The colours of my life #week43

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Daar ben ik, een dagje later dan gebruikelijk πŸ™‚ Ik was zondag onverwachts een groot deel van de dag weg, en pas om half negen ’s avonds thuis. Dus geen tijd meer om dit artikel te schrijven. Maar hier is alsnog mijn weekoverzicht hoor!

The colours of my life

The colours of my life #week43

Ik begon de week in dit lekkere vrolijke, funky setje. Ik werd er echt heel erg blij van! En dat kun je op maandag best gebruiken, toch?

Op het werk maakte ik eerst maar eens een extra gaatje in het roze riempje wat bij het jurkje zit πŸ˜‰

The colours of my life

Na het werk liep ik nog een uur, en werd getrakteerd op een heuse paddenstoelenfamilie. Ik heb er deze week echt mega veel gezien! Allemaal gewoon in de wijk, in de berm naast het fietspad.

Dinsdag droeg ik dit leuke Margot jurkje wat ik vorig jaar kocht. Met mijn kerstelf Snag Tights erbij ♥

Het begon echt al te schemeren toen ik na mijn wandeling-na-het-werk weer richting huis liep.

Dress Esmeralda is echt een prachtig jurkje, maar voor het werk is ze net iets te bloot vind ik. Ik bedacht me dat ik er wel een Camisole Top van Tante Betsy onder kon doen, en die blijkt er echt heel mooi onder te passen qua hals belijning.

The colours of my life

Nog een fluffy vestje eroverheen, en ik was kantoor-proof! En zie je dat: een zwarte panty!

The colours of my life

Such a lovely view…

Jurkje en legging zijn van de huidige collectie, het jacket is van afgelopen zomercollectie. En wat een match is het!

Donderdagavond maakte ik weer een verse batch granola ♥

The colours of my life

En mijn tweewekelijkse boodschappen werden bezorgd, lekker weer alles op voorraad!

Vrijdag werkte ik thuis, dus ik kon mooi ’s ochtends mijn wandeling doen. Ik besloot het rondje om te draaien, zodat ik met zonsopkomst bij het park was ♥

Kabouters, stippen en het mooie bloemenvestje: ik kwam deze dag wel door!

The colours of my life

Tussen de middag maaide ik mijn gras in plaats van een rondje te lopen. Eind van de middag zou het gaan regenen, dus beter om het nu nog even te maaien.

Misschien wel de laatste keer dit seizoen?

The colours of my life

Het bakje wat ik in mijn vakantie kocht, staat er zo mooi bij!

Ik had mijn beddengoed gewassen, dat kon mooi buiten drogen. Omdat het het hele weekend slecht weer zou worden, besloot ik het een dagje eerder te doen. Dat kon mooi doordat ik thuis werkte. Dus zo lag ik ’s avonds in een heerlijk fris gewassen en buiten gedroogd bedje ♥

Ik ‘moest’ ’s avonds eigenlijk een pan tagliatelle maken, maar ik besloot om frietjes te eten πŸ™‚

The colours of my life

Na het eten maakte ik deze heerlijke pan pompoensoep. Zo was ik toch nog een beetje actief geweest.

Zaterdagochtend voelde ik me een beetje blegh, door het slechte weer. Ik weet dat het enige wat dan voor mij werkt, is: een extra leuke outfit aantrekken, mijn rode lipstick op te doen en toch naar buiten gaan ondanks de regen.

Hop hop! Het is gek, maar eenmaal buiten blijkt de regen dan veel minder erg te zijn dan wanneer ik er vanuit binnen tegenaan kijk.

Ik zag deze mooie besjes, het lijken wel kerstboomlampjes!

The colours of my life

Ik had mijn paddenstoelenlegging aan, dus ik moest natuurlijk even op de foto met een paar paddenstoelen πŸ˜‰

Tussen de middag at ik een kop van de pompoensoep, met zelf gebakken speltbrood.

The colours of my life

Ik kreeg leuke post van een jurkenzusje! ♥

Ik heb even snel het huis gestofzuigd en de toiletten een sopje gegeven, verder heb ik niets gedaan in huis. Toen ik daarmee klaar was, heb ik nog een paar nieuwe producten op de foto gezet.

The colours of my life

Ik was ’s ochtends tijdens mijn wandeling even langs het winkelcentrum gelopen, bij Holland & Barrett ontdekte ik deze kruidnootjesthee!

Eind van de middag maakte ik alsnog de tagliatelle, en at er meteen een portie van. Ik had er een handje walnoten doorheen gedaan, dat was lekker!

