The colours of my life #week52

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was het Kerst, dus had ik een lekker korte werkweek 🙂 En dat was erg welkom, want: moe, moe, moe. Nu heb ik een aantal dagen vrij, ik ga lekker een beetje uitrusten. Wat ik afgelopen week allemaal deed, lees je natuurlijk in dit weekoverzicht!

The colours of my life

The colours of my life #week52

De laatste weken draag ik bijna iedere dag één van mijn Lush parfums, ik vind ze echt bij deze tijd van het jaar passen. Ik denk omdat ze vroeger altijd alleen in de maand december verkrijgbaar waren. Maandag koos ik voor Snow Fairy, toch wel één van mijn favorieten ♥

En ik droeg mijn kerstkaboutersokken!

The colours of my life

De Mondaychallenge van deze week was rood en groen. Nou, dat kun je wel aan mij overlaten, ik houd zo van die combi in deze tijd! Ik vond mijn outfit van maandag erg geslaagd al zeg ik het zelf 🙂

Omdat ik nog zoveel leuke rood-groene combi’s in mijn kast zag, besloot ik om er voor mezelf gewoon een weekchallenge van te maken. Iedere dag een rood-met-groene outfit, dat was de deal! Dinsdag mocht mijn candy cane panty uit de kast, samen met de kabouters van Tante Betsy.

The colours of my life

Woensdag koos ik voor een rokje in plaats van een jurkje, dit oudje vind ik nog steeds zó leuk!

The colours of my life

’s Avonds werden mijn boodschappen bezorgd, wat ben ik daar toch blij mee in deze tijd!

Donderdag had ik mijn laatste werkdag, uiteraard weer in een rood-groene outfit.

The colours of my life

Het was donderdag vrijwel verlaten op kantoor, in totaal waren we maar met zeven collega’s. En toen werden er rond tien uur twee taarten bezorgd, die eigenlijk niet ingevroren konden worden… We hebben ons best gedaan, en uiteindelijk heeft één collega nog een paar stukken mee naar huis genomen. Nom nom nom!

Er is een speciale sale-groep aangemaakt voor de jurkjesfacebook-groep waar ik lid van ben, en daar spotte ik nog de paarse Londense bussen print. Die stond nog op mijn misschien-lijstje, dus ik kon haar niet weerstaan hahaha!

We mochten ’s middags eerder stoppen, dus ik was al vroeg thuis. Ik besloot voor het eten eerst de kamer te soppen, was dat maar lekker gebeurd 🙂

The colours of my life

Na het eten heb ik een cake gebakken, ik had deze mix laatst bij de boerderijwinkel meegenomen.

De beschrijving klinkt goed toch?

Hij was goed gelukt! En lekker, hahaha!

Mijn Kerstontbijt zag er gewoon hetzelfde uit als andere dagen: kwark met granola, gebroken lijnzaad, banaan en honing.

The colours of my life

Wat houd ik toch van mijn gekleurde kerstboompjes ♥

Ze staan nu al vanaf oktober vorig jaar, ik heb er laatst nog wel wat nieuwe dingetjes in gehangen. En voorlopig blijven ze ook nog even staan hoor!

The colours of my life

De sneeuwbol (twee) kocht ik gelijk met mijn nieuwe jurkje ♥ Ze zijn van Rice, maar ik had ze nog niet eerder gezien.

The colours of my life

Ik droeg dit kerstige jurkje op Eerste Kerstdag, met mijn nieuw La Pintura laarzen.

Nadat ik me gedoucht en aangekleed had, heb ik eerst een uur gelopen. Ik heb deze week een paar dagen overgeslagen, omdat het zulk vreselijk slecht weer was. Maar vrijdag was het prachtig weer!

’s Middags ben ik eerst even bij mijn tante geweest, daar heb ik buiten voor het keukenraam (wat op een kiertje stond) thee gedronken. Alweer met iets lekkers erbij.

Daarna ging ik naar mijn ouders, waar de appelbollen net uit de oven waren. Het was maar goed dat ik ’s ochtends een uur gelopen had 😉

The colours of my life

Vanwege de maatregelen was ik maar alleen bij mijn ouders. We hebben heerlijk maar niet te ingewikkeld gegeten: frietjes met kip en champignonsaus en stoofpeertjes. En mijn moeders inmiddels beroemde toetje toe, dit keer met chocolade roomijs erbij.

