The colours of my life #week44

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was weer pittig. Het ingaan van de wintertijd, waarbij ik op maandag meteen vette file had op weg naar huis, waardoor het รฉcht pikkedonker was toen ik thuis kwam… Het alleen thuiskomen in een leeg en donker huis gaat nooit wennen geloof ik. Wat was ik blij dat ik vorig weekend mijn kerstboompje al gezet had, die hielp me door de donkere avonden heen. Gelukkig heb ik deze week een heel leuk weekend om naar uit te kijken! Maar eerst laat ik jullie zien wat ik afgelopen week allemaal uitspookte ๐Ÿ˜‰

The colours of my lifeThe colours of my life #week44

Zondagmiddag ging ik op de koffie bij mijn ouders. Mijn neef, die in een zorginstelling woont, en mijn tante waren daar de hele dag, dus wij gingen met zijn allen ook gezellig langs. Uiteraard was er slagroomtaart, de favoriete taart van mijn neef!

We keken de film van de 50-jarige bruiloft van mijn ouders, en ook de fotoserie die tijdens het feest werd afgespeeld. Met allemaal foto’s van vroeger, zoals hier een kersverse Natasja ๐Ÿ˜‰

The colours of my life‘s Avonds aten we nog frietjes met zijn allen, als afsluiting van een gezellige middag ♥

De review volgt nog, maar wรกt is dit een heerlijk doucheproduct! Helaas ging hij begin van de week op, maar deze ga ik zeker nog een keer kopen!

The colours of my lifeMijn moeder heeft een hele stapel jurkjes smaller gemaakt, zodat ik ze nog gewoon kan dragen. Ik ben er zo blij mee! ♥

Begin van de week was het enorm koud op kantoor, vanwege de verbouwing die nog steeds gaande was. Dus trok ik dinsdag gewoon mijn warme winterjurkje aan, met een warme sjaal en wollen sokken. Gewoon, omdat het kan!

The colours of my lifeDinsdag was een goede dag, op pakketjesgebied ๐Ÿ˜‰

Ik bestelde onder andere mijn eerste La Pintura laarzen. En wauw, wat zijn ze gaaf en wat zitten ze meteen al lekker!

The colours of my lifeBij Tante Pollewop had vorig weekend een geweldige actie, die ik (alweer) niet kon weerstaan ♥

Dinsdagavond werden dan eindelijk mijn boodschappen bezorgd, die eigenlijk de zaterdag ervoor al bezorgd hadden moeten worden. Altijd fijn, als de koelkast en voorraadkast weer gevuld zijn ๐Ÿ™‚

Dit leuke thee-ei zat bij mijn bestelling van Bij Tante Pollewop, ik vind het zo’n schatje!

The colours of my lifeIk liet de mooie Dress Sweet Hearts al eens aan jullie zien. Ik zei toen toch al, dat ik de andere kleuren ook op mijn verlanglijstje had staan? ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeIk heb mijn make-up hoekje een beetje anders ingedeeld, ik vind het zo gezellig staan!

De paarse Happy Camper Dress is zo’n jurkje wat behoorlijk te groot geworden was. Maar nu mijn moeder haar heeft ingenomen, kan ik haar weer lekker dragen. Met warme kleuren gecombineerd is het opeens een veel minder knallende kleur, vind je niet?

Brrrrr, vrijdagochtend was het echt koud! Maar wel gewoon heerlijk hoor, dat weer van afgelopen week.

The colours of my lifeIk droeg vrijdag een lekker sportief setje, Dress Betsy Zipp Stars met een bijpassende panty van Snag Tights, beenwarmers van Pinka, mijn mooie laarzen van MAG en een Sporty Jacket van Tante van vorig jaar. Ik vind het een geslaagde combinatie! ♥

The colours of my lifeEรฉn van de managers kwam vrijdagmiddag langs met warme oliebollen. Ooooooh, wat was dat lekker!

Zaterdag was het tijd om mijn schoenen te poetsen. Daar was ik wel even zoet mee, maar ze staan nu allemaal weer te shinen in mijn kast ๐Ÿ™‚

‘s Ochtends was het heel slecht weer, en ik voelde me vrijdagavond en zaterdagochtend heel ellendig. Dus had ik ‘s ochtends niet gelopen. Maar ‘s middags, toen ik alle klusjes in huis af had en het stralend weer werd, besloot ik toch een ronde te lopen. Mijn voorgenomen vijf kilometer werden er zelfs acht (en een beetje). Wat voelde ik me een heel stuk beter naderhand!

