The colours of my life #week49

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week begon gewoon de laatste maand van december, ik kan het soms niet geloven dat dit jaar bijna voorbij is. Gaat de tijd bij jullie ook zo ontzettend snel? Nu is het bij mij ook ontzettend druk op het werk, daardoor vliegen de weken natuurlijk voorbij. Kijk je mee naar wat ik afgelopen week deed?

The colours of my life

The colours of my life #week49

Make-up kwasten schoonmaken: wat heb ik een hekel aan dat klusje! Maar wat is het ook fijn om de dag te beginnen met fris gewassen make-up kwasten, hahaha! Gelukkig ben ik er nu weer twee weken vanaf πŸ˜‰

Wat kijk ik uit naar het moment dat ik ’s ochtends vroeg weer in het licht kan lopen. Natuurlijk houd ik het vol, maar het loopt toch gewoon niet zo lekker in het donker.

The colours of my life

Ik begon de week met een thuiswerkdag vanwege beginnende verkoudheidsklachten. Ik droeg dit heerlijke joggingjurkje, met een streepjeslegging van een paar jaar geleden eronder. Wat een leuke combi bleek dit!

Ik had bedacht om de dag even af te wachten, om te zien of de klachten zouden doorzetten of weggaan. Maar begin van de middag besloot ik toch maar een afspraak voor een test te maken, hoezeer ik er ook tegenop zag. Ik kon eind van de middag al terecht, dus hoefde ik niet lang in spanning te zitten. Die zenuwen bleken nergens voor nodig: alle mensen in de teststraat waren super super lief en aardig, en de test zelf viel 100% mee. En ik had geluk, want ik had (weer) een sneltest, en met nog eens een beetje geluk zou ik de uitslag ’s avonds al hebben.

The colours of my life

En ja hoor: vlak na het eten kreeg ik al een mail, en gelukkig was ik negatief. Pfieuw!

De volgende ochtend voelde ik me nog wat ellendig, echt zo’n verkouden hoofd. Maar met twee paracetamolletjes erin ging ik toch maar weer aan het werk. In de loop van de dag voelde ik me gelukkig weer beter, en na een paar dagen waren alle klachten weer weg.

Ik besloot een banaan Γ©n een mandarijntje bij mijn kwark en granola te doen, maar dat was geen geslaagde combinatie. De textuur van de mandarijn partjes is zΓ³ anders, dat voelde echt heel gek in mijn mond, hahaha!

The colours of my life

Ik droeg dinsdag de kabouters van twee jaar geleden, dit blijft toch echt wel één van mijn favoriete printjes. En wat staat de highwaist legging van dit jaar er leuk bij!

Ik draag momenteel weer vaak een omslagdoek, voor in de auto maar ook als het op kantoor wat frisser is. Het raam hebben we inmiddels niet meer open, dat werd iets tΓ© koud.

The colours of my life

Jippie, mijn kerstpanties van Snag Tights kwamen binnen! Wat zijn ze leuk he? ♥

’s Avonds at ik een stuk van de heerlijke, prachtige chocoladeletter die mijn jurkenzusje gemaakt heeft.

Mijn nieuwe Candy Cane panty mocht de volgende dag meteen aan. Ik word er zo blij van πŸ™‚

The colours of my life

Ik moest er geduld voor hebben, want mijn pakketje was zoekgeraakt bij de post. Maar door veel bellen, door zowel Binnie als mijzelf, is het toch terecht gekomen en kon ik het woensdagochtend ophalen. Mijn nieuwe Margot jurk met eekhoorntjes zat erin ♥

Donderdagochtend tegen half zeven: klaar voor mijn dagelijkse ochtendronde!

Met mijn andere nieuwe kerstpanty ♥

Vrijdag, bijna weekend! Met kletsnatte laarzen door de hoosbui die ik de laatste tien minuten van mijn ochtendwandeling had πŸ˜‰

The colours of my life

Zaterdagochtend heb ik een klein beetje uitgeslapen (het is al snel uitslapen als je doordeweeks om half vijf opstaat πŸ˜‰ ) en heb na het ontbijt mijn 24 kilometer gelopen. In een heerlijk zonnetje, wat was dat welkom na weer een aantal donkergrijze dagen.

The colours of my life

Het was berekoud, maar zo mooi overal!

Ik had weer een lekker dik jurkje en dikke legging aangetrokken. Met vrolijke stipjes ♥

Toen het zonnetje eenmaal goed op was, liep de temperatuur ook iets op. Maar als de zon even weg ging, was het echt heel koud!

The colours of my life

Maar ik klaag niet hoor, ik vind dit echt heerlijk weer.

En mijn muts hield mijn hoofd lekker warm πŸ™‚

Na 17 km een korte pauze, en toen het laatste stukje!

The colours of my life

’s Middags nadat ik gedoucht had, heb ik bij een restaurant vlak bij mij in de buurt mijn Pietenplateau opgehaald. Zij hadden speciaal voor 5 december een Sintplateau en Pietenplateau met lekkere hapjes samengesteld. Ik had gekozen voor het Pietenplateau, wat eigenlijk geschikt was voor 2 kinderen. Ik dacht: dat moet ik in mijn eentje toch ook redden πŸ˜‰

Hahaha, het was wel veel hoor! De hartige hapjes heb ik (op de worst na, in verband met mijn allergie) zaterdagmiddag en – avond allemaal op, de zoetigheden heb ik voor later bewaard. Maar wat leuk en lekker was het!

Daarna heb ik mijn sinterklaaspakket van de jurkjesfacebookgroep uitgepakt, wat ben ik enorm verwend! ♥

’s Avonds heb ik twee broodjes gegeten, met nog wat hapjes erbij πŸ˜‰ Ik had ’s middags natuurlijk al mijn pannenkoeken op, en met al die hapjes besloot ik om mijn avondeten dan maar makkelijk en licht te houden.

