The colours of my life #week47

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik niet zo’n leuke week. Niet dat er iets bijzonders gebeurd is, maar ik was ontzettend moe, en zag even geen lichtpuntjes meer. Ik lag een paar avonden al voor half negen op bed, heb mezelf een huishoudvrije week kado gedaan, en heb zelfs mijn wekelijkse 23 kilometer niet gelopen. Daardoor ben ik wel wat uitgerust, hopelijk kan ik de komende week nu beter aan. Ik heb ook niet zo veel foto’s als normaal, maar ik deel ze natuurlijk wel met jullie.

The colours of my life

The colours of my life #week47

Ik had vorige week zondag mijn make-up kwasten schoongemaakt, dus ik begon deze week met heerlijk schone, frisse kwasten!

Ik droeg een lekker comfy outfit, ik vind het zo leuk om items van verschillende seizoenen met elkaar te combineren!

Deze week nam ik deze nieuwe gezichtszeep in gebruik, van Balade en Provence. Ik vind hem zΓ³ fijn, ik vertel er binnenkort natuurlijk meer over.

The colours of my life

Dinsdag droeg ik alweer zo’n fijn ‘old meets new’ outfitje: het jurkje en vestje zijn van deze collectie, de legging is van vorig jaar winter. En wat is dat zwart met witte stippen vestje toch ook een plaatje ♥

Heerlijk vooruitzicht: komende week wordt het wat kouder, droog winterweer. Ik kijk nu al uit naar de frisse vroege ochtendwandelingen!

Woensdag gooide ik wat extra power in mijn outfit, en het werkte!

The colours of my life

Wie dacht dat alleen kruidnootjes mijn Sinterklaas Guilty Pleasure zijn: fout! Ook roomborstplaat en suikerbeestjes vind ik zoooooo lekker! Zondagavond kwam er een advertentie van een warme bakker voorbij met een aanbieding die ik niet kon weerstaan. Deze lekkernijen eet ik overigens wel heel beschaafd: twee stuks per keer maximaal. Anders word ik natuurlijk ook hartstikke misselijk, hahaha!

The colours of my life

Mijn vaste ontbijtje: kwark met granola, lijnzaad, honing en fruit.

Donderdag zag ik er heel lief uit he? πŸ˜‰

Vrijdag ging ik voor een stippen-met-streepjes mix, lekker in mijn eigen stijl.

The colours of my life

Ik droeg er ook de door mijn moeder gehaakte ♥ omslagdoek bij, maar die had ik op kantoor niet nodig, hihihi!

Zaterdag zou ik eigenlijk mijn 23 kilometer lopen, maar toen ik wakker werd voelde ik me zo moe dat ik besloot niet te gaan. Ik lag vrijdagavond al om half negen op bed, maar blijkbaar was dat nog niet genoeg. Dus ik besloot om lekker op mijn gemak op te starten, en te zien wat de dag bracht. Ik had de hele week nog niets in het huishouden gedaan, maar had besloten om alleen even overal te stofzuigen en de toiletten schoon te maken. De rest komt volgende week wel weer.

Na het douchen en aankleden heb ik eerst even blaadjes geruimd in de tuin. Ik wilde aan de andere kant ook nog blaadjes vegen, maar daar sprong een grote pad te voorschijn, en dus was ik snel weer klaar :-/

The colours of my life

Ik had vrijdagavond bij de dierenwinkel deze mezenbollenhouders gekocht, en meteen nieuwe vetbolletjes. Dus die heb ik zaterdagochtend opgehangen.

Ondertussen had ik een heerlijk wit brood gebakken in de broodbakmachine.

Dit meesje had de bolletjes al snel ontdekt πŸ™‚

Daarna heb ik zes kilometer gelopen, het was heerlijk weer. Wel fris, maar dat vind ik nooit zo erg.

