The colours of my life #week45

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was denk ik een beetje saai ๐Ÿ˜‰ Vreselijk druk op het werk, en in het weekend heb ik ook niet veel bijzonders gedaan. Maar ja, dat geldt waarschijnlijk voor jullie ook ๐Ÿ˜‰ Kijken jullie weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week45

Ik begon de week lekker knallend, in een nieuw jurkje, nieuw vestje, en mijn nieuwe gave Betsy Boots ♥ Later deze week vertel ik er wat meer over, maar oh wat lopen ze lekker! En ze zijn natuurlijk super gaaf, maar het was voor mij echt een verrassing dat ze vanaf dag 1 al zo lekker liepen!

Oh, en mijn nieuwe haar natuurlijk ๐Ÿ™‚

Beetje slechte, wazige foto, maar de volle maan scheen zo mooi dinsdagochtend!

The colours of my life

Ik droeg dinsdag dit heerlijke knuffeljurkje van vorig jaar winter. Zo’n heerlijk zacht, warm jurkje is het!

Woensdag droeg ik een jurkje van vorig jaar zomer, met de hartjeslegging van dit seizoen ♥♥♥ en het lekker warme, lange vest van vorig jaar winter. Lekker comfy en warm!

Donderdagochtend was het prachtig helder. Koud, maar heerlijk om te lopen! En zo mooi om de zon voorzichtig op te zien komen!

Ik kreeg donderdagmiddag een compliment over mijn outfit van een koerier op het werk, hahaha!

The colours of my life

Dit is toch wel mijn รฉchte Guilty Pleasure ♥

The colours of my life

Wauw, vrijdagochtend was het nรณg mooier! Zie je die mooie roze strepen in de lucht?

The colours of my life

Ik had zin in een lekker vrolijke outfit, en dat was gelukt ๐Ÿ™‚

The colours of my life

Na het werk ging ik bij mijn ouders eten. We aten brood, met soep, en kippenpoten ♥

Zaterdagochtend had ik al vroeg de wekker gezet. Ik had ’s middags een afspraak bij mijn schoonheidsspecialiste, en ik wilde voor die tijd mijn wekelijkse 23 kilometer gelopen hebben. En gedoucht zijn uiteraard. Maar mijn wekker ging, en ik was nog zรณ ontzettend moe… Ik kon me er gewoon รฉcht niet toe zetten om al op te staan. Dus ik besloot na tien minuten om mijn wekker uit te zetten, en lekker nog wat dieper onder mijn dekbed te kruipen. Want het was ook koud, brrrr… Rond half acht ben ik opgestaan, en heb mijn zondagse ontbijtje in pyjama gewoon op zaterdag gedaan. Daarna op mijn gemak gedoucht, mรฉt scrubje erbij, en me daarna aangekleed in mijn heerlijke Blutsgeschwister broek en Tante Betsy hartjesblouse.

Daarna heb ik uiteraard wel mijn ronde van zes kilometer gelopen. Ik had besloten dat ik zondag wel zou zien of ik dan meer energie en zin had om een grote ronde te lopen.

The colours of my life

Het was heerlijk weer, en gewoon al een beetje warm om tien uur!

Heerlijk uitzicht naar beneden ♥

Terwijl ik nog aan het lopen was, stuurde mijn schoonheidsspecialiste een berichtje dat ik eventueel eerder kon komen, er was iemand uitgevallen. Dus toen ik thuis kwam, heb ik snel koffie gedronken, een was opgehangen, brood gesmeerd voor onderweg en ging toen meteen door naar Waalre.

The colours of my life

Mireille had al een en ander voor Kerst binnen, waaronder deze heerlijke producten van Bomb Cosmetics ♥

Rond drie uur was ik weer thuis, en zag dat er in het uiterste hoekje van de tuin nog zon was. Dus heb ik eerst een (twee) kopje thee gedronken met mijn gezicht in het zonnetje ♥

The colours of my life

Daarna heb ik nog wat kleine klusjes in huis gedaan, en wat nieuwe producten op de foto gezet. ’s Avonds heb ik nog een artikel geschreven, en ben lekker vroeg naar bed gegaan. Gelukkig inmiddels wel iets uitgeruster dan aan het begin van de dag.

