The colours of my life #week42

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was weer behoorlijk pittig. Maar gelukkig waren er kruidnootjes, taai-taai, boodschappen bij de boer en een stralend zonnetje tijdens mijn wekelijkse wandeltraining. Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week42

Ik begon de week in een Kerstige rood met groene outfit, hihihi! Dit jurkje draagt zo ontzettend fijn, en zeker nu het op kantoor kouder is dan normaal komt zo’n wat dikker jurkje goed van pas!

Mijn collega was jarig geweest en trakteerde, onder andere op deze vrolijke cake-pops.

The colours of my life

Dinsdag had ik een onverwachte thuiswerkdag. In het weekend had ik wat lichte keelpijn gehad op vrijdag en zaterdagavond, maar dat heb ik heel vaak. Maandagavond werd het echter opeens erger, met ook een verstopte neus erbij. Dus ik moest thuisblijven. Ik was echter maandagmiddag bij de huisarts geweest voor mijn vinger, dus die heb ik dinsdagochtend meteen ingelicht. Ze vroegen me of ik ‘s middags meteen wilde komen om me bij hen te laten testen, zodat zij wisten of ze maatregelen moesten nemen in de praktijk.

Ook weer een lekker comfortabel outfitje, maar ook gewoon heel mooi vind ik ♥ Ik blijf me vrolijk en mooi kleden, hoe somber mijn hoofd af en toe ook is. Dat helpt, echt!

Ik had geluk, bij de huisarts waren net de onlangs goedgekeurde sneltesten binnen gekomen, echt een half uur voor ik mijn afspraak had. Dus na 20 minuten wisten we de uitslag al: negatief! Pfieuw, dat was een opluchting hoor! Voor even dan, want zo’n test is natuurlijk maar een momentopname. Gelukkig verdwenen de klachten ook weer na een paar dagen.

The colours of my life

Ik was dinsdag de hele dag een beetje van slag, en liet ‘s avonds de melk overkoken. Grmbl!

Overdag mocht ik natuurlijk niet naar buiten tot ik getest was, dus liep ik ‘s avonds na het eten nog een rondje door de wijk. Geen 10.000 stappen die dag, maar dat haalde ik de rest van de week weer ruimschoots in.

The colours of my life

Woensdag droeg ik een jurkje van Margot, wat ik van een jurkenzusje heb overgenomen. Mijn La Pintura laarzen passen er natuurlijk perfect bij ♥

Woensdagavond was ik erg van slag, dus donderdag koos ik een extra vrolijke outfit met het bussenprint-jurkje. Met de streepjeslegging van Tante Betsy van een paar jaar geleden, en het heerlijke stippenvestje van dit seizoen ♥

Donderdagavond werden mijn boodschappen bezorgd, ik had wat extra comfort-food ingeslagen πŸ˜‰

The colours of my life

Mijn kerstboomlichtjes deden het niet goed meer, en ik had nog een snoer met gekleurde lichtjes liggen. Dus donderdagavond heb ik de lichtjes vervangen. Maar dit was zelfs voor mij too much, ik werd er helemaal iebelig van. Ik heb dus meteen maar nieuwe lampjes besteld, gewoon in rustig warm wit πŸ˜‰

Disco, disco!

The colours of my life

Vrijdagochtend luidde ik het weekend alvast in met aardblijtjes bij mijn granola-met-kwark ontbijt.

Ik moest weer naar de huisarts voor mijn vinger, dus ik kon iets later lopen. In het licht!

In een heerlijke hartjes-outfit, met een jurkje van vorig jaar winter en de legging van dit seizoen ♥

Ik had al een tijdje in mijn hoofd om mijn auto een keer helemaal te laten reinigen, bij een car wash centrum vlak bij mijn werk. Ik besloot vrijdag eindelijk eens te bellen, en ik had geluk: om twaalf uur hadden ze nog een plekje. Dus ik nam een half uurtje eerder pauze en liep daar een rondje terwijl mijn auto van binnen en van buiten onder handen genomen werd.

The colours of my life

Na een half uur was hij blinkend blonkend schoon, helemaal als nieuw!

Ik stapte om vijf uur in mijn auto en werd gewoon helemaal blij, zo schoon!

The colours of my life

Weekend, ik vierde het met frietjes ♥

Zaterdag: mijn wekelijkse lange wandeling stond op het programma. Maar eerst een lekker ontbijtje!

Toen ik begon om half negen was het nog wat bewolkt, maar al heel snel kwam de zon erdoor. En wat is het nu mooi in de natuur he? ♥ Ik heb helaas nog geen paddenstoelen gespot, daar is het misschien nog iets te vroeg voor?

The colours of my life

Hallo bos!

Kijk, daar komt de zon hoor! Ik liep dit keer een iets andere route door het bos, hier ben ik eigenlijk niet meer geweest sinds Benthe overleden is… Oh wat mis ik haar toch nog steeds op zo’n moment…

Ik vertelde vorige week dat er eindelijk weer water in deze sloot stond. Helaas, het was maar van hele korte duur.

