The colours of my life #week50

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was weer een saaie week hoor, ik heb niet zo heel veel te vertellen hihihi! In het weekend was ik vooral moe, moe, moe, en heb mijn wekelijkse rondje overgeslagen. En ook doordeweeks heb ik maar 1 keer mijn ochtendronde van 6 kilometer gelopen, de andere dagen heb ik kleinere rondjes gelopen. De donkere dagen voor Kerst vallen dit jaar zwaar, is dat bij jullie ook? Nou ja, ik hoop dat jullie toch weer met me mee willen kijken πŸ™‚

The colours of my life

The colours of my life #week50

Ik draag dit najaar heel veel navy met roze, ik vind dat zo’n mooie, warme combinatie! Maandag droeg ik er ook mijn vrolijke rood met witte stippenvestje bij ♥

The colours of my life

Dinsdag ging ik vreemd met deze ‘Happy New Beginnings’ Dress van Margot. Limited Edition voor de feestdagen, natuurlijk dΓ© ultieme Oudjaarsoutfit!

Die print, die is toch gewoon geweldig? De nieuwe La Pintura Boots kreeg ik met Sinterklaas ♥

Ik heb sinds deze week een ander avondritme. In plaats van meteen iets in het huishouden te gaan doen als ik om half zes thuiskom, ga ik nu eerst eten, en daarna een kopje thee met wat lekkers. Rond half zeven ga ik dan nog even aan de slag in huis (als ik energie en zin heb).

The colours of my life

Woensdag was de enige doordeweekse dag dat ik mijn zes kilometer gelopen heb. De andere dagen heb ik maar de helft gedaan. Of het was te slecht, of ik was te moe op de andere dagen.

Ik droeg die dag een retro sportief outfitje in groen en oranje ♥

The colours of my life

In december eten we ons op kantoor een slag in de rondte, dit keer waren er brownies opgestuurd. Nom nom nom!

En jippie, ik heb een jurkje van Blutsgeschwister gewonnen bij Hippest Fashion! Een jurkenzusje had mij opgegeven, en ik had het gewoon helemaal niet gezien. Kreeg ik dinsdag opeens een berichtje dat ik gewonnen had!

The colours of my life

Ik had het al een paar avonden zo koud als ik in bed stapte! Woensdag en donderdag heb ik een uurtje voor ik naar bed ging, gewoon de verwarming op de slaapkamer aangezet, en mijn pyjama op de verwarming gehangen. Klein geluksmomentje toen ik naar bed ging hoor!

Mijn gewonnen jurkje! ♥

The colours of my life

Ze mocht de volgende dag meteen aan, lekker warm met een vestje erover en de dikke roze sjaal van Tante Betsy van een paar jaar geleden ♥

Vrijdag droeg ik de sprookjesjurk van Blutgsgeschwister met alweer een stippenvestje van Tante Betsy. De beste vestjes ever!

Vrijdag was een grijze druilerige dag, dat vroeg om pompoenpannenkoekjes voor de lunch ♥

Ik had nog wat Kerstversiering besteld bij Intratuin, die bestelling kwam vrijdag binnen.

The colours of my life

Te schattig toch?

De kop warme choco links onderin is ook nieuw, en ook de AH hamster in onesie ernaast πŸ™‚

The colours of my life

Zaterdag heb ik eerst een beetje uitgeslapen. Ik had al besloten dat ik die dag geen 24 kilometer zou lopen; ik was te moe en het was vies weer. Nadat ik me gedoucht en aangekleed heb, ben ik eerst naar de boerderijwinkel gegaan, dat was alweer een paar weken geleden.

Check die jam: kersen-peer met pure chocolade ♥

The colours of my life

Ik droeg mijn kerstbomen-jurk, met de groene hartjeslegging van deze winter erbij ♥

Verder heb ik die ochtend nog zes kilometer gelopen, wat in het huishouden gedaan en ondertussen een brood gebakken. Zo vers uit de broodbakmachine, dat is toch echt het allerlekkerst!

The colours of my life

’s Middags heb ik de boodschappen naar mijn ouders gebracht, en heb daar meegegeten. Ik was van plan om ’s avonds nog een artikel te schrijven, maar alweer: te moe. Dus ik besloot om dan nog maar wat kerstversiering op te hangen in huis.

Gezellig zo, toch?

The colours of my life

Ik was van plan om dan gisteren 24 kilometer te lopen, maar toen ik om zeven uur wakker werd, had ik zΓ³ ontzettend geen zin en energie. Ik besloot om mezelf maar een rustige dag te gunnen, om zo hopelijk een beetje op te laden voor de nieuwe week. Dus eerst in mijn pyjama ontbeten, en daarna op mijn gemak gedoucht.

Ik had nog even overwogen om een pyjamadag te houden, maar dat heb ik toch maar niet gedaan.

Tja, dat moet zo af en toe ook gebeuren…

The colours of my life

Ik heb gisteren nog een brood gebakken, ik heb nu weer lekker een voorraadje in de diepvries.

