The colours of my life #week41

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging het ietsje beter met me dan de afgelopen weken. Maar ik merk dat de onzekerheid van wat er allemaal weer gaat gebeuren, veel energie kost. En het grijze, donkere weer op sommige dagen helpt ook niet echt mee. Het is net of die grijze zware wolken dan ook in mijn hoofd hangen. Maar gelukkig viel het weer in het weekend toch best nog mee, en kon ik allebei de dagen droog en voorzien van een zonnetje, lopen. Helaas eindigde mijn weekend weer bij de huisartsenpost, dat was wat minder… Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week41

Ik begon de week in een lekker kleurrijke outfit. Eigenlijk heb ik de hele week extra kleurrijke outfits gekozen, zag ik toen ik dit artikel gisteren schreef. Onbewust om mijn mind een extra boost te geven?

Maandagochtend heb ik geen grote ronde gelopen, het was toen zulk vies weer. Dinsdagochtend moest ik naar de huisarts om kwart voor tien, ik kon dus een beetje ‘uitslapen’ en mijn ochtendronde in het licht lopen. Dat loopt toch echt wel een stukje makkelijker hoor πŸ˜‰

Ik droeg dinsdag de retro deer print van vorig jaar, ik blijf hem zΓ³ leuk vinden! ♥ Met mijn good old MAG laarsjes, die eigenlijk wel aan vervanging toe zijn πŸ˜‰ Maar ze lopen zo lekker…

The colours of my life

Dinsdagavond maakte ik de fles rode wijn open die ik in mijn vakantie tijdens mijn Shop Local route in Oosterhout kocht. Ik heb in de hele Corona-tijd eigenlijk geen alcohol gedronken, omdat dat afgeraden wordt als je alleen bent. Maar nu kan ik zo af en toe een glaasje wel even gebruiken. De rest van de week heb ik niets gedronken hoor, pas zondagavond weer een glaasje πŸ˜‰ (ter geruststelling voor mijn moeder ♥)

Woensdag droeg ik mijn thee-en-taartjes jurk van Blutsgeschwister van vorig jaar, met het mooie Vera Jacket van Tante van de nieuwe collectie. Grappig: toen ik het jacket kocht had ik nog geen idee hoe ik haar ging combineren. Maar ik vond haar gewoon zo mooi. Inmiddels heb ik al zoveel leuke combi’s gezien in mijn kast!

The colours of my life

Woensdagochtend moest ik op controle bij de tandarts, ieks! Maar gelukkig: geen gaatjes of andere bijzonderheden, ik mag over een half jaar weer terugkomen.

The colours of my life

Er kwam woensdag een pakketje binnen van een jurkenzusje, ik heb een jurkje van haar overgenomen. Met een lief kaartje, en een heerlijk zeepje erbij ♥

Ik besloot dat het woensdag frietdag was πŸ™‚

The colours of my life

Het valt me op dat ik de laatste weken heel veel blauw met roze draag. Zo grappig, soms heb ik echt van die ‘kleurenperiodes’. Blauw met roze geeft me zo’n geborgen gevoel ♥

The colours of my life

Na het werk ging ik naar Bouke, jurkjes van de tweede levering passen ♥ Heb je het artikel gisteren gezien?

Ik heb me ingehouden, maar nu ik de foto terugzie, denk ik: waarom? Hahaha!

Dit super leuke setje mocht mee naar huis, en vrijdag meteen aan. Jurkjes bewaren voor speciale gelegenheden daar doe ik niet meer aan hoor, en jij?

The colours of my life

Vrijdagavond: weekend! Ik vierde het met de lekkere chococaramels die Bouke altijd bij mijn bestellingen doet ♥

Zaterdagochtend was het weer tijd voor mijn wekelijkse training! Maar eerst een goed ontbijtje voor extra powerrrrr!

Ik droeg dit leuke Pippi jurkje van een paar jaar geleden, met een vrolijke kabouterlegging. Kabouters doen het altijd goed met het wandelen πŸ˜‰

The colours of my life

Eroverheen een lekker warm vest van Tante, ook van een paar jaar geleden. En handschoenen, want het was maar vijf graden!

