The colours of my life #week5

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik een erg leuk uitje op vrijdag, maar al met al was het niet zo’n fijne week. Ik sliep slecht, zag enorm op tegen het winterse weer waar we inmiddels in zitten, en op vrijdag maakte ik iets mee waar ik zo verdrietig van was… Maar zaterdag heb ik weer veel lekkers in de keuken gemaakt, waardoor ik weer een beetje opknapte. Kijk en lees zelf maar!

The colours of my life

The colours of my life #week5

Maandag was de challenge ‘vrolijk en kleurrijk, Γ  la carnaval’. Nu draag ik de laatste tijd sowieso al vaak extra vrolijke combi’s, daar voel ik me net een beetje beter door. Maar volgens mij was ik wel geslaagd voor de mondaychallenge!

Dinsdag droeg ik dit jurkje van (volgens mij) twee jaar geleden. Met een lekker warm wollen vestje en beenwarmers ♥

The colours of my life

’s Avonds at ik deze heerlijke hartige taart, wat een verwennerij!

Na het eten maakte ik een nieuwe lading granola, want die was weer bijna op.

Woensdag werkte ik een dag thuis, en trok een lekker bonte combi aan.

The colours of my life

Yes, you go girl!

Het was de hele dag ontzettend vies, grijs, nat weer. Toch ging ik tussen de middag even een rondje lopen, en gelukkig knapte ik daar een beetje van op.

Mijn nieuwe wandelschoenen werden bezorgd, en dat was geen overbodige luxe zoals je ziet.

The colours of my life

De zool was echt gigantisch ver weg gesleten, hoogste tijd voor nieuwe. Ik heb er precies een jaar mee gedaan, maar ik heb natuurlijk ook echt veel gelopen afgelopen jaar.

The colours of my life

Ik voelde me de hele dag een beetje down, dus zorgde ik voor wat extra lichtjes in huis ♥

’s Avonds heb ik mijn nieuwe schoenen gepast. Dat was wel even wennen hoor, ze voelden best krap vergeleken met mijn oude. Maar dat is logisch natuurlijk, want die zijn helemaal uitgelopen. Inmiddels heb ik er mijn eerste ronde mee gelopen, en ze zitten gewoon fantastisch.

Donderdag was ik iets later met mijn ochtendwandeling, en daardoor zag ik het licht worden. Echt, ik kan niet wachten tot ik weer gewoon in het licht kan lopen!

Ik draag veel rood de laatste tijd, viel me deze week op. Blijkbaar heb ik de power echt een beetje nodig momenteel.

De laatste portie van de overheerlijke rodekooltaart…

The colours of my life

Maar gelukkig werden mijn boodschappen ’s avonds bezorgd, en had ik de ingrediΓ«nten voor een nieuwe meebesteld πŸ˜‰

Vrijdag was ik vrij, en daardoor kon ik iets later wandelen. Jammer genoeg was het grijs, waardoor ik de zon niet zag opkomen.

Ik droeg de mooie Dress Paola Tartan, met de super matchende roze La Pintura laarzen erbij ♥

The colours of my life

Ik had een super leuke afspraak: ik mocht met Bouke van Bij Tante Pollewop mee op inkoop bij Tante Betsy, voor de AW2021 collectie! ♥ Het was echt zo ontzettend leuk! Maar meer kan ik er natuurlijk niet over zeggen πŸ˜‰

’s Middags heb ik het strooizout en de bezem alvast uit de schuur gehaald, voor zondagochtend. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, toch?

Eind van de middag had ik een heel nare ervaring. Ik zal het kort houden, maar er moest een slotenmaker komen omdat ik donderdagavond per ongeluk de kapotte knip weer op de voordeur had gedraaid. En nu ging hij met geen mogelijkheid meer open. Je raadt het al: ik had een oplichter over de vloer, die mij een veel te hoge factuur heeft laten betalen. Ik wist gewoon dat ik opgelicht werd, ik heb drie keer gevraagd waarom de factuur zo hoog was. Maar ja, het was een figuur waar ik a) geen ruzie mee wilde en b) wilde ik hem om diezelfde reden zo snel mogelijk mijn huis uit hebben. Dus besloot ik om toch maar te betalen. Echt, ik was er zo verdrietig van… πŸ™ En ook boos natuurlijk, helemaal omdat dit echt heel veel mensen overkomt. Inmiddels heb ik het telefoonnummer van een betrouwbare slotenmaker hier in de buurt in mijn telefoon gezet.