Toen het brood klaar was, heb ik zes kilometer gelopen. Lekkere printjesmix zo πŸ™‚

The colours of my life

Gelukkig was het zonnetje er inmiddels door gekomen ♥

Toen ik terug kwam van het wandelen, heb ik geluncht en daarna ben ik achter de laptop gekropen. ik heb minder geschreven dan ik van plan was, maar meer zat er gewoon even niet in. Ik ben maar weer lekker vroeg naar bed gegaan, op naar de nieuwe week! Hopelijk met wat meer energie, ik ga in ieder geval proberen om mijn ochtendwandelingen weer op te pakken. Hebben jullie ook zo weinig energie op dit moment? Ik wens je voor komende week wat mooie lichtpuntjes ♥

11 Comments on The colours of my life #week50

 1. bychristiana
  15 december 2020 at 11:23 (2 jaren ago)

  Dat stippenvestje blijf ik zo leuk vinden! En wat tof, kerstlichtjes rond de trapleuning;-)

  Beantwoorden
 2. Debbie
  15 december 2020 at 07:49 (2 jaren ago)

  Minder energie is heel herkenbaar! Misschien een ideetje om een heerlijk elektrisch dekentje voor jezelf te kopen? Heb ik ook en mijn bedje is lekker warm πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  14 december 2020 at 23:06 (2 jaren ago)

  Ja, die laatste dagen vallen inderdaad zwaar. Hier ook. Dat wandelen ga ik oppakken in de kerstvakantie, heerlijk met de kids!

  Beantwoorden
 4. Annette
  14 december 2020 at 15:43 (2 jaren ago)

  Het wordt er niet beter op met de naderende lockdown tot 19 januari hoor ik πŸ™ nou ja, we blijven maar wandelen πŸ˜‰ Liefde voor je roze boots.

  Beantwoorden
 5. Bouke
  14 december 2020 at 09:50 (2 jaren ago)

  Iedereen kent vast zo nu en dan zo’n week. Ik hoop dat deze week wat lichter wordt

  Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  14 december 2020 at 09:29 (2 jaren ago)

  Heb eerlijk gezegd hetzelfde gevoel als Mireille hierboven wordt heel onrustig van deze situatie. Merk het ook want heb nu huiduitslag die ik nog nooit eerder heb gehad. Doet toch echt wel iets met je dit hele gebeuren. Verder goed in de energie, boom bij mijn vader en zijn vrouw opgezet, om daar het huis ook in kerstsfeer te brengen. Eerst gaf mijn vader aan dat hij geen zin had maar nu achteraf was hij er wel heel blij mee:-) Vooral in deze tijd heeft iedereen wat positiviteit en gezelligheid nodig, al us dat wat door wat extra sfeee in huis. Mooi hoor die trap met lichtjes en de jurken van Margot en Blutsgeschwister staan je ook mooi! Moet mij vandaag nog snel beraden wat ik uit de niet essentiΓ«le winkels echt nodig heb want. Naar verwachting gaan die dicht en online zal het dan nog drukker worden. Vindt het sowieso nog knap dat je wandelt in het donker in de vroegte moet ook al vroeg onderweg op de fiets maar dat voelt toch anders. Heb ik nog een beetje licht:-) Hoop op een goede week voor je, aan je uiterlijk zal het in elk geval niet liggen je ziet er altijd feestelijk uit en je huis ook, geniet daar vooral van! Wacht nog op de Vendula tas, zou in Nederland moeten zijn dus benieuwd:-) Sterkte met de donkere dagen!
  Liefs

  Beantwoorden
 7. Martine V
  14 december 2020 at 09:13 (2 jaren ago)

  Ik heb ook veeeeel minder energie en minder puf om de wandelroutine (3x per week) er in te houden. Ik ga wel mee lopen, maar wel zijn de rondes wat korter en in een iets minder tempo. Het is echt de tijd van het jaar, donker, binnen gezellig, lekkere dingen bakken. Een echte huismus ben ik nu hoor.
  Wat een leuke kerstballen! Zo schattig die met de onesie.
  Hele fijne komende week voor jou!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  14 december 2020 at 08:58 (2 jaren ago)

  Met de energie zit het hier wel goed alleen heb ik het gevoel dat het zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangt…….moeten we weer dicht……dan denk ik weer van niet en dan weer van wel pfffffff wordt er héél onrustig van.

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  14 december 2020 at 08:45 (2 jaren ago)

  De kleuren van je outfits en je vrolijk versierde kerstboompjes geven ook mij energie πŸ™‚
  Man oh man, ik ben momenteel ook niet vooruit te slepen..
  Ik zoek inspiratie om mezelf weer op te laden en je blog lezen helpt me weer wat vooruit β™‘

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  14 december 2020 at 06:14 (2 jaren ago)

  Groit gelijk om eerst warm te eten als je thuisgekomen bent van het werk….
  Het kost een heleboel energie om het het huishouden ’s avonds te doen. Fikn dat je meer gerust had.
  Ja, brrrr koud was het de afgelopen week tien het had gevroren.

  Een fijne week Xoxo

  Beantwoorden
  • Monique
   14 december 2020 at 11:00 (2 jaren ago)

   Die sprookjesjurk met stippen vest staan je fabeltastisch!! Zo leuk!!
   En je kerstversiering is prachtig..heel gezellig.
   Deze donkere dageΓ± voor Kerst lijken donkerder dan ooit, voor mij iig door Corona.
   Ik blijf hopen op oude tijden, zonder restricties. Van jouw foto’s word ik vrolijk.
   Dikke kerstknuffel!
   Groetjes Monique

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.