Daarna heb ik het brood gesneden en in porties in de vriezer gedaan. En uiteraard meteen lunch gemaakt met vers gebakken boterhammen ♥

The colours of my life

Na het eten heb ik overal gestofzuigd en wat opgeruimd. Daarna heb ik zelf potjes gevuld voor de vogels, met gesmolten frietvet (nieuw uiteraard) en vogelvoer. Heel makkelijk en leuk om zelf te doen, en veel goedkoper dan de potten vogelpindakaas.

The colours of my life

Daarna heb ik alle Sinterklaaskadootjes ingepakt, ik was er best even mee bezig. Ik heb ze daarna gezellig onder de kerstboom gelegd ♥

De potjes waren inmiddels goed gestold, maar het was al donker buiten. Dus ik heb ze gisteren pas in de houders gedaan.

Tijd voor thee met taaitaai! Einde van de middag en ’s avonds heb ik nog twee artikelen voor Beautyspots geschreven, en zo had ik al met al toch nog best een nuttig bestede dag.

The colours of my life

Gisteren zat er een chocolade letter in mijn schoen πŸ™‚

Eigenlijk had ik me voorgenomen om dan gisteren 23 kilometer te lopen, omdat een wandeldate met een jurkenzusje niet doorging. Maar ook gisterochtend was ik nog zo ontzettend moe, en de regen die ik buiten hoorde maakte de zin niet heel veel groter zeg maar. Dus ik besloot om gewoon een week over te slaan. Even bijtanken, ik had het blijkbaar nodig. Ik ontbeet dus weer in mijn pyjama, en overwoog zelfs om een pyjamadag in te lassen. Maar uiteindelijk heb ik me toch richting de douche geschopt πŸ˜‰

Onder de douche had ik deze outfit bedacht en tja, dat is heel wat beter dan een oude pyjama, toch? Ik droeg mijn nieuwe laarsjes van MAG ♥

The colours of my life

Het was de hele dag druilerig, ik heb een groot deel van de dag gewerkt. Uiteindelijk ben ik om half drie toch een uur gaan lopen, toen was het gelukkig droog geworden. Daarna heb ik nog een uurtje gewerkt, en de keuken gesopt.

En ik at nog wat chocolade kruidnootjes, ik heb er de afgelopen twee weken wel heel wat minder gegeten hoor!

Voor komende week ga ik proberen mezelf toch weer een beetje op te peppen. Ik heb sowieso nieuwe voorraad Serotonine Booster besteld, die komt als het goed is vandaag of morgen binnen. Deze was sinds een paar weken op, en ik dacht misschien kan ik inmiddels wel zonder. Maar dat was misschien niet het juiste moment om dat te bedenken, ik ga ze gewoon weer dagelijks innemen. En verder ga ik proberen toch een beetje mijn dagelijkse ritme vast te houden: iedere dag even iets in het huishouden doen na het werk om mijn hoofd een beetje leeg te krijgen, een uurtje met de laptop wat werken aan mijn blog en op tijd naar bed. Volgende week hoop ik dan weer gewoon mijn kilometers te kunnen maken, het weer werkt de komende week in ieder geval ook mee. Ik wens jullie allemaal een fijne week, zorg goed voor elkaar ♥

24 Comments on The colours of my life #week47

 1. Miranda Aerts
  24 november 2020 at 13:54 (2 jaren ago)

  Goed van jou dat je jezelf ontziet als je lichaam daar om vraagt.
  Je zorgt goed voor je gezellige huis, je mooie jurkjes en spulletjes, maar goed voor jezelf zorgen is het aller belangrijkste β™‘
  Heeft die warme bakker trouwens ook zo’n gezellig apart kamertje, waar al dat sinterklaas snoepgoed uitgestald ligt? πŸ˜‰
  Fijne week voor jou!

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  23 november 2020 at 17:31 (2 jaren ago)

  HΓ© lieverd, balen zo’n week dat het allemaal niet zo wil. Ik wens je een goede week toe, met letterlijk en figuurlijk veel zon. X

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:52 (2 jaren ago)

   dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 3. Simona
  23 november 2020 at 12:17 (2 jaren ago)

  Je hebt best veel gedaan de afgelopen week. En een keer rust inlassen is helemaal niet verkeerd . Het lichaam vraagt daarom. Het zijn. U korte dagen en weinig licht .