Daarna ben ik naar mijn ouders gereden om de boodschappen te brengen. Dat zou ik eigenlijk zaterdagmiddag doen, maar vanwege de vooruitzichten besloot ik het maar vrijdag alvast te doen. Stel je voor dat die sneeuw en ijzel wat eerder op de stoep zou staan. Daar heb ik meegegeten, en rond acht uur ben ik weer naar huis gereden. Mooi op tijd weer thuis voor de avondklok in ging.

Vrijdagnacht had ik gelukkig ietsje beter geslapen, maar ik voelde me nog steeds verdrietig en had weinig energie. Dus ik besloot geen 25 kilometer te lopen dit weekend, al baalde ik daar ook wel een beetje van. Ik heb wel 6 kilometer gelopen, en heb daarbij meteen mijn nieuwe schoenen wat kunnen inlopen.

Cappuccino en twee mini eierkoekjes na het lopen.

Ik kon wel wat vrolijkheid gebruiken, dus had ik voor de paarse bussen-print gekozen, met een rood-wit gestreepte legging eronder.

The colours of my life

Mijn haar is echt zo ontzettend lang aan het worden, het duurt nu ook een eeuwigheid voor het droog is.

Na de koffie heb ik boven gestofzuigd en wat opgeruimd, en daarna geluncht. Met een gekookt eitje erbij.

The colours of my life

Daarna ben ik in de keuken aan de slag gegaan, er stonden maar liefst drie gerechten en een bananenbrood op de planning

Als eerste maakte ik de rode kool hartige taart (die hier op de trap staat af te koelen wegens gebrek aan ruimte op het aanrecht).

Een paprika met een mini in zijn buik, hahaha!

The colours of my life

Pittige spaghetti met courgette, aubergine, paprika en geitenkaas.

Risotto met courgette, ui, knoflook, pesto en pecorino kaas.

En tot slot nog een bananenbrood.

Gisterochtend werd ik net als het grootste deel van Nederland, wakker in een witte wereld. Voor een paar dagen prima, maar van het vooruitzicht dat dit minstens een week (en misschien wel twee) gaat duren, word ik echt heel verdrietig. Niet gewoon kunnen wandelen, wellicht voorlopig iedere dag thuiswerken: het laatste beetje wat me hielp deze tijd door te komen, is voorlopig niet aan de orde πŸ™

Eerst maar even een goed ontbijt.

The colours of my life

De vogels buiten had ik daarvoor al eten gegeven, want die waren al wanhopig aan het zoeken in de sneeuw.

Ik besloot na het douchen en aankleden toch maar 6 kilometer te gaan lopen, of in ieder geval te starten. Ik kan mijn rondje op verschillende plekken inkorten, dus als het niet zou gaan, was ik ook snel weer thuis.

Eigenlijk ging het best prima, en ook de kou viel me alles mee. Nu heb ik ook echt wel een heerlijke warme jas voor dit weer hoor!

The colours of my life

Na de koffie heb ik gezonde muffins gemaakt, zo konden die mooi bakken terwijl ik mijn brood at.

The colours of my life

Mijn lunch bestond uit vers gebakken maisbrood met kersen-perenjam met pure chocolade.

De muffins hadden wel wat weg van vetbolletjes voor de vogels, hahaha!

Daarna heb ik nog een bananenbrood gebakken, en toen was ik er wel even klaar mee πŸ˜‰

Na de thee (met muffin) heb ik bij de voor- en achterdeur een stukje sneeuwvrij gemaakt, het was inmiddels gestopt met sneeuwen. Daarna heb ik mijn auto ook nog sneeuwvrij gemaakt, en wat extra bolletjes en netjes opgehangen voor de vogels.

The colours of my life

It’s beginning to look a lot like…

Mijn kleine Betsy huisje in de sneeuw ♥

Het was dus een nogal pittig weekje… Ik hoop dat de beloofde zon van de komende dagen me een beetje kan oppeppen, ondanks de kou. Vandaag werk ik in ieder geval thuis, en daarna moet ik even kijken of ik de weg op durf. Ik heb in ieder geval voldoende werk meegenomen voor twee weken πŸ˜‰

Ik wens jullie allemaal een hopelijk mooie week ♥ Ga jij van de kou genieten, of ga je lekker onder een dekentje op de bank?

