The colours of my life #week43

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging het gelukkig iets beter dan de weken hiervoor. Wel ging natuurlijk de wintertijd in, en daar moest ik gisteravond wel even aan wennen hoor. Het werkte ook niet echt mee dat het gisteren ontzettend donker en grijs weer was, waardoor het de hele dag donker was in huis. Ik laat je weer zien wat ik de hele week deed, droeg en at πŸ˜‰

The colours of my life

The colours of my life #week42

ik begon de week met een thuiswerkdagje. In principe werk ik dit keer volledig op kantoor, maar maandag was een uitzondering. Dat vroeg om een lekker comfortabel ‘joggingpak-jurkje’ met een lekkere dikkere legging eronder. En mijn good old MAG’s ♥

En koffie natuurlijk! En yes, mijn vinger is nog steeds niet genezen. Vanavond heb ik weer een afspraak bij de huisarts.

Mijn moeder heeft deze krans voor de vogeltjes gemaakt, die heb ik tussen de middag opgehangen. Hopelijk gaan ze er veel van genieten!

The colours of my life

Het was heerlijk weer, dus het pauzerondje was genieten in de zon!

Ow wat een foute maar oh zo lekkere combi: zelfgebakken krentenbrood met pindakaas-met-kruidnoten.

Mijn middag-tussendoortje zag er ook iets anders uit dan normaal πŸ˜‰

The colours of my life

Om vijf uur heb ik eerst deze bijvriendelijke bolletjes geplant, die ik onlangs gewonnen heb.

Ik heb ze allemaal in de twee grote bloembakken voor mijn huis geplant, ik heb nu al zin in in de bloemenpracht in het voorjaar!

The colours of my life

Maandagochtend had ik mijn make-upkwasten schoongemaakt, dus dinsdag begon ik de dag met heerlijke schone kwasten ♥

En een ♥♥♥ outfit, wat is dit jurkje toch leuk met de roze accenten! ♥

The colours of my life

Dat borduursel is zΓ³ ontzettend mooi…

Hahaha, Kruidvat hanteert wel strenge eisen voor de Unicorn kruidnoten hoor πŸ˜‰

Onderweg naar huis ging het op 100%NL over wie er de kerstboom al gezet had. Nou, ik natuurlijk!

The colours of my life

Oh wat ben ik toch fan van de stippenvestjes van Tante Betsy van dit seizoen ♥ ik heb ze nu in alle vier de kleuren in mijn kast, hihihi! Ik word er gewoon zo blij van, woensdag droeg ik deze leuke, vrolijke combi.

The colours of my life

Oh la la, kijk eens wat er woensdag binnen kwam! Mijn bestelling van Tante Betsy, met daarbij ook de Betsy Boots ♥ Ze zijn nog zΓ³veel mooier dan ik verwacht had! Ik moet alleen nog even geduld hebben, komende week ontvang ik ze in een maatje kleiner. Want deze waren me te ruim. I can’t wait!

Deze week liep ik veelal alleen tussen de middag, omdat de meeste van mijn collega’s nu thuiswerken. Woensdagochtend was het grijs en nat, maar net voor de lunchpauze werd het droog en kwam de zon er zelfs door!

En het was zo warm opeens, echt heel gek weer!

The colours of my life

Woensdagochtend had ik niet gelopen vanwege het slechte weer, dus liep ik na het werk nog een kleine ronde.

Joehoeeee, daar is stippenvestje nummer twee!

Kleuren en stippies kunnen je redden ♥

En vrijdag mocht de blauwe mee op stap, hihihi!

Ik luidde het weekend in met de bonbons die ik vorige week bij de boerderijwinkel kocht. Ze stonden gewoon nog onaangeroerd in de koelkast, dat kon natuurlijk niet!