The colours of my life The colours of my lifePrachtig, die herfstkleuren in het bos, zeker als het zonnetje erop schijnt…

Ik was meteen even langs Kruidvat gelopen, ik moest een paar dingetjes hebben. Tijdens mijn ronde kom ik er zo goed als langs, dus dat ging in รฉรฉn moeite door.

The colours of my lifeToen ik terug was van wandelen, heb ik meteen een paar nieuwe producten op de foto gezet, waaronder deze nieuwe lippenbalsems van Beauty Kitchen. Die komen goed van pas met het koudere weer!

Daarna ben ik op de bank geploft, met een kop thee en een schaaltje Tiramisu kruidnoten. De rest van de dag heb ik artikelen geschreven voor Beautyspots. ‘s Avonds lag ik weer vroeg op bed, ik was zo moe. Zondagochtend werd ik gelukkig uitgerust weer wakker.

The colours of my lifeNa het ontbijt heb ik meteen weer een ronde van vijf kilometer gelopen, gelukkig was het nu wel droog.

Koffietijd! Ik kies in het weekend mijn kopje altijd bij mijn outfit, dat was nu weer goed gelukt toch? ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeDaarna heb ik mijn outfit op de foto gezet, mijn nieuwe jurkje en gave La Pintura laarzen ♥ De panty van Pamela Mann kreeg ik van Bij Tante Pollewop erbij toen ik dit jurkje bestelde. Wat een gave match is het he?

Daarna heb ik weer koffie gedronken, met twee mini eierkoekjes erbij. Ondertussen heb ik dit artikel geschreven. ‘s Middags had ik de verjaardag van mijn zwager, en ik bleef daar eten. Dus de rest van deze zondag zie je in de volgende The colours of my life.

Komende week heb ik een korte werkweek, vrijdag ben ik vrij. Want dan…. is de Tante Betsy Fandag, joehoeeeeeeeeeee! Ik heb er zo’n zin in! Zaterdag heb ik een afspraak bij Mireille, mijn schoonheidsspecialiste. En zondag ga ik met mijn neefjes en nichtje naar Naturalis, op uitnodiging van Weleda. Een behoorlijk vol, leuk weekend dus! Heb jij deze week iets leuks op de planning staan? Een fijne week gewenst!

16 Comments on The colours of my life #week44

 1. Neeltje
  6 november 2019 at 20:48 (1 jaar ago)

  Echt een super week. Die kleuren in hetbos zijn echt mooi. Ik ben ook aan de wandel geweest. Echt heerlijk hoofd leegmaken!

  Beantwoorden
 2. Bouke
  4 november 2019 at 21:40 (1 jaar ago)

  Gezellig met je meegelezen! Knap hoe je steeds je kmโ€™s loopt- ik neem het me steeds voor, maar vaker komt het er niet van… toch maar wat vaker je goede voorbeeld volgen doet uiteindelijk zoveel goeds. Hรฉรฉl veel plezier aankomend weekend, kan ik erna via je blog toch nog meegenieten.โค๏ธ

  Beantwoorden
 3. Cindy
  4 november 2019 at 21:04 (1 jaar ago)

  Fijn dat je moeder je jurkjes heeft ingenomen! Ik denk dat ik de mijne ook aan het werk moet zetten met twee oudere jurkjes van mij ๐Ÿ˜‰

  Ik ben nog steeds zwaar in twijfel over die laarzen, vind ze in het groen zรณ mooi!

  Wij gaan komend weekend naar Deventer, ook heel leuk. Zo’n TB dag hoop ik in de toekomst ook eens mee te maken, lijkt me naast heel druk รณรณk heel leuk ๐Ÿ™‚

  Maar eerst nog even een paar dagen werken deze week ๐Ÿ˜‰

  Alvast een hele fijne vrijdag gewenst!

