The colours of my life #week52

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Dit was de laatste week van het jaar, 2021 zit erop. Eerst wil ik jullie natuurlijk allemaal een ontzettend mooi en sprankelend 2022 wensen. Ik hoop eigenlijk alleen maar dat het beter wordt dan 2021, dat zou toch al mooi zijn? Deze week was ik bijna helemaal vrij, ik moest alleen op Oudjaarsdag werken. Ik laat jullie zien hoe ik mijn vrije dagen doorbracht!

The colours of my life

The colours of my life #week52

Ik begon de week goed met een wandeling van 25 kilometer. In het weekend had ik niet gelopen vanwege Kerst, dus dat haalde ik nu in. Mijn broer liep mee, maar omdat hij pas om tien uur bij mij zou zijn, liep ik alvast vijf kilometer. Ik had me warm aangekleed, maar de muts en het extra jack onder mijn vest konden de rest van de wandeling uit hoor!

Het was een grotendeels grijze dag, maar het bleef gelukkig wel droog. Toen we net tien minuten thuis waren, begon het te regenen. Wat een geluk!

Heerlijk hoor!

Met daarna uiteraard een bord stapelpannenkoeken ♥

The colours of my life

Ik heb nieuwe lampenkapjes op mijn kroonluchter, wat zijn ze leuk he?

Dinsdag had ik een huishoudelijk dagje ingepland, ik heb die dag de hele benedenverdieping gesopt. Dus ik droeg een lekker comfy outfitje, zo’n heerlijk jurkje is dit!

The colours of my life

Ik liep eerst vijf kilometer, en onderweg ging ik even naar de supermarkt. Ik kreeg donderdagavond eters, en moest daarvoor nog een en ander in huis halen.

Borrelplankje for 1: met Old Tilburg kaas en stukjes verse noga ♥

Woensdag had ik een ontzettend bleegh begin van de dag. Ik overwoog zelfs om een pyjamadag te houden, maar uiteindelijk besloot ik toch om me te douchen, aan te kleden en een uurtje te lopen. Maar toen ik eenmaal aan het lopen was, ging het eigenlijk zo lekker dat ik besloot er een grotere ronde van te maken. Eerst ging ik voor 12 kilometer, maar dat werden er nog meer, hahaha! Ik was helemaal niet voorbereid en had ook geen drinken bij me, maar het ging eigenlijk prima.

The colours of my life

Zelfs de regen maakte me niets uit, het bleegh gevoel in mijn hoofd maakte steeds meer plaats voor licht en lucht ♥

The colours of my life

Zo, was dat even lekker! Véél beter dan lanterig op de bank hangen!

Wat was ik ervan opgeknapt!

Ik had dus een late lunch met warme croissantjes uit de oven, die ik nog in de vriezer had liggen. Nom nom nom!

The colours of my life

En eind van de middag heb ik een begin gemaakt met het poetsen en opruimen van de keukenkastjes. Dat was hard nodig, ik heb heel veel weg moeten gooien wat over de datum was.

Havermout en notenmix voor de granola hoef ik voorlopig niet te kopen, hahaha!

The colours of my life

Donderdag ging ik naar Bouke van Bij Tante Pollewop, we gingen een live pasvideo doen op Facebook. Heb je het al gezien? Het staat op mijn facebookpagina.

Maar eerst natuurlijk een kopje koffie/thee, ik had kruidnotencheesecake meegenomen ♥

The colours of my life

Het was echt super leuk om te doen, ik heb dit keer allerlei andere merken gepast die Bouke verkoopt.

Vrijdag moest ik dus werken, dat viel wel een beetje tegen toen de wekker ging hoor. Ik vind het zo lekker om in de vakantie niet vroeg op te hoeven staan. Ik ga maar snel weer een vakantie inplannen denk ik πŸ˜‰ Ik droeg die dag mijn ultieme Oudjaarsjurk van Margot ♥

Such a lovely sky!

The colours of my life

Mijn collega had oliebollen gehaald, dus die hebben we ’s ochtends gegeten. Ik heb er 1,5 op, dat was meteen ook het enige aan oliebollen wat ik op heb dit keer.

We mochten weer een uurtje eerder naar huis, zo kon ik nog mooi foto’s maken van de prachtige producten van Huidverzorging Mireille die op mijn werk bezorgd waren ♥

Heb je de unboxing van de I Love 2022 box gisteren gezien?

Ik at ’s avonds de restjes van donderdagavond, de salade bij de broccoliquiche was zo lekker! Die ga ik zeker vaker maken.

The colours of my life

En toe had ik ook een herhaling van donderdag: wentelteefjes van suikerbrood, kaneelijs en slagroom. OMG, dit was lekker!

’s Avonds keek ik, door het vuurwerkgeweld buiten op straat, de ABBA Singalong met Kees Tol. Zo leuk!

Ondanks het feit dat ik rond half elf naar bed ging, had ik niet best geslapen. Om zes uur ging het alweer los met vuurwerk hier, blegh! Ik was echt strontchagrijnig vanwege de ontzettende vuurwerkherrie de hele avond. Ik besloot zaterdag toch volgens planning te gaan lopen, al moest ik wel even moed verzamelen. Dat was een goede beslissing, want ik heb mijn chagrijn er helemaal uitgelopen πŸ™‚

Het was heerlijk weer om te lopen, het leek wel maart in plaats van januari! Ik had bijna mijn legging wel uit kunnen laten, hahaha!

