The colours of my life #week6

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Nou, ik plakte er gewoon nog een volle week quarantaine aan vast hoor πŸ™ De klachten wilden niet echt verdwijnen, maar gelukkig kon ik wel weer aan het werk. Dus werkte ik de hele week thuis, dat gaf gelukkig wat afleiding. Maar wat een knauw heeft het virus me gegeven zeg, bah!

The colours of my life

The colours of my life #week6

Een nieuwe week, nieuwe kansen! Met weer mooie vrolijke jurkjes ♥ Gelukkig kon ik weer thuis aan het werk, dat gaf lekker afleiding. En ik was ’s avonds lekker moe van het werken, in plaats van door de koorts πŸ˜‰

The colours of my life

Tussen de middag liep ik een rondje van ongeveer twintig minuten, even naar de pakketautomaat. Na het werk liep ik nog een rondje van een half uur, het was zulk lekker weer! Ik had wel ontzettend veel last van mijn benen: pap en pijn. Maar daar moest ik even doorheen, dacht ik. Gewoon lekker doorlopen, dan kwam de kracht vanzelf weer terug.

The colours of my life

Wat waren er veel voorjaarsbloemetjes tevoorschijn gekomen in een week tijd! ♥ Toen ik weer thuis kwam, had ik wat last van zwarte vlekken voor mijn ogen, ik was toch nog best een beetje slapjes…

De volgende ochtend ging het bijna mis. Ik kwam onder de douche vandaan en alles begon te draaien. Ik kon gelukkig nog net op het toilet gaan zitten, met mijn hoofd tussen mijn benen. Langzaamaan ging het beter, en vervolgens brak het zweet me aan alle kanten uit. Toch wel een beetje geschrokken heb ik me op mijn gemakje aangekleed en heb ontbeten. Daarna heb ik even naar de huisarts gebeld, ook omdat ik zo ontzettend bleef hoesten. De assistente zorgde ervoor dat er later op de ochtend codeΓ―ne bezorgd werd, dat kon ik dan ’s avonds voor ik naar bed ging innemen. Zodat ik in ieder geval aan mijn nachtrust kwam, want die heb je hard nodig als je moet herstellen. En ze drukte me op het hart om het Γ©cht heel langzaam weer op te bouwen. Luisteren naar mijn lichaam, en niet door pijn of pap in mijn benen willen heen lopen πŸ™

Nou, dat kwam wel even binnen hoor. Ik ben altijd gewend om een tandje erbij te doen, tandjes terug ben ik niet zo goed in. En dit met de Nijmeegse Vierdaagse in zicht over vijf maanden… Straks is mijn hele conditie om zeep. Ik heb die dag veel moeten huilen, eigenlijk voor het eerst in de hele quarantaine. Ik voelde me natuurlijk ook nog helemaal niet lekker, ik ben de hele dag licht in mijn hoofd geweest. Dus ’s avonds maar heel vroeg naar bed. Net zoals de rest van de week eigenlijk πŸ™

The colours of my life

Woensdag stond ik redelijk uitgerust weer op, het codeΓ―ne tabletje had goed gewerkt! Ik hoefde de hele nacht niet te hoesten, en al snel werd daardoor ook overdag het hoesten beter. Dus hop: een extra mooi jurkje uitgezocht en vol goede moed weer door!

The colours of my life

’s Avonds at ik lekker pannenkoeken ♥

En toen was het alweer donderdag, nog maar eens een lekker vrolijk outfitje uitgezocht ♥ Ik liep weer iedere dag kleine rondjes, op mijn gemakje (zeg maar als een oud vrouwtje). De buitenlucht deed me wel goed gelukkig.

En blije post van Halsoverkop ook! ♥

The colours of my life

Lekker vrolijke lente-spulletjes, daar knapt een mens van op! Ik wel in ieder geval πŸ˜‰

Wat zou er in deze prachtige doos zitten?

The colours of my life

De heerlijke, Limited Edition Halsoverkop Valentijns Hoodie! ♥

The colours of my life

De vlindertjes zijn van Rice, ik heb ze in mijn witte kerstboom gedaan. De kerstboom die niet het hele jaar zou blijven staan zoals de roze en de paarse. Maar stiekem toch nog steeds staat πŸ˜‰ Wat was ik de afgelopen twee weken blij met mijn kerstbomen, die gaven toch nog een beetje kleur aan de dagen ♥

De heerlijke hoodie mocht vrijdag meteen aan, het was tenslotte Warme Truien-dag! Echt, hier kun je wel in wonen, zo lekker zit hij!

Die warme trui was trouwens ook wel nodig, op een gegeven moment zag het hier in Tilburg wit van de hagel!

Weekend-vibes!

’s Avonds na het eten heb ik ze gebakken, maar ze waren een beetje mislukt. Het was één grote koek geworden zeg maar πŸ˜‰

The colours of my life

Maar ze waren er niet minder lekker om hoor, nom nom nom! Ik ga ze zeker vaker maken. Ik had de mix mee besteld met mijn broodbak mixen, die ik altijd online bij een molen koop.

Weekend: tijd voor een pyjama-ontbijtje ♥

Daarna heb ik op mijn gemakje gedoucht, en toen de benedenverdieping gestofzuigd en gedweild. Ik was nog steeds snel draaierig in mijn hoofd, dat is eigenlijk de hele week gebleven. Dus alles heel rustig aan gedaan, dan ging het goed.