35 Comments on The colours of my life #week5

 1. Petra van Schijndel
  15 februari 2021 at 09:12 (1 jaar ago)

  ❀️

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  11 februari 2021 at 20:02 (1 jaar ago)

  Die oplichter krijgt een koude buitendouche namens ons allemaal bij een temperatuur van -15Β°! Dat zal hem leren..
  Hopelijk krijgen we veel zon de komende dagen en zijn we snel van de sneeuw en de gladheid af. Stiekem hoop ik dat het virus ook kapot vriest deze week.
  Op naar de lente, lekkere wandelingen en koffie drinken in de tuin 😎
  Veel liefs β™‘

  Beantwoorden
 3. Liesbeth Letink
  8 februari 2021 at 19:52 (1 jaar ago)

  Wat ontzettend naar om te lezen wat je hebt meegemaakt. Ik hoop dat het je helpt dat je het hebt gedeeld. Ik sluit me ook bij de rest aan. Geweldige outfits en ook geweldig lekker eten. Ik las bij iemand dat je inspireert om meer kleur te dragen. Dat heb ik ook! Ondanks dat ik graag zwart draag, draag ik dan bijvoorbeeld rode of gele schoenen erbij. Heb ook al een hele kleine preview gezien van de tante collectie. Er zit ook een zwarte jurk bij die vind ik zo gaaf!! Ga zo door. Ik heb het al vaker gezegd maar lees je verhaaltjes met veel plezier (op het lezen van het stuk over de slotenmaker na want dat gun ik niemand!) fijne week en wees trots op wie jij bent! Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:26 (1 jaar ago)

   Dankjewel voor je lieve woorden β™₯

   Beantwoorden
 4. Roos
  8 februari 2021 at 17:27 (1 jaar ago)

  Wat vreselijk van de slotenmaker. Echt, ik word daar zo boos om. Maar goed dat je een betrouwbaar nummer hebt gevonden. Al hoop ik niet dat er een volgende kwer komt

  Je outfits zien er weer super uit ondanks dat je je niet happy voelt. Door jou shop ik steeds een beetje kleurrijker. Heftige prints kan ik nog niet aan maar effen gaat al beter. Je voelt je zo anders dan. Dus dank je wel voor je inspiratie en zet em op deze week. Hoop dat je wat leuke energiegevers vind ❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:25 (1 jaar ago)

   Wat leuk om te horen Roos! β™₯

   Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  8 februari 2021 at 16:25 (1 jaar ago)

  Wat vreselijk zo’n man in je huis die misbruik van de situatie maakt. Gelukkig is er met jou niets gebeurd buiten het feit dat je veel te veel geld bent kwijtgeraakt. Goed dat je het telefoonnummer van een goede slotenmaker in je telefoon hebt gezet. Ondanks dat het een minder leuke week was zag je er weer prachtig uit, de rode jurken zijn mijn favoriet maar dat heeft met mijn persoonlijke voorkeur te maken. Erg leuk ook dat je mee mocht met Bouke op inkoop, Was iets positiefs in de afgelopen week en jij kunt je nu al verheugen op het kleding van het volgend seizoen! Eten ziet er weer heerlijk uit, vooral de hartige rode kooltaart! Zelf ben ik dol op sneeuw en wens het dan ook altijd voor mijn verjaardag, dit jaar kwam die bijna uit. Net 1 dag te laat, heb al veel gewandeld en er enorm van genoten. Alleen als je moet werken kan het wel heel onhandig zijn met reizen. Dus vooral leuk voor het vrije tijd vermaak:-) Hoop echt dat je toch van het mooie uitzicht vanaf huis op de sneeuw kunt genieten en hoop op een fijne week voor jou!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:25 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 6. Marije
  8 februari 2021 at 15:19 (1 jaar ago)

  Wat een nare mensen zijn er toch die misbruik maken van mensen die hulp nodig hebben. Snap niet dat je met jezelf kan leven. Gelukkig waren er toch wat lichtpuntjes deze week.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 7. Joyce
  8 februari 2021 at 15:15 (1 jaar ago)

  He bah niet leuk zo’n week, maar gelukkig ook lichtpuntjes! Zo leuk dat je met Bouke mee mocht! Ik vind zelf de sneeuw erg leuk, alleen hoop ik dat ik morgen op mijn werk kan komen, dat is een minder bijkomend iets… Meis, ik hoop dat je de lichtpuntjes kan blijven zien!

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 8. Yolanda
  8 februari 2021 at 12:47 (1 jaar ago)

  Jakkes, jammer van zo’n persoon gelukkig nu een goed adres. En gezellig bij je ouders geweest maakt weer een hoop goed. Groeten van mij voor je ouders. En voor jou een betere week

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:23 (1 jaar ago)

   Dankjewel Yolanda β™₯

   Beantwoorden
 9. Wilma Rommelse
  8 februari 2021 at 12:09 (1 jaar ago)

  Geen leuke ervaring bij je hulpvraag en toch sta je daar weer as een sterkte vrouw met super reflectie. Hopelijk komt de lente snel, zodat je kan genieten van alles wat in bloei komt en de donkere dagen achter je kan laten.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:22 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 10. Forever38.com (Vera)
  8 februari 2021 at 09:35 (1 jaar ago)