Gisterochtend ben ik om zeven uur opgestaan, en had al besloten om 23 kilometer te gaan lopen. Ik weet dat het me ontzettend goed helpt om mijn hoofd leeg te lopen, en ik had er eigenlijk ook gewoon zin in. Even lekker bikkelen! Maar natuurlijk eerst mijn ontbijt!

Mijn Bluts broek mocht nog een rondje mee ๐Ÿ˜‰

Het weer viel hier in Tilburg een beetje tegen, er was maar af en toe een waterig zonnetje te zien. Daardoor bleef het ook frisser dan zaterdag, maar wel heerlijk om te lopen hoor!

The colours of my life

Net als paddenstoelen, vind ik rode besjes ook altijd iets magisch hebben ♥

De zon scheen dan niet uitbundig, mijn outfit deed dat wel ๐Ÿ˜‰

The colours of my life

Ik spotte ook nog deze leuke mollige paddenstoelen onderweg ♥ Rode besjes รฉn paddenstoelen in รฉรฉn wandeling!

Mijn 15 km pauze, met wat extra motivatie ๐Ÿ˜‰

The colours of my life

Deze bolletjes, die ik nog maar een paar weken geleden geplant heb, zijn wel hรฉรฉl enthousiast!

Woehoeeee, in de pocket!

Wat een voldaan gevoel geeft dat toch iedere keer weer!

En dan die stapelpannenkoeken er na, mmmm……!

The colours of my life

Nadat ik klaar was met douchen, heb ik eerst even buiten de bladeren opgeruimd. Zoals je ziet was ik daar vrij snel klaar mee ๐Ÿ˜‰

’s Middags heb ik een paar uur gewerkt. Dat doe ik eigenlijk nooit in het weekend, maar voor deze week maakte ik een uitzondering. Zo begin ik de week vandaag met iets minder achterstand, en dat is wel zo fijn.

The colours of my life

Ondertussen bakte ik dit heerlijke speltbrood in de broodbakmachine.

Rond zes uur was ik klaar met werken, en heb ik boerenkoolstamppot met rookworst gegeten. ’s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en ben weer op tijd naar bed gegaan ๐Ÿ™‚

Komende week wordt niet heel veel spannender dan vorige week denk ik, hahaha! Gaan jullie nog iets leuks, corona-proof, doen? Ik hoop dat je een mooie week hebt!

6 Comments on The colours of my life #week45

 1. Judith
  9 november 2020 at 12:34 (2 jaren ago)

  Heb zoveel respect voor jeโ˜บ๏ธ Dat je jezelf blijft uitdagen om toch te gaan lopen! En dat je eens een keer geen zin hebt, daar is ook niks mis mee natuurlijk.

  Ik heb weer genoten van je weekoverzicht, dank je wel en een fijne week gewenst!!

  Beantwoorden
 2. Marije
  9 november 2020 at 11:44 (2 jaren ago)

  Die broek staat je zo leuk! Vaker aan doen.

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  9 november 2020 at 10:43 (2 jaren ago)

  De eerste stap om te gaan lopen is het moeilijkst, maar daarna is het inderdaad zo fijn !

  Beantwoorden
 4. Joyce
  9 november 2020 at 10:38 (2 jaren ago)

  Mooie foto’s weer, ook die in het donker! Ik ben druk bezig om.de keuken te verven, dus daar heb ik wel genoeg aan deze week. Maak er weer wat moois van deze week meis! Veel. Liefs

  Beantwoorden
 5. Monique
  9 november 2020 at 10:33 (2 jaren ago)

  Knap hoor, dat je zoveel km loopt! Je ziet er goed uit hoor!
  Groetjes Monique

  Beantwoorden
 6. Annette
  9 november 2020 at 08:41 (2 jaren ago)

  Ik had ook een beetje moeite met lopen deze week maar doordat het zonnetje zo lekker scheen toch gedaan en als je eenmaal op weg bent gaat het ook wel, het is vaak dat van de bank komen dat het moeilijkst is haha. Fijne week!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.