The colours of my life

Wauw wat een mooie struik, kijk die kleuren! ♥

Na elf kilometer had ik een sanitaire stop, en daarna nog een rondje van zes voor de theepauze.

The colours of my life

Kijk die kleuren van de blaadjes… ♥

Bijna weer thuis!

Ik hield een korte pauze van een kwartier, even rust voor mijn benen. En daarna de laatste zes kilometer, die loop ik de laatste weken een andere ronde. Zo zie ik ook eens een ander stuk van de wijk πŸ˜‰

Ik had echt zo’n geluk met het weer: toen ik bijna weer klaar was, ging het weer betrekken en verdween de zon achter de wolken.

Mijn ultieme beloning na ruim 23 kilometer lopen!

The colours of my life

Ondertussen was ook mijn pakketje bezorgd met de nieuwe kerstboomlichtjes ♥

Na de lunch heb ik lekker gedoucht, en ben daarna even naar de boerderijwinkel gereden. Ik was er al een paar weken niet geweest, omdat ik steeds geen puf had op zaterdagmiddag. Maar ik had op Facebook gezien dat ze nu bonbons hadden, gemaakt met hun eigen verse melk. Die wilde ik natuurlijk wel proeven! πŸ™‚

Met een volle tas kwam ik weer terug.

Daarna heb ik eerst boven gestofzuigd en gedweild, en ben daarna druk geweest in de keuken.

The colours of my life

Ik heb een citroen-mascarpone cake gebakken ♥

En pompoenpannenkoekjes, waar ik het recept van zag op het Instagram-account van een jurkenzwager πŸ˜‰

Ik heb een heleboel pannenkoekjes gebakken, na het afkoelen heb ik ze per zes in de diepvries gedaan. Lekker voor ontbijt of lunch!

Toen ik klaar was met bakken en de keuken opruimen, heb ik het gras nog even gemaaid. Dat was maar goed ook, want zondag stond het de hele dag te miezeren hier in Brabant.

Ondertussen was de cake ook klaar, nom nom nom! Daar heb ik ook vijf porties van in de vriezer gedaan, ik kan er even tegen πŸ™‚

Mijn nieuwe lampjes in de kerstboom, beter dan die kermis he? πŸ˜‰

‘s Avonds heb ik nog een artikel geschreven, en ben op tijd naar bed gegaan. Ik had met het bed opmaken het najaarsdekbed er weer op gelegd, en dat beviel zo goed dat ik maar tien minuten van Wie is de Mol? gezien heb, hihihi!

The colours of my life

Zondag heb ik weer lekker in mijn pyjama ontbeten, met een extra luxe ontbijtje πŸ™‚

Na het douchen en aankleden heb ik zes kilometer gelopen, het was toen helaas al aan het miezeren.

Maar na de regen wachtte koffie met verse cake op mij ♥ Daarna heb ik outfitfoto’s gemaakt en weer vier porties vers brood in de vriezer gedaan.

Ik had nog twee pannenkoeken over van zaterdag, die heb ik met een banaan op voor de lunch.

Happy outfit ♥

Halverwege de middag ben ik naar mijn ouders gegaan, met een krat vol boodschappen. Ik had dit artikel al voor de helft klaar, en was van plan om het ‘s avonds nog af te maken. Maar toen ik om kwart over acht thuis kwam, had ik daar eigenlijk helemaal geen zin meer in. Dus ik besloot om het gewoon een dagje op te schuiven voor een keer.

De buurman van mijn ouders doet regelmatig wat kleine boodschappen voor ze, en had ‘s ochtends appelflappen gehaald. Het was weer een slechte dag voor de calorieΓ«n πŸ˜‰

‘s Avonds heb ik frietjes mee gegeten, en drumsticks uit de airfryer. Die waren heerlijk!

Rond kwart over acht was ik weer thuis, en nadat ik het een en ander opgeruimd heb, ben ik lekker naar bed gegaan. Ik heb toen Wie is de Mol? afgekeken, dit keer heb ik het wel gered πŸ˜‰ Op naar een nieuwe week!

14 Comments on The colours of my life #week42

 1. Roos
  24 oktober 2020 at 18:50 (9 maanden ago)

  Wat een bewogen week heb je weer achter de rug. Ook ik wil even zeggen dat ik enorm veel bewondering voor je heb. Het wandelen, trouw blog artikelen schrijven en er uitzien om door een ringetje te halen. Je doet het toch allemaal maar dus dat verdiend een schouderklop of 30 ❀️ Enneh, de witte lichtjes staan veel knusser dan de kermislampjes. Kan me voorstellen dat het wat te heftig is. Fijn dat je negatief getest bent en dat de uitslag negatief was.

