The colours of my life #week51

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was zo’n bizarre week, ik denk dat dat voor iedereen wel geldt. Ik was toch wel van slag door de lockdown, door het feit dat alle niet essentiΓ«le winkels voor vijf weken dicht moeten. Ik hoop maar van ganser harte dat het bij deze vijf weken blijft… Verder liep ik in het weekend 45 kilometer voor het goede doel, gelukkig was het grotendeels mooi weer. Ik laat jullie weer meekijken!

The colours of my life

The colours of my life #week51

Ik begon de week in een Kerstig outfitje: het jurkje is van Margot, de toffe panty is van Snag Tights en de roze La Pintura laarzen kreeg ik voor Sinterklaas ♥ En natuurlijk het toffe stippenvestje van Tante Betsy!

Op de She Wears Retro groep was de week ervoor een ontzettend toffe actie. Boeties verkocht een grote partij sample boots van La Pintura, voor een hele lieve prijs. De laarzen waren zΓ³ mooi dat ik gewoon twee paar besteld heb #sorrynotsorry. Maandag kwamen ze binnen!

Deze bruine met een toffe vlinder print in geel en groen ♥

The colours of my life

En zwarte, met duifjes en hartjes in het goud ♥ De laarzen komen over een tijdje te koop bij Boeties, ik schrijf er binnenkort een apart artikel over.

Dinsdag mochten mijn lekker dikke kerstsokken mee op stap.

Ik heb afgelopen week weer goed gelopen: iedere ochtend zes kilometer, op één dag na.

The colours of my life

Dinsdag droeg ik een outfit die voornamelijk uit blauw bestond, uit verschillende Tante Betsy collecties. Zo leuk dat alles zo goed matcht met elkaar!

The colours of my life

Dinsdag werd er op het werk een ‘Brabantse Broeder’ bezorgd, nom nom nom wat was dat lekker! December is zo’n heerlijke maand met al dat lekkers! ♥

’s Avonds at ik pannenkoeken πŸ™‚

Hahaha nu ik de foto terugzie, zie ik dat mijn outfit van woensdag wel erg knallend was!

The colours of my life

We kregen ons kerstpakket op het werk. We konden dit keer kiezen uit drie verschillende ‘pakketten’, ik koos voor een traditioneel kerstpakket. En het is een leuke!

Er kwam een pakketje van Tante Betsy binnen ♥ En kijk, ze zijn overgestapt op papieren verzendzakken, wat goed!

The colours of my life

Ik droeg donderdag dit leuke oudje van Tante Betsy, wat vind ik dit toch een leuke print! Met een streepjeslegging en stippenvestje, en mijn heerlijke laarzen van MAG ♥

Nog meer kerstige sokken πŸ™‚

Vrijdag had ik met een collega ‘rokjesdag’ afgesproken. Athans, zij en een andere collega zouden een rokje dragen, en ik moest een broek aan! πŸ˜‰

Ik kreeg een verrassingspakketje van een bedrijf waar ik al een hele tijd mee samenwerk. Spannend!

The colours of my life

Het bleek een super tof pakket te zijn met alle ingrediΓ«nten voor een cocktail, en een paar prachtige producten. Omdat de traditionele Kerstcocktail dit jaar niet kan doorgaan. Zo origineel en lief!

The colours of my life

Vrijdag was frietjesdag πŸ™‚

Zaterdag stond een uitdaging op de planning. Ik zou oorspronkelijk dit weekend twee dagen 20 kilometer meelopen met een sponsorloop voor een goed doel. Maar vanwege de aangescherpte maatregelen kon dat niet meer doorgaan. Maar alleen lopen mag gelukkig nog wel steeds, dus liep ik in het weekend in totaal 45 kilometer. Omdat ik zondag een afspraak had voor de lunch, en dus minder tijd, besloot ik zaterdag alvast 30 kilometer te lopen.

Let’s go!

The colours of my life

Het was gelukkig prachtig en heerlijk weer om te lopen, alleen het laatste uur liep ik in de regen. ’s Ochtends scheen de zon zelfs nog uitbundig.

The colours of my life

Mijn gevoel in deze Corona-tijd… πŸ™

Ik vraag me af of die wallen ooit nog minder gaan worden, ik vrees het ergste.

The colours of my life

Na 18 kilometer had ik theepauze, met kerststol erbij.

En nog eens 7 kilometer later was het tijd voor stapelpannenkoeken! Alleen moest ik dit keer nog wel een ronde lopen erna, normaal gesproken ben ik altijd klaar op dit tijdstip.

The colours of my life

Tjakka, die (ruim) 30 kilometer zijn in de pocket!

’s Middags heb ik na het douchen de hele bovenverdieping nog gepoetst, en toen waren mijn benen er wel een beetje klaar mee πŸ˜‰ Ik had voor ’s avonds bij de thee nog wat lekkers in de kast liggen πŸ™‚

The colours of my life

’s Avonds heb ik nog een artikel af gemaakt, waar ik eerder deze week aan begonnen was. En ben lekker op tijd naar bed gegaan.

Gisteren stond ik al vroeg op om de laatste tien kilometer te lopen. Mijn lunchafspraak ging helaas niet door, maar op het moment dat ik dat hoorde was ik al op. Dus ik besloot om toch gewoon vroeg te gaan lopen, zo had ik nog een lekker lange zondag.

Het moest echt nog goed licht worden, kijk jij ook zo uit naar het moment dat de dagen weer langer worden?

