The colours of my life #week6

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was Nederland bedekt door een dikke laag sneeuw, het leek wel een soort sprookje. En was ik vorige week nog bang dat ik de hele week in huis opgesloten zou zitten door de gladheid: ik heb er toch wel van genoten hoor! Ik heb nog best veel gewandeld, en zeker toen na een paar dagen de zon er bij kwam, leek het wel of we op wintersport waren! Deze week dus veel sneeuwfoto’s, want verder heb ik niet zoveel gedaan, hahaha!

The colours of my life

The colours of my life #week6

Afgelopen week mocht ik de mondaychallenge bedenken. En laat het nu maandag precies twee jaar geleden zijn dat mijn lieve Prinses over de regenboogbrug ging ♥ Dus ik gooide de stippenchallenge er in, en die werd massaal gedeeld ♥ Ik droeg dit mooie stippenjurkje van Tante Betsy van een paar jaar geleden. Ik werkte die dag (en dinsdag ook) thuis vanwege het slechte weer.

Tussen de middag liep ik een rondje in de buurt, het was alweer aan het sneeuwen!

The colours of my life

Roodborstje in de sneeuw ♥

’s Avonds at ik pannenkoeken, de beste remedie tegen grijze wolken in je hoofd!

The colours of my life

Een klusje wat perfect past bij het weer van afgelopen week: dinsdagochtend haalde ik mijn vriezer leeg en zette alles buiten in de kou. Ondertussen liet ik de vriezer ontdooien en in mijn lunchpauze maakte ik hem even schoon. Nu kan hij er weer even tegen!

Ik droeg dit heerlijke joggingjurkje van Tante Betsy, met een wollen vestje eroverheen. Ik had geen kou die dag hoor!

’s Middags ging de zon schijnen, ik kreeg gewoon zin om buiten te gaan zitten, hahaha!

The colours of my life

Na het werk liep ik nog zes kilometer, voor een deel nog lekker in het licht. Wat een heerlijk zonnetje!

Het was de hele week echt druk met wandelende mensen, volgens mij heeft iedereen toch wel optimaal genoten van het koude winterweer.

The colours of my life

Eind van de week werd ook hier geschaatst, maar dinsdag stond er nog behoorlijk wat water op het ijs hoor.

’s Avonds maakte ik weer een nieuwe portie granola ♥

Woensdag ging ik weer naar kantoor. Volgens mijn collega’s was de weg weer goed berijdbaar, maar ik vond het wel een beetje spannend hoor. Maar inderdaad: de gladheid was eenmaal de wijk uit, helemaal weg. Wel had ik ’s ochtends en ’s middags lange file omdat er één rijstrook afgesloten was vanwege de gaten in de weg.

The colours of my life

Mijn pauzerondje: het leek wel of ik in de bergen in Oostenrijk liep!

Hier loopt normaal een fietspad, maar blijkbaar vindt de gemeente het niet nodig om hier te schuiven en strooien.

Het was echt zó lekker in de zon, ik had het gewoon warm!

The colours of my life

Donderdag droeg ik mijn blauwe Dress Betsy Hearts, met een roze legging en ook weer een wollen vestje. Ik vind donkerblauw met roze zo’n mooie warme combinatie ♥

Tussen de middag en op het werk had ik al de nodige stappen gezet, maar ik ging na het werk toch nog een keer zes kilometer lopen. Ik denk dat ik die middag- in plaats van ochtendwandelingen erin ga houden, want zo loop ik nog een groot deel in het licht.

The colours of my life

Bam! Een mooie score voor die dag!

Vrijdag: nog één dagje werken en dan is het weekend!

Ik at ’s avonds de heerlijke broccoli taart met cashew noten en brie.

The colours of my life

Eerder had ik nog bedacht dat ik zaterdag wel ‘gewoon’ mijn 25 kilometer kon lopen. Maar inmiddels was het her en der toch wel behoorlijk glad geworden, dus ik besloot om maar verstandig te zijn. Dus had ik zaterdag een relaxed rommeldagje.

