The colours of my life #week45

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Nou, het was weer een bewogen week he? Maar ik heb wel lekker veel gelopen, op zaterdag mijn 25 kilometer gelopen, en verder vooral veel in huis gerommeld. Ik maakte mijn huis verder in Kerstsfeer (ja, nog meer) en bakte zondag een heerlijke taart ♥ Oh, en tijdens mijn wandeling van zaterdag zag ik wel 100 paddenstoelen!

The colours of my life

The colours of my life #week45

Ik begon de week in dit heerlijke setje van Tante Betsy van een paar jaar geleden. Ik noem het altijd het Pippi setje, het is één van mijn favorieten voor de winter.

Jippie, mijn kerstjurkje werd maandag bezorgd! Op het werk hebben we vlak voor Kerst ‘Foute kersttruien-quiz’, maar ik vond dat een fout kerstjurkje ook vast wel mag. Of nou ja, ik zit in de organisatie, dus bij deze heb ik het goedgekeurd πŸ˜‰

The colours of my life

Dinsdag droeg ik dit jurkje van drie jaar geleden, in wat rustigere kleuren. Maar met een Pippi legging eronder en een bloemenvestje erover, is het toch lekker opgekleurd πŸ™‚

The colours of my life

Van mijn moeder kreeg ik deze heerlijke warme wanten, ze zijn met fleece gevoerd. Ik heb ze afgelopen week al een paar ochtenden gedragen, heerlijk! ♥

Een collega was dinsdag jarig en had zelf allerlei lekkers gebakken. Daar zette ik mijn suikerskip even voor opzij hoor!

Woensdagochtend was het helder, dat leverde dit mooie plaatje op. Jammer dat de foto wazig is, maar in het donker foto’s maken is nu eenmaal een beetje lastig, hahaha!

The colours of my life

Ik zat alweer in een zwarte modus, maar dan wel een ootdtje met lekker wat pit. Dat kon ik woensdag wel gebruiken!

Ik vond het zelf erg geslaagd πŸ™‚

The colours of my life

Woensdagavond werden mijn boodschappen weer bezorgd, de koelkast (en vriezer ook inmiddels) zit weer lekker vol!

Na drie donkere dagen besloot ik er donderdag maar weer wat kleur in te gooien πŸ˜‰

Klaar voor de 11e van de 11e πŸ˜‰

The colours of my life

Donderdagavond maakte ik mijn broccoli quiche, één van mijn favoriete gerechten.

Nu het wat kouder is, kon dit jurkje van vorig jaar weer uit de kast. Het is gemaakt van behoorlijk dikke stof, dus het moet dan voor mij echt al wat kouder zijn voor ik haar aantrek.

The colours of my life

Ik vind het zo’n cutie! ♥

The colours of my life

Vrijdagochtend kwam een collega wanhopig vragen of we alsjeblieft friet-vrijdag konden doen. Nou, ik ben nooit te beroerd om te helpen in nood hoor! Blijkbaar had iedereen er erg behoefte aan, want waar er normaal gesproken best veel broodjes besteld worden, ging bijna iedereen nu voor friet of snacks. Je moet het in deze tijd toch een beetje gezellig maken voor jezelf he?

De leukste post van Halsoverkop!

Ik zou eigenlijk Γ©cht niks meer kopen voorlopig, maar toen kwam het merk Blutsgeschwister met een werkelijk geweldige Flash (extra) collectie. In het thema van Alice in Wonderland ♥ En het is werkelijk het zachtste jurkje wat ik ooit gehad heb. Zo mooi, zo lief, zo ontzettend wat ik momenteel even nodig heb ♥ En het vestje heet ‘Mushroom Lover’, dat kon ik toch echt niet voorbij laten gaan?

Zaterdag ging ik mijn wekelijkse 25 kilometer lopen. MΓ©t Tante Betsy paraplu, want het regende toen ik van huis ging. Gelukkig duurde dat niet zo lang, en heb ik het verder grotendeels droog gehouden.

The colours of my life

Colour this cloudy day ♥

The colours of my life

Ik heb werkelijk wel meer dan 100 paddenstoelen gezien zaterdag! En dan heb ik alleen de mooiste nog maar op de foto gezet, er waren er nog veel meer. Die waren dan al wat bruiner, of kapot geschopt ( πŸ™ ). Ik bleef maar foto’s maken, hahaha!

