The colours of my life #week53

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

De laatste week van 2020! Ik was deze week grotendeels vrij, ik moest 1 dagje werken. En eigenlijk heb ik niks bijzonders gedaan, en dat is voor mijn doen best bijzonder πŸ˜‰ Hoewel ik er enerzijds altijd een beetje onrustig van word, van nietsdoen, beviel het mij voor nu even prima. Ik was er blijkbaar gewoon even aan toe. Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week53

Afgelopen maandag was de challenge ‘geel’, dus mochten de hertjes van Tante van vorig jaar mee naar buiten ♥ Echt zo’n leuk printje is dit!

Ik ging die dag op bezoek bij een jurkenzusje. Ik moest er een eind voor rijden, waar ik best een beetje tegenop zag. Want het afgelopen jaar heb ik eigenlijk voornamelijk naar mijn werk en naar mijn ouders gereden, verder niet. Maar ik heb het toch gedaan, ik was best een beetje trots op mezelf. En het was fijn om er even ‘uit’ te zijn.

We zouden nog een eind gaan wandelen hadden we afgesproken, maar we hadden het veel te druk met kletsen. En cake eten πŸ™‚

Rond vijf uur was ik weer thuis, en ben toen lekker in de bank geploft met een glaasje rode wijn.

The colours of my life

Om half zeven stond de pakketbezorger voor de deur, met een heel leuk pakketje van Binnie van SoMuch.

Een nieuw jurkje, in de outlet gekocht ♥

Mijn gezichtscrèmes waren op, en ik had niets meer in mijn to do (nog te testen) bakje liggen. Daarom besloot ik één van mijn favorieten te bestellen, de Sukin Purely Ageless crème. En ik had geluk: ik kreeg 25% korting bij Holland and Barrett!

Nadat ik het jurkje even op de verwarming had gehangen (want: ijskoud!) heb ik het natuurlijk even gepast. Wat een schatje he? ♥

The colours of my life

Ik moet wel iets aan mijn november-en-december-buikje gaan doen hoor, hahaha!

Dinsdag had ik een rommeldagje in huis. Ik droeg mijn nieuwste jurkje van Tante Betsy, de paarse bussen ♥

Ondanks mijn paraplu was ik echt zeiknat geregend tijdens mijn wandeling, blegh!

Maar ik was onderweg even langs de oliebollenkraam gegaan, dus ik mopperde niet πŸ™‚

The colours of my life

Nom nom nom…

Ik zoek een ander ophangsysteem voor mijn rokjes, want de kast is overbevolkt. Dus maakte ik deze foto om even advies te vragen aan mijn jurkenzusjes. Kijk die blauwe laarzen, wat mooi! ♥

Even wat vitamientjes naar binnen werken tussen al het Kerst en Oud & Nieuw geweld door πŸ˜‰

The colours of my life

Woensdag werkte ik een dagje, en dus liep ik weer vroeg mijn ochtendronde. Dat was even wennen hoor!

Ik moest die dag veel lopen en sjouwen, dus trok ik mijn comfortabele MAG laarsjes aan.

Ik had een bestelling bij Mireille gedaan, die werd woensdag bezorgd. Wat dingetjes uit de sale, en een paar favoriete producten die ik eigenlijk altijd gebruik.

En mijn bestelde jurkje van Bij Tante Pollewop was er eindelijk! ♥

The colours of my life

Donderdag, Oudjaarsdag, droeg ik natuurlijk mijn ‘Happy New Beginnings’ jurkje van Margot. Wat een toffe print is het he? Ik had natuurlijk geen wilde plannen, maar dat is voor mij geen reden om me niet feestelijk te kleden hoor.

Ik liep ’s ochtends eerst weer een ronde van zes kilometer door de wijk. Het was de hele week maar grijs weer hoor, bij jullie ook?

Daarna ging ik naar de boerderijwinkel, weer nieuwe voorraad lekkers halen.

En toen was het tijd voor lunch, een beetje extra lekker vandaag πŸ™‚

The colours of my life

Ik haalde mijn pakketje op bij de pakketautomaat, dat bleek perfect bij mijn outfit te passen πŸ™‚

’s Avonds at ik oliebollen bij mijn ouders. Normaal doen we dat met de hele familie, nu was ik er maar alleen.

