The colours of my life #week47

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Brrr, wat was het koud afgelopen week he? Ik vind het van de ene kant wel lekker lopen ’s ochtends vroeg, maar ’s avonds en ’s nachts vond ik het soms maar bibberen hoor πŸ˜‰ Ik deed deze week mijn Sinterklaas inkopen (online), en na een paar dagen kwijt geweest te zijn kwam eindelijk mijn nieuwe kerstboom!

The colours of my life

The colours of my life #week47

Wat een perfecte match is deze Shower Jelly Soap ‘Born to Sparkle’ van Wat Maakt Je Mooi, met het Snowcake parfum van Lush ♥ Een heerlijke manier om de week te beginnen!

The colours of my life

De mondaychallenge van afgelopen week was: wat is je aller favorietste aankoop van dit seizoen? Ik heb (alweer) veel moois gekocht, maar Dress Frenchie Retro Clover van Tante Betsy is echt de Γ‘ller mooiste! ♥

Early morning walk… Ik zal blij zijn als we een paar maanden verder zijn en ik weer in het licht kan lopen hoor!

Outfit van dinsdag: kabouters doen het altijd goed!

The colours of my life

Woensdag werkte ik een dagje thuis in deze heerlijke rood-zwart-witte outfit ♥

Mijn haar zat in een geweldige flow die dag, hahaha!

The colours of my life

Dinsdagavond had ik een kruidnoten cheesecake gebakken, die zit inmiddels in de diepvries.

Van een jurkenzusje kreeg ik deze geweldige zelf gehaakte kersthanger, wat staat hij mooi in mijn kerstboom he?

Ik had een beetje verkeerd pannenkoeken ingekocht, daarom moest ik woensdagavond ook pannenkoeken eten. Met pompoensoep vooraf, dat was een prima maaltijd!

’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, ze waren lekker op tijd. Daardoor kon ik nog mooi aan de slag in de keuken: ik ging voor het eerst van mijn leven zelf erwtensoep maken!

The colours of my life

Normaal gesproken heb ik altijd een hekel aan groente snijden en hakken, nu vind ik het gek genoeg best rustgevend.

Klaar! Vijf porties heerlijke, vegetarische en grotendeels biologische, erwtensoep!

The colours of my life

Donderdag was het tijd voor een beetje kleurenpower πŸ˜‰

Mijn collega had heerlijke sinterklaas chocolade bij, ik heb er heel braaf donderdag en vrijdag eentje op πŸ™‚

Donderdagavond maakte ik deze heerlijke parelcouscous maaltijd. Binnenkort ga ik een artikel schrijven over mijn favoriete gerechten, dan deel ik de recepten met jullie.

Vrijdag had ik zin in wat sprookjes, dus trok ik de prachtige kabouter-hertjes-paardjes print aan van afgelopen zomer. Deze printjes staan ook op de kerstballen van Tante Betsy ♥

The colours of my life

Mijn collega bestelde broodjes voor de lunch, ik ging voor de ‘Veggie Lover’ ♥

Dit is een sandwich met een kikkererwten burger. Ik had nog nooit kikkererwten op, ik vind het altijd een beetje vies klinken, hahaha! Komt vast omdat ik bang ben van kikkers πŸ˜‰ Maar jeetje, wat was dit lekker!

The colours of my life

Hij zou maandag bezorgd worden, toen zou hij dinsdag bezorgd worden, en toen was hij volgens de app dinsdag bezorgd maar had ik niets gezien. En toen was hij dus zoek. Maar na een paar dagen werd dan op vrijdag toch mijn ongeduld beloond: de nieuwe kerstbooooooooom! Eindelijk kon ik hem gaan opzetten!

Toen ik thuis kwam, bleek er een pakket bij de buren bezorgd te zijn. Met daarin de werkelijk allermooiste adventskalender die ik ooit gehad heb.

De Pupa Milano Adventskalender, wauw wauw wauw! ♥

’s Avonds at ik voor het eerst mijn eigen gemaakte erwtensoep, hij is zΓ³ ontzettend goed gelukt!

The colours of my life

En daarna ging ik mijn nieuwe witte kerstboom opzetten, met de persco op de achtergrond πŸ˜‰

πŸ™‚

Alvast een kleine Sneak Peek, later deze week laat ik jullie nog veel meer foto’s zien! ♥

The colours of my life

Zaterdag ging ik weer lopen, wel extra warm aangekleed πŸ˜‰ Dus een extra vest, een muts en een wat dikkere broek in plaats van een jurkje en een legging.

In tegenstelling tot een groot deel van Nederland, was het hier in Tilburg eigenlijk prima weer. Het was koud, maar ik liep grotendeels in de zon en er was bijna geen wind. Alleen het laatste uur ging de zon wat weg en ging het wat harder waaien. Toen werd het wel erg koud, maar toen was ik ook weer bijna klaar πŸ™‚

Het was eigenlijk echt een kadootje, zulk heerlijk weer, terwijl er echt heel naar, waterkoud weer voorspeld was.

