The colours of my life #week48

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was gelukkig een betere week dan die van daarvoor. Ik heb de knop in mijn hoofd omgezet (dat klinkt makkelijker dan het was hoor), heb nieuwe voorraad Serotonine booster ingeslagen en heb de VGZ Mindfullness app weer tevoorschijn gehaald. En dat had gelukkig allemaal effect, ik was minder moe en minder somber. In het weekend had ik nog genoeg energie om 24 kilometer te lopen, dus ik kon mijn hoofd weer lekker leeg lopen. Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week48

Ik begon de week met een lekkere comfy combinatie van verschillende ‘Oud Tantes’, items van een paar collecties geleden. En mijn nieuwe MAG laarsjes, wat ben ik er blij mee! Ik heb maandag de knop in mijn hoofd weer omgezet, om te proberen die mist in mijn hoofd weer op te laten trekken. Eén van de dingen die ik gedaan heb, is iedere avond een oefening van de VGZ Mindfullness app op mijn telefoon te doen voor ik ga slapen. Dat hielp: ik sliep bijna iedere nacht in één keer door tot mijn wekker ging. Niet dat ik nou heel slecht sliep, maar meestal word ik toch wel minstens één keer wakker. Nu dus niet, doordat ik me goed probeer te ontspannen voor ik ga slapen.

Een vrolijke outfit helpt natuurlijk ook altijd mee, ik koos deze week extra veel vrolijke kleuren en printjes uit mijn kast ♥

The colours of my life

Ik ben zó blij met de nieuwe shampoo en conditioner die ik sinds kort gebruik! Mijn haar heeft veel meer natuurlijke krul!

The colours of my life

Dinsdag besloot ik lekker frietjes eten!

Woensdag droeg ik een jurkje van vorig jaar, Dress Lala Chekkies, met de legging en het jacket van dit seizoen. En de gave Betsy Boots ♥ Ik vind de combinatie van donkerblauw met roze zó ontzettend mooi!

Woensdag werd er een enorme doos bezorgd op mijn werk. Mijn jurkenzusje maakt de mooiste taarten, en nu voor Sinterklaas maakt ze prachtige chocolade letters. Daar had ik er een aantal van besteld, en een jurkenzusje die vlakbij mij woont, had ook besteld.

The colours of my life

Kijk dan wat een kunstwerk! ♥

Ze deelde een paar weken geleden ook een speculaasactie voor de muziekvereniging, daar had ik ook een pakket van besteld. #zorggoedvoorjezelf

The colours of my life

Er zat ook nog een super lief kadootje voor mij bij ♥

Donderdag droeg ik een beetje een Kerstige outfit, hahaha!

The colours of my life

Mijn collega had banketletter meegenomen, zo lekker! We hadden het er de week ervoor over gehad, ik had het nog helemaal niet op dit jaar. Lekker warm uit de oven, nom nom nom!

Post van Binnie van So Much

Donderdagavond werden mijn tweewekelijkse boodschappen weer bezorgd. En om te laten zien dat ik heus wel eens wat anders eet dan kruidnoten en chocolade, heb ik al het fruit op de foto gezet 😉

The colours of my life The colours of my life

Vrijdagochtend had ik een heerlijk aardblijtjes ontbijtje ♥

Ik droeg een nieuw knuffeljurkje van Ko:Ko. Ik twijfelde eerst een beetje over de lengte, maar met een legging eronder besloot ik uiteindelijk dat het wel kon 🙂 En mijn jurkenzusjes waren het met me eens ♥

Zaterdagochtend stond ik om kwart over zeven op, en na een ontbijt met een kop thee ging ik de deur uit voor mijn wekelijkse wandelronde van 24 kilometer.

