in mijn tuin, ik ben zo benieuwd of het dan ook letterlijk steeds dezelfde zijn.

Om half zes ben ik gestopt met werken en heb ik lekker ovenfrietjes met champignon hamburgers gegeten. ’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend er weer op!

Komende week heb ik een korte werkweek, vrijdag ben ik vrij! Veder hoop ik dat het gewoon een rustige week wordt, met hopelijk wat minder regen dan afgelopen week πŸ˜‰ Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

8 Comments on The colours of my life #week4

 1. Forever38.com (Vera)
  1 februari 2021 at 12:30 (2 jaren ago)

  Wat stoer zeg, dat je zelf geklust hebt ! Heerlijk gevoel dan he, als je het helemaal zelf opgelost hebt !

  Beantwoorden
 2. Yolanda
  1 februari 2021 at 12:22 (2 jaren ago)

  Ze zag er weer top uit deze week en veel gelopen en gedaan fijne week toegewenst

  Beantwoorden
 3. Jacqueline Oud
  1 februari 2021 at 09:06 (2 jaren ago)

  Weer veel gebeurd in deze week. Maar wel een week waar je ondervond dat je onvermoede talenten hebt. Knap dat je je eigen slot hebt gemaakt, mocht ik ooit problemen hebben met ons slot dan weet ik waar ik moet zijn:-) Ben echt onder de indruk. Deel je mening over de Tartan Paola Dress staat je ook prachtig, toen ik hem vorige week weer zag had de jurk al in het rood, ook nog snel in het groen besteld. Was hier zaterdag ook koud maar wel heerlijk gewandeld maar echt warm werd ik inderdaad niet:-) Gisteren was beter heerlijk gewandeld in de zon. Weer een fijne week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
 4. Nienke
  1 februari 2021 at 08:57 (2 jaren ago)

  Ha, naar boerderijwinkel ga jij? Bij mij in de buurt van Best hebben ze dit soort lekkere producten niet.

  Beantwoorden
 5. Vivian
  1 februari 2021 at 08:51 (2 jaren ago)

  Hoi hoi,

  Jou week lijkt veel op de mijne,grappig.
  Ik heb wel iets andere laarzen gepoetst, de Martens.

  Ik wens jou voor deze week weer veel geluksmometjes, smaakbeleving en kleurige combi’s

  Groetjes
  Vief

  Beantwoorden
 6. Mireille
  1 februari 2021 at 08:21 (2 jaren ago)

  Brrrrr het was inderdaad koud zaterdag, ik was blij dat ik thuis was na mijn wandeling.
  Maar toch liever die kou dan al die regen.

  Beantwoorden
 7. Marije
  1 februari 2021 at 08:04 (2 jaren ago)

  Wat heb je toch een heerlijke laarzen collectie. Kan mij voorstellen dat je er helemaal blij van wordt als ze zo op een rijtje staan.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  1 februari 2021 at 06:13 (2 jaren ago)

  Vrolijke en zeer kleurrijke outfit voor de
  challange.
  Jij doet zeer goed jou best om te gaan
  lopen….
  Regen, kou of niet je doet het toch weer.
  Het eigen gemaakte eten ziet er heerlijk uit.
  Ik ga ook eens op zoek naar een boerderij met die eigengemaakte spullen verkoopt….

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.