The colours of my life #week40

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een drukke, maar wel leuke week. Op het werk is de verbouwing nu echt begonnen, dat is behoorlijk hectisch en lawaaierig. Maar er was ook taart πŸ™‚ En donderdag ging ik naar de VIP koopavond bij Riceteria in Uden. Kijk je mee naar deze volle week?

The colours of my lifeThe colours of my life #week40

De maandagchallenge van deze week was: kies je outfit op basis van je favoriete kunstwerk. Dat kon er natuurlijk maar eentje zijn, en natuurlijk trok ik daarbij mijn Tante Betsy hartjesjurk aan ♥ Dit schilderij maakte ik tijdens een weekendje weg met een groep jurkenzusjes, en is me nog steeds heel dierbaar. Nu eigenlijk nog meer dan ooit ♥

Een goede manier om de week te starten: taart bij de koffie, vanwege het uitgebrachte woonmagazine van één van onze formules.

Na ons pauzerondje gingen we even spieken bij ons kantoor. De tussenmuren waren er overal al uit! Dat verklaarde ook de herrie van die ochtend πŸ˜‰

The colours of my life Na het werk besloot ik een grotere ronde dan normaal te lopen, het was best lekker weer. Ik nam deze week mijn telefoon met stappenteller steeds mee als ik op het werk koffie ging halen, of naar het toilet moest. Daar moeten we nu best een eindje voor lopen, en zo had ik iedere dag bijna 2000 stappen meer dan normaal. Dat compenseerde dan meteen mooi die taart.

The colours of my life Na de wandeling vond ik dat ik wel pannenkoeken verdiend had πŸ™‚ #colouryourroutine #pannenkoekenmaandag

The colours of my lifeDinsdag trok ik een groene outfit aan, als kleine steunbetuiging aan alle boeren in Nederland. Het vleugje roze was ter ere van de 7e verjaardag van Beautyspots, ik ben best een beetje trots!

Een collega was jarig, dus we hadden weer taart!

The colours of my lifeIk koos voor deze heerlijke monchou taart met kersen.

Woensdag had ik zin in wat geks, en dat is best goed gelukt. Hoewel ik het nog best een rustige outfit vind, omdat het niet te knallende kleuren zijn. Toch…?

Afgelopen week stond Bobbeez in de spotlights op de She Wears Retro facebookgroep. Dus mocht mijn enige Bobbeez jurkje uit de kast. Hij blijft toch ook leuk he?

The colours of my life‘s Avonds ging ik naar Riceteria in Uden, die hadden VIP koopavond. Ik had eigenlijk niet zo’n zin om de deur uit te gaan, maar het was natuurlijk gewoon hartstikke leuk!

Er waren drankjes en hapjes, we werden echt in de watten gelegd.

The colours of my lifeWat is het toch echt een heerlijke winkel!

De nieuwe Kerstcollectie is zo ontzettend leuk! Ik had hiervan al een aantal items apart laten zetten, en Greetje had nog wat items bijbesteld voor me. Super service!

The colours of my lifeOw, ik heb echt zoveel leuks gekocht! Ik had gewoon medelijden met de dame achter de kassa, die bleef maar artikelen aanslaan, hahaha! Maar ondertussen hebben we gezellig gekletst, en zag ik nog een paar leuke dingen liggen die ik nog aan mijn aankopen heb toegevoegd πŸ˜‰

#shoptillyoudrop

The colours of my lifeVrijdag, bijna weekend! Dat vraagt om een fleurige outfit! Met natgeregende schoenen, ik had met mijn ochtendwandeling al behoorlijk slecht weer.

‘s Avonds had ik een Hollands potje, heerlijk op zijn tijd!

The colours of my lifeZaterdagochtend ontbijt: met een kopje thee erbij, daarvoor gun ik mezelf doordeweeks geen tijd ‘s ochtends vroeg.

Na het ontbijt heb ik 8 kilometer gewandeld, het was heerlijk weer. In het begin had ik het wel koud, maar na een paar kilometer lopen krijg ik het altijd vanzelf warm.

The colours of my life Vorige week stonden de sloten in het bos nog kurkdroog, maar de vele regen van afgelopen week heeft er in ieder geval voor gezorgd dat er nu weer water in staat.

