The colours of my life #week40

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon met twee nieuwe jurkjes, daarna een kapotte knie en eindigde met heerlijk nazomerweer en twee logรฉes. Een behoorlijk volle week dus! Kijk je weer mee?

The colours of my life #week40

The colours of my life #week40

Ik begon de week in รฉรฉn van de nieuwe jurkjes die ik de zondag daarvoor op de foto had gezet: Dress Patsy Kunterbunt. Met mijn paars-zwart gestreepte Snag Tights, wat is dat een goede aankoop geweest!

Met mijn paarse Sporty Jacket erover voor als het op kantoor wat frisser mocht blijken. Wat meestal het geval is op maandag ๐Ÿ˜‰

Ik had een kadobon gewonnen van The Little Shop of Colours, en in het weekend een jurkje uitgezocht. Die kwam maandag binnen ♥

The colours of my life #week40

Ik had ’s ochtends voor ik naar het werk ging, niet gelopen, dus ging ik na het werk. En dat leverde minstens zulke mooie plaatjes op ♥

Dag zon, tot morgen!

The colours of my life #week40

Heerlijk om even mijn hoofd leeg te lopen na het werk, de komende maanden zal ik vaker na het werk gaan lopen.

Dinsdag mocht mijn nieuwe jurkje meteen aan: een jurkje van Blutsgeschwister, met schattige cavia’s erop.

The colours of my life #week40

Ook mijn omslagdoeken draag ik momenteel weer vaak, echt ideaal als het wat frisser is.

Mijn auto moest dinsdag naar de garage, ik krijg dan altijd een leenfiets mee omdat het vlak bij mijn werk is. Toen ik eind van de middag weer naar de garage fietste, ging het in een bocht mis, ik viel ๐Ÿ™ Mijn knie รฉn mijn favoriete Tante Betsy legging waren kapot…

Op mijn knie heb ik een behoorlijke schaafwond, gelukkig geneest het inmiddels goed. Verder heb ik een blauwe bil en heeft mijn arm een paar dagen pijn gedaan. En spierpijn, veel spierpijn…

The colours of my life #week40

Woensdag werkte ik thuis, in dit mooie retro bloemenjurkje van vorig jaar. En met een lekker warm vestje ♥

The colours of my life #week40

Omdat het de hele dag zulk slecht weer was en ik best veel last had van mijn val, ging ik tussen de middag niet lopen (de rest van de dag ook niet trouwens). Ik besloot daarom in mijn lunchpauze granola te maken, zo was ik in ieder geval even achter mijn computer vandaan.

Donderdag droeg ik mijn nieuwe Care Bear Snag Tights ๐Ÿ™‚

The colours of my life #week40

Ik ging weer na het werk lopen, en zag nog net rond zeven uur de zon ondergaan. Ik las deze week op Twitter dat deze week voor het laatst dit jaar de zon na zeven uur onderging. De eerstvolgende keer is pas weer in maart ๐Ÿ™

The colours of my life #week40

Ik heb een tijdje geleden bloemzaadjes gezaaid in de bakken voor mijn huis, die doen het goed! ♥

Vrijdag werkte ik weer thuis, in de ♥♥♥ jurk van vorig jaar.

Tussen de middag liep ik even naar het winkelcentrum, nieuwe pleisters halen voor mijn knie. Het was heerlijk in het zonnetje!

Ik liep een stukje off the road ๐Ÿ˜‰

The colours of my life #week40

Gisterochtend stond ik al op tijd op, omdat om tien uur mijn logรฉes zouden komen en ik nog een uur wilde lopen voor die tijd. Wat was het prachtig buiten! ♥

Ik word zo blij van dit soort plaatjes!

De kabouterjurk van een paar jaar geleden blijft รฉรฉn van mijn all time favourites ♥

The colours of my life #week40

Met een eigenwijze pluk haar op mijn voorhoofd ๐Ÿ˜‰

De logรฉes hadden het meteen prima naar hun zin, ze hebben vooral veel geslapen. ’s Middags heb ik lekker buiten gezeten met ze, het was zo lekker!

Hi!

De kleine van de twee was al naar binnen verhuisd, die had het te warm denk ik. Rond kwart voor vijf ben ik ook naar binnen gegaan en heb een rondje gelopen met ze. Daarna nog bed opgemaakt (gewassen) en een was opgeruimd en gestreken.

Het was zaterdag frietdag ๐Ÿ™‚

Gisterochtend stond ik al om zeven uur op, de logรฉes lagen toen nog te slapen hahaha! Maar goed, ik wilde wakker zijn voor zij wakker zouden worden, en dat was gelukt ๐Ÿ™‚ Ik heb ’s ochtends niet zoveel gedaan, een paar keer een stukje met ze gelopen, en 1 keer een half uur met de jongste van de twee gelopen. Het was fris, maar heerlijk met het zonnetje wat er al snel door kwam.

’s Middags had ik een high tea van mijn zus en zwager, zij zijn vandaag 25 jaar getrouwd. Ze hadden er hele lekkere รฉn leuke theetjes met quotes bij, mijn neefje zocht er eentje voor me uit ♥

De high tea was zoals een high tea moet zijn: lekker en veel ๐Ÿ˜‰

Ik heb mijn suikerskip voor 1 middag aan de kant gezet hoor. En gelukkig kreeg ik er ook geen last van, ik heb tussendoor ook best veel vers fruit op.

De hartige gang heb ik grotendeels overgeslagen vanwege mijn allergie, maar heb wel heerlijk vers gebakken brood met kaas op.

En het toetje: nom nom nom! Chocolade-ijs en Marshmallow-ijs met slagroom en bubbles ♥ Wat een heerlijke afsluiter was dat!

Komende week is mijn laatste werkweek voor mijn vakantie, volgende week ben ik lekker vrij. En ik ben er zo ontzettend aan toe! Hopelijk is het dan ook nog een paar daagjes mooi weer zoals de afgelopen dagen. Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

6 Comments on The colours of my life #week40

 1. Miranda Aerts
  12 oktober 2021 at 20:34 (10 maanden ago)

  Mooie natuurfoto’s en lieve jurkjes โ™ก
  Lekker aftellen tot je vakantie, succes de laatste dagen!

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  11 oktober 2021 at 20:09 (10 maanden ago)

  Au, die knie ziet er pijnlijk uit. Blijf lief voor jezelf! Overigens vind ik het super knap dat je blijft lopen. Echt petje af!

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  11 oktober 2021 at 12:04 (10 maanden ago)

  Genoten van je blog kusje op je zere knie en blauwe plekken.

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  11 oktober 2021 at 09:21 (10 maanden ago)

  Wat een nare val van de fiets! Hopelijk gaat het beetje bij beetje weer beter met je knie zag er niet goed uit. Wel prachtige fotoโ€™s en leuke logees! Ook een heerlijke high tea dus de week eindigde goed gelukkig. Succes nog deze week, nog even en je hebt een heerlijke week vrij!
  Liefs

  Beantwoorden
 5. Annette
  11 oktober 2021 at 09:00 (10 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s van de natuur weer. Het was met die mist ook wel een beetje spooky maar altijd prachtig om te zien. Succes met de knie en hopelijk helemaal op tijd hersteld voor je weekje vrij.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.