Het zou zaterdag veel regenen, maar ik trof het enorm met het wandelen. Op een beetje gespetter van een paar minuten na, heb ik het helemaal droog kunnen lopen. Met een stralend zonnetje! Dat liep toch wel heel veel fijner dan vorige week hoor!

The colours of my life

Net een schilderij, zo mooi… ♥

Heerlijk zeg, ik ben echt zo opgeknapt van de zon op mijn bolletje!

The colours of my life

De meeste sloten in het bos stonden nog steeds droog, maar in deze ene sloot stond weer een laagje water. Ik vrees dat er nog wel heel wat meer regen nodig is om de achterstand in te halen.

The colours of my life

Over de lange dijk weer terug, en dan: plaspauze! πŸ˜‰

Na 15 km heb ik altijd een korte theepauze. Met wat versterking erbij πŸ˜‰ Ik zit dan maar een kwartiertje ofzo, maar dat is voldoende voor mijn benen om even uit te rusten. En dan het laatste stuk!

The colours of my life

De laatste ronde liep ik een keer anders, door een ander stuk van de wijk.

Yes, die zijn weer in the pocket!

De ultieme beloning voor mij πŸ™‚

Na de koffie en pannenkoeken besloot ik het gras nog even te maaien voor ik ging douchen, want het zou niet lang meer droog blijven.

The colours of my life

Vorige week had ik gezien dat er best veel mos in het gazon zat. Ik besloot daarom om het gras meteen ook te verticuteren. Maar poeh, dat was best een zware klus. Zeker na 24 km gelopen te hebben, hahaha!

The colours of my life

Maar ik heb er echt heel veel dood gras en mos uit gehaald, dus het is nu weer lekker luchtig. Het kan er weer even tegen!

Na het douchen heb ik nog boven gestofzuigd, het bed opgemaakt en was opgeruimd en toen was het eindelijk tijd voor thee op de bank!

The colours of my life

Voor het eten heb ik nog even een paar productfoto’s voor Beautyspots gemaakt. Nu kon mijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi ook lekker naar de badkamer ♥

Zaterdagavond heb ik het artikel van gisteren geschreven, en ben lekker op tijd naar bed gegaan om Wie is de mol? te kijken. Maar daar heb ik maar een kwartier van gezien, toen lag ik al te slapen…

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, en na mijn ontbijt en douchen heb ik zes kilometer gelopen. Alweer in een stralend zonnetje ♥

Daarna heb ik koffie gedronken, met wat lekkers erbij.

The colours of my life

Ik heb gisteren maar liefst twee broden gebakken, heerlijk!

Dit prachtige mondkapje heb ik van een jurkenzusje gekregen, ze maakt ze zelf. Ik vind het echt zo’n schatje, zo is het dragen van een mondkapje lang zo erg niet meer. Niet dat ik ertegen ben hoor, maar ik heb echt heel lang moeten wennen aan het beeld op straat. Maar met kersjes op je mondkapje ziet het er meteen een stuk vriendelijker uit, toch? ♥ Karen maakt heel veel verschillende, mooie mondkapjes. Mocht je interesse hebben, laat het me dan even weten. Dan stuur ik haar gegevens naar je door ♥

Ik zette gisteren dit mooie jurkje van de nieuwe collectie op de foto, nadat ik eerst de ruzie met de afstandsbediening van de camera gefixt heb. Ik ben al twee weken aan het tobben, maar ik heb hem weer aan de praat gekregen!

Halverwege de middag was ook het tweede brood, krentenbrood, klaar.