The colours of my life

Brrrr, het was koud! Het was best even lastig om te bepalen wat ik aan moest trekken, want aan mijn lijf heb ik het door het lopen al snel warm. Dus trok ik een extra hemd onder mijn jurkje aan, maar over mijn jurkje gewoon mijn dikke hoodie. Een wat dikkere legging hield mijn benen warm, en een muts zorgde voor warme oren 😉 Prima te doen zo!

The colours of my life

Het was hier in Tilburg vooral grijs, maar wel droog. Pas aan het eind van mijn wandeling kwam de zon er een beetje door.

17 km pauze met thee en wat lekkers erbij.

The colours of my life

De laatste ronde, let’s go!

De ultieme beloning: met rozige wangen van de kou aan de stapelpannenkoeken met stroop en suiker!

’s Middags ben ik bij mijn zus en zwager geweest, om de verjaardag van mijn zwager nog een beetje te vieren. Met heerlijke taart!

Toen ik thuiskwam, was mijn Sint pakketje van de jurkenzusjes-facebookgroep afgeleverd bij de buren. Nu nog een kleine week geduld hebben, dan mag het open!

The colours of my life

Gisterochtend heb ik tot een uur of acht geslapen, en heb daarna in mijn pyjama ontbeten. Maar eerst heb ik natuurlijk weer een brood aangezet, dit keer een lekker speltbrood.

Na het douchen en aankleden heb ik een ronde van zes kilometer gelopen. Nu was het pas écht koud, dus trok ik mijn lekker dikke winterjas (aka slaapzak) aan ♥

The colours of my life

Daarna koffie met wat lekkers, en aan de slag! Ik heb eerst outfitfoto’s gemaakt, die zie je binnenkort natuurlijk hier op Beautyspots.

Er kwamen afgelopen week meerdere perspakketjes binnen, ik heb alles op de foto gezet! ♥

Waaronder deze veelbelovende shampoobars.

En deze heerlijke showergel! ♥

Zo, alles is klaar voor de testfase!

Daarna heb ik gegeten, het was inmiddels al half twee. Lekker versgebakken speltbrood met kruidnootjespindakaas ♥

Kijk dan, mijn hortensia is van slag!

’s Middags heb ik een paar uur gewerkt, en ’s avonds heb ik dit artikel geschreven. En toen zat het weekend, en alweer een week, er weer op!

Komende week moet ik mijn surprise nog afmaken, zondag vier ik Sinterklaas bij mijn ouders. We vieren het dit jaar in etappes, in kleine groepjes, omdat onze familie te groot is om het met elkaar te vieren. En zaterdag mag ik natuurlijk mijn jurkenzusjes-sintpakket uitpakken! Ga jij Sinterklaas vieren komende week?

P.S. Er loopt een hele leuke winactie op Beautyspots, zie het artikel van afgelopen vrijdag. Het lijkt erop dat er maar heel weinig mensen dit gezien hebben, want de respons is tot nu toe maar matig. Terwijl het volgens mij toch echt een mooie prijs is die je kunt winnen. Gaan jullie allemaal nog even kijken? 🙂

14 Comments on The colours of my life #week48

 1. Jacqueline Oud
  1 december 2020 at 09:44 (2 jaren ago)

  Fijn dat het weer een stuk beter ging deze week, aan je outfits zal het zeker niet liggen:-) De roze rode jurk staat je ook prachtig, zoals je misschien al weet uit vorige comments houd ik erg van deze combinatie. Heel veel succes met de laatste Sint voorbereidingen!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 december 2020 at 06:40 (2 jaren ago)

  Jouw slaaptips ga ik ook proberen, bedankt voor het delen!
  Leuk, al dat fruit op de foto’s 🙂 dat geeft het leven ook kleur.
  Fijne week voor jou en alvast veel plezier met het uitpakken van al je verrassingen X

  Beantwoorden
 3. Wilma Rommelse
  30 november 2020 at 16:42 (2 jaren ago)

  Wat een fijne kleurrijke lekkere en ook fruitige week 😉 Lekker gewandeld en weer een goede mindset te pakken. Maak er een mooie week van met een leuke sinterklaasviering 😀

  Beantwoorden
 4. Martine V
  30 november 2020 at 15:48 (2 jaren ago)

  Fijn te lezen dat het beter met je gaat! En hoera!! voor je wandelkilometers, vind het zo knap van je.
  Wat leuk, je flappocket outfit, die had ik deze week helemaal over het hoofd gezien. Leuk zo met het jasje!
  Wat een enorme bos met haar, mooi hoor.
  Geniet van deze week!