Gisterochtend heb ik weer een ronde gelopen, wat was het weer heerlijk koud winterweer! Helaas geen zonnetje zoals zondag, maar wel droog en koud.

Mijn outfit: het aardbeienjurkje van twee jaar geleden, het jacket van afgelopen zomercollectie en de legging van de huidige collectie. Ik vind het leuk bij elkaar!

Na het wandelen en de koffie ben ik druk geweest met van alles, en rond kwart voor twee zat ik in de auto. Ik ging Sinterklaas vieren met mijn familie, althans een klein deel daarvan.

Mijn zwager had mijn surprise gemaakt, helemaal in stijl van mijn Vendula London tas πŸ™‚

Hij heeft een mooi plekje gekregen onder de kerstboom.

En ik ben goed verwend met kadootjes. En nog meer chocoladeletters, ik denk dat ik de komende maand maar wat extra kilometers moet maken πŸ˜‰

Daarmee zat er alweer een week op, wederom een drukke week die voorbij vloog. Wat zijn jouw plannen voor komende week? Heb je de kerstboom al staan?

13 Comments on The colours of my life #week49

 1. chucky1012
  11 december 2020 at 03:10 (2 jaren ago)

  Gefeliciteerd dat de uitslag negatief was….
  Leuk zo een plateau met lekkernijen….
  Prachtige surprise.
  Zulke mooie items combineer je….
  Jij bent goed bezig met wandelen en zie niet dat je aankomt….

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  8 december 2020 at 19:53 (2 jaren ago)

  Genoten van je foto’s en je verhaal.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  8 december 2020 at 09:03 (2 jaren ago)

  Wat een opluchting, een negatieve test, gelukkig maar! Oh wat een ontzettend leuk idee zeg, zo’n pieten plateau;-) Het ziet er allemaal zo lekker uit.

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  7 december 2020 at 18:53 (2 jaren ago)

  Fijn dat je zo snel terecht kon voor die test. En wauw wat een gave surprise. Je ziet er iedere dag prachtig uit. Ik ga het ook weer proberen!

  Beantwoorden
 5. Jelma
  7 december 2020 at 16:49 (2 jaren ago)

  Wat een opluchting dat het geen positieve testuitslag was. En fijn dat je het zo snel wist.
  Ik geniet altijd van je wandelfoto’s. Ik heb ook heerlijk gewandeld afgelopen weekend. Wij hebben op Goeree overflakkee niet echt bos, maar door de duinen is het ook heerlijk lopen. Nog reeΓ«n gezien; zo mooi!
  En ik wordt vrolijk van je outfits.
  Fijne week weer gewenst.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  7 december 2020 at 11:20 (2 jaren ago)

  Veel moois en lekkers in jouw week, en dat eekhoorn jurkje… πŸ™‚ πŸ™‚
  Fijne week voor jou! X

  Beantwoorden
 7. Marije
  7 december 2020 at 10:40 (2 jaren ago)

  Wauw wat een doorzetter ben je om toch elke dag te gaan wandelen, ondanks dat het donker is

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  7 december 2020 at 09:26 (2 jaren ago)

  Fijn dat je geen Corona hebt en dat het een β€œ gewone” verkoudheid bleek, nog steeds heel vermoeiend maar fijn dat je je nu weer beter voelt! Dat Sinterklaas plateau zag er goed uit, leuk idee! Je bent ook flink verwend en hebt een prachtige surprise gekregen. Zelf wacht ik nog op de Gingerbread tas, toen ik eruit was dat ik hem toch wel erg graag zou willen, was die in Nederland uitverkocht. Uiteindelijk nog 1 in. de UK kunnen kopen, maar die is nog onderweg hopelijk is die er voor de kerst. Verder zag je er ook weer prachtig uit, dat groen blauwe trainingsjack ben ik ook dol op matcht goed bij veel kleding en draagt heerlijk. Heb sinds zaterdag weer een kerstboom in een huis en geniet er heerlijk van maar omdat het een echte is ja ik er helaas niet zo lang van gaan genieten als jij:-) Hopelijk wordt het weer een goede week vol met leuke verrassingen!
  Liefs

  Beantwoorden
 9. Yolanda
  7 december 2020 at 09:14 (2 jaren ago)

  Wat een heerlijke week met veel leuke en lekker dingen.
  Wij hebben ook weer een kekker wandeling gemaakt wat is het toch heerlijk dicht bij het bos te wonen.
  Fijne week weer toegewenst denk aan jezelf in deze drukke tijd.de dag heeft niet meer als 24 uur. En daarin moet je ook zelf genieten

  Beantwoorden
 10. Annette
  7 december 2020 at 08:52 (2 jaren ago)

  Wat een gezelligheid allemaal en die pietenplateau zag er zeker lekker uit zeg!

  Beantwoorden
 11. Joyce
  7 december 2020 at 08:39 (2 jaren ago)

  Ooohhh die surprise geweldig!!! Bij ons staat de kerstboom ook inmiddels, geen roze dit jaar, maar een echte boom. Dat is alweer wat jaren geleden, maar is toch wel erg gaaf. De weken vliegen idd voorbij, bizar maar ook wel prima. Ik wens je een fijne nieuwe week toe❀️

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  7 december 2020 at 08:28 (2 jaren ago)

  Wat een verwennerij al die kadootjes. En ja de laatste maand van dit bijzondere jaar al weer. Wat gaat het snel en ik duim heel hard dat het volgend jaar weer een jaar wordt waarin we elkaar kunnen ontmoeten en knuffelen. Dikke kus, Esther

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.