The colours of my life Klaar voor een aantal zaterdagklusjes, let’s do this!

Eerst heb ik boven gestofzuigd en gedweild, daarna het gras gemaaid. Normaal doe ik dat al op donderdag- of vrijdagavond, maar vanwege de vele regen was het er nu niet van gekomen. Gelukkig is het altijd zo weer gebeurd.

The colours of my lifeDaarna het bed opgemaakt, dat was schoon en droog. Er is echt niets lekkerders dan na een drukke zaterdag ‘s avonds in een schoon gewassen bed te stappen ♥

Daarna heb ik nog een beetje in de tuin gewerkt. Links en rechts nog wat gesnoeid, beetje onkruid weg gehaald, je kent het wel. Er blijft altijd wel wat te doen in een tuin, hoe groot of klein hij ook is. Maar het was er heerlijk weer voor, en het was fijn om even buiten bezig te zijn na een week op kantoor gezeten te hebben.

The colours of my life Daarna heb ik even gezeten en een kopje thee gedronken, en twee artikelen voor Beautyspots afgemaakt en klaar gezet. Daarna heb ik nog een paar producten op de foto gezet, waaronder dit prachtige oogschaudwpalette van essence.

The colours of my lifeDe kleuren vertekenen een beetje op de foto, maar wΓ‘t een pigmentatie!

En mijn nieuwe spulletjes van Rice mochten ook op de foto πŸ™‚ Ik heb trouwens ook een shoplog opgenomen, die komt woensdag online!

The colours of my lifeEen vaatwasser vol vrolijkheid ♥

Rond vijf uur ben ik nog even naar Albert Heijn gelopen, voor wat boodschappen. Het blijft bijzonder om deze dieren midden in de woonwijk tegen te komen.

Daarna nog even de strijk weg gewerkt en was opgevouwen…

The colours of my lifeMeestal heb ik niet zoveel te strijken, dit keer was het wat meer vanwege een paar aankopen en items die ik opgestuurd heb gekregen. Altijd fijn als alles weer schoon en netjes in de kast hangt of ligt.

Ik had een heerlijke stoommaaltijd met verse groenten, scharrelkip en rijst.

The colours of my lifeEn omdat ik de hele dag zo ontzettend druk geweest was en meer dan 16.000 stappen had gemaakt, vond ik dat ik wel iets lekkers verdiend had.

Deze editie van The colours of my life loopt tot en met zaterdag. Gisteren had ik een jurkenzusjesmeeting in Amersfoort, en ‘s avonds mocht ik bij Neeltje blijven eten #lief Ik heb daarom besloten om deze week iets in te korten, zodat ik gisteravond niet meer aan de slag hoefde als ik weer thuis was.

Komende week heb ik ook weer een drukke week. Vandaag mag ik weer naar de fysio, omdat het met mijn nek nog steeds niet beter gaat πŸ™ Morgen naar de tandarts op controle (blegh!) en donderdag heb ik een leuk event en ben ik dus een dagje vrij. Gaan jullie nog iets leuks doen? Ik wens jullie allemaal een fijne week!

17 Comments on The colours of my life #week40

 1. Bouke
  8 oktober 2019 at 21:09 (3 maanden ago)

  Heerlijk bijgelezen… in de drukte niet eerder kans gezien☺️ Wat een gezelligheid. Zo’n winkel interieur gaat mn hart sneller van kloppen… wat zou ik graag deze droom uit laten komen! Je ziet er iedere dag trouwens supergeslaagd uit! Doe je goed❀️

  Beantwoorden
 2. Saskia van horne
  7 oktober 2019 at 18:59 (3 maanden ago)

  Wat een leuke en volle week weer voor je.
  IDe taartjes steken wel aan hoor. Ik krijg er trek van. Wil je die foto’s voortaan achterwege laten

  Wat vervelend dat je nog zo’n last hebt van je nek. Het lijkt wel of je echt een whiplash hebt overgehouden aan je val.