  Beantwoorden
 5. Joyce
  30 november 2020 at 13:39 (2 jaren ago)

  Wat fijn dat het beter gaat, super om te lezen! Wat leuk he de Sint tijd. Wij hebben ook al heel wat afgeknutseld hier. Op ’t werk is ’t bij mij ook altijd een feestje in deze tijd, dus daar heb ik wel extra geluk mee natuurlijk. Alvast veel plezier voor ’t weekend en werk ze deze week!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  30 november 2020 at 10:31 (2 jaren ago)

  Wauw, wat mooi zeg, die letter, inderdaad een waar kunstwerk. Bijna zonde om op te eten. Het is inderdaad koud geworden, ik heb van de week mijn handschoenen er weer bij gepakt.

  Beantwoorden
 7. Annette
  30 november 2020 at 10:21 (2 jaren ago)

  Wat ben je toch goed bezig Natasja, ik heb weer genoten van het kijkje in je week, je bezigheden en je mooie outfits! De outfit met de chekkies vind ik echt superleuk!

  Beantwoorden
 8. Annette
  30 november 2020 at 09:26 (2 jaren ago)

  Heel veel plezier met sint vieren!

  Beantwoorden
 9. Marlieke
  30 november 2020 at 08:42 (2 jaren ago)

  Ik lees je altijd heel graag maar bedenk me dat ik nog nooit gereageerd heb. Best raar eigenlijk 😉 Ik vind het zo leuk om te zien hoe fleurig jij je kleedt en prints combineert. Zelf durf ik dat (nog?) niet maar ik vind het geweldig! En zag ik nou een mooie nieuwe jurk van MWM Margot voorbij komen in het pakje van Binnie?
  Respect voor jouw wandelingen, knap dat je het volhoudt! Dat inspireerde mij om ook weer vaker te lopen.
  Fijne week en zet m op!

  Beantwoorden
 10. Marije
  30 november 2020 at 07:40 (2 jaren ago)

  Oei die Ginger Bread douchegel van Treacle moon lijkt mij heerlijk.

  Goed dat je bent blijven wandelen en de VgZ app erbij hebt gepakt. Gebruik hem ook regelmatig

  Beantwoorden
 11. Yolanda
  30 november 2020 at 07:38 (2 jaren ago)

  Heerlijk hè dat lopen. Wij lopen nu ook veel meer . Van Dorst naar rRijen en terug niet zo veel kilometers als jij maar onze Bram heeft korte pootjes en mag nog niet zo lang lopen. Je zag er weer super fleurig uit. Veel leuke cadeau’s. Doe je ouders en de rest van de familie de groetjes van ons. Fijne week gewenst

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  30 november 2020 at 06:35 (2 jaren ago)

  Goed van jou dat jij zo sportief bent en vele kilometers wandeld.
  Leuk om met jurkenzusjes sinterklaas te vieren.
  Prachtige combinaties wwer jij dagelijks te maken met de kleurrijke fashion….

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Henriy
   30 november 2020 at 07:03 (2 jaren ago)

   Topper! Fijne dag!!

   Beantwoorden
  • Esther Messing
   30 november 2020 at 08:47 (2 jaren ago)

   Wat een kleurige week heb je er van gemaakt. Een wat een gave chocoletterd. Veel plezier weer deze nieuwe week. Pas goed op je zelf lieverd. Kus Esther

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.