Ze waren weer heerlijk!

Ik had nog één chocolade letter over van degenen die mijn jurkenzusje gemaakt heeft. Met de nadruk op ‘had’ πŸ˜‰

The colours of my life

Op Nieuwjaarsdag maakte ik de eerste wandeling van dit jaar πŸ˜‰ En kijk, het zonnetje scheen zelfs even!

In groen met roze voel ik me altijd een Doe Maar groupie, hahaha! Maar ik had gewoon zin in mijn roze La Pintura laarzen, dus tja…

Ik ging lunchen bij een jurkenzusje, ook weer zo gezellig! En lekker! De tijd vloog voorbij, rond half vier ging ik pas weer naar huis.

Daar heb ik nog een rondje gelopen voor het eten, wat een prachtige kleuren in de lucht!

The colours of my life

Zaterdag had ik alweer zin in hertjes, maar dan een ander printje πŸ˜‰ Ik vind dit jurkje zo leuk met fuchsia erbij gecombineerd!

Na het wandelen heb ik eerst boven gestofzuigd en gedweild, daarna heb ik mijn kerstpakket opgeruimd.

En ik heb nieuwe vetpotjes voor de vogeltjes gemaakt. Kunnen ze er weer tegen komende week.

The colours of my life

’s Middags kwamen mijn ouders om te helpen met wat klusjes in de tuin. Mijn vader heeft het kleine appelboompje verhuisd van de mand naar de grond. Nu kan hij lekker groter gaan groeien.

Bij de andere appelboom/struik lag een berg bladeren, waar laatst die pad uit sprong. Mijn vader heeft de bladeren opgeruimd, en de onderste takken weg geknipt, zodat ze er niet meer onder blijven liggen. De pad hebben we gelukkig niet gespot. Ik heb ook meteen de dorre bollen van de hortensia eruit geknipt, dat was zo’n triestig gezicht. Verder hebben we nog wat onkruid en mos weg gehaald her en der, het ziet er meteen weer veel beter uit!

Gisteren stond mijn wekelijkse 24 kilometer op de planning. Maar ik had zΓ³ ontzettend geen zin toen ik wakker werd… Eigenlijk had ik al besloten om gewoon lekker in mijn pyjama te gaan ontbijten en een keertje over te slaan, maar ik heb mezelf toch kunnen overhalen πŸ™‚ Dus zat ik, weliswaar iets later dan normaal als ik een grote ronde ga lopen, een half uurtje later beneden aan mijn ontbijt. Ik startte uiteindelijk pas om half tien, dat is echt laat voor mijn doen. Maar ik hoefde nergens naar toe, dus eigenlijk is het ook helemaal niet erg om later te starten.

Ik droeg dezelfde warme wandeloutfit als vorige week. Het was echt koud, dus die warme laagjes waren zeer welkom.

The colours of my life

Gelukkig viel de drukte in het bos mee, ook al was ik wat later. Ik loop alleen de eerste ronde door het bos, dus de ergste drukte ontloop ik sowieso altijd.

Nog steeds water in de sloten, jeeeej voor de regen van afgelopen week!

The colours of my life

Een voorzichtig teken van het naderende voorjaar in de bloembakken voor mijn huis ♥ En nu maar hopen dat het niet meer te hard gaat vriezen.

Pauze na 17 kilometer! Ik heb nog even getwijfeld om het bij die 17 kilometer te laten, maar ook hier heb ik mezelf weer overgehaald om die laatste rond ook nog gewoon te doen. Je bent een bikkel of niet, toch?

Yes, I did it again!

The colours of my life

Na de pannenkoeken heb ik lekker gedoucht, de rest van de middag heb ik niet veel meer gedaan. Ik had wel wat plannen, maar ik besloot om nog even van mijn laatste vrije dag te genieten.