  Beantwoorden
 4. Martine
  4 november 2019 at 14:55 (1 jaar ago)

  Wat passen je jurkjes weer perfect. Fijn een moeder die dat zo netjes kan innemen.
  Ik heb een haat-liefde verhouding met het najaar. De mooie heldere dagen en het prachtige licht zijn fijn, maar het donkere en de kou… Brrrr, dat mag weg. Alhoewel met zo’n heerlijk knuffelvest de kou vast goed verdrijft! Wat staat hij je prachtig.
  Ik kijk ook uit naar vrijdag! Zoveel zin in. Tot dan โค๏ธ

  Beantwoorden
 5. Donna
  4 november 2019 at 13:39 (1 jaar ago)

  Ik ben gek op de herfst en winter, ook op het donkere. Een douche olie vind ik heerlijk dus ik kijk uit naar jou review hier over. Het is dat jou make-up kwasten in een ander bekertje staan anders zou ik zeggen die zijn van mij. Wat fijn dat jou moeder zo handig is. Een fijne week Natasja.

  Beantwoorden
  • Ellen
   5 november 2019 at 10:47 (1 jaar ago)

   Mooie foto’s weer en heerlijk een weer passende garderobe. En jouw fleurige boom is inderdaad al een goed idee met het donkere saaie weer. Wie weet tot vrijdag..

   Beantwoorden
 6. Rebecca
  4 november 2019 at 12:37 (1 jaar ago)

  Ik vind deze tijd van het jaar ook niet zo leuk, zo lang en vroeg donker, bleh.
  Al zijn wel de kleuren van de natuur prachtig.
  Ik heb ook echt zin in vrijdag.
  Fijne week, en tot snel!

  Beantwoorden
 7. Corine
  4 november 2019 at 12:26 (1 jaar ago)

  Wat een drukke week weer, ik vind dat ook helemaal niks dat vroege donkere. Wat kun je heerlijk bij komen hรฉ, van een lekkere wandeling, ik probeer dat ook zo vaak mogelijk te doen. Tot vrijdag, groetjes Corine

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  4 november 2019 at 10:34 (1 jaar ago)

  Ik kan me zo goed voorstellen dat dat alleen thuis komen zwaar en verdrietig is, zeker nu de wintertijd is ingegaan en het dus altijd donker is als je naar huis gaat vanaf je werk. Ik vind het heel knap hoe je zo positief blijft, ECHT! Haha, wat leuk dat je je servies matcht met je jurkjes in het weekend, goed gelukt ook weer dit keer;-)

  Beantwoorden
 9. Annette
  4 november 2019 at 09:30 (1 jaar ago)

  Wat een toffee laarzen echt te gek

  Beantwoorden
 10. Miranda Aerts
  4 november 2019 at 09:19 (1 jaar ago)

  Je geeft je leven kleur als het donker is en je je verdrietig voelt, dat vind ik zo knap van jou โ™ก
  Zorg goed voor jezelf en goed dat je ook af en toe iemand voor je laat zorgen!
  Succes deze week X

  Beantwoorden
 11. Marije
  4 november 2019 at 08:50 (1 jaar ago)

  Ik vind deze tijd van het jaar heerlijk maar werk nu natuurlijk vanuit huis en kom niet thuis in het donker. Normaal vond ik dat altijd verschrikkelijk, helemaal als het ook nog eens heel erg druk op de weg was.

  Beantwoorden
 12. Jose
  4 november 2019 at 08:12 (1 jaar ago)

  Mijn favoriete periode is deze donkere tijd ook niet. Ik probeer regelmatig naar mijn werk te fietsen, maar niet in het donker.
  Heerlijk dat je mooie jurkjes vermaakt zijn, kun je gelukkig blijven dragen!
  En een vraagje: heb jij bijpassende kleuren schoenpoets of gebruik je een neutrale was om je schoenen mee te poetsen?

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 november 2019 at 19:55 (1 jaar ago)

   Nee ik gebruik een neutrale was, hij heet KAPS Cream Brillance. Ik vind via Google alleen Poolse websites, maar mijn schoenmaker verkoopt het. Echt heel erg fijn spul is het!

   Beantwoorden
   • Jose
    4 november 2019 at 21:24 (1 jaar ago)

    Dank je wel Natasja, dan ga ik eens kijken bij de schoenmaker. Neutraal lijkt me beter werken dan een kleur die nรฉt niet de juiste is.

    Beantwoorden
 13. chucky1012
  4 november 2019 at 06:24 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige foto’s van een fijne en leuke week.
  Behalve dat jij je iets minder goed voelde.
  Lekker genieten van de voorpret voor de feestdagen en de leukste en mooiste dagen van het jaar…..
  Gezellig zo een een TB fandag….

  Een fijne en mooie week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.