The colours of my life #week48

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Jongens, jongens, wat een grijs en nat weer was het deze week. Kan iemand de zon de weg terug naar Nederland wijzen? Ik kan echt wel wat zonnestraaltjes gebruiken inmiddels hoor, jullie ook? Ik vierde afgelopen weekend Sinterklaas (met de helft van mijn familie) en maakte ondanks het slechte weer toch mijn kilometers. Kijk je weer mee?

The colours of my life

The colours of my life #week48

De Mondaychallenge van afgelopen week was ‘een broek’. Nou, daar kan ik inmiddels goed mee meedoen hoor! Ik koos voor de zwarte Zipper Pants van Tante, met de leuke pimple blouse erop en het lekker knallende Fluffy Ballet vestje ♥

The colours of my life

Jurkenzusjes-post! De bestelde chocolade letters voor mijn neefjes en nichtjes kwamen binnen, en er zat voor mij ook een prachtige ‘N’ bij ♥

Dinsdagochtend ging ik gewoon lopen, ondanks het feit dat het wat ‘miezerde’. Nou, het miezerde helemaal niet, het regende gewoon smerig vies! Ik was ondanks mijn paraplu en dikke lange jas doorweekt, zelfs mijn jurkje en vest waren nat. Ik heb het een beetje droog gefΓΆhnd voor ik naar mijn werk ging, maar ik had geen tijd om het helemaal droog te blazen.

The colours of my life

Nog meer lekkere letter-post, op het werk kregen we weer een heerlijke chocolade letter ♥ Omdat iedereen nu maar 1 of 2 dagen op kantoor is, deelden we ze al op dinsdag uit. Zo had iedereen hopelijk voor 5 december zijn of haar letter in huis.

Er kwam deze week veel blije post (gelukkig), dinsdag kwam mijn bestelling van The Lemonbird binnen ♥

The colours of my life

Met onder andere hele mooie Kerstige kaartjes ♥

En van de webshop Kleingebleven had ik een setje Pippi kaarten gewonnen ♥

Dit te gekke tuinbroekje nam ik over van een jurkenzusje. Ze dacht dat ze een jurkje had gekocht, en vond de broek niets voor haar. Ik wilde hem wel proberen, en ik vind het zo ontzettend leuk dat hij mocht blijven!

Woensdag werkte ik onverwachts op kantoor in plaats van thuis. Ik had alleen geen brood meer in de vriezer, ik had gepland om die ochtend een brood te bakken. Dus dat werd broodjes bestellen, hoe vervelend! En kijk wat er in de tas gestrooid was ♥

The colours of my life

Ik had weer een kikkererwtenburger, dit keer op een broodje ♥

Woensdag was het 1 december, dus tijd om de eerste vakjes van de adventskalenders open te maken! Ik heb er zelf eentje van Martin Gijzemijter gekocht, ik vind hem nu al zo leuk!

The colours of my life

In de Pupa kalender zat een prachtige all in one eye stylo: een kajal, eyeliner en oogschaduw in één.

Donderdag droeg ik een lekker warme outfit, wat was het toch koud de hele week he? Tante Betsy en Blutsgeschwister combineren zo leuk met elkaar!

The colours of my life

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Het hele Kerstfeest kan natuurlijk niet doorgaan, maar we maken wel wat leuks van het ophalen van de kerstpakketten ♥

Mijn collega maakte stiekem deze actiefoto.

Dag 2, een hele mooie quote ♥ Ik ga van deze adventskalender niet alle vakjes delen hoor, dat vind ik niet zo netjes. Ik zal af en toe een mooie tekst met jullie delen.

The colours of my life

In de Pupa kalender zat een werkelijk prachtige blush, ik vind dit zo’n mooie kleur!

The colours of my life

Van een jurkenzusje kreeg ik deze ontzettend toffe pannenlappen ♥ Ze passen perfect bij mijn Sinterklaas kado’s, maar dat zie je zo wel πŸ˜‰

Vrijdag werkte ik thuis, dus ontbijtje achter de laptop.

