The colours of my life #week44

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

De eerste week van de wintertijd zit erop. Ik vind het altijd even wennen hoor, thuiskomen in het (bijna) donker. Gelukkig gaan de dagen over zes weken weer langer worden, hahaha! Ik heb deze week niet zoveel bijzonders gedaan, ik was een beetje moe door de wintertijd. In het weekend heb ik wel weer lekker 25 kilometer gelopen, vorige week had ik een weekje overgeslagen. Wat voelt het toch altijd heerlijk nadien, zeker als ik dan onder de warme douche stap ♥ Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week44

Ik begon de week in een lekker vrolijk en pittig outfitje ♥ Deze Snag Tights zijn echt weer zo’n goede aankoop geweest, ik heb eigenlijk spijt dat ik niet een of twee paar extra gekocht heb. Ik vind ze zΓ³ leuk!

The colours of my life

Het voordeel van de wintertijd was dan weer wel dat ik ’s ochtends niet helemaal in het donker liep. Maar dat is na komende week ook weer voorbij denk ik.

Dinsdag droeg ik de lekkere Zipper Pants van Tante Betsy, ik bestelde hem ook nog in het donkerblauw. Hij zit zo lekker!

Woensdag maakte ik een groen-roze combi met een jurkje van twee jaar geleden, een legging van Blutsgeschwister en het bloemenvestje van Tante Betsy van dit seizoen. Ik vond het wel een lieve outfit ♥

Het was Hubkesdag, een katholiek gebruik hier in Brabant. Ik zag het toen ik vorige week zondag bij de bakker was, en had voor mezelf een paar Hubkes besteld. Ik at ze ’s avonds met een kop zelfgemaakte pompoensoep.

Dit jurkje is van nog langer geleden, volgens mij drie jaar terug? De legging is van dit seizoen, ik heb hem besteld omdat mijn fuchsia legging van vorig jaar kapot is door mijn val een paar weken geleden. Helaas is het niet helemaal dezelfde kleur, maar het kan ermee door.

The colours of my life

Colour your meal ♥

Ik had nieuwe voorraad shampoobars en body bars besteld bij Binnie van SoMuch, ik kan weer wassen!

The colours of my life

Vrijdagochtend wilde het niet zo met mijn outfit, ik had drie outfits nodig voor ik de juiste gevonden had. Dat gebeurt me maar zelden, meestal pak ik op mijn gevoel meteen de juiste outfit uit de kast. Deze vond ik dan wel Γ©rg geslaagd!

Mijn collega mailde vrijdagochtend rond wie er broodjes wilde meebestellen. Ik ging voor een heerlijk broodje geitenkaas.

The colours of my life

En een heerlijke chocolate cake als ’toetje’, gemaakt van rauwe chocolade en kokosbloesemsuiker. Dus ook nog een soort van gezond πŸ˜‰

Zaterdagmiddag had ik een verjaardag, dus ik ging zondag mijn grote ronde lopen. Zaterdag heb ik eerst een beetje uitgeslapen, en nadat ik me gedoucht en aangekleed had, heb ik 5,5 kilometer gelopen.

The colours of my life

Er zijn dit jaar echt mega, mega veel paddenstoelen hier in de wijk, overal waar ik kijk zie ik ze!

Ik droeg de leuke cavia-jurk van Blutsgeschwister, met de rode hartjeslegging van Tante Betsy eronder. En mijn heerlijke MAG laarsjes ♥

’s Middags ging ik naar de verjaardag van mijn zwager.

The colours of my life

Deze suikerbeestjes had ik vorige week al meegenomen bij de bakker, maar ik had ze de hele week weerstaan. Zaterdagavond vond ik dat het nu eindelijk wel mocht πŸ˜‰ Ik vind ze zooooo lekker! Ik had wel meteen een suikerdip daarna, maar gelukkig stond ik toch op het punt om naar bed te gaan, hahaha!

Gisterochtend heb ik eerst een beetje uitgeslapen, en heb me daarna klaar gemaakt om 25 kilometer te lopen. Uiteraard eerst een lekker ontbijtje!

Let’s dot this! Ik heb in het weekend trouwens gekeken naar een wat warmer jack voor het lopen, want dit vest begint langzaamaan iets te koud te worden. En een jas is voor mij dan meteen weer te warm. Ik denk dat ik wel een geschikt jack gevonden heb.

Het leek wel alsof de wolken de blauwe lucht opaten! #pacman

Nog even genieten van de mooie kleuren aan de bomen, want de blaadjes vallen nu in rap tempo. Ik vind het altijd zo’n triest gezicht, al de kale bomen. Maar ja, het hoort er nu eenmaal bij he?

The colours of my life

The colours of my life

Weer een grote paddenstoelenfamilie ♥

Ik heb tien minuutjes regen gehad, verder was het een heerlijke mix van wolken en zon. Prima weer om te lopen, en ook een goede temperatuur!

Bijna weer thuis voor de eerste stop.

Het ging best lekker, alleen had ik wat last van mijn linkerbeen. Dat kwam door de Sanita laarsjes die ik donderdag droeg, die zitten eigenlijk helemaal niet lekker. Maar dat vergeet ik altijd, ik bedenk het me pas weer als ik ze een paar uur aan heb. Misschien moet ik ze maar gewoon verkopen, want ik heb nu dus echt een paar dagen last gehad van mijn been.

Vorige week liet ik de klimhortensia voor mijn huis zien, die prachtige verkleurde blaadjes had. Een week later zijn bijna alle blaadjes eraf.

Het zit er weer op!

The colours of my life

Nom nom nom, aan de stapelpannenkoeken!

Nadat ik lekker gedoucht heb, heb ik nog een paar producten op de foto gezet. Daarna ben ik lekker op de bank geploft, met deze CD van Rob de Nijs aan. ’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en heb ondertussen nog een paar wasjes gedraaid. En toen zat het weekend er weer op…

Komende week heb ik eigenlijk ook niets bijzonders op de planning staan. Op het werk wordt het weer druk, dus eigenlijk vind ik een verder rustige agenda ook wel prima. Oh ja: vandaag komt als het goed is mijn Kerstjurk binnen! Ik ben benieuwd! Ik wens je weer een fijne week! ♥

6 Comments on The colours of my life #week44

 1. Annette
  8 november 2021 at 10:28 (8 maanden ago)

  Nog steeds zoekende naar een rood/witte paddestoel haha ik zie ze hier niet helaas. Fijne week gewenst Natas!

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 november 2021 at 20:23 (8 maanden ago)

   hahaha, snap ik want ze staan allemaal hier in de wijk! Jij ook weer een fijne week gewenst!

   Beantwoorden
 2. Jacqueline Oud
  8 november 2021 at 10:09 (8 maanden ago)

  Leest weer als een heerlijke week en blijf jaloers op de prachtige paddenstoelen. Maar het is je gegund! Prachtige beelden en outfits en ben nu al erg benieuwd naar je kerstjurk! Fijne week gewenst!
  Liefs Jacqueline

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 november 2021 at 20:25 (8 maanden ago)

   Dankjewel, jij ook een fijne week!

   Beantwoorden
 3. Yolanda
  8 november 2021 at 08:52 (8 maanden ago)

  Dat je toch zo heerlijk slank blijf met al dat lekkers.
  Wintertijd mogen ze toch afschaffen dan ben je minder moe.
  Fijne week

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 november 2021 at 20:24 (8 maanden ago)

   Dankjewel Yolanda! Veel lopen, en veel minder snoepen, dat is het geheim πŸ˜‰ Vorige jaren snoepte ik veeeeeeeel meer!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.