Daarmee zat mijn weekje vakantie er al weer op, vandaag ga ik (net als velen denk ik) weer aan het werk. En eigenlijk heb ik nog helemaal geen zin, hihihi! Maar goed, het is ook wel weer fijn om het ‘normale’ ritme weer op te pakken. Op naar de volgende vakantie! Ik wens jullie allemaal een fijne week, succes als je net als ik weer aan de slag moet ♥

8 Comments on The colours of my life #week53

 1. bychristiana
  5 januari 2021 at 08:38 (1 jaar ago)

  Oh jee, haha, ik lees ‘berg bladeren waar een pad uit sprong’. Ik was toevallig gisteren een beetje in de tuin aan het kijken wat er te doen was en toen zag ik rond de hortensia ook een berg bladeren. Ik dacht nog; die moeten opgeruimd worden. Had ik dat gisteren maar gedaan, want nu durf ik niet meer, haha;-)

  Beantwoorden
 2. Annette
  5 januari 2021 at 08:24 (1 jaar ago)

  Toch lekker even een weekje vrij nietwaar?! Gelukkig nieuwjaar en werk ze maar weer πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Jelma
  4 januari 2021 at 21:44 (1 jaar ago)

  Allereerst wens ik jou een gezond en uiteraard kleurrijk jaar toe. Je stimuleert me steeds weer met je wandelverhalen! En dat ik nu een thermosfles van Rice heb gekocht met een verlanglijstje vol melamine bekers komt ook doordat jij zo enthousiast over je spulletjes kunt schrijven!
  Dus ik hoop nog veel blogs van je te mogen lezen.
  Een goede week gewenst.

  Beantwoorden
 4. Henriette
  4 januari 2021 at 14:38 (1 jaar ago)

  Een heel goed 2021 voor jou!!! Heerlijk dat wandelen..
  Liefs

  Beantwoorden
 5. Joyce
  4 januari 2021 at 13:41 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk genieten joh! Wat gaaf je nieuwe aanwinst van Margot. Wat een mooi merk is dat ook he. Zet hem op voor de komende week!!

  Beantwoorden
 6. Martine V
  4 januari 2021 at 08:51 (1 jaar ago)

  Ziet er uit en klinkt als een fijne vakantieweek! Wat een mooie aankopen heb je weer gedaan!! Haha, het jurkje van Binnie eerst even op de verwarming, dat is slim want het zit vast in een postnl-bus van 4 graden πŸ™‚
  En gezellig met 2 jurkjenzusje afgesproken, superleuk!
  Ik wens jou een fijne eerste werkdag!

  Beantwoorden
 7. Jacqueline Oud
  4 januari 2021 at 07:56 (1 jaar ago)

  Heb echt genoten van je beschrijving van je vrije week! Klonk in 1 woord heerlijk! Paar nieuwe mooie aanwinsten, de mooie jurk van Tante Betsy met de bussen in het paars heb ik door jou eigenlijk ook nog pas aangeschaft en ben ik blij om als ik die bij jou aan zie prachtig! Die van mij nog niet gearriveerd. Mooie jurk van Binnie en de jurk die ik zeker bij jou verwachtte en waarschijnlijk ook prachtig staat van Tante Pollewop. Ook een hele mooie! Verder heerlijke week met rust, familie en wat vriendinnen bezoekjes en lekkere dingen echt zoals een vakantieweek zou moeten zijn:-) Die van mij was ook variatie van wandelen, relaxen, familiebezoek en nog Den Bosch bezocht om nieuwe huis van vriendin te bezoeken. Wat een prachtige stad en ze kijkt uit op het water werd ik heel blij van. Zelfs nu alles gesloten is heel sfeervol met overal kerstbomen buiten zo tegen de huizen aan echt mooi! Natuurlijk ook veel gewandeld, nog niet zulke lange afstanden als jij maar gisteren was echt een grote afstand die we hebben afgelegd en 9:30 werd hier eigenlijk te vroeg bevonden, maar vond het heerlijk dan heb je de dag nog voor je bij terugkomst. Morgen begint mijn werkweek dus geniet van mijn laatste dagje rust! Jij succes vandaag en een fijne week gewenst! Hopelijk neem je iets van deze relaxweek mee het nieuwe jaar in!
  Liefs

  Beantwoorden
 8. Marije
  4 januari 2021 at 07:32 (1 jaar ago)

  Herken de onrust van zo’n weekje vrij wel. Heb ik ook vaak last van maar afgelopen week helemaal niet. Heb echt een heerlijke relaxte week gehad.

  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.