Eind van de middag ben ik dus naar de huisartsenpost geweest. Ik was van de week bij de huisarts geweest voor mijn vinger, waar al 5,5 week een bloedblaar op zit die nu al 4,5 week aan het bloeden is. Ze heeft het toen met zilvernitraat aangestipt, wat in eerste instantie goed leek aan te slaan. Maar zaterdagmiddag bleek dat het toch weer terug gekomen was. En vanaf gisterochtend bleef mijn vinger bloeden, het kwam door twee pleisters heen. Het ging ook steeds meer pijn doen, en in de loop van de middag begon mijn vinger te tintelen. Dus ik besloot toch maar de HAP te bellen. De dokter schrok best van hoe het eruit zag, en hoelang het al duurt. Voor nu heeft ze er een soort sponsje vijf minuten op gedrukt, dit absorbeert het bloed en stopt het bloeden. Na verloop van tijd verandert het in een soort gel, waardoor het niet aan de wond of de pleister plakt. Vandaag moet ik contact opnemen met mijn eigen huisarts, en dan kijken of ze nog een keer die zilvernitraat behandeling doen, of eventueel doorverwijzen naar een dermatoloog.

Dat was dus een enerverend einde van de week, hopelijk kunnen ze nu snel iets aan mijn vinger doen. Komende week heb ik volgens mij weinig op de planning staan. Eigenlijk niets, zeg maar πŸ˜‰ Ik wens jullie allemaal een fijne week, wees lief voor elkaar en jezelf

19 Comments on The colours of my life #week41

 1. chucky1012
  15 oktober 2020 at 06:21 (2 jaren ago)

  Jeetje wat erg vervelend….
  Hoop dat je vinger snel en goed zal genezen…
  Prachtig mondkapje.
  Kan jij me gegevens roe sturen aub..
  Mooie OOTD.
  Het lopen gaat jou goed af…

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 oktober 2020 at 21:06 (2 jaren ago)

   Je kunt het mondkapje bestellen via Facebook, haar naam is Karen van Gaver.

   Beantwoorden
 2. bychristiana
  13 oktober 2020 at 10:14 (2 jaren ago)

  Ik hoop dat het gauw beter gaat met je vinger, dit zijn van die nare dingen:-( Ik moest stiekem wel lachen dat je maar een kwartiertje van Wie is de mol hebt gezien. Ik ben dus precies zo. Ik kan dan heel veel zin hebben om lekker op de bank te liggen met een serie, maar na een kwartier kom ik er dan ook achter dat ik gewoon te moe ben om te kijken;-)

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  13 oktober 2020 at 08:56 (2 jaren ago)

  Wat een nare plek op je vinger. Ik hoop dat het snel over zal zijn! Ik bewonder je positiviteit en doorzettingsvermogen. Het is erg fijn om je blog te lezen. Dat geeft mij weet energie!

  Beantwoorden
  • Marije
   14 oktober 2020 at 10:30 (2 jaren ago)

   Jeetje, wat een vervelend einde van een week waarin je je al niet lekker voelde. Hopelijk snel weer beter maar herken wel wat je schrijft. Als single zijnde is deze tijd echt verschrikkelijk, ervaar het op dezelfde manier.

   Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  12 oktober 2020 at 17:43 (2 jaren ago)

  Wat vervelend van die bloedblaar op je vinger. Hopelijk ben je er snel vanaf nu met de juiste behandeling. Dikke knuffel.

  Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  12 oktober 2020 at 10:31 (2 jaren ago)

  Sterkte met je vinger ! Het is sowieso niet fijn om wat te hebben, maar als je iets aan je handen hebt, is dat extra lastig. Ik hoop dat het probleem van de bloedblaar nu verholpen is ! Ik wens je een goede week toe.

  Beantwoorden
 6. Bouke
  12 oktober 2020 at 10:22 (2 jaren ago)

  Ik bewonder het dat je steeds je grijze wolken weer kleur geeft- oftewel je steeds herpakt. Ik heb weer gezellig meegelezen! Fijne week

  Beantwoorden
 7. Ria
  12 oktober 2020 at 09:35 (2 jaren ago)

  Bewonder je moed, moet ook veel wandelen en de natuur in van de huisarts maar kost veel moeite soms om me ertoe aan te zetten. Vind je een moedige dame, hou je vinger goed in de gaten vooraleer het erger wordt hoor! Succes xxx

  Beantwoorden
 8. Henriette
  12 oktober 2020 at 09:34 (2 jaren ago)

  Leuk om je week weer te lezen!!! Zalig dat wandelen!! Fijne week!