The colours of my life

Weer richting huis!

The colours of my life

Bij elkaar had ik 45 kilometer gelopen, hoppa!

Eenmaal weer thuis heb ik eerst koffie gedronken, met wat lekkers erbij. Dat had ik wel verdiend vond ik.

Na het douchen en aankleden heb ik wat foto’s gemaakt, en heb daarna eerst geluncht. Met een lekker gekookt eitje op mijn boterham met kaas.

The colours of my life

’s Middags heb ik outfitfoto’s gemaakt, de rest van de middag heb ik eigenlijk niks gedaan. Eind van de middag hebben we anderhalf uur karaoke gedaan met de familie in Houseparty, ik was er gewoon schor van!

Ik had nog wel een brood gebakken ondertussen, ik heb weer een voorraadje in de vriezer.

Komende week moet ik nog vier dagen werken, daarna ben ik een aantal dagen vrij. Ik ben er erg aan toe, ik ben zo ontzettend moe. Ben jij nog vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw?

13 Comments on The colours of my life #week51

 1. Marije
  23 december 2020 at 07:05 (2 jaren ago)

  Geweldig je nieuwe laarzen!

  Nog maar 2 dagen en dan hier ook vakantie. Merk dat ik er ook aan toe ben

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  21 december 2020 at 14:20 (2 jaren ago)

  Wat ben je goed bezig geweest met je kilometers ! Succes met je laatste werkdagen dit jaar

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  21 december 2020 at 11:58 (2 jaren ago)

  Wat een rare week hè, afgelopen week? Ik was net onderweg naar het werk toen Andre mij belde dat alles die avond dicht zou gaan. Dat was dus direct mijn laatste werkdag. Wat staat die broek jou trouwens super mooi!

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  21 december 2020 at 10:48 (2 jaren ago)

  Jij ga waarvoor je sta super

  Beantwoorden
 5. Petra van Schijndel
  21 december 2020 at 10:31 (2 jaren ago)

  Topper ben je, zo ver lopen! Zet ‘m op nog de 4 dagen op het werk.

  Beantwoorden
 6. Henriette
  21 december 2020 at 10:10 (2 jaren ago)

  Topper!!!! Keer samen lopen??
  Een trage tocht? Lijkt mij ook wel iets voor jou!
  Liefs!!

  Beantwoorden
 7. Joyce
  21 december 2020 at 09:26 (2 jaren ago)

  Wat een topper ben je toch ook he, echt super knap! Prachtige outfitjes weer! En die laarzen zijn echt te gek he. De lockdown… Nee die zag ik zeker niet aankomen voor mijn werk. Gelukkig kan ik deze week gewoon werken, want thuis online dingen doen voor een praktisch ingesteld iemand tja… Die week daarna ook wat vrij en dan wel een thuiswerk dag erbij, maar goed eerst deze week maar eens beleven. Ben benieuwd of ik nu kan merken of t echt rustiger is in de trein. Zet em op deze week! Oh en wat lachen dat jullie die karaoke doen!

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  21 december 2020 at 08:57 (2 jaren ago)

  Echt heel knap dat je toch de 45 km gelopen. Je had ondanks het nare bericht waar jij zoals ik en vele andere. mensen van slag door waren toch best een goede week zo te zien. Echt knap dat je het in iets moois en positiefs hebt omgezet. Mooi en leuk kerstpakket ook, goed dat jullie een keuze krijgen:-) Mooie outfits ook, vindt de nieuwe Tante Betsy jurk je ook echt prachtig staan. Die heb ik zelf ook meteen besteld in roze rood. Omdat ik kleur moet hebben en zwart mij fiets maakt, maar bij jou staat deze kleur combinatie zwart blauw prachtig! Hopelijk is het mogelijk toch wat familie te zien met kerst. Succes deze week toch een hele andere kerstweek dan ander. Liefs

  Beantwoorden
 9. Mireille
  21 december 2020 at 08:55 (2 jaren ago)

  Ik ben helaas niet alleen vrij tussen kerst en nieuw. En net als jij wel even verschoten van de lockdown. Hopelijk helpt het en duurt het echt maar 5 weken.
  Wat super zeg 45 kilometer echt stoer
  Geniet van je vrije dagen straks.

  Beantwoorden
 10. Annette
  21 december 2020 at 08:26 (2 jaren ago)

  Ik moet nog 2 dagen werken, herken de moeheid zeker, ben ook gesloopt πŸ˜‰ Succes nog even en fijne dagen.

  Beantwoorden
 11. Miranda Aerts
  21 december 2020 at 07:50 (2 jaren ago)

  Die leuke laarzen maken je outfits helemaal af, walking on sunshine met zulke kekkeboots πŸ™‚
  Succes voor de laatste werkdagen van het jaar! X

  Beantwoorden
 12. Esther Messing
  21 december 2020 at 07:08 (2 jaren ago)

  Wow 45 km in 2 dagen, een topper ben je. En wat zag je er deze week iedere dag weer fleurig uit. Nu nog 4 dagen knallen en dan lekker genieten van een paar vrije dagen. Kus Esther

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  21 december 2020 at 06:11 (2 jaren ago)

  Top van jou dat je vele kilometers had gelopen
  Wat een pretty outfits.
  Jammer dat de boots er niet zijn in mijn schoenmaat….
  Fijn om mee te kunnen kijken wat allemaal

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.