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 oktober 2019 at 19:22 (3 maanden ago)

   Het is inderdaad een whiplash, maar dat wist ik al een tijdje. Over twee weken heb ik een afspraak met nog een fysiotherapeut erbij voor een second opinion, en aan de hand van zijn bevindingen wordt het vervolg van de behandeling bepaald.

   Beantwoorden
 3. Dagmar
  7 oktober 2019 at 16:45 (3 maanden ago)

  Leuk om je week te volgen – mooie kleurrijke foto’s. En zo leuk je weer ontmoet te hebben gisteren

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  7 oktober 2019 at 15:00 (3 maanden ago)

  Wat een gezellige week! Wat heb je een te gekke aankopen gedaan in uden! Succes deze week en veel plezier donderdag. Veel liefs

  Beantwoorden
 5. Annette
  7 oktober 2019 at 13:35 (3 maanden ago)

  Ik drink doordeweek ook geen thee bij het ontbijt, ik eet snel een boterham en neem een paar slokken sap. Pas op het werk neem ik mijn eerste sloot thee πŸ˜‰ In het weekend inderdaad wel altijd ontbijt met thee

  Beantwoorden
 6. Rebecca
  7 oktober 2019 at 10:30 (3 maanden ago)

  Wat een gezellige drukke week had je!
  Mooi, al dat Rice servies.

  Het was echt heel leuk om je ontmoet te hebben gisteren.
  Succes bij de fysio en tandarts.

  Liefs Rebecca

  Beantwoorden
 7. Petra van Schijndel
  7 oktober 2019 at 10:14 (3 maanden ago)

  Wat ziet het er gezellig uit bij de Riceteria. Ik hoop er ooit eens naar toe te gaan.

  Beantwoorden
  • Germa
   7 oktober 2019 at 10:28 (3 maanden ago)

   Je bent goed geslaagd bij Rice! Gaaf hoor.
   Fijne week

   Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  7 oktober 2019 at 09:33 (3 maanden ago)

  Een paar minder leuke dingen in het verschiet maar een ook hele leuke donderdag. Focus je daarop. Hier na het uitstapje van gisteren en normale (werk)week met sporten en het normale ritme.

  Die rice items zijn wel te leuk voor kerst. Ik ga ze in gedachten houden πŸ™‚

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  7 oktober 2019 at 09:31 (3 maanden ago)

  Gezellig, al die lekkere dingen op de foto’s πŸ˜‰
  Fijne week voor jou en succes bij de fysio en tandarts! X

  Beantwoorden
 10. Danielle
  7 oktober 2019 at 07:28 (3 maanden ago)

  Hi.
  Volgens mij begin jouw huis inmiddels aardig op een winkeltje te lijken met mooie kleurrijke producten (TB, Rice, sanita,make-upjes

  Beantwoorden
 11. Esther Messing
  7 oktober 2019 at 07:17 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijk kleurrijke drukke week heb je gehad. En wat een heerlijk vooruitzicht dat je donderdag lekker vrij bent. Geniet vam weer een nieuwe week. Liefs Esther

  Beantwoorden
  • EstherK
   7 oktober 2019 at 07:39 (3 maanden ago)

   Wat een druk maar ook gezellig weekje. Ik wil ook nog heel graag een keer naar Uden. Ik ben dol op de spullen van Rice! Als ik jouw aankopen zie gaat het helemaal kriebelen!

   Beantwoorden
 12. Caro
  7 oktober 2019 at 07:17 (3 maanden ago)

  Gelukkig gaan de lekkere taartjes tijdens de verbouwing gewoon door. Hopelijk gaat het lekker snel en zitten jullie gauw weer opeen mooi nieuw kantoor zonder bouwherrie. Zo jammer dat Uden zo ver weg is maar als het meezit ga ik er eind deze maand naar toe. Fijne week!

  Beantwoorden
  • Neeltje
   7 oktober 2019 at 08:40 (3 maanden ago)

   Wat een mooie week. Prachtige herfstfoto’s ook van buiten!

   Beantwoorden
 13. chucky1012
  7 oktober 2019 at 06:09 (3 maanden ago)

  Wat een drukke en gezellige week had je met de lekkernij van de jarige en tijdens he5 avondhe uit toen jij geshoot had…..
  Mooie outfits droeg je

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.