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:52 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 4. Joyce
  23 november 2020 at 12:05 (2 jaren ago)

  Heej meis, he ik hoop dat deze week beter gaat worden voor je! Ik heb in ieder geval genoten van je outfits, en ooooh die cadeautjes onder de kerstboom! Dat hebben wij nog nooit gedaan, maar ik vind het altijd zo gezellig staan, dus misschien gewoon maar eens gek doen. Zet em op meis!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:52 (2 jaren ago)

   dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 5. Monique
  23 november 2020 at 11:43 (2 jaren ago)

  Van welke muziek houd jij, Natasja?
  Ik vind het knap dat je jezelf kunt oppeppen met je kleding. Dat doe je zo trouw.
  Ik krijg soms energie van bepaalde muziek, misschien jij ook?
  Ik hoop dat je je prettiger gaat voelen met de de serotonine. Ik vind je een bikkel!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:53 (2 jaren ago)

   dankjewel β™₯ Ik draai ook vaak muziek om me op te peppen hoor. Ik houd van feestmuziek, en nu draai ik ook vaak al kerstmuziek πŸ˜‰

   Beantwoorden
 6. Mireille
  23 november 2020 at 11:25 (2 jaren ago)

  Oh borstplaat en fondant dat zijn ook echt mijn GP,s
  Ik hoop dat je je deze week weer wat fijner voelt. De maandag begint in ieder geval met een stralend zonnetje.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:53 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 7. Annette
  23 november 2020 at 10:57 (2 jaren ago)

  Borstplaat heb ik al heel lang niet meer gegeten en nu heb ik er zin in haha ik voel het glazuur gewoon van mijn tanden vallen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:54 (2 jaren ago)

   hahaha sorry!

   Beantwoorden
 8. chucky1012
  23 november 2020 at 09:53 (2 jaren ago)

  Heel goed van jou om pas op de plaats te maken…
  Je bent een zeer ondernemend persoon en een dag in je pyama in huis rondlopen mag best….

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:54 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:54 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 9. Jacqueline Oud
  23 november 2020 at 09:07 (2 jaren ago)

  Heel goed dat je even wat meer rust hebt genomen, af en toe heb je dat echt nodig. Goed dat je daaraan toegeeft, op de foto’s ziet er er allemaal weer feestelijk en gezellig uit. Hopelijk voel je je deze week weer wat beter, het weer werkt zeker mee! Was net al buiten was fris maar heerlijk! Ook heerlijk voor een goede wandeling. Moet zeggen dit heeft ook mijn voorkeur boven dat regenachtige weer, dat is fijn als je een dagje binnen kunt blijven. Goede week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:55 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 10. Henriette
  23 november 2020 at 08:34 (2 jaren ago)

  Topperdje knap van je je openheid!! Uiteindelijk komt altijd alles weer goed!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 19:56 (2 jaren ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 11. Bianca
  23 november 2020 at 06:07 (2 jaren ago)

  Misschien ben je zo moe van al het suiker. Ik ben ongeveer net zo oud en ik kan steeds minder goed tegen suiker, enorm moe wordt ik ervan. Nu ben ik gestopt met suiker en heb zoveel meer energie. Het ziet er natuurlijk wel geweldig uit al dat lekkers . Altijd leuk om je weekoverzicht te lezen. Fijne week toegewenst.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2020 at 08:22 (2 jaren ago)

   Bedankt voor het meedenken, maar misschien weet ik zelf heel goed waarom ik zo moe ben? En je ziet misschien alleen foto’s van ongezonde dingen voorbij komen, maar geloof me: ik eet heel veel groente en fruit.

   Beantwoorden
   • Bianca
    23 november 2020 at 09:05 (2 jaren ago)

    Het was niet bedoeld als aanval maar ik weet hoe vervelend het is om je zo moe te voelen, het was goed bedoeld absoluut geen aanval.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.