The colours of my life

Mijn wandelschoenen zijn gewoon alweer versleten, binnenkort weer tijd voor nieuwe! Overigens niet zo gek, aangezien ik zo’n 45 tot 50 kilometer per week loop πŸ˜‰

Het was heerlijk rustig tijdens het lopen, ik denk dat iedereen nog op één oor lag πŸ˜‰

En langzaamaan kwam er steeds meer blauwe lucht, ik had beter mijn zonnebril mee kunnen nemen in plaats van mijn paraplu.

De vogels en andere dieren waren opgelucht dat het vuurwerkgeweld weer over was.

The colours of my life

Zo fijn om weer eens een zonnetje te zien!

En dat we nu weer lekker de goede kant op gaan, de dagen worden weer langer ♥

Kijk dan, wat een weertje!

The colours of my life

Na 18 kilometer was het tijd voor theepauze, met kerststol erbij ♥

Nog een rondje van zes kilometer, en dan zit het er weer op! Het laatste rondje heb ik wel mijn zonnebril opgezet, heerlijk!

Ik heb zelfs overwogen om er nog een extra ronde aan vast te plakken, maar ik zou ’s avonds bij mijn ouders eten, dus ik moest op tijd stoppen. Maar wat knapte ik op van het zonnetje!

The colours of my life

Game, set and match!

’s Avonds heb ik bij mijn ouders gegeten, iets na half negen was ik weer thuis en heb toen op bed Wie is de mol? gekeken.

The colours of my life

Gisteren heb ik eerst een beetje uitgeslapen tot acht uur en na mijn pyjama-ontbijt heb ik gedoucht. Heerlijk met nieuwe producten, daar word ik altijd zo blij van!

Daarna heb ik een uur gelopen, het was alweer prima weer!

Ik droeg mijn zwierige Alice-in-Wonderland-jurkje van Blutsgeschwister. Met een gele panty, die had ik heel lang niet meer gedragen.

’s Middags heb ik nog een en ander in huis gedaan en de nodige wasjes gedraaid. Eind van de middag zelfs nog een beetje gelanterfanterd, en na het eten dit artikel geschreven. En toen zat het weekend er weer op, en ook deze vakantieweek.

Komende week dus weer werken, ik heb er eigenlijk nog niet zoveel zin in πŸ˜‰ En dan vooral niet in het vroege opstaan, hahaha! Maar komt vast ook weer goed. Moet jij ook weer aan de slag, of heb je deze week misschien nog vrij? Ik wens je hoe dan ook een mooie week! ♥

9 Comments on The colours of my life #week52

 1. Miranda Aerts
  7 januari 2022 at 07:42 (7 maanden ago)

  Het nieuwe jaar is weer van start, met een heerlijke zonnige dag om te beginnen en ik hoop dat dat de voorbode is van een heel mooi jaar: wat gezondheid, geluk en gezelligheid betreft! β™‘

  Beantwoorden
 2. Liesbeth Letink
  3 januari 2022 at 13:01 (7 maanden ago)

  Gelukkig nieuwjaar!!
  PS ik heb de jurk van Margot ook en deze gedragen met oud en nieuw. Kreeg veel leuke reacties

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2022 at 18:26 (7 maanden ago)

   Ja, die jurk doet het goed met oudjaar he?

   Beantwoorden
 3. Annette
  3 januari 2022 at 09:26 (7 maanden ago)

  Ik heb ook de hele week flink gewandeld, begin van de week was het koud inderdaad daarna heerlijke weer, komende week wordt het denk ik een beetje zoeken naar tijd tussen de buien door als ik het weerbericht mag geloven. Alle goeds voor 2022 Natas!

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2022 at 18:25 (7 maanden ago)

   Heerlijk he, hoe je opknapt van wandelen. Hopelijk lukt het deze week ook weer wat kilometers te maken, ik ben vanmorgen in ieder geval goed begonnen met 5,5 kilometer voor het werk.

   Beantwoorden
 4. Jacqueline Oud
  3 januari 2022 at 08:41 (7 maanden ago)

  Eerst de beste wensen en een mooi en gezond 2022 toegewenst! Dat het op alle fronten een fijn jaar mag worden. Dat gevoel van niet vooruit komen beving mij ook weleens de afgelopen week, maar inderdaad gingen we wandelen dan gaf dat juist veel energie en een goed gevoel! Leuk dat je nog een passessie bij Bouke hebt gedaan, ga zeker kijken. Leuke lampenkapjes. Maar hier verder van de grens in het westen van het land was het veel rustiger en konden we niet al te ver van twaalf uur gewoon rustig slapen en de volgende dag was alles duidelijk op. Vrees dat er toch veel in het buitenland is gekocht aan vuurwerk in de grensstreken. Ik schrik net zo erg van vuurwerk als een gemiddelde hond dus was er enorm blij mee, maar voel met je mee hoe het is als het maar doorgaat. Wij waren vorig jaar bij mijn schoonouders in Brabant en toen kwam er helaas ook geen einde aan en ook die klaagden dit jaar dat ze pas heel laat konden slapen. Zelf heb ik nog een week vrij. Maar sterkte met werken deze week en dat het een fijne week mag worden met goed wandelweer en veel positiviteit!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2022 at 18:24 (7 maanden ago)

   Heerlijk, geniet nog van je weekje vrij!

   Beantwoorden
 5. Forever38.com (Vera)
  3 januari 2022 at 08:20 (7 maanden ago)

  Heerlijk is dat he, dat je zo op kunt knappen van buiten zijn/wandelen. Ik keer ook regelmatig als ander mens terug van het hardlopen. Het is gewoon een soort therapie πŸ™‚
  Fijne week weer, liefs, Vera

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 januari 2022 at 18:24 (7 maanden ago)

   Ja, het kan me nog steeds verbazen hoe ontzettend ik mentaal opknap van een flinke wandeling.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.