Zaterdag liep ik weer mijn wekelijkse ronde. Ik had me echter ‘verslapen’, ik werd pas om kwart voor acht wakker! Meestal ben ik in het weekend rond half zeven wakker, en ga er op zaterdag dan om zeven uur uit. Zodat ik rond acht uur, kwart over acht van start kan. Dat lukte nu dus niet, maar was uiteraard ook helemaal niet erg.

The colours of my life

Wat wel wat minder was, was de regen de eerste tien kilometer. Omdat het te lang lopen met een paraplu me vorige keer niet goed bevallen was, trok ik nu maar mijn regenponcho aan. Maar die had denk ik te lang in de kast gelegen, en bleek niet meer waterdicht.

The colours of my life

Maar jippie, kijk eens wat ik deze week voor het eerst spotte! Paddenstoelen, echte rood-met-witte! Kwam vast doordat ik mijn kabouterjurkje aangetrokken had ♥

Oh echt, ik vind het gewoon iets magisch hebben, jullie ook?

Het was druilerig, maar natuurlijk wel prachtig in het bos. En lekker rustig, doordat het zo slecht was πŸ˜‰

Mood of the morning, hahaha!

The colours of my life

Word jij ook altijd zo blij van knisperende blaadjes onder je voeten, als je door het bos loopt?

En rode besjes, die zijn ook magisch! ♥

Na 16 kilometer was het tijd voor thee met krentenbollen. En bonbons πŸ˜‰

De laatste ronde trok de lucht open en kwam de zon tevoorschijn. Dat liep toch wel wat fijner hoor!

The colours of my life

En nog eens een dik uur later zat ik gelukzalig aan mijn welverdiende stapelpannenkoeken ♥

Eind van de middag zou ik naar mijn ouders gaan om daar te eten, maar ik moest eerst wachten tot de pakketbezorger geweest was. Met een doos vol moois van SoMuch in Heerenveen ♥

Binnie had er echte kadootjes van gemaakt, zo lief! Ik heb ze snel open gemaakt en ben toen naar mijn ouders gereden.

Mijn moeder had de zondagfrietjes naar de zaterdag verhuisd πŸ™‚

The colours of my life

En een heerlijk drie-sterren toetje na ♥

Rond negen uur was ik weer thuis, ik ben toen meteen naar bed gegaan om de ontknoping van Wie is de Mol? te kijken. Die ik (alweer) niet gered heb, na een half uur viel ik in slaap πŸ˜‰

Gisterochtend was ik door de wintertijd iets eerder op dan normaal. Niet erg, want ik had genoeg op mijn planning staan. Ik ontbeet eerst, daarna heb ik gedoucht en me aangekleed.

Inmiddels was het zo goed als droog geworden, dus liep ik mijn dagelijkse rondje van zes kilometer.

The colours of my life

Daarna heb ik koffie op, met de cake die ik van mijn moeder meegekregen had. Met stukjes speculaas erin ♥

The colours of my life

Na de koffie heb ik mijn haar gefΓΆhnd en outfitfoto’s gemaakt. Maar die bleken mislukt, het was (ondanks de lamp die ik heb) veel te donker binnen. Volgende week een nieuwe poging, hopelijk is het dan beter weer.

Ik lunchte met vers gebakken brood met biologische hazelnootpasta en pindakaas-met-kruidnoten.

The colours of my life

Ik heb gisteren veel voor mijn blog gedaan, waaronder dit biologische parfum op de foto gezet. Ik vind het een hele mooie geur, binnenkort vertel ik er natuurlijk meer over.

‘s Middags rond een uur of drie was ik klaar met alles en ben ik op de bank geploft. Met een bakje Unicorn kruidnoten ♥ De rest van de middag en avond heb ik aan mijn blog gewerkt en tussendoor wat gerelaxed.

Wat ik verder gedaan heb gisteren, dat zie je later deze week. Ik heb namelijk weer eens een keertje gevlogd πŸ™‚ Stay tuned!

