The colours of my life #week4

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was er Γ©indelijk weer wat zon, hebben jullie er ook zo van genoten? In het weekend ging ik een super leuke en gezellige schildersworkshop doen, met zo’n mooi en leuk schilderij als resultaat! En de kers op de taart: zondag zag ik de eerste krokusjes! ♥ Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week4

Ik begon de week in de heerlijke Zipper Pants van Tante Betsy. Die mag volgende winter best terug komen van mij, en dan in wat vrolijke kleurtjes ♥

’s Middags was ik vrij, ik had een online event voor mijn blog. Ik had nog net tijd voor een klein rondje toen ik thuis kwam, en jeeeej: blauwe lucht!

Ik had van tevoren een pakket ontvangen, wat ik pas tijdens het event mocht open maken. Gelukkig heb ik héél veel geduld! #not

The colours of my life

Het was van het merk Alissi BrontΓ«, het merk heeft een complete restyling gekregen. Met ook een aantal nieuwe producten, het zag er allemaal zo veelbelovend uit! En we ontvingen een prachtig pakket met producten uit de Purissimo lijn, ik ben nu al verliefd op de producten ♥

Na drie dagen op rij zwart gedragen te hebben, was het dinsdag weer tijd voor wat kleur πŸ˜‰ met hertjes op mijn jurkje en Pippi op mijn legging kwam ik deze thuiswerkdag wel door!

De heerlijke havermoutrepen zijn nu weer op, deze week maar weer nieuwe maken!

Mijn internet deed al een paar weken vervelend, wat ik vooral met het thuiswerken merkte. Ik had van Ziggo Wifibooster Pods ontvangen, maar ik had ze nog niet aangesloten. Dinsdagochtend besloot ik om het toch maar eens zelf te proberen en ja hoor: ik kreeg de boel aan de praat. En het internet was meteen veel beter!

The colours of my life

’s Avonds at ik de heerlijke rode kool hartige taart, met biologische komkommer erbij.

Woensdag koos ik ook weer voor lekker wat kleur, hihihi!

The colours of my life

Deze legging van Tante Betsy is denk ik mijn beste aankoop van dit seizoen. Hij past bij zoveel jurkjes, ook van oudere collecties!

Mijn broodtrommel matchte donderdag mee met mijn outfit ♥

The colours of my life

Vrijdag werkte ik weer thuis, ik loop dan altijd een kwartiertje later mijn ronde. En daardoor zag ik het licht worden, toen ik bijna weer thuis was ♥

Mijn bevroren auto leek wel bezaaid met diamantjes, zo in het opkomende zonlicht ♥

Happy kabouter outfitje ♥

Mijn brood was op, dus ’s ochtends bakte ik een vers broodje voor de lunch. Dat is toch wel fijn aan thuiswerken hoor!

The colours of my life

Pauzerondje in de zon: wat knapt een mens op van zonlicht op je snoet ♥

The colours of my life

Na het werk heb ik vrijdagmiddag/-avond nog het hele huis gestofzuigd en beneden gedweild, het bed opgemaakt (het beddengoed had ik overdag gewassen) en het toilet nog een sopje gegeven. Oh ja, en ook nog wat nieuwe producten op de foto gezet, waaronder deze nieuwe eau de toilette.

Zaterdag moest ik al vroeg op, om acht uur moest ik de deur uit. Ik had een schildersworkshop bij een jurkenzusje samen met nog twee jurkenzusjes, in Twente. Snel nog een zelftestje voor het ontbijt gedaan en hop, daar ging ik!

Uiteraard in een kleurrijk outfitje ♥

The colours of my life

Ik was er keurig op tijd, dit keer had ik eens geen Brabants kwartietje πŸ˜‰ Ineke had heerlijke Twentse kozakken voor bij de koffie, jammie!

Dit vind ik altijd een lastig moment hoor, zo’n wit doek. Hoe en waar ga ik beginnen? Maar Ineke hielp ons alle drie goed op weg hoor, dus al snel had ik de smaak te pakken.

Mijn kabouter in wording ♥

The colours of my life

Gaandeweg de dag kreeg het schilderij steeds meer vorm. De tijd vloog echt voorbij, we hadden het zo druk met schilderen en kletsen!

The colours of my life

Ineke heeft ook nog een paar mooie foto’s gemaakt, kijk mij eens druk bezig zijn! ♥

En dit is het geworden, ik ben zo blij met het resultaat! Precies wat ik in mijn hoofd had ♥

Zaterdagavond heb ik niets meer gedaan, ik was erg moe van de autorit (bijna 340 kilometer gereden). Ik lag rond half tien op bed en heb toen een stukje van Wie is de Mol? gekeken. Ik heb het eind niet eens gehaald, meestal lukt me dat wel op zaterdag. Maar ik was natuurlijk ook al om zes uur opgestaan, en dan nog de lange autorit erbij. Gisterochtend stond ik tegen acht uur op. Ik ging mijn 25 kilometer lopen.

Het was best fris, dus ik trok mijn extra midlayer jacket aan.

The colours of my life

Ik kan me werkelijk niet herinneren wanneer ik voor het laatst alle 25 kilometer met mijn zonnebril op gelopen heb. Wat was het héérlijk! ♥

En dan zien de foto’s er ook meteen zoveel mooier en kleuriger uit!

Echt, ondanks de kou heb ik zo ontzettend genoten!

The colours of my life

Op sommige plekken (uit de wind vooral) voelde ik ook al echt een beetje de warmte van de zon op mijn gezicht ♥

Gezellig met zijn drietjes in het zonnetje ♥

The colours of my life

’s Ochtends vroeg was ik er al een keer voorbij gelopen, maar toen heb ik ze helemaal over het hoofd gezien. Maar tijdens de tweede ronde zag ik ze wel. De eerste KROKUSJES! Oh jongens, het voorjaar komt er echt aan hoor! ♥

Het laatste uur ging het iets meer bewolken, maar nog steeds prima weer hoor!

Toen ik bijna weer thuis was, zag ik ook nog verschillende narcisjes. Wat word ik hier gelukkig van ♥

Hiervan ook trouwens πŸ˜‰

Na de pannenkoeken heb ik heerlijk (en lang) gedoucht, en daarna nog een wasje gedraaid. Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en verder heb ik niets meer gedaan. Dat hoefde ook niet, want ik had alles wat ik deze week ‘moest’ doen, al klaar. En zo was het weekend voorbij gevlogen!

Komende week heb ik nog niets op de planning staan. Nou ja, werken natuurlijk πŸ˜‰ Verder zie ik wel wat de week brengt, ik hoop veel moois ♥ Een fijne week voor jullie allemaal!

14 Comments on The colours of my life #week4

 1. Marlous
  31 januari 2022 at 15:51 (5 maanden ago)

  Wat knap geschilderd zeg, heel leuk geworden. En je outfit, die zwarte zip met ballet vest en blouse staat echt super goed

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:42 (5 maanden ago)

   Dankjewel Marlous πŸ™‚

   Beantwoorden
 2. Sue
  31 januari 2022 at 12:35 (5 maanden ago)

  Ik moet zeggen dat die broden van jou er altijd zo geweldig uit zien. Ik heb ook een broodbakmachine en ik volg toch altijd wel wat er op de broodmix staat zowel als op de machine. Maar toch komen mijn broden er lang niet zo mooi uit. Het is ook alleen maar de eerste dag lekker en daarna zijn ze zo hard als een baksteen. Ik ben jaloers!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:42 (5 maanden ago)

   Oh wat jammer! Heb je ook broodmixen van een molen? Dat scheelt volgens mij wel veel ten opzichte van bijvoorbeeld mixen van e supermarkt. En ik bewaar het ook geen dag hoor, ik doe het gesneden in de vriezer en haal dan iedere dag een portie voor die dag eruit.

   Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  31 januari 2022 at 09:43 (5 maanden ago)

  Talentje hoor, Natasja, dat schilderij heb je echt leuk gemaakt !!
  Fijne week weer, x

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:41 (5 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 4. Jelma
  31 januari 2022 at 09:43 (5 maanden ago)

  Wat een gezellige workshop! En dat zonnetje was voortreffelijk hΓ©. Ik heb zaterdag 16 kilometer gelopen en gistermiddag nog een klein rondje over het strand. Uit de wind en in de zon zelfs nog even op een bankje gezeten. Wat was dat heerlijk!
  Fijne week gewenst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:41 (5 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚ Ja, het was echt genieten met het zonnetje!

   Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  31 januari 2022 at 09:15 (5 maanden ago)

  Wow, je hebt verborgen talenten! Prachtig is het schilderij geworden met de vrolijke kabouter. Erg leuk, word je meteen vrolijk van. Je hebt inderdaad erg ver gereden. Ken de afstand van mijn schoonfamilie naar mijn vader en dat heen en weer en nog een inspannende workshop, leuke maar vermoeiende dag. Moet wel zeggen dat ondanks dat ik ben opgegroeid de Twentse kozakken mij geheel onbekend zijn. Misschien iets plaatselijks of van na mijn tijd in Twente. Maar zien er goed uit! Ook erg genoten van het heerlijke zonnetje inderdaad, hopelijk zien we die later deze week weer! Fijne dag nog en succes net de storm! Gaat hier heftig te keer, moest echt stukje van de fiets af om niet onderbeen bus geblazen te worden.
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:40 (5 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 6. Ineke
  31 januari 2022 at 09:12 (5 maanden ago)

  Wat leuk geschreven Natasja!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:40 (5 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 7. Annette
  31 januari 2022 at 08:22 (5 maanden ago)

  Dat schilderij past helemaal bij jou, leuk geworden!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 januari 2022 at 18:40 (5 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚ Ja, ik ben er zelf ook helemaal gelukkig mee β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.