En voor ’s avonds had ik het laatste stukje banoffee pie uit de vriezer gehaald ♥

The colours of my life

Zondag zou ik eigenlijk 24 kilometer gaan lopen. Maar toen ik wakker werd, had ik eigenlijk niet zo’n zin, en mijn lichaam was best een beetje moe. Een luie zondag dan? Mmmm, dat was niet zo’n goed idee na die blegh zaterdag, en ik had vrijdag Γ©n zaterdag al niemand gezien. Dus ik besloot spontaan om tΓ³ch naar de high tea bij een jurkenzusje te gaan, waar ik me eigenlijk voor afgemeld had. Dus hop hop, na het douchen een rondje lopen en even langs de bakker, en daarna op naar Zeeland! Tijdens het wandelen spotte ik deze werkelijk perfecte paddenstoel ♥

Dit blijft één van de mooiste plekjes in het park.

De klimop voor mijn huis is ook in herfstkleuren ♥

The colours of my life

Pretty in pink ♥

We waren met 7 jurkenzusjes, iedereen had wat lekkers meegenomen naar de high tea. Zelf gebakken Γ³f zelf gekocht πŸ˜‰

Het was ontzettend gezellig, we hebben heerlijk gekletst En veel gesnoept, hahaha!

Van deze heerlijke ‘smokey apple pie’ heb ik zelfs twee stukjes op.

Rond vijf uur vertrokken we weer richting Brabant, dwars door de plensbuien. Omdat de plensbuien precies nog richting Tilburg trokken, mocht ik bij het jurkenzusje met wie ik was meegereden, blijven eten. Alweer frietjes, nom nom nom! Na het eten was het droog, en kon ik dus een stuk fijner naar huis rijden. Om half negen was ik weer thuis.

En nu zitten we in de wintertijd, en is het donker als ik thuis kom uit mijn werk, blegh! Ik wil proberen om deze en volgende week een paar keer vΓ³Γ³r het werk te lopen doordeweeks, dan is het al een beetje licht. Dat loopt toch wel een stuk fijner hoor! Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

8 Comments on The colours of my life #week43

 1. Moi
  2 november 2021 at 15:34 (8 maanden ago)

  Heb je bij die prachtige plek in het park niet ook eens een fotoshoot met Benthe gedaan?
  Ik moet altijd aan haar denken als je het gras maait, omdat ze zo dol op het gras was ❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 november 2021 at 18:47 (8 maanden ago)

   Ach, wat ontzettend lief dat je dat allemaal nog weet. Ja klopt, daar hebben we een keer foto’s gemaakt, ik heb 1 foto daarvan uitvergroot hier in de kamer op glas. En inderdaad: het gazon. Ik heb nog nooit een hond zo gelukkig gezien als het moment waarop de hoveniers de poort uitliepen toen het gras net gelegd was β™₯

   Beantwoorden
 2. Marlous
  2 november 2021 at 12:53 (8 maanden ago)

  Wat een mooie outfits had je deze week aan en gezellig dat uitje in Zeeland.

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  2 november 2021 at 12:00 (8 maanden ago)

  Dank voor weer je gezellig blog

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   5 november 2021 at 19:26 (8 maanden ago)

   Je hebt er weer een mooie week van gemaakt!
   Die zwarte panty valt normaal niet op, maar in jouw kleurrijke blog juist wel! πŸ™‚
   En die thee heb ik vandaag ook gekocht, hij is echt heerlijk.
   Lekker bij zo’n gezellige high tea, of gewoon voor een doordeweekse avond op de bank.
   Yochem vindt dat hij naar de jaarlijkse zelfgemaakte pepernoten ruikt, hij kreeg er al weer zin in πŸ™‚

   Beantwoorden
 4. Corine
  2 november 2021 at 10:44 (8 maanden ago)

  Ik heb zo ie zo altijd al moeite met de winter, ik heb de blouse esmeralda, maar wat een uitvinding is die top eronder, denk er nu ook over de jurk te kopen

  Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  2 november 2021 at 09:51 (8 maanden ago)

  Zonde van de baaldag maar leest toch als een heerlijke werk met als mooie afsluiting een gezellige high tea! Denk dat ik ook maar eens met mijn paddestoelen jurkje van Blutsgeschwister naar buiten ga om toch eindelijk ook de mooie rood witte stoelen te mogen aanschouwen:-) Maar ik vrees dat ze de duingebied hier niet echt aantrekkelijk vinden. Maar veel dank voor het showen van de perfecte paddestoel. Echt totaal mee eens echt een plaatje! Ook mee eens sta je binnen denk je nee weer id vreselijk en eenmaal buiten valt het vaak mee. Hopelijk wordt het weer een leuke werk met mooie outfits! En veel plezier en met prachtige natuur!
  Liefs

  Beantwoorden
 6. Jelka
  2 november 2021 at 09:02 (8 maanden ago)

  Tijd om de kerstlichtjes en kaarsjes aan te steken, dan is het donker al een stuk gezelliger! Goed hoe je ook op een baaldag gewoon gaat lopen. Buiten is het inderdaad altijd veel minder erg dan het van binnen lijkt. Hopelijk deze week een baaldag-vrije week!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.