The colours of my life

Tweede Kerstdag heb ik mijn wekelijkse 24 kilometer gelopen. Ik startte iets later dan ik gepland had, ik kon mijn bed niet uit 😉 Maar tegen negen uur was ik ready to go!

Ik heb gelukkig de hele tijd droog gelopen, maar het was wel vreselijk koud. Ik denk niet dat ik het eerder zó koud heb gehad met een wandeling, brrrr!

In het bos was het nog heerlijk rustig, ik denk dat iedereen een beetje uitsliep deze Tweede Kerstdag.

The colours of my life

Hoera, er stond weer water in de sloten, na een hele lange tijd!

Zie je mijn rode wangen van de kou?

17 kilometer in de benen: tijd voor pauze!

De pannenkoeken na afloop smaakten dit keer nóg lekkerder!

The colours of my life

En de warme douche voelde gewoon weldadig, na een paar uur in de kou gelopen te hebben. Heerlijk, wat knapte ik daar van op! Daarna trok ik mijn Tweede Kerstdag-outfit aan: nog steeds rood met groen, en nu met een vleug geel.

Mijn broer en zijn vriendin kwamen eten, na het douchen had ik precies genoeg tijd om de quiche alvast te maken.

Na een half uurtje stond hij in de oven, en kon ik mijn haar nog even föhnen. Ik zat net vijf minuten, en toen stonden ze voor de deur. Wat een planning!

The colours of my life

Ik vond dat ik toch wel heerlijk gekookt had: een quiche met broccoli, cashwenoten en brie, en een salade met avocado, komkommer, tomaatjes, rode ui en fetakaas. Ik kwam er de volgende dag alleen achter dat ik één ingrediënt vergeten was, hahaha!

Toe had ik een merengue ijstaart met zoute caramel, die was ook heerlijk!

The colours of my life

Gisteren droeg ik mijn laatste rood met groene outfit ♥

Het was vreselijk slecht weer, maar ik besloot om toch een uur te gaan lopen. Ik had voor ik ging douchen al de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild, dus na die stormachtige wandeling kon ik op de bank ploffen.

Het was echt héél slecht, maar toch wel lekker uiteindelijk. En na afloop wachtte de koffie met wat lekkers ♥

The colours of my life

Ik had ondertussen ook nog een speltbrood gebakken, die was klaar toen ik net thuis was.

Ik heb er meteen twee  boterhammen van op voor de lunch, ze waren gewoon nog een beetje warm ♥

’s Middags heb ik boven nog gestofzuigd, het bed weer opgemaakt en een was opgeruimd. En verder een artikel geschreven voor Beautyspots en een beetje genikst. En dat laatste is eigenlijk precies wat ik me had voorgenomen voor deze vrije dagen, hoe moeilijk dat ook is voor mij. Ik merk dat er langzaam weer een beetje lucht in mijn hoofd komt.

Komende week heb ik twee ‘dates’ met jurkenzusjes (gewoon 1 op 1), woensdag werk ik een dagje, en donderdag ga ik 24 kilometer lopen. Verder heb ik geen plannen, ik ga dit keer ook geen klusjes in huis doen. Dat komt later wel weer een keer. Heb jij komende week ook vrij? Wat zijn jouw plannen? Ik wens je een fijne week!

11 Comments on The colours of my life #week52

 1. bychristiana
  28 december 2020 at 16:27 (2 jaren ago)

  Moeilijk hè, niksen? Ik neem het me ook wel eens voor, maar ik kan het eigenlijk ook niet zo goed. Ik vind altijd wel iets dat moet worden gedaan in huis, of iets dat voor de blog gedaan kan / moet worden. Ik probeer de dagen dus een beetje te vullen met nuttige dingen en niksen, haha;-)

  Beantwoorden
 2. Jelma
  28 december 2020 at 16:05 (2 jaren ago)

  Weer een mooi weekoverzicht om te lezen. Fijn dat het goed weer was tijdens het bezoekje aan je tante! En ik ben nu wel nieuwsgierig naar welk ingrediënt je vergeten was in de salade…je quiche én salade zagen er beiden goed uit! Heb je een recept misschien? Ik heb hier een dochter die graag vegetarische recepten uitprobeert. Ik ben speciaal naar de supermarkt gereden omdat ik erachter kwam dat ik geen toetje had voor eerste kerstdag…maar dat zat al een heel poosje in de diepvries kwam ik vanmorgen achter
  Succes met nog 1 dagje werken en alvast een goed en gezond 2021 gewenst.
  Ik ben vrij deze week en ben druk aan de studie. Tussendoor wandel ik veel, maar niet zoveel kilometers als jij.