The colours of my life

Ik droeg het heerlijke knuffeljurkje van Tante Betsy van een paar jaar geleden, met daarbij de sjaal die mijn moeder voor mij gehaakt heeft ♥ Lekkere comfy thuiswerkoutfit!

Ik deed gezellig de geurbrander aan, met daarin deze heerlijke waxmelt.

The colours of my life

En voor ik aan het werk ging, had ik de oven aangezet met daarin twee bananenbroden. Jullie snappen wel dat het heerlijk rook in huis πŸ™‚ En om half elf had ik twee heerlijke stukjes nog warm bananenbrood, met een krokant korstje ♥

Tussen de middag liep ik even naar de supermarkt, mijn voorraad fruit bijvullen. Dat is goed gelukt zoals je ziet, hahaha!

Eind van de middag na het werk heb ik eerst de keuken gesopt, en na het eten de kamer. Ik had de hele week nog niets gedaan, dus ik moest even in de turbo stand hahaha! En tussendoor at ik mijn heerlijke erwtensoep, met roggebrood en spek erbij.

In de Pupa kalender zat een puntenslijper (foto was helaas mislukt), die kwam goed van pas! Die van mij is ver versleten, maar ik vergat steeds een nieuwe te kopen.

The colours of my life

Zaterdag werd ik gewoon pas tegen half negen wakker, dat is echt laat voor mij! Ik had de hele week al slecht geslapen, dus het was meer dan welkom. Ik voelde me meteen een stuk beter.

’s Middags vierde ik Sinterklaas met een deel van mijn familie, de andere helft vierde het zondag. Na een negatieve zelftest kon ik op weg met mijn stapel kado’s!

The colours of my life

Letterlijk bepakt en bezakt, hahaha! Ik droeg een lekker groen-blauw setje van Tante Betsy, van verschillende seizoenen door elkaar.

Ik nam de kruidnoten-cheesecake mee die ik pas gemaakt had, en daarna in de vriezer bewaard had.

Het hondje van mijn zus en zwager was ook erg blij met het wandelvest wat ik gekregen had, hahaha!

Ik ben ontzettend verwend, met allemaal nieuwe pannen, lekkers om te bakken, een prachtig gedicht en een lekker jasje om te wandelen:

The colours of my life

En nog dit leuke houten bord met allerlei kaarsjes en een mooie zwarte fles erop. Ik heb er nog een paar geurkaarsen van mezelf bij gezet, zo gezellig!

Vergat ik gewoon bijna de adventskalenders open te maken, hahaha! Dit is mijn meest gebruikte zwarte oogpotlood, dus alweer een super mooi kado!

Gisteren ben ik rond acht uur opgestaan, ik had mijn wekelijkse grote ronde voor de boeg. Ik had niet zoveel zin, maar uiteindelijk besloot ik toch maar gewoon te gaan.

The colours of my life

Onder mijn roze vest droeg ik het nieuwe jasje, dat extra laagje was hard nodig!

The colours of my life

Wauw, ze waren nu echt heel dichtbij!

Het lopen ging voor geen meter, en ik had het hartstikke koud. Aan het eind van de eerste 12 kilometer besloot ik dat ik mezelf voor deze week vijf kilometer kado deed. Ik besloot om nu al een pauze in te lassen, en daarna nog maar zes kilometer te lopen. Ik had dan 18 in plaats van 24 kilometer gelopen, maar het zat er gewoon even niet in.

Maar toen ik bijna thuis was en klaar met lopen, kwam de zon heel voorzichtig door de wolken. Ik had thuis al één schoen uit, en toen keek ik naar buiten. Ik dacht: de komende week loop ik weer voornamelijk in het donker, wat als ik nou eens deze zonnestraaltjes toch meepak? Het voelde alsof er Red Bull door mijn aderen gepompt werd, wat een energie kreeg ik van dat beetje zon! Ik zette mijn muziek nog een beetje harder, en heb dat laatste uur toch nog gewoon doorgezet. Powerrrrrrr!

Tjakka, gewoon weer in the pocket!