Nog een keer in donkerblauw met roze ♥

The colours of my life

Ik moest een pakketje ophalen in de pakketautomaat een stuk verderop, maar omdat de straten spiegelglad waren besloot ik om te lopen. Ik nam mijn steekwagentje van IKEA mee, want het was een pakket van 12 kilo (broodbakmixen). En dat werkte prima!

Na ruim een half uur was ik weer thuis.

Zo, ik kan weer lekker bakken!

The colours of my life

Na de lunch heb ik nog een ronde van zes kilometer gelopen. Het was weer heerlijk, maar ik was wel blij dat ik geen 25 kilometer had gelopen. Het was op sommige plekken echt ijzig. Komende zaterdag hopelijk weer, want na twee weken ‘stilzitten’ heb ik er wel weer zin in!

The colours of my life

’s Avonds heb ik met mijn familie meegedaan aan een online carnavalsquiz. Het was wel leuk, maar het duurde echt vreselijk lang. Ik ben om kwart over tien afgehaakt, want ik kon mijn ogen niet meer openhouden, hahaha!

The colours of my life

Ik maakte de laatste zak chocolade kruidnoten open, nom nom nom!

Mijn moeder gaat een gekleurde sjaal voor mij haken, zaterdag werden de bollen bij haar bezorgd. Leuke kleurtjes he?

Gisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen (na het feestje van zaterdag 😉 ) en na het ontbijt heb ik gedoucht en koffie gedronken. Wandelen heb ik pas ’s middags gedaan, toen het wat minder koud was.

Afgelopen week had ik een familie roeken in mijn tuin, die kwamen mee-eten. Wat een enorme vogels zijn dat!

Komende week komt de eerste levering van Tante Betsy bij de verkooppunten, jeeeej! Omdat ik zag dat er weer een nieuwe schattige vogeltjesprint bij zit, durfde ik mijn Birdy print van een aantal jaar geleden wel weer een keer te dragen. Op dit soort favoriete printjes ben ik toch altijd erg zuinig, herkennen jullie dat?

’s Middags heb ik nog een ronde gelopen, het was echt veel minder koud dan de dagen daarvoor!

The colours of my life

Zouden de krokusjes en narcisjes de sneeuw overleefd hebben?

’s Middags zou ik eigenlijk naar mijn ouders op de koffie gaan, maar vanwege de gladheid in de straten hier ben ik thuis gebleven. Ik heb anderhalf artikel geschreven, ik had de hele week nog niets gedaan aan mijn blog.

’s Avonds heb ik ovenfrietjes op, en daarna heb ik dit artikel geschreven. Ik heb een heel lui weekend gehad, maar eigenlijk was ik daar ook wel even aan toe. Hopelijk gaan we nu langzaam naar lekker voorjaarsweer, zodat we allemaal weer een beetje energie terugkrijgen. Ik wens jullie allemaal een mooie week! ♥

13 Comments on The colours of my life #week6

 1. Marije
  16 februari 2021 at 10:58 (1 jaar ago)

  Wat een mooie sneeuw foto’s! Ik zit al de hele week binnen aangezien ik de val koningin ben en mijn arm nog te kwetsbaar is.

  Beantwoorden
 2. Karen van Dongen
  15 februari 2021 at 19:43 (1 jaar ago)

  Mooi die foto’s in de sneeuw.
  Ik moest net aan je denken, ik las net bij de NOS dat Google de advertenties van slotenmakers gaan aanpakken, voor jou helaas te laat . Een fijne week gewenst ❤️

  Beantwoorden
 3. Joyce
  15 februari 2021 at 19:27 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige plaatjes geeft die sneeuw he, echt heerlijk met de zon erbij! Wat goed van die vriezer ontdooien, dat had ik ook moeten doen. Je ziet vast ook uit naar tante deze week! De sneakpeaks waren in ieder geval veelbelovend. Wens je een fijne week. Veel liefs

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  15 februari 2021 at 13:12 (1 jaar ago)

  Ik lees dat je je vriezer hebt ontdooid en ik denk: oeps, dat wilde ik deze winter ook nog doen..
  Ik hoop niet dat we nog zo’n vorstperiode krijgen om het te kunnen doen, dan maar eerst alles opeten uit de diepvries 😉
  Na een weekje winter mag het van mij nu lente worden!
  Fijne week voor jou ♡

  Beantwoorden
 5. Natascha
  15 februari 2021 at 11:36 (1 jaar ago)

  Heerlijk om nog even terug te blikken met de sneeuw foto’s! Ik kan ook niet wachten op het voorjaar hoor. Maar ergens las ik dat ze volgende week lente weer verwachten? Bizar!