  Beantwoorden
 3. Jelma
  28 december 2020 at 16:03 (2 jaren ago)

  Weer een mooi weekoverzicht om te lezen. Fijn dat het goed weer was tijdens het bezoekje aan je tante! En ik ben nu wel nieuwsgierig naar welk ingrediënt je vergeten was in de salade…je quiche én salade zagen er beiden goed uit! Heb je een recept misschien? Ik heb hier een dochter die graag vegetarische recepten uitprobeert. Ik ben speciaal naar de supermarkt gereden omdat ik erachter kwam dat ik geen toetje had voor eerste kerstdag…maar dat zat al een heel poosjeje in de diepvries kwam ik vanmorgen achter
  Succes met nog 1 dagje werken en alvast een goed en gezond 2021 gewenst.

  Beantwoorden
 4. Annette
  28 december 2020 at 14:45 (2 jaren ago)

  Ik ben deze week vrij en ben van plan ook weinig te doen. In het huishouden alleen het hoognodige, lekker wandelen op de hei, veel lezen en vooral goed uitrusten.

  Beantwoorden
 5. Joyce
  28 december 2020 at 09:29 (2 jaren ago)

  Prachtige outfits weer deze week, fijn dat het een goede week was. Heel veel plezier deze week met de jurkenzusjes! Ik vind je altijd zo knap met dat lopen, ik wou dat ik dat ook in me had. Gebiet ze deze week! Veel liefs

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  28 december 2020 at 09:05 (2 jaren ago)

  Jouw week was zo te zien ook zo om! Nog een paar dagen, dan is dit jaar weer om.
  Fijne relaxte dagen voor jou, geniet er van X

  Beantwoorden
 7. Jacqueline Oud
  28 december 2020 at 08:59 (2 jaren ago)

  Ben verliefd op jouw kabouter kerst sokken zijn erg leuk! Heerlijke taart die bij jouw week is bezorgd en prachtige outfitts en fijn dat je nog geluk had met de sales van jouw jurjeszussengroep op Facebook. Ben zelf ook heerlijk vrij net weer terug van mijn vader en vandaag komt mijn neefje nu ja neef van 17 bij ons logeren. Hij willde graag al de kerstnacht de Polar Express weer kijken. Waren om 2:00 nog wakker maar besloot van de week vandaag dus terug te komen om verder te kijken. Blijft een prachtige film en die zullen we nu zeker kijken. Pubers slapen gemiddeld lsng dus nu nog heerlijk wat rust:-) Daarvoor nog even heerlijk wandelen, wilden gisteren al maar toen vreselijk weer. Goed dat jij doorwandelt en wat familie hebt kunnen zien. Een tante, ouders heel fijn en nu nog wat jurkjes zusjes dat doet je toch goed. Geniet van de rustige week en de van de mensen die je ziet! Zelf is deze week heerlijk rustig, zullen nog ouders zien en een vriendin die daar in de buurt woont met een nieuw huis en nog een logeerpartij maar verder wordt het rustig genieten bij de kersrtboom altijd genieten! Goed uiteinde voor iedereen en blijf gezond!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   28 december 2020 at 09:01 (2 jaren ago)

   Merk dat ik nog niet scherp ben sorry voor wat type foutjes:-)

   Beantwoorden
 8. Marije
  28 december 2020 at 07:37 (2 jaren ago)

  Heerlijk overzicht weer en wat zijn je boompjes leuk! Ik ben deze week vrij en ook echt aan toe merk ik. De vermoeidheid is behoorlijk aanwezig.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  28 december 2020 at 06:28 (2 jaren ago)

  Leuke aankoop is de mooie jurk met de bussen….
  Yummie de quiche ziet er heerlijk uit….
  Wil je het recept plaatsen?
  TOP dat jij zoveel kilometers had gewandeld….
  Geniet maar lekker van je vrije tijd en wandel ze….
  Het voelt erg koud aan….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.