Na de lunch besloot ik een stuk te gaan lopen. Mijn benen voelden inmiddels weer een stuk sterker (ik voelde weer spieren in plaats van watjes), dus ik ging voor een uur. Ik kan op verschillende momenten het rondje inkorten, dus als het niet zou gaan, ging ik gewoon een kortere ronde. Het was zo ontzettend fijn om buiten te zijn, om het zonnetje te voelen. Het draaierige in mijn hoofd werd met iedere stap minder. Ik heb wel heel rustig aan gelopen, ik wilde het niet weer overhaasten.

The colours of my life

Maar eigenlijk ging het gewoon hartstikke goed, ik kon het uur gewoon vol maken πŸ™‚ Fijn, dat gaf me weer vertrouwen!

En hier wordt een mens natuurlijk helemaal blij van ♥

The colours of my life

Toen ik weer thuis was, heb ik eerst een kopje thee gedronken. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de tuin, ik heb de appelbomen gesnoeid. Op mijn gemakje, lekker in het zonnetje ♥ De takken neem ik vandaag mee naar mijn werk, voor de konijnen van mijn collega.

Het kleine appelboompje heb ik nu ook voor het eerst gesnoeid. Gaan jullie maar lekker groeien!

The colours of my life

Lente in huis! ♥

The colours of my life

Klein gelukje: het dekbedovertrek had voor het eerst weer buiten gedroogd. Het was bijna helemaal droog, alleen het laatste uur heb ik het verder binnen gedroogd zodat het ook nog een beetje kon opwarmen. Was dat even genieten toen ik ’s avonds naar bed ging! ♥

Gisteren heb ik ook weer een uur gelopen, het ging weer prima!

The colours of my life

En daarna voor het eerst deze week weer koffie. Ik had er de hele week gewoon zo geen zin in. Eigenlijk smaakt het nog steeds niet echt, maar ik besloot toch weer een poging te wagen. De chocolade koekjes smaakten gelukkig wel!

Met mijn kerstbomenjurk op de foto bij de kerstboom πŸ˜‰

Na de koffie heb ik boven gestofzuigd, en ben toen weer de tuin in gegaan. Zo lekker om buiten te zijn met dit weer!

Ik heb de hortensia gesnoeid, en de kronkelhazelaar. In de laatste zaten nogal wat dode stukken, die heb ik er allemaal uit geknipt. Halverwege liet ik mijn snoeischaar in de kliko vallen, dat was nog een hele toer om hem eruit te vissen, hahaha! Rond twee uur was ik klaar, en ben ik weer naar binnen gegaan.

Ik had weer een wasje buiten hangen, maar het droogde niet zo goed als zaterdag. Maakt niet uit, eind van de middag heb ik het rekje gewoon weer naar binnen verplaatst.

Ik sloot het weekend af met ovenfrietjes en vegetarische kipstukjes. Na het eten heb ik dit artikel geschreven, en toen zat het weekend en de week er weer op.

Vandaag mag ik eindelijk weer naar kantoor, jippie! Ik heb af en toe nog een vervelend hoestje, maar dat zal nog wel even aanblijven denk ik. Ik kijk er zo ontzettend naar uit om weer mensen te zien, na bijna twee weken alleen zijn. Het wordt meteen ook een drukke week, dus ’s avonds zal ik wel weer vroeg op bed liggen denk ik. Deze week wordt de eerste levering van Tante Betsy verwacht, en ga ik weer met Neeltje passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop. En zaterdag heb ik een naai-workshop, ik ga zelf een retro rokje maken! Ik wens jullie allemaal een fijne en hopelijk gezonde week ♥

5 Comments on The colours of my life #week6

 1. Miranda Aerts
  14 februari 2022 at 18:45 (4 maanden ago)

  Zo fijn dat het weer beter gaat!
  β™‘

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  14 februari 2022 at 17:27 (4 maanden ago)

  Succes met de laatste herstel-loodjes Natasja, ik hoop dat je snel helemaal hersteld bent. En succes met de voorbereidingen voor de 4-daagse; ik hoorde vandaag op het nieuws dat de inschrijving geopend is, en moest nog aan jou denken,! Fijne week weer, x

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  14 februari 2022 at 08:54 (4 maanden ago)

  Gossie wat erg dat je zo vreselijk ziek geweest was.
  Ik begrijp het en day is niet fijn dat de conditie zo erg achteruitgegaan was…..
  Fijn dat je weer naar kantoor mag.

  Een hele fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 4. Annette
  14 februari 2022 at 08:34 (4 maanden ago)

  Erg he hoe je conditie na ziek zijn eraan toe is, ik vind het ook zo erg je wilt graag maar je lijf roept je terug. Wat een toffe sweater zeg echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   14 februari 2022 at 09:53 (4 maanden ago)

   Wat naar dat je toch bijna de hele week nog klachten had en hoesten is zo vermoeiend. Goed dat je de arts hebt gebeld en deze tabletten helpen bij mij ook altijd, mits het droge hoest is. Niet kunnen slapen door hoesten is echt vreselijk. Snap helemaal dat je na twee weken carantaine het weer heerlijk vindt om naar kantoor te gaan. Fijn dat het wandelen zo goed ging de laatste keer en i het is inderdaad genieten van de eerste lente verschijnselen ! Geniet vooral van je vrijheid en weer gezