The colours of my life #week40

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Ik begon de week met frambozensap op mijn autostoel, en eindigde met een forse parkeerboete, boehoeeee! Tussendoor ging het wel redelijk hoor, ik had een iets betere week dan vorige week. Kijk je weer gezellig mee?

The colours of my life

The colours of my life #week40

Ik begon de week in een nieuw rokje van Tante Betsy, met een lekker warm vestje. Op kantoor is het best koud (ventileren, ventileren!) dus we kleden ons maar wat warmer aan πŸ™‚ Mijn haar had maandag een offday, hahaha!

Ik had een sjieke lunch: zelfgebakken brood met gebakken kipfilet er tussen πŸ™‚

The colours of my life

Ik had ‘s ochtends niet gelopen vanwege het slechte weer. ‘s Middags was het nog steeds slecht, maar ik besloot na het werk toch maar nog een grote ronde door het park te lopen. Het was echt slecht, het regende op een gegeven moment pijpenstelen! Maar ja, dat hoofd moest leeg gelopen worden he?

Ik had niet zo’n goede dag, ook vanwege de persconferentie die ‘s avonds zou komen. Dus ik besloot lekker pannenkoeken te eten, echt comfort food voor mij.

The colours of my life

Dinsdagochtend moest ik naar de huisarts, dus ik liep iets later mijn ronde. Daardoor kon ik nu in het licht lopen, dat loopt toch wel iets makkelijker hoor!

Het was Dress Red Day, daar deed ik natuurlijk aan mee ♥

The colours of my life

We hadden taaaaaart!

The colours of my life

Woensdag droeg ik alweer een nieuw jurkje, zo’n heerlijk warm en zacht stofje is dit!

‘s Avonds at ik een quiche, lekker vind ik deze!

Donderdag heb ik eerst maar eens mijn make-up kwasten schoon gemaakt. Ik vind dat zo’n rotklusje, maar eigenlijk stelt het niets voor. En fijn als ze dan weer lekker schoon liggen te drogen!

Dit nieuwe Vera Jacket van Tante Betsy had ik nog niet gedragen, dus dat werd hoog tijd! Met een jurkje van vorig jaar, en een kabouterlegging van Blutsgeschwister eronder.

Zelfgemaakte soep met zelfgebakken brood erbij ♥

Donderdagavond werden mijn tweewekelijkse boodschappen bezorgd. Ik vind het altijd zo fijn als de koelkast en kastjes weer gevuld zijn!

The colours of my life

Vrijdag, bijna weekend! Dat vierde ik met aardbeien bij mijn ontbijt πŸ™‚

Vrijdagochtend was het gelukkig wat opener weer, en dus zag ik aan het einde van mijn wandeling de zon opkomen #kleingeluk

Ik vind dit jurkje zo ontzettend leuk! ♥ Ik paste haar een paar weken geleden bij Bij Tante Pollewop, en was meteen verliefd! De legging van Tante Betsy van vorig jaar past er perfect bij.

The colours of my life

Mijn motivatiepakketje voor de vrijdag πŸ™‚

Ik was de enige van ‘de wandelclub’ op kantoor, dus ik liep mijn pauzerondje alleen.

The colours of my life

Weekend!

Wat ben ik toch blij met mijn kerstboompjes in deze tijd. Ze helpen mij echt door de moeilijke avonden en weekenden heen momenteel.

Toen ik thuiskwam uit het werk, was het nog zo goed als droog. Omdat er in het weekend veel regen verwacht werd, besloot ik eerst maar even het gras te maaien. Dat was een goed besluit πŸ˜‰

Zaterdag was het ontzettend rotweer hier in Tilburg. Ik had zo ontzettend geen zin, maar ik besloot toch te gaan lopen. Vorige week was ik ook al niet geweest, en mijn hoofd kon wel wat ‘looptherapie’ gebruiken. Dus daar ging ik hoor: vier uur door de regen… Ik was er helemaal rozig van toen ik klaar was, maar wel trots op mezelf πŸ™‚

The colours of my life

Er was letterlijk geen hond in het bos, en ook de wielrenners vonden het te slecht weer. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Het was op sommige plekken echt banjeren door de modder.

The colours of my life

Na 15 kilometer had ik theepauze, en ik trakteerde mezelf op wat extra’s om me power te geven voor de laatste vijf kilometer.

‘s Middags heb ik wat huishoudelijke klusjes gedaan. ‘s Avonds had ik een lekkere fruitmix als toetje ♥

The colours of my life

En stroopwafelcake bij de thee!

Gisteren was het gelukkig wat beter weer, ik liep mijn ronde zelfs helemaal droog!

The colours of my life

En zo prachtig, die wolken aan de hemel ♥

Het waaide al wel behoorlijk, maar dat loopt zo lekker vind ik πŸ™‚

Ondertussen had ik weer een brood gebakken, maisbrood dit keer. Ik ben benieuwd hoe het smaakt!

Dierendag: ook voor de vogeltjes in mijn tuin ♥

The colours of my life

‘s Middags ging ik op puppyvisite bij mijn broer en schoonzus. De knuffel die ik gekocht had, bleek alleen een beetje groot, hihihi!

Oh ja, de ellende met frambozensap op mijn autostoel. Ik heb het gisteren geprobeerd zo goed mogelijk te reinigen met een spray van HG. Volgens mij is het redelijk gelukt, de bekleding is nu in ieder geval niet roze meer πŸ˜‰

The colours of my life

Dit is hem dan, mijn nieuwe hondenneefje πŸ™‚ Jimmy!

Terug bij mijn auto had ik een minder plezierige verrassing. Kak kak kak! πŸ™

Komende week heb ik een paar mindere afspraken in mijn agenda staan. Dinsdag moet ik terug naar de huisarts voor een kleine (maar wel eng klinkende) ingreep aan mijn vinger. En woensdag moet ik naar de tandarts, op controle. Dat is zΓ³ ontzettend niet mijn favoriete bezigheid! Maar er is ook goed nieuws: als het goed is, komt er deze week een (kleine) tweede levering van Tante Betsy binnen bij de verkooppunten! Joehoeeee, heb jij daar ook zo’n zin in!

Ik wens jullie allemaal een mooie week, wees een beetje extra lief voor elkaar

13 Comments on The colours of my life #week40

 1. Josje
  6 oktober 2020 at 16:27 (2 maanden ago)

  Hai Natasja, vaak als ik je week belevenissen lees denk ik: zo zou mijn leven er ook uit kunnen hebben gezien, en ik ken ook de keerzijde van alles alleen moeten doen hoor, maar wat kun je ook veel uit t leven halen als je alleen bent he. Ik ben ook hoogsensitief en mijn vorige relatie kon ik totaal niet bijbenen qua altijd activiteiten en on the move. Ik ben nu al 10 jaar gelukkig met een eigenheimer en huismus; ).
  Ik wandel ook zoveel als mogelijk maar met een dochtertje van 6 staat zij nu op 1.
  Wens je veel plezier met de nieuwe TB!!
  Dank voor t delen weer en door al dat wandelen kun je die taartjes en pepernoten prima eten, hmmmmmm. Hier bezig met weight watchers en vooral t accepteren dat eten altijd vanaf nu met mate en verstand moet…t gaat om 5 -10 kilo, maar die zitten er zo weer bij als ik deze leefstyle niet verander.
  Snoep jij nog een bakje pepernoten voor mij ; )))xx

  Beantwoorden
 2. Annette
  6 oktober 2020 at 08:57 (2 maanden ago)

  Balen van je auto 2x, ik had een keer een ‘lekkende’ sinaasappel en die heeft ook een vlek in de bekleding achtergelaten boehoe…

  Beantwoorden
 3. Joyce
  5 oktober 2020 at 15:07 (2 maanden ago)

  Ik vind dat echt zo knap he, dat als je geen zin hebt in lopen dat gewoon wel gaat doen! Ben benieuwd wat voor moois jij gaat kopen, heerlijk he die lichtpuntjes. Succes voor alles deze week!!

  Beantwoorden
 4. mowie.caro@hotmail.com
  5 oktober 2020 at 12:51 (2 maanden ago)

  Wat een leuke foto’s weer, Natasja! Fijne week!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  5 oktober 2020 at 12:25 (2 maanden ago)

  Wat een leuk vestje met die revers!
  Zo dapper hoor, dat je toch gewandeld hebt.
  Oei, dat was een duur bezoek aan Jimmy..
  Succes en sterkte deze week X

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  5 oktober 2020 at 10:24 (2 maanden ago)

  He wat heb jij toch een leuke paraplu. Dat maakt die regen dan toch iets minder erg;-) (met de nadruk op ‘iets’). Sterkte hoor, deze week bij de huisarts en de tandarts, dat zijn inderdaad niet de leukste afspraken.

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  5 oktober 2020 at 09:48 (2 maanden ago)

  Hoi hoi, het laatste restje vlek kan je proberen met dat spul van de wibra daar krijg je haast alles mee schoon.
  Heerlijk hè zo rustig in het bos. Wij wonen sinds kort ook naast het bos. We gaan je gewoon achterna we hebben ook weer een nieuwe pup weer een teckel hij heet Bram, dus dan moet je wel weer lopen . Ik kijk uit naar je nieuwe kleding. Fijne werk week

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Ouf
  5 oktober 2020 at 09:29 (2 maanden ago)

  Je zag er ondanks dat je je niet super fit voelde weer prachtig uit deze week! Goed dat je toch veel gewandeld hebt, ondanks het slechte weer. Zelf was ik afgelopen zaterdag ik het bos en je gelooft het niet maar het was vrij druk qua wandelaars imisschien omdat het daar onder de bomen nog niet zo slecht was en veel mensen toch even van het herfstbos willen genieten:-) Jimmy is een schattige aanwinst voor de familie. Het roze vestje van Tante Betsy staat je prachtig! Wel een pech met een bon en de sap op je zitting in de auto. Hopelijk wordt dit een betere week voor jou! Het is weer even wennen met deze nieuwe maatregelen, goed dat je jezelf af en toe extra verwend! Vindt het zelf ook weer genieten met de lichtjes thuis, mooie herfstbloemen en een mooie dennenappelkrans om het weer extra gezellig te maken binnenshuis. Ben benieuwd naar de tweede levering van Tante Betsy. Fijne week gewenst en succes bij de dokter met de ingreep. en de tandarts! Mm wel weg veel voor 1 week.
  Liefs

  Beantwoorden
 9. Jooske
  5 oktober 2020 at 09:22 (2 maanden ago)

  Wat knap van je dat je je toch kan motiveren te gaan wandelen als je een mindere week hebt Γ©n het vies weer is! Dan snap ik dat je jezelf even lekker verwent!
  Jeeeeehhhh 2e levering Tante Betsy!

  Beantwoorden
 10. Cindy
  5 oktober 2020 at 09:20 (2 maanden ago)

  Hoe doe je dat jezelf zo te motiveren om te lopen? Petje af hoor.
  Succes bij dokter en tandarts!
  Was weer heerlijk om te lezen .
  Fijne week en tot je volgende verhaal

  Beantwoorden
  • Marion
   5 oktober 2020 at 12:15 (2 maanden ago)

   Dasty van de Wibra dat is toverspul! Wat is je nieuwe neefje cute!!!
   Krijg altijd lekkere trek als ik jou blogs lees haha

   Beantwoorden
 11. Ria
  5 oktober 2020 at 09:10 (2 maanden ago)

  Ik heb respect voor je moed (in zo’n hondenweer toch gaan wandelen…) De foto’s van al dat lekkers zien er zo mooi uit Succes morgen!

  Beantwoorden
  • Henriette
   5 oktober 2020 at 10:32 (2 maanden ago)

   Fijne week Natasja!!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.