The colours of my life

Dat die pannenkoeken extra lekker smaakten, hoef ik jullie vast niet te vertellen. En de warme douche daarna, over mijn koude lijf: heerlijk! ♥

Na het douchen heb ik de bovenverdieping nog gestofzuigd, en twee wassen gedraaid. En verder vooral lekker uitgerust πŸ™‚

Er zat een mooie oranjerode lipgloss in de adventskalender, wat een feestje is dit zeg! ♥

Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en de laatste was opgehangen. Weer een week voorbij, nog maar vier weken tot dit jaar erop zit. Nog een paar drukke weken op het werk, en dan tussen Kerst en Oud & Nieuw een weekje vrij (bijna een weekje, ik moet dan 1 dag werken). Ben jij ook vrij rond/na Kerst? Ik wens jullie voor nu in ieder geval weer een hele fijn week ♥

10 Comments on The colours of my life #week48

 1. Miranda Aerts
  7 december 2021 at 08:45 (8 maanden ago)

  Het was een donkergrijze week als je naar buiten keek of de deur uit ging, maar binnen was er licht, kleur en heerlijke geuren bij jou in huis β™‘
  Leuke tuinbroek en dat roze vestje is ook zo mooi πŸ™‚
  Fijne week voor jou!

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  7 december 2021 at 07:52 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke gemixte week heb jij achter de rug. In de drukke december maand met precies de dagelijkse verwenmomentjes van jezelf zoals je eigen gemaakte erwtensoep, je heerlijk eruit ziende bananenbrood. Je geweldige aventkalenders . De heerlijke jurkenzusjee verassingen in je brievenbus en de geweldige kadootjed van de Sintfamilie. Fijne dag xx

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  6 december 2021 at 10:55 (8 maanden ago)

  Wat ben jij goed bezig geweest met dat wandelen ! En wat een mooie teksten van die Martin Gijzemijter. Ik heb nog nooit van hem gehoord, ga het eens opzoeken wie hij is. Fijne week weer ! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2021 at 20:05 (8 maanden ago)

   Dankjewel, jij ook een fijne week! β™₯ Martin Gijzemijter maakt zulke mooie gedichten, ik volg hem al heel lang op facebook en heb twee dichtgedachten bundels van hem. Echt een aanrader!

   Beantwoorden
 4. Yolanda
  6 december 2021 at 10:36 (8 maanden ago)

  Weer een heerlijke drukke week met leuke outfits

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2021 at 20:06 (8 maanden ago)

   dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 5. Annette
  6 december 2021 at 09:39 (8 maanden ago)

  Dat vestje op de eerste foto wat een heerlijke kleur! Jij zit goed in de chocolade op het moment en wat een toffe pipi kaarten echt heel leuk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2021 at 20:07 (8 maanden ago)

   Ja, chocolade hoef ik voorlopig niet te kopen, hahaha! Ik heb vandaag maar een letter meegenomen naar het werk, met mijn collega’s gedeeld πŸ˜‰

   Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  6 december 2021 at 06:56 (8 maanden ago)

  Was weer heerlijk om te lezen! Vind je geruite broekpak erg leuk en staat heel mooi! Wat een creatieve moeder heb je, de sjaal staat je prachtig! Mooie kerstkaarten, Pippi kaarten en mooie cadeau’s, leuke pannen en wat een mooie pannenlap. Het weer was de afgelopen week inderdaad vreselijk. Het leek maar niet droog te worden. Zelf ben ik al in kerststemming en het hele huis is al kerst. Dus geniet juist volop van de donkere dagen, komen de lichtjes extra goed uit πŸ™‚ Houdt van de seizoenen, straks vindt ik het licht weer fijn maar met wandelen in elk geval iets minder nat zou wel veel fijner zijn. Maar sneeuw daarentegen is dan weer heerlijk! Ja met de dagen rond kerst is het heerlijk genieten als je vrij bent zo rond de kerstboom en met een mooie kerstfilm. Fijne week gewenst en zal duimen voor goed wandelweer!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2021 at 20:07 (8 maanden ago)

   Ja, binnen is het nu zeker gezellig met het donkere weer, ik geniet nu dubbel van mijn nieuwe kerstboom β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.