  Bah, vreselijk zeg, opgelicht worden en dan ook nog zo’n man in huis hebben zitten. Ik kan me voorstellen dat dat een angstige ervaring moet zijn geweest. x

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:22 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 11. Tina
  8 februari 2021 at 09:31 (1 jaar ago)

  Bah wat naar dat je zo opgelicht bent. En dan zo’n man in jouw huis. Ze weten dat je wel betaalt.
  Lekkere recepten .
  Ik

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:21 (1 jaar ago)

   Dankjewel

   Beantwoorden
 12. Astrid
  8 februari 2021 at 09:30 (1 jaar ago)

  Wat vervelend dat je een oplichter had voor je deur.
  Maak er ondanks de sneeuw een mooie week van, las vanmorgen op FB dat de wegen goed te rijden zijn, maar dit is van lezen, onze wijk wordt niet gestrooid of geveegd,dus helemaal wit en ijs nu.
  Veel liefsxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:21 (1 jaar ago)

   Dankjewel, jullie ook een fijne week! β™₯

   Beantwoorden
 13. bychristiana
  8 februari 2021 at 09:08 (1 jaar ago)

  Wat een rot-ervaring. Bah, zulke types zou je toch iets doen!! Zeker met zoiets als sloten, die ervoor zouden moeten zorgen dat je je veilig voelt…Ik vind het echt heel erg rot voor je en snap heel goed dat je er verdrietig (en boos!!) over was….Hopelijk ben je inmiddels weer wat tot rust gekomen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:20 (1 jaar ago)

   Dankjewel, lief!

   Beantwoorden
 14. Mireille
  8 februari 2021 at 08:56 (1 jaar ago)

  Pfffff wat een vervelende ervaring zeg.
  Hier gisteren toch een flink eindje gewandeld het viel
  Inderdaad reuze mee met de kou. Die komt nog ben ik bang

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:20 (1 jaar ago)

   Ja later deze week wordt het echt koud, vandaag ging het gelukkig ook nog. Dus tussen en na het werk nog een rondje gelopen.

   Beantwoorden
 15. Jelma
  8 februari 2021 at 08:26 (1 jaar ago)

  Wat kan een nare ervaring ons toch uit ons evenwicht brengen! Ik vind je toch sterk Γ©n stoer hoe je dan weer op zoek gaat naar invulling van je dag om het negatieve geen podium te geven. Wat heb je heerlijke gerechten gemaakt!
  Ik hoop dat het niet al te glad wordt zodat we toch elke dag een rondje kunnen blijven doen.
  Ik hoop op een betere week voor jou!Een dikke knuffel.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:19 (1 jaar ago)

   Lief, dankjewel!

   Beantwoorden
 16. Annette
  8 februari 2021 at 08:21 (1 jaar ago)

  Sterkte deze week, ik heb ook heel weinig met dit weer, het levert mooie plaatjes op maar dan ben ik er ook wel klaar mee!

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:19 (1 jaar ago)

   Ik heb gisteren en vandaag toch wel kunnen wandelen, ik hoop dat dat de rest van de week ook zo blijft.

   Beantwoorden
 17. chucky1012
  8 februari 2021 at 07:40 (1 jaar ago)

  Wat erg….
  Mooie foto’s van een tuin vol met sneeuw.
  Zo fijn dat je thuis kan werken.
  Erg dat bijna niemand de straat op kan…..

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:19 (1 jaar ago)

   Dankjewel, jij ook een fijne week!

   Beantwoorden
 18. Ellen
  8 februari 2021 at 07:16 (1 jaar ago)

  Mijn excuses voor de rare zinnen.
  Het intikblokje doet op mijn schermpje een beetje raar zodat ik geen overzicht had! Groetjes!!!

  Beantwoorden
 19. Ellen
  8 februari 2021 at 07:14 (1 jaar ago)

  Hallo. Ik lees al een poosje mee… maar
  Maar reageerde nooit eerder. Het sleutel
  Verhaal is zo herkenbaar. Ik moest even laten weten dat je niet alleen staat hierin. Ik check 4 jaar na dato nog twee x voordat ik mijn huis verlaat of er geen sleutel in het slot steekt aan de binnenkant… zodat ik er weer in kan … altijd een beetje spannend. Dat door de vreselijke meneer op tweede kerstdag ooit… verder een fijn blog… wens he een goede week

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 februari 2021 at 20:19 (1 jaar ago)

   Lief, dankjewel! Ik had me in dit geval niet buitengesloten, maar de knip op de voordeur was afgebroken waardoor de deur niet meer open kon…

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.