The colours of my life #week46

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Weer een week voorbij! Een week die best wel weer pittig was, maar ik heb me er weer doorheen gewandeld πŸ˜‰ Hier en daar met wat extra slingers, wat liefde en warmte van anderen, en zelf ook wat vriendelijke woorden en een lach weg gegeven. Ik heb er nog steeds vertrouwen in, dat als we lief blijven voor elkaar, we hier met elkaar doorheen gaan komen. Ik laat jullie mijn week in foto’s weer zien!

The colours of my life

The colours of my life #week46

Ik begon de week in een combinatie van paddenstoelen, aardbeien en bloemetjes. Oh, en de streepjes niet te vergeten πŸ˜‰ Ik kies op dit moment bewust voor extra vrolijke printjes en combinaties, it keeps the spirit up.

’s Avonds at ik een stukje van de kruidnoten cheesecake die ik zondag gemaakt had, ik had er al de hele dag naar uit gekeken ♥

The colours of my life

Dinsdag ging ik op stoer in mijn heerlijke jeans tuinbroek. Wat ben ik blij dat ik deze in mei paste toen ik bij Somuch was! Ik krijg er veel complimenten over, zowel van jurkenzusjes als van daarbuiten πŸ™‚

Woensdag werkte ik een dagje thuis. Ik stond op het punt om een makkelijke joggingoutfit aan te trekken, maar ik heb mezelf even vermanend toegesproken. En toen mijn meest gekke outfit uit de kast getrokken.

Mijn computer had er echt zin in die dag #not

The colours of my life

’s Ochtends was het wederom grijs en grauw, maar precies in mijn pauzerondje kwam het zonnetje erdoor. Klein geluksmomentje hoor!

’s Middags kwam mijn bestelling van Somuch binnen, Binnie had het zo leuk ingepakt!

Dit lieve kerstmeisje kreeg ik erbij, die gaat komende week in mijn nieuwe kerstboom!

The colours of my life

Ik had nog een jurkje uit de Blutsgeschwister Flash collectie besteld, met de Alice in Wonderland print ♥

’s Avonds at ik lekker pompoensoep, met speltbrood wat ik ’s middags had gebakken, en vegetarische kipstukjes.

Woensdagavond had ik een spontane roze-rood challenge in de jurkjesgroep gegooid voor donderdag. Wat extra liefde en warmte verspreiden ♥ Wat past het Blumchen vestje van Tante Betsy goed bij het sprookjesjurkje van Blutgeschwister van vorig jaar he?

Vrijdag ging ik nog even door met rood, nu met wat pittiger paars. Ik moest die dag eigenlijk naar de tandarts om een vulling te laten vervangen, maar die afspraak is verzet omdat mijn tandarts ziek was. Na het werk ging ik naar de kapper, lekker weer wat lucht laten knippen in mijn haar πŸ™‚

The colours of my life

Overdag werd het heerlijke pakketje van Wat Maakt Je Mooi bezorgd, hebben jullie de unboxing al gezien?

Ik ging zaterdag geen grote ronde van 25 kilometer lopen, omdat er een pakketje bezorgd zou worden waarvoor ik moest tekenen. Nadat ik me gedoucht en aangekleed had, kon ik nog net een uur lopen.

The colours of my life

Het paddenstoelenseizoen lijkt ver voorbij te zijn, ik heb er dit weekend nog maar een paar gezien. Jammer hoor, het zijn voor mij echt geluksmomentjes als ik ze spot. Gelukkig hebben we de foto’s nog πŸ™‚

Nog iets waar ik altijd zo blij van word: besjes! Dan ga ik vanaf nu maar op bessenjacht πŸ˜‰

Ik droeg zaterdag mijn nieuwe jurkje, met mijn Candy Cane panty van Snag Tights en het mooie okergele vestje van Tante Betsy van twee jaar geleden.

Jaaaaa, daar is mijn pakketje! Ik zei tegen de bezorger dat ik al met smart wachtte op het pakketje. Nu heeft hij zich vast de rest van de dag afgevraagd wat er dan in dat pakketje zat, hahaha!

The colours of my life

Heppie de peppie! De Tante Betsy kerstballen zijn er! Mijn nieuwe kerstboom wordt als het goed is vandaag of morgen bezorgd, dan ga ik hem ’s avonds lekker zetten ♥ Ik kan niet wachten!

’s Middags zou ik theevisite krijgen, maar dat ging helaas niet door. Dus at ik mijn stukje kruidnoten cheesecake alleen, wel gezellig met een kaarsje erbij. Deze ruikt echt zo lekker, hij is verkrijgbaar bij Wat Maakt Je Mooi. Ik heb gisteravond meteen nog twee nieuwe kaarsen van hetzelfde merk gereserveerd bij Jeannette in lekkere kruidige decembergeuren. Die komen hopelijk komende week binnen.