The colours of my life

En ik spotte zelfs nog een paar mooie paddenstoelen, het kan niet op dit jaar! ♥

Vanwege de verwachte kou had ik me voorgenomen dat ik wel zou kijken hoever ik het zou redden. Niet verwacht dat ik gewoon mijn volle trainingsrondje zou kunnen lopen!

Helemaal rozig genoot ik daarna dubbel en dwars van mijn stapelpannenkoeken!

The colours of my life

Na een heerlijke warme douche heb ik het huis nog gestofzuigd en het bed opgemaakt met fris gewassen beddengoed. Daarna heb ik een lekkere bloemkool-broccoli hartige taart gemaakt, die smaakte wel!

Kaasplankje for one πŸ™‚

Gisteren heb ik eerst een beetje uitgeslapen. Nou ja, als acht uur als uitslapen geldt? πŸ˜‰ Daarna heerlijk ontbeten met een extra luxe granola: door de kwark zaten ook nog blauwe bessen ♥

Ik had meteen ook een nieuwe lading granola gemaakt, want hij was weer bijna op.

The colours of my life

Na mijn ontbijt heb ik me gedoucht en aangekleed, en daarna een uur gelopen. Het was nog droog, dus alweer geluk! Toen ik thuis kwam, begon het langzaam te regenen, dus ik heb nog snel even wat bladeren geveegd in de tuin. De rest doe ik volgende week wel, of later.

Mijn outfit van gisteren, ik vond hem erg geslaagd ♥

En kijk mij eens matchen met de Betsyballen-boom!

’s Middags ben ik bij mijn zus en zwager geweest, nog voor de verjaardag van mijn zwager. En na het eten heb ik dit artikel geschreven, toen zat de zondag er weer op.

Alweer een week voorbij, we zitten bijna in december… Pas goed op jezelf en elkaar komende week, geniet van de mooie momenten en veel plezier met Sinterklaas vieren als je dat gaat doen! ♥

9 Comments on The colours of my life #week47

 1. Neeltje
  29 november 2021 at 22:50 (9 maanden ago)

  Wat een mooie week. Je erwtensoep ziet er goed uit! Die boom is super gaaf. Love it.

  Beantwoorden
 2. Jelma
  29 november 2021 at 16:55 (9 maanden ago)

  Heerlijk om je weekverslag weer te lezen!

  En ik ga uitkijken naar je recepten. Je erwtensoep ziet er goed uit, maar ik ben erg benieuwd naar je hartige taart.

  Zaterdagmorgen mocht ik als student zijnde aan mijn hoge school voorlichting geven aan toekomstige studenten. En mijn hubbie is meegereden naar Vlissingen en heeft daar een route van ruim 15 kilometer gelopen met ook prachtig mooi weer. Om half twee kwam de regen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2021 at 19:48 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 3. Annette
  29 november 2021 at 09:23 (9 maanden ago)

  Het was inderdaad koud en nat. Ik moet ook vooral weer wennen om in het donker auto te rijden. Is altijd ook weer even schakelen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2021 at 19:48 (9 maanden ago)

   Ja ik vind het ook nog steeds pittig, in het donker rijden.

   Beantwoorden
 4. Bouke
  29 november 2021 at 08:34 (9 maanden ago)

  Heerlijke week… en voor mij weer een gezellig begin van de maandagmorgen.
  Dankjewel weer!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2021 at 19:48 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  29 november 2021 at 08:24 (9 maanden ago)

  Ben fan van je mooie wit besneeuwde :-)kerstboom. Was weer een spannende week met nieuwe maatregelen. Maar die ben je zo te zien goed doorgekomen. Hopelijk houdt iedereen zich goed aan de regels en is er snel effect zichtbaar en blijft iedereen aardig tegen elkaar. Merk wel dat de discussie onderling echt feller wordt. Het wordt dispensatie hoorde ik deze week helaas iets te vaak, om geen mondkapje te hoeven dragen, omdat ze niet geloven in het virus. Met 1 persoon ging ik dat gesprek aan omdat ik het woord dispensatie toen nog serieus nam. Ook vervelend voor mensen die echt dispensatie hebben voor het dragen van mondkapjes. Maar de toonzetting van dat gesprek schrok ik echt van omdat het vanuit mijn kant vriendelijk bedoeld was. Viel hier mee met het koude weer, hier was helaas vooral veel regen en de zee houdt de omgeving nog te warm voor sneeuw. Wel hagel gezien vrijdag, maar dat is minder fijn:-( Nog steeds paddestoelen zichtbaar bij jou in de buurt, niet te geloven maar blijven prachtig! Zelf gemaakte kerstversieringen doen het altijd goed in de boom. Weer een fijne week gewenst, met een leuke Sinterklaas in het vooruitzicht,fijn dat je de cadeau’s al binnen hebt!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 november 2021 at 19:47 (9 maanden ago)

   β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.