The colours of my life #week50

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week ging het gelukkig weer helemaal goed met mijn gezondheid ♥ Het was natuurlijk wel een bewogen week, waarin we met zijn allen weer behoorlijk op de proef worden gesteld. Maar we houden vol! Ik laat jullie weer meekijken in mijn week.

The colours of my life

The colours of my life #week50

Ik begon de week in een heerlijk setje uit deze wintercollectie van Tante Betsy ♥ Gekocht (en gekregen) tijdens de heerlijke passessies bij Bouke van Bij Tante Pollewop, ik kijk alweer uit naar de volgende!

Stapelpannenkoeken op maandagavond: het beste medicijn tegen mondayblues!

Het zijn toch wel echt fijne kadootjes hoor, de adventskalenders van Pupa en Martin Gijzemijter. Iedere avond na het eten open ik het nieuwe vakje ♥

The colours of my life

Ik maakte ook nog een nieuwe voorraad granola, ik kan er weer even tegen!

Dinsdag droeg ik de ribcord rok van Tante Betsy van dit seizoen, ik blijf het lastig vinden om deze te combineren. Maar met de kleur paars staat het wel erg tof, vind ik! De panty van Snag Tights is echt een geweldige aankoop geweest, eigenlijk had ik er drie van moeten kopen.

Meal of the day ♥

The colours of my life

Woensdag: thuiswerken in mijn stoere spijkertuinbroek ♥ Wat een goede aankoop is dat geweest, afgelopen mei bij Binnie van SoMuch. Destijds was ik bang dat hij te krap zou zijn, inmiddels heb ik de hengels nodig om te zorgen dat hij niet van mijn billen glijdt.

The colours of my life

Goed voor jezelf zorgen πŸ™‚

Ik had bij Rok & Billie een leuke trui besteld van het merk Danefae, en ook wat zeepjes om te proberen. Het pakketje was een feestje om uit te pakken! De trui zie je verderop in het artikel, in mijn outfit van zondag ♥

The colours of my life

Thank you Jolanda! ♥

We zouden het bijna vergeten, maar het is wel heel erg waar ♥

In de Pupa kalender zat een mooie oogschaduwstick, deze zijn zo handig!

The colours of my life

Donderdag werkte ik weer een dagje op kantoor, in deze mooie Oudtante ♥ Ik droeg er eerst een vestje over, maar die had ik de rest van de dag niet nodig. Hebben jullie donderdag ook zo genoten van de zon?

Als het brievenbuspakketje niet door de brievenbus past…

The colours of my life

Ik kreeg deze super leuke kerstsokken van een jurkenzusje, ik vind ze zΓ³ cute! ♥

Van een ander jurkenzusje kreeg ik een heerlijk verwenpakketje opgestuurd, wat een lekkers! ♥

The colours of my life

Dat was nou eens een goed idee! ♥

In de Pupa kalender zat een geweldige lipstick, ik heb hem meteen in gebruik genomen ♥

Vrijdag werkte ik weer thuis, ik had zin in een groen outfitje. Nog even, en we kunnen gaan aftellen naar het voorjaar!

The colours of my life

Weekend, dus een extra mooi kommetje voor mijn ontbijt! πŸ™‚

Zaterdag ging ik mijn wekelijkse ‘rondje’ weer lopen, ik had er zin in! Wel benieuwd of ik mijn conditie weer helemaal terug zou hebben na het virus van vorige week.

Ik heb gewoon helemaal geen foto’s gemaakt van de omgeving tijdens het wandelen, het was zulk vies weer! Grijs, miezerig, bleeeeeegh! Maar ik heb volgehouden, en het lopen ging eigenlijk best goed πŸ™‚

The colours of my life

Mijn fitbit maakt er iedere week een groter feest van, hahaha! Ik heb geen 29 kilometer gelopen hoor, gewoon een kilometer of 25.

Stapelen maar!

Na een heerlijke warme douche heb ik het hele huis gestofzuigd, beneden ook gedweild, het gewassen bed weer opgemaakt en een was opgeruimd. Daarna ben ik op de bank geploft, ik at erwtensoep met vers gebakken speltbrood erbij. ’s Avonds wilde ik nog een artikel schrijven, maar na de persconferentie had ik niet zoveel zin meer, en besloot ik dat het deze week even niet anders was. Dat haal ik volgende week in mijn vakantie wel in.

The colours of my life

Ik maakte nog wel de adventskalenders open natuurlijk ♥

The colours of my life

Gisteren droeg ik de nieuwe trui die dinsdag binnen kwam. De rok bestelde ik er later nog bij, ik vind het een kek setje!

The colours of my life

En ik droeg mijn nieuwe Kerstige sokken! ♥

Ik lunchte bij mijn ouders, het hondje van mijn zus was daar aan het logeren ♥ Dus we hebben ook nog een rondje gelopen, maar het was alweer vies miezerig!

Rond drie uur was ik weer thuis, ik heb toen eerst een uur gelopen. Daarna een was opgehangen, was opgeruimd, nieuwe pannen in de keukenlade gezet en daarna op de bank geploft. Met een bakje kruidnootjes ♥

’s Avonds at ik frietjes met vegetarische kipstukjes, en daarna heb ik dit artikel geschreven. En toen zat het weekend er weer op. Op naar een nieuwe, weliswaar bewogen week. We moeten er met elkaar maar weer het beste van proberen te maken, en zoveel mogelijk liefde en warmte blijven verspreiden. En kleur, veel meer kleur! ♥

2 Comments on The colours of my life #week50

 1. Forever38.com (Vera)
  20 december 2021 at 10:00 (6 maanden ago)

  Wat een leuke trui zeg ! Heel anders dan je “standaard look” maar hij staat je super
  Fijne week weer ! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 december 2021 at 19:44 (6 maanden ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.