The colours of my life #week51

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was een mega drukke week op het werk, dus ik ging kei moe het Kerstweekend in. Maar een paar lekkere nachten slapen, en ik was weer bijgetankt hoor πŸ˜‰ Kijk je mee naar deze week met toch wel mooie lichtpuntjes?

The colours of my life

The colours of my life #week51

Ik begon de week in een Kerstige outfit op maandag. Die dag was de eerste dag van de driedaagse Kerstpakkettenmarkt op het werk. Vanwege alle maatregelen moesten we het over drie dagen verdelen, iedere dag hadden we vier blokken van een kwartier waarin vier collega’s hun kerstpakket mochten komen uitzoeken. Omdat we ’s ochtends eerst nog alles moesten klaar zetten, trok ik nog niet mijn foute Kerstjurkje aan, maar het groene kabouterjurkje van Tante Betsy. En mijn makkelijke MAG’s.

Toen alles klaar was, zag het er zo ontzettend mooi en kerstig uit allemaal. Het was best veel werk alles bij elkaar, maar het resultaat was om gewoon helemaal warm van te worden, zeker in deze tijd. En we kregen zoveel leuke reacties van collega’s, het was al het werk meer dan waard ♥

We hadden heerlijke cupcakes en brownies om het Kerstige gevoel nog wat te versterken ♥

The colours of my life

Ik nam ’s avonds natuurlijk ook mijn eigen Kerstpakket mee naar huis, het is zo leuk geworden!

Nog een foto van mijn foute Kerstjurkje, wat ik speciaal voor de gelegenheid gekocht had. Nou ja, eigenlijk voor de Foute Kersttruienquiz die we na de Kerstpakkettenmarkt zouden hebben, maar die kon natuurlijk niet doorgaan. Volgend jaar hopelijk!

The colours of my life

In de Pupa Adventskalender zat een heerlijke lipscrub ♥

Yep πŸ™‚

Dinsdagochtend vroeg, wat was het heerlijk!

The colours of my life

Ik werkte die dag thuis, in mijn lekker comfortabele en warme outfit πŸ™‚

Omdat het de hele dag zou blijven vriezen, hing ik mijn wollen vest van Tante Betsy buiten.

The colours of my life

En ik heb mijn vriezer ontdooid, om half zeven stond de inhoud al buiten. Het was een klusje wat ik eigenlijk gepland had voor komende week, maar met het vriesweer was het natuurlijk het perfecte moment.

Nom nom nom ♥

The colours of my life

Een koud, maar werkelijk heerlijk pauzerondje, wat knapte ik op van het zonnetje!

Een hele toepasselijke quote in de Adventskalender van Martin Gijzemijter πŸ˜‰

The colours of my life

Woensdag had ik weer Kerstpakkettendienst, dus ik trok weer een Kerstige panty aan. Mijn Kerstjurkje hing nog op kantoor πŸ™‚

Met rozige wangen, het was die ochtend zΓ³ ontzettend koud met het wandelen!

The colours of my life

Yep, alweer cupcakes. Hoe vervelend πŸ˜‰

In de Pupa Adventskalender zat een oogmasker. Zo leuk dat er ook de nodige verzorgingsproducten in zitten!

The colours of my life

Ik had zowel het jurkje als de legging (beiden van dit seizoen) al even in mijn kast, maar ik had nooit de werkelijk geweldige combinatie gezien! ♥

Donderdagochtend hebben we alles weer opgeruimd van de Kerstpakkettenmarkt. Samen met mijn rondjes van voor het werk en tussen de middag leverde dat meer dan 20.000 stappen op die dag.

The colours of my life

Ik had gepland om na het werk een pan erwtensoep te maken, maar ik was zΓ³ moe. Ik besloot om lekker makkelijk te eten, frietjes uit de oven ♥

De laatste werkdag voor Kerst, in een vrolijk jurkje van vorige wintercollectie.

We bestelden broodjes tussen de middag, ik ging weer voor de Veggie Lover ♥

The colours of my life

We mochten een uurtje eerder naar huis vanwege Kerstavond, daardoor kon ik mooi alsnog de pan erwtensoep maken voor het eten. In mijn nieuwe, grote soeppan, dat kookte een stuk fijner! Er gingen heel wat porties de vriezer in!

Het laatste vakje van de Pupa Adventskalender: de geweldige Vamp! Mascara ♥

The colours of my life

Op Eerste Kerstdag maakte ik na mijn ontbijt een broccoli quiche, zodat ik daar ’s avonds ook een kwart van kon eten. Volgens mij is het de best gelukte die ik ooit maakte!

All I want for Christmas…

The colours of my life

Mijn Kerst outfitje ♥

’s Middags ging ik op de koffie bij mijn zus en zwager, mijn ouders waren er ook. Mijn moeder had zelf appelbollen gebakken ♥

Ik at ’s avonds thuis, met een glaasje glΓΌhwein erbij πŸ™‚

The colours of my life

Mijn outfit van Tweede Kerstdag, ik blijf dit zo’n leuk setje vinden! ♥

Lunchtime: zelf gebakken biologisch wit brood, met een gekookt eitje bij de kaas ♥

’s Avonds was ik uitgenodigd bij een jurkenzusje en haar gezin om te komen gourmetten, het was zo gezellig! ♥ Ik heb verder geen foto’s gemaakt ’s middags, sorry!

Om tien uur was ik weer thuis, en heb nog het laatste stuk van The Streamers gekeken. Onderweg naar huis had ik het ook al geluisterd in de auto. Wat hebben ze er weer een feestje van gemaakt. Bedankt Streamers! ♥

Deze week begin ik goed met een grote wandeling, hopelijk blijft het droog. Wat ik verder deze week ga doen, zien jullie volgende week in de eerste editie The Colours of my life van 2022. Een hele fijne week gewenst!

5 Comments on The colours of my life #week51

 1. Miranda Aerts
  28 december 2021 at 10:47 (6 maanden ago)

  Mooie en gezellige highlights in jouw laatste en drukke werkweek van 2021.
  Geniet van je vrije week! β™‘

  Beantwoorden
 2. Sylvia+W
  28 december 2021 at 09:07 (6 maanden ago)

  Dank je wel voor alle heerlijke colors of your weeks in 2021, ik heb ervan genoten & kijk er naar uit welke heerlijke colors 2022 gaan brengen xx

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  27 december 2021 at 20:02 (6 maanden ago)

  Wat ziet jullie Kerstpakket er super uit, goed geregeld hoor ! En de inhoud van die Pupa kalender is echt prachtig, ik ga ‘m onthouden voor volgend jaar. Fijne week weer, X

  Beantwoorden
 4. Annette
  27 december 2021 at 09:44 (6 maanden ago)

  Wat een werk met die kerstpakketten maar heel leuk gedaan, konden jullie de quiz niet online door laten gaan? Dat hadden wij met het werk gedaan… Het roze wikkelvestje is echt top, zo mooi!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 december 2021 at 18:48 (6 maanden ago)

   We hebben de quiz in kleine vorm via een formulier gedaan, wat collega’s konden invullen nadat ze het kerstpakket opgehaald hadden πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.