  Beantwoorden
 2. Astrid
  20 oktober 2020 at 20:05 (10 maanden ago)

  Mooie foto’s weer, Natas!
  Bewondering voor je, dat je je ook door deze vervelende corona tijd heen slaat. Liefs xx

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  20 oktober 2020 at 15:08 (10 maanden ago)

  Liefs

  Beantwoorden
 4. Annette
  20 oktober 2020 at 12:37 (10 maanden ago)

  Snap dat je Benthe mist ook nu we zo veel vaker thuis zitten.

  Beantwoorden
  • Diena
   20 oktober 2020 at 22:13 (10 maanden ago)

   β™‘β™‘β™‘β™‘β™‘

   Beantwoorden
 5. bychristiana
  20 oktober 2020 at 10:32 (10 maanden ago)

  He wat een week heb je weer achter de rug. Ik vind het echt enorm bewonderenswaardig hoe jij jezelf overal vol goede moed maar doorheen slaat. Ik heb het al vaker gezegd, en ik blijf het zeggen hoor! Jeetje, die lampjes zijn inderdaad heftig voor binnen. Ik zou er ook een beetje hoofdpijn van krijgen denk ik. Ik liep gisteren langs een terras (waar natuurlijk niemand zat) maar daar hingen ook lampjes in die kleuren buiten en buiten vind ik het dan wel heel leuk!

  Beantwoorden
 6. moi
  20 oktober 2020 at 09:58 (10 maanden ago)

  Ik kan me goed voorstellen dat je Benthe nog mist. Dikke knuffel!

  Ik heb al wel veel mooie paddestoelen gezien, dus het is er niet te vroeg voor πŸ™‚

  Beantwoorden
 7. Jacqueline Oud
  20 oktober 2020 at 09:51 (10 maanden ago)

  Was weer een enerverende week. Ben blij dat je negatief op Corona testte. De onzekerheid en het afwachten na de test lijkt mij niet prettig, wel fijn dat de uitslag vrij snel kwam! Heb dit jaar en ook vorig jaar nog geen keelgevoel gehad normaal heb ik het regelmatig en ben ik erg gevoelig voor hoesten, maar hoop dat het zo nog even blijft want wordt inderdaad moeilijk deze herfst en winter om een gewone griep en Corona van elkaar te onderscheiden. Enige manier is toch testen inderdaad. Weer prachtige foto’s en je had mooi wandelweer afgelopen week. Fijn zo mooie herfstweek, weer mooie outfits heerlijke dingen veel om de Corona dip te bestrijden. Houdt ook meer van wat rustiger licht wat het huis juist wat warmer en knusser maakt, wordt je ook rustiger van, van dat felle licht krijg je inderdaad meer discogevoel:β€”) Kan natuurlijk soms ook fijn zijn:-) Succes weer deze week hopelijk even geen dokter meer voor jou!
  Liefs

  Beantwoorden
 8. Jooske
  20 oktober 2020 at 08:55 (10 maanden ago)

  Ohh gelukkig maar dat je negatief testte! Maar sowieso vervelend dat je niet lekker was! Ik vind het mooi om te zien dat je ondanks je stemming toch je positieve bril op man zetten! Bij mij werkt het ook om me leuk te kleden en naar buiten te gaan! Ik slik ook druppeltjes vit d3 en k2, haalt dat donkere randje van de dag er af, heel fijn β˜€οΈ
  Gezellig je discoboom haha maar de neutrale lampjes vind ik toch het mooiste
  Fijne week!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  20 oktober 2020 at 08:54 (10 maanden ago)

  Ik hoop dat deze week beter voor je is.
  Ik snap je gevoel ook hier af en toe rare stemmingen door corona gerelateerd gedoe en dingetjes die niet gaan zoals het zou moeten.
  Hoe is het met je vinger geneest die wel goed?

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 oktober 2020 at 19:18 (10 maanden ago)

   Het gaat redelijk, hij lijkt nu rustig (afkloppen). Maandag moet ik weer terug voor een nieuwe behandeling.

   Beantwoorden
 10. Forever38.com (Vera)
  20 oktober 2020 at 08:50 (10 maanden ago)

  Grappig dat je dat schrijft van die paddestoelen. Op Insta zie ik de meest prachtige exemplaren gepost worden, maar ik heb net als jij ook nog geen enkele paddestoel (op een paar zwammen na dan( gespot. Hoe dan ?

  Beantwoorden
 11. Annemiek
  20 oktober 2020 at 07:36 (10 maanden ago)

  Hoi Natasja,

  Wat naar voor je dat je je de laatste tijd niet goed voelt!
  Een aantal jaren geleden slikte je speciale vitamines dacht ik waardoor je je beter voelde. Zeker nu je “wandeltopsporter” bent heb je vast wat extra proteine en vitamines nodig!
  Ik heb bewondering voor je discipline, en je trouw met bloggen.
  Veel sterkte!

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  20 oktober 2020 at 06:22 (10 maanden ago)

  Wat een heerlijke drukke week heb je gehad
  Gelukkig teste je negatief en kon je de rest van de week gewoon je gang gaan. Fijne nieuwe week.
  Liefs Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.