  Beantwoorden
 9. Joyce
  12 oktober 2020 at 08:56 (2 jaren ago)

  Wat een rare tijd toch he, bij ons valt het wel mee, gaat redelijk door, maar als je alleen woont en dan met name thuis moet werken, lijkt me ook niks aan… Ik hoop dat je toch steeds de positieve dingen eruit kunt pikken. Wat een gedoe met die vinger zeg, hopelijk gaat dit nu helpen! Die lonka blokjes van bouke zijn echt zooo Jammie!! Wat super dat je daar donderdag weer bent geweest! Veel succes voor alles deze week! Veel liefs

  Beantwoorden
 10. Yolanda
  12 oktober 2020 at 08:52 (2 jaren ago)

  Ik ga je eerst veel sturen, voor de donkere tijd . Verder weer genoten van je blog met veel leuke creaties . Veel sterkte met je vinger. En een fijne week. Liefs van hier

  Beantwoorden
  • Yolanda
   12 oktober 2020 at 08:53 (2 jaren ago)

   Zonnetjes sturen ze houden niet dus dan nog maar zo

   Beantwoorden
 11. Annette
  12 oktober 2020 at 08:35 (2 jaren ago)

  Wat een naar verhaal met je vinger. Ik vermoed dat we nog wel even doormoeten met thuis werken. Ik ga van de week heel even naar kantoor om wat papieren in orde te maken maar verder heel ongezellig weer thuis doorwerken.

  Beantwoorden
 12. Ilona
  12 oktober 2020 at 07:46 (2 jaren ago)

  Wat vervelend met je vinger. Hoop dat het snel beter wordt en er in ieder geval goed naar gekeken wordt. Leuk die mondkapjes, ik zou zeker interesse hebben dus je mag mijn gegevens doorgeven. Sterkte deze week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 oktober 2020 at 20:20 (2 jaren ago)

   De mondkapjes worden gemaakt door Karen van Gaver, je kunt haar onder deze naam op Facebook vinden.

   Beantwoorden
 13. Jacqueline Oud
  12 oktober 2020 at 07:42 (2 jaren ago)

  Was weer een week waar van alles voorbij komt, maar hoop echt dat het nu snel beter gaat met je vinger. Vervelend dat het zo lang bleef bloeden en veelzeggend dat de dokter schrok hoe je vinger er uitzag hoop echt dat er nu langzaam verbetering in komt. Echt naar. Verder fijn dat je je gelukkig beter voelde deze week en veel hebt kunnen lopen. Je zag er weer prachtig uit en ben zelf ook dol op de roze met blauwe combi, wordt er vrolijk van en staat jou ook prachtig! Dank nog voor de Bouke sessie was leuk om te zien, mijn favoriet is toch wel het rood met witte stippen vestje en dito leggiing erg mooi! Al was er veel moois te zien. Ben zeker geΓ―nteresseerd in het prachtige mondkapje dus als je de gegevens van Marianne wil doorsturen graag. Prachtig afgewerkt met die kersen en het ziet er naar uit dat we de hele lange winter nog wel mondkapjes moeten dragen. Dan heb ik graag een aantal hele mooie waar je ook blij van wordt. Succes nogmaals met je vinger gewenst en ben benieuwd wat deze week ons brengt en wat voor nieuwe maatregelen er komen.
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 oktober 2020 at 20:21 (2 jaren ago)

   De mondkapjes worden gemaakt door Karen van Gaver, je kunt haar onder deze naam op Facebook vinden.

   Beantwoorden
   • Jacqueline Oud
    14 oktober 2020 at 19:07 (2 jaren ago)

    Sorry niet goed gekeken:-) Ga zoeken, dank je!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.