Dit vind ik altijd zo’n mooi plekje, een beetje vakantie-achtig. Nou ja, zonder die grijze lucht ziet het er altijd wat mooier uit πŸ˜‰

Paddenstoelen, paddenstoelen, paddenstoelen…

The colours of my life

En nog meer paddenstoelen…

Tijdens mijn tweede ronde was ik even langs De Tuinen gegaan, voor nog een paar pakjes Sinterklaas thee. Maar helaas, er was nog maar 1 pakje en er kwam niet meer binnen… Toen heb ik maar twee pakjes Kerstthee van hetzelfde merk meegenomen, die zag er ook gezellig uit πŸ™‚

Opeens zag ik deze mooie roze bloemetjes vanuit mijn ooghoek ♥

The colours of my life

Het laatste uur maakte de bewolking plaats, en kwam de zon zelfs af en toe tevoorschijn.

Mijn Fitbit was een beetje van slag, en snoepte er zomaar een paar kilometer bij. Ik denk dat het kwam doordat ik behoorlijk snel gelopen had. Ik moest er even wat frustratie en onmacht uitlopen, door alles wat er momenteel in de wereld en ons land gebeurt. Ik heb erg veel moeite met alle onrust, en moest het er echt even uitlopen zaterdag.

Stapelen!

Na een heerlijke douche heb ik twee bananenbroden gebakken en de bovenverdieping gestofzuigd en gedweild. Daarna nog wat productfoto’s gemaakt. Eind van de middag, begin van de avond kreeg ik vreselijke hoofdpijn, ik voelde me echt naar. Na een paar paracetamolletjes zakte het gelukkig wat, maar ik heb de rest van de avond rustig aan gedaan. Het lukte me om een half artikel te schrijven, de rest heb ik gistermiddag afgemaakt.

En ik heb het concert van BlΓΆf in Ahoy gekeken.

The colours of my life

Ik had mijn schoen gezet, ik kreeg een suikervrije chocolade letter πŸ™‚

Deze te leuke Kerstsokken kreeg ik onlangs van een jurkenzusje ♥

Kijk dan hoe de bloemetjes in de bakken voor mijn huis nog steeds vrolijk bloeien!

The colours of my life

Ik droeg gisteren mijn nieuwe Blutsgeschwister jurkje. Echt, ik denk dat ik haar de komende tijd vaak ga dragen. Zo super zacht, en zo’n lief printje! ♥

Begin van de middag heb ik een kruidnoten cheesecake gebakken, nom nom nom!

En ondertussen een brood gebakken, wat heb ik toch veel plezier van mijn broodbakmachine!

The colours of my life

Van de week kwam ik de raamstickers tegen in de Kerstdoos, ik besloot ze gistermiddag op de deuren te plakken ♥ Zo vrolijk!

Eind van de middag maakte ik een rode kool hartige taart.

’s Avonds was de cheesecake eindelijk klaar om gesneden te worden. Na het bakken moet hij eerst afkoelen in de oven met de deur op een kiertje. Daarna moet hij minstens drie uur in de koelkast voor je hem aan kunt snijden. Ik heb uiteindelijk maar de helft genomen van dit stuk op de foto hoor, ik was bang dat ik anders misselijk zou worden πŸ˜‰

En toen zat de week er weer op. Wat zijn jouw plannen voor komende week? Ik heb in het weekend een verjaardag, en verder ga ik denk ik maar eens aan mijn Sinterklaas kado en surprise beginnen. Ow, en vrijdag moet ik naar de tandarts om een vulling te laten vervangen, ieuwwwww… Ik wens jullie weer een fijne week! ♥

19 Comments on The colours of my life #week45

 1. Neeltje
  17 november 2021 at 08:24 (9 maanden ago)

  Die onrust is herkenbaar. Ik probeer het ook niet binnen te laten komen. Maar een nieuw jurkje helpt altijd. En wat voor een mooi jurkje. Ik kan hem in mijn maar nergens meer vinden, dus ik heb dikke pech!