The colours of my life

Iedereen was benieuwd hoe de Tante Betsy kerstballen hingen in mijn kerstboom, dus ik heb er eentje alvast in de paarse boom gehangen πŸ™‚

’s Middags en ’s avonds heb ik artikelen geschreven voor Beautyspots, en ben lekker vroeg naar bed gegaan.

Gisteren heb ik alsnog mijn 25 kilometer gelopen. Ik startte met regen, maar gelukkig werd het na drie kwartier droog. Dus gewapend met mijn Tante Betsy paraplu ging ik om kwart over negen de deur uit.

Blegh!

The colours of my life

Gelukkig werd het steeds lichter en lichter, en tijdens het laatste uur moest ik zelfs mijn zonnebril op!

Nog een paar mooie paddenstoelen gespot ♥

De laatste ronde!

De eerste 12 kilometer waren best zwaar, ik had er niet zo’n zin in dit keer. Maar toen ik uiteindelijk aan de stapelpannenkoeken zat, was ik toch blij dat ik doorgezet had πŸ™‚

’s Middags heb ik nog gestofzuigd en gedweild, een was gedraaid en na het eten heb ik dit artikel geschreven. Ik had best een productieve week, hopelijk kan ik dat de komende week vasthouden! Wat zijn jouw plannen voor deze week? Ik hoop dat de week je mooie momenten brengt ♥

8 Comments on The colours of my life #week46

 1. Sylvia+W
  23 november 2021 at 08:15 (6 maanden ago)

  Ik heb met een lach op mijn gezicht net jouw heerlijke blog gelezen. Jij zag ‘m niet maar hij was er wel πŸ˜‰
  Heerlijk hoe je de “slingers” blijft ophangen! Trots op je! Dikke knuffelss xx
  PS 1 van de “slingers” voor vandaag is: Bestel je het pak alsnog Bij Tante Pollewop? Hij staat je wel vet gaaf! πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2021 at 18:05 (6 maanden ago)

   ah wat een lieve woorden Syl, dankjewel β™₯ Die kon ik even heel goed gebruiken… Op het moment heb ik helaas echt geen budget voor het pak. Ik ga maar een cheesecake maken, dat zijn de slingers voor vandaag πŸ™‚

   Beantwoorden
 2. Neeltje
  22 november 2021 at 20:38 (6 maanden ago)

  Wat een heerlijke week. Hier wordt het nog een weekje flink buffelen. De kerstboom staat al om meer gezelligheid in huis te brengen!

  Beantwoorden
 3. Annette
  22 november 2021 at 13:21 (6 maanden ago)

  Ik heb ook wat kerst ballen gekocht online dus wie weet ga ik volgende week de kerstboom wel opzetten. Het was heerlijk wandelweer de afgelopen week met regelmatig zon erbij. Net ook weer gelopen en het is zalig buiten. Zo mag het van mij wel en kom ik het najaar wel door πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  22 november 2021 at 11:58 (6 maanden ago)

  Je bent een mooi mens, ik bewonder je doorzettingsvermogen

  Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  22 november 2021 at 09:30 (6 maanden ago)

  Leest weer als een heerlijke week! Weer mooie vrolijke outfits en inderdaad de jeans tuinbroek staat je prachtig! Afgelopen week ben ik zelf naar de Noorse, Zweedse en Deense kerstmarkten geweest. Die elk jaar in november in de kerken in Rotterdam gehouden wordt. Vooral de Noorse kerk is een juweeltje. Zit dus al helemaal in de kerstsfeer en wij hebben nu een prachtig Zweedse elektrische houten kandelaar voor het raam staan. Heerlijk in deze tijd, want we zitten toch meer thuis. Merk wel dat jouw huis is ook al helemaal in kerstsfeer. Mooi om te zien. Zelf ga ik de laatste paddestoelen ook vervangen voor meer kerstsfeer in huis. Werk met mensen die nu in quarantaine zitten, dus wordt een rare week. Komt nu heel dichtbij. Hopelijk blijf je gezond en wordt het weer een fijne week, met vriendelijke mensen!
  Liefs

  Beantwoorden
 6. Bouke
  22 november 2021 at 08:41 (6 maanden ago)

  Heerlijke pakjes heb je gehad… zo’n fijne kaars van wmjm zit ingepakt onder de boom voor me! Kan ik me nu al op verheugen. Fijne week weer

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.