The colours of my life #week46

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen! Ik had weer niet heel veel bijzonders in mijn agenda staan, maar toch was ik de hele week druk. In het weekend heb ik wel heerlijk bijgeslapen, daar knapt een mens van op! En ik probeerde de kruidnootjes te laten staan, ik merkte dat ik er echt weer last van kreeg. Ik maakte weer een uitgebreid weekoverzicht, veel leesplezier!

The colours of my life

The colours of my life #week46

Het valt me op dat ik dit seizoen heel veel navy met roze draag, ik vind dat zoΒ΄n warme combinatie. Maandag droeg ik dit oudje van een paar seizoenen terug, wat ik vorig jaar van een jurkenzusje kreeg ♥ Samen met de Chekkies legging van vorig jaar winter en de heerlijke Cardi Collar van dit seizoen ♥

The colours of my life

Oeps, had ik me zΓ³ voorgenomen om deze week te gaan minderen met suiker… #failed Hahaha! Maar ja, taart van een jarige collega sla ik niet af hoor!

Dinsdagochtend was het mistig, en dat was prachtig maar ook een beetje spooky zo vroeg op de ochtend.

The colours of my life

Printjeshysterie op dinsdag, hahaha! I love it! ♥ Had ik al gezegd dat ik de polkadotvestjes van Tante Betsy zo leuk vind? πŸ™‚

Ook op woensdag vond ik weer zo’n toffe combi in mijn kast(en). Ik had echt een rokjesweek!

Het ziet er niet uit, maar het was wel lekker! Mijn lievelingskostje, gemaakt door mijn moeder: geruld gehakt met aardappelpuree en zelfgemaakte appelmoes, allemaal uit de oven.

The colours of my life

Mijn pannenkoekenplant produceert nog steeds ontzettend veel babypannenkoekjes!

Donderdag had ik een afspraak op het werk, dus koos ik voor wat rustigere kleuren. Of nou ja, ik vond ze rustig πŸ˜‰

The colours of my life

Tussen de middag had ik heerlijke pompoenpannenkoekjes ♥

Sjiiiiiips! Ik ben waarschijnlijk ergens achter blijven haken, en had een grote scheur in mijn jurkje. Hopelijk kan mijn moeder er nog iets mee.

‘s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd. Ik had boodschappendienst voor mijn ouders, dus ik had extra veel.

Gatverdegatver! De bezorger had iets te hard met mijn tas met koelkastspullen gegooid, waardoor er zes bakken kwark kapot waren gegaan. Ow wat was dat een smurrie!

The colours of my life

Vrijdag vierde ik dat het bijna weekend was, met een aardbeienontbijtje.

Ik droeg die dag al mijn favoriete printjes/items van Tante Betsy in één outfit. Ik werd er zo blij van ♥

Weeeekend!

The colours of my life

Dit keer stond ik op zaterdag redelijk uitgerust op, ik had dan ook heerlijk geslapen ♥ Dus tijd voor mijn wekelijkse powerrondje!

Het is in deze tijd van het jaar iedere week weer een verrassing welke kleuren ik allemaal tegenkom tijdens mijn wandeling.

Ik had ontzettend geluk met het weer. Vlak voor ik de deur uitging, regende het nog behoorlijk, en volgens buienradar zou het dat nog wel even blijven doen. Maar vanaf het moment dat ik ging lopen, was het droog, en langzaam kwam de zon er zelfs door. Dat was echt een meevaller, het was heerlijk om te lopen!

The colours of my life The colours of my life

16 km pauze, met mini-krentenbolletjes met kruidnotenpindakaas en een banaan. En door!

De laatste zes kilometer, en dan zit het er weer op voor deze week!

Die stapelpannenkoeken had ik weer meer dan verdiend πŸ™‚

Na het eten heb ik gedoucht, en daarna ben ik even naar de boerderijwinkel geweest voor nieuwe voorraad lekkers. Toen nog even boven gestofzuigd en gedweild, zodat ik dat gisteren niet meer hoefde te doen.

Toen ik klaar was, ben ik naar mijn ouders gereden om de boodschappen te brengen. Ik heb daar ook meegegeten, alweer frietjes #oeps. Gelukkig waren zowel mijn frietjes van vrijdag als die bij mijn ouders ‘gezond’, uit de oven en airfryer πŸ˜‰

The colours of my life

Mijn moeder had weer een driesterren toetje gemaakt, wat ook nog eens super gezond was. Nou ja, het onderste deel was gezond, hihihi! Heerlijk! ♥

Gisterochtend heb ik lekker lang geslapen tot net voor acht uur, ik was echt lekker uitgerust. Ik ontbeet in mijn pyjama met alweer een aardbeienontbijtje. En daarna nog een kop koffie, voor ik ging douchen.

Nadat ik gedoucht en aangekleed was, heb ik eerst een uur gelopen. Het was toen nog heerlijk weer, zelfs een beetje warm!

Bijna weer thuis!

The colours of my life

Toen ik thuiskwam, was mijn eerste brood ook net klaar, heerlijk speltbrood is dit.

Koffie met twee mini eierkoekjes erbij, en dan aan de slag!

The colours of my life

Ik heb dit jurkje op de foto gezet, zo’n heerlijke stof is dit!

Het ontkalken van de koffiemachine: ik vind het zo’n rotklus, en ik heb geen idee waarom. Want eigenlijk is het altijd zo weer gebeurd, en zoveel hoef ik er zelf niet aan te doen, hahaha!