Komende week heb ik weer weinig spannends op de planning staan, net als jullie denk ik. Vandaag moet ik terug naar de huisarts voor mijn vinger, en morgen krijgt mijn auto winterbanden. En dat zijn dan wel mijn spannendste uitjes πŸ˜‰ Ik wens jullie allemaal weer een goede week, pas goed op jezelf en elkaar! ♥

 

11 Comments on The colours of my life #week43

 1. Jeltje
  26 oktober 2020 at 21:31 (1 maand ago)

  Wat een heerlijke blog weer, heb er weer van genoten. Lekker eten, prachtige outfits en schitterende natuur!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  26 oktober 2020 at 16:45 (1 maand ago)

  Gezellig, al die stippen in je blog! πŸ™‚
  Succes bij de huisarts en fijne week voor jou X

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  26 oktober 2020 at 16:23 (1 maand ago)

  Weer genoten van je mooi outfits en je gezelligheid

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  26 oktober 2020 at 10:46 (1 maand ago)

  Mooi zeg, die rood met witte paddenstoelen. Net een plaatje uit een boek zo! Ik hoor trouwens van veel meer mensen dat ze de kerstboom al hebben staan en dan denk ik; waarom ook niet? Ik denk dat iedereen nu wel wat extra gezelligheid kan gebruiken!

  Beantwoorden
 5. Corine
  26 oktober 2020 at 10:20 (1 maand ago)

  Wat heeft je moeder een leuke vogel krans gemaakt, ook de paddestoelen, prachtig, ze hebben inderdaad iets magisch

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  26 oktober 2020 at 10:05 (1 maand ago)

  Was begonnen met een reactie maar toen kwam de man voor de markies en nu ben ik die reactie kwijt:-) Maar was weer heerlijk om te lezen. Wel naar dat je nog last hebt van je vinger, verstandig dat je nog even naar de huisarts gaat. Complimenten voor je moeder ze is echt creatief, eerst die prachtige boodschappentas en nu ook zo’n mooie vogelkrans. Als ik een vogel zou fijn zou ik bij het zien er al heel blij van worden:-) Vindt de Tante Betsy laarzen ook erg mooi en het stippen vestje doet het goed in de verschillende kleuren. Ben echt jaloers op de rood witte paddestoelen die je hebt gezien, nee hoor is je gegund maar ben al de hele herfst aan het speuren maar zulke mooie nog nergens gezien wel een mooie crΓ¨me kleurige maar dit is echt een paddestoel uit het boekje prachtig! Vond het vroege opstaan door de wintertijd deze ochtend wel echt makkelijker omdat ik nog in de oude tijd geprogrammeerd sta. Dus vind het eerlijk gezegd wel fijn. Ook binnen geniet ik juist op een zondag van het sombere weer met lichtjes aan vind ik het dan heel behagelijk en knus. Maar snap dat voor veel mensen deze tijd weer wennen is. Dank voor de tip van het mondkapje als het goed is er een naar mij onderweg. Ben benieuwd! Veel dank toch leuk om echt een mooi feestelijk kapje te hebben! Fijne week toegewenst, beterschap voor je vinger en hopelijk een je snel aan de nieuwe tijd!
  Liefs

  Beantwoorden
 7. Mireille
  26 oktober 2020 at 09:34 (1 maand ago)

  Goed om te horen dat het beter gaat
  Wat een mooie laarzen zeg daar wordt een cowgirl als ik blij van.

  Beantwoorden
 8. Debbie
  26 oktober 2020 at 09:11 (1 maand ago)

  Het roze jurkje met centuurtje staat je heel erg leuk. Is deze ook van tante Betsy?

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 oktober 2020 at 21:28 (1 maand ago)

   Ja die is ook van Tante Betsy, van de huidige collectie.

   Beantwoorden
 9. Marije
  26 oktober 2020 at 07:27 (1 maand ago)

  Fijn dat je je deze week beter voelde.
  Het was gisteren idd echt grijs en donker. Maakte de wintertijd net even heftiger

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.