  Beantwoorden
  • Donna
   15 februari 2021 at 14:13 (1 jaar ago)

   Komend weekend lente temperaturen!
   Ik vind jou jas zo mooi, zou het graag eens in het geheel zien.
   Ik raak nog steeds ontroerd als ik de tatoeage van Benthe zie.
   Fijne week!

   Beantwoorden
 6. Annette
  15 februari 2021 at 11:30 (1 jaar ago)

  Ik heb hier regelmatig kauwen (geloof dat ze zo heten) in de tuin, die hangen tegenwoordig als kolibi’s voor de pindakaaspotten om ervan te snoepen haha

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  15 februari 2021 at 10:20 (1 jaar ago)

  Zo mooi en fijn om op deze manier aan Benthe te denken…..
  Prachtige foto’s van ons land dat flink met sneeuw bedekt was….
  Prachtige outfit foto’s.
  Ben zo benieuwd naar de sjaal die je moeder voor jou gaat haken…..
  Nou en of ik het herken wat betrefd het zuinig doen met je favoriete kledingstukken om ze eens aan te doen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Forever38.com (Vera)
  15 februari 2021 at 09:38 (1 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar de sjaal die je moeder voor je gaat maken; je hebt in ieder geval mooie kleurtjes uitgezocht !

  Beantwoorden
 9. Petra van Schijndel
  15 februari 2021 at 08:59 (1 jaar ago)

  Prachtig alle sneeuwfoto’s! Dat wintersport gevoel had ik ook. Maar ook hier soms zo glad op stoepen en straten, dat een stuk wandelen een uitdaging was. Ik ben benieuwd naar de mooie sjaal die je moeder gaat breien, qua kleuren alvast top! En ik verheug me ook enorm op de nieuwe collectie van Tante. Fijne week.

  Beantwoorden
 10. Esther Messing
  15 februari 2021 at 07:33 (1 jaar ago)

  Mooi al die sneeuwfoto’s. Hier stiekem ook wel weer blij dat de sneeuw gaat verdwijnen en er warmer weervop komst is. En niets mis met een rommelweekend, soms moet dat gewoon. Weereven energie opdoen voor de komende week.
  Geniet van de nieuwe week, dikke kus

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  15 februari 2021 at 07:24 (1 jaar ago)

  Ach die lieve Benthe, wat zul je haar missen!!! Mooi, de stippenchallenge. Ik denk dat ze sowieso altijd wel een beetje bij je is. Zo te zien heb je wel weer een heel productieve week achter de rug! Ik heb niet gewandeld afgelopen week. Ik vond het te glad maar vooral te koud;-)

  Beantwoorden
 12. Jacqueline Oud
  15 februari 2021 at 07:18 (1 jaar ago)

  Zo te zien heb je toch echt van de sneeuw genoten, mooie foto’s en vooral op zaterdag een prachtige zonnige dag was het echt heerlijk buiten mits je goed aangekleed was. Mooi hoe jullie je jouw lieve princes herdacht hebt geheel in stijl met een stippen uitdaging. Prachtige kleuren voor de sjaal die je moeder gaat breien. Als die net zo mooi wordt aks de boodschappentas komt het helemaal goed. Moest nog aan je denken van de week toen bekend werd dat bij Google de volgorde van de slotenmakers die vermeld staan afhankelijk is van hoeveel ze betalen. De oplichters betalen en verdienen veel dus staan bovenaan. Dat wordt nu aangepast, weet niet of het mede door jouw artikel kwam maar vind het frappant dat het een week na jouw blog bekend werd. Wel fijn voor andere mensen dat dit aangepast wordt. Ben ook benieuwd naar de nieuwe levering van Tante Betsy. Voor jou weer een fijne week gewenst met veel wandelplezier!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.