Ondertussen zette ik nog een brood aan.

The colours of my life

Het speltbrood was voldoende afgekoeld om gesneden te worden, dus kon ik er meteen mee lunchen. Met weer de oh zo lekkere kruidnootjespindakaas erop ♥

Rond vier uur was ook het krentenbrood klaar, en rook het hele huis heerlijk!

Eind van de middag was mijn beddengoed schoon en droog, en heb ik het bed opgemaakt. Heerlijk vooruitzicht om weer in een helemaal fris gewassen bed te stappen ♥

‘s Middags was het ontzettend donker en nat buiten, en daardoor was het binnen ook donker en somber. Dus mochten beide kerstboompjes gewoon de hele middag branden, ze hielpen me door een moeilijke middag heen ♥

‘s Middags heb ik nog een paar uur gewerkt, en ondertussen de Sinterklaas intocht van zaterdag teruggekeken. Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en toen was het weekend weer voorbij.

Komende week heb ik nog niets op mijn planning staan. In het weekend ga ik denk ik met mijn surprise aan de slag, en ook de kadootjes inpakken voor mijn lootje op de She Wears Retro-facebookgroep. Ben jij al een beetje in Sinterklaas-sfeer, of laat jij het aan je voorbijgaan? Ik wens je hoe dan ook een fijne week! ♥

11 Comments on The colours of my life #week46

 1. Barbara
  21 november 2020 at 19:53 (1 week ago)

  Je hebt toch wel een klacht ingediend over de kwark?

  Doe je lekker rustig aan?
  En geniet van je ondertussen alweer weekend

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera(
  18 november 2020 at 21:37 (2 weken ago)

  Wat gaat jouw pannekoekenplantje goed !! Doe je speciale dingen, en heb je misschien wat tips en tricks ? Bij mij gaan ze namelijk achter elkaar dood ….

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 november 2020 at 18:03 (2 weken ago)

   Oei ik durf het je niet te zeggen. Ik weet wel dat ze niet boven de verwarming of pal in de zon mogen staan, daar kunnen ze niet tegen. Verder geef ik ze een plonsje water als de potgrond droog aanvoelt, verder eigenlijk niets bijzonders.

   Beantwoorden
 3. Pauline
  17 november 2020 at 20:49 (2 weken ago)

  Het heeft niet per se met deze blog te maken, maar weet je nog dat ik je vroeg waar je leggings vandaan kwamen? (Vast niet, met al die reacties.) DHL wordt inmiddels gek van me, met al die pakjes uit Duitsland. ZΓ³ geweldig! Ik ben niet zo’n motiefmenger als jij, maar ik was al zo lang op zoek naar leggings die nou eens een keer niet effen waren… heerlijk. Intussen heb ik natuurlijk ook al hun andere geweldige kleding ontdekt. Kortom: hartelijk dank voor de tip!

  Beantwoorden
  • Natasja
   19 november 2020 at 18:03 (2 weken ago)

   Wat leuk om te horen!

   Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  17 november 2020 at 17:52 (2 weken ago)

  Lekkere dingen heb je gegeten! Het toetje deed me denken aan het Deense toetje van gekookt fruit met room β™‘
  Fijne week voor jou en succes als je je surprise gaat maken πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Merel
  16 november 2020 at 19:33 (2 weken ago)

  Heerlijk ok te lezen…. Hier ook in de Sinterklaas stemming… En het wandelen in deze tijd is zo mooi

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  16 november 2020 at 10:15 (2 weken ago)

  Was weer een heerlijke kleurige week qua kleding, ik houd ook erg van de combi navi en roze, combinatie rustig en heel vrolijk en kleurrijk doet veel met elkaar. Je huis ziet er al gezellig kerstig uit, fijn op steeds vakere sombere dagen. Die ik zelf heerlijk vindt in combi met sfeervolle verlichting binnen maar snap dat het voor veel mensen niet zo is. Sowieso is deze tijd als je alleen woont af en toe echt zwaar. Taart ziet er heerlijk uit en ook je lievelingeten van je moeder klinkt goed. Prachtige mist foto, weer een fijne week gewenst! Hopelijk krijgen we morgen ook wat positievere vooruitzichten voor kerst bijv een mogelijkheid voor de horeca en voor de mensen om buiten te lunchen of te eten in deze periode. De aantallen zullen klein blijven denk ik en dat is prima.
  Liefs

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  16 november 2020 at 09:30 (2 weken ago)

  Oh jee wat een smurrie zeg die kwark, bah:-( Ik neem vaak een bakje yoghurt mee naar het werk in zo’n wasbare beker van Rosti mepal en ik kwam er ook een keer (net op tijd!) achter dat die dop er niet goed opzat! Ik vind je outfit met dat blauwe vestje en dat rode kraagje erboven uit zo leuk.

  Beantwoorden
 8. Annette
  16 november 2020 at 09:17 (2 weken ago)

  Sinterklaas doen we al een aantal jaar niet meer nu mijn kids volwassen zijn en voor kerst vind ik het nog wat te vroeg maar ik vind het wel leuk om de feestverlichting in de straten te zien en de kerstspullen in de winkel. Dan krijg ik er wel een beetje zin in.

  Beantwoorden
 9. Henriette
  16 november 2020 at 06:47 (2 weken ago)
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.