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  15 november 2021 at 16:17 (9 maanden ago)

  Die paddestoelen, hoe dan ? Hier in de buurt zijn ze maar schaars; ik denk dat ze allemaal jouw kant op gekomen zijn πŸ˜‰
  Fijne week weer, x

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:29 (9 maanden ago)

   Hahaha ja ik denk het ook, sorry! Jij ook een fijne week! β™₯

   Beantwoorden
 3. Annette
  15 november 2021 at 13:13 (9 maanden ago)

  Wat een onwijs leuk printje op je nieuwe jurkje. Snap dat je daarvoor even je no-buy aan de kant hebt gezet πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:29 (9 maanden ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 4. Yolanda
  15 november 2021 at 12:12 (9 maanden ago)

  De paddenstoelen. Worden door de egeltjes gegeten er zijn veel egeltjes dus veel kapotte paddenstoelen
  Verder weer genoten van je blog fijne week

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:29 (9 maanden ago)

   Ah kijk dat wist ik niet! Jij ook een fijne week Yolanda β™₯

   Beantwoorden
 5. Annelies van der Valk
  15 november 2021 at 11:52 (9 maanden ago)

  Die onrust snap ik heel goed. Ik werk als vrijwilliger bij de kringloop en vorige week kwam een oud echtpaar gewoon om te rellen. Weigerde een mondkapje op te doen. Vonden ons belachelijk dat wij een vaccinatie genomen hadden. En ze weigerde nog eens de winkel te verlaten. Ik heb ze uiteindelijk eruit gekregen. Maar mijn collega’s waren behoorlijk van slag. Je moet weten dat zijn allemaal mensen van boven de zeventig. We maken aan de deur best wel wat mee maar dit sloeg nergens op. Ik vind dat er op dit moment veel agressie is onder de mensen. Daarom heeft het bestuur besloten om de winkel te sluiten voor voorlopig. Daarom is het des te leuker om naar jou vrolijke outfits te kijken. Heb een fijne week.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:30 (9 maanden ago)

   Wat naar zeg, en zo zonde dat jullie nu dicht zijn daardoor πŸ™ Ik wens jou ook een fijne week β™₯

   Beantwoorden
 6. Janine
  15 november 2021 at 11:39 (9 maanden ago)

  Ik snap wat je bedoelt ik heb ook last van de onrust en meningen die iedereen erover heeft. Ik word er druk van in mijn hoofd. Die pepernoten cheesecake is dat een recept van AH? Je zag er weer heel mooi uit de afgelopen week groetjes janine

  Beantwoorden
 7. Jacqueline Oud
  15 november 2021 at 09:47 (9 maanden ago)

  Leest ondanks de onrust toch als een heerlijke week, fijn dat de kerstsfeer weer langzaam op gang komt dat brengt weer wat warmte en een positieve sfeer in deze onzekere periode. Hoop echt voor alle zelfstandigen dat ze met kerst open mogen blijven dit jaar. Prachtig nieuw jurkje en ja zelfs op jouw vest komen de de paddestoelen terug erg mooi! Niet te geloven hoeveel paddestoelen jij tegenkomt ga deze week weer een poging wagen maar ben ze helaas nog niet tegengekomen zo rood wit en zo mooi. Fijne week gewenst en hoop dat je toch weer wat rust vindt!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:31 (9 maanden ago)

   Blijven zoeken hoor, wie weet vind je er deze week eentje! Een fijne week gewenst β™₯

   Beantwoorden
 8. Bouke
  15 november 2021 at 08:41 (9 maanden ago)

  Heerlijke week heb je er van gemaakt. Ik heb ook last van alle onrust… hoop zo dat we liefdevol naar elkaar kunnen blijven! Aan ons zal het zeker nier liggen
  Mooie week voor jou❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:31 (9 maanden ago)

   Jij ook een fijne week gewenst Bouke, laten we ons hart warm houden β™₯

   Beantwoorden
 9. Mireille
  15 november 2021 at 08:38 (9 maanden ago)

  Ik snap die onrust helemaal. Heb ik ook last van. Hoop zo dat ik niet weer dicht hoef voor de kerst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 18:31 (9 maanden ago)

   Ik duim uit alle macht voor ons allemaal β™₯

   Beantwoorden
 10. Jessica
  15 november 2021 at 07:27 (9 maanden ago)

  Wat vervelend voor je dat je zo’n last hebt van de huidige situatie! Het is natuurlijk ook niet makkelijk, daar gaat het niet om, maar wat kunnen we er aan doen?
  Die nieuwe jurk staat je geweldig!
  Voor deze week heb ik een rustige week, maar op zaterdag krijgen we visite. Ze blijven eten, dus dat wordt uitgebreid koken .
  Fijne week!

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2021 at 08:28 (9 maanden ago)

   Lekker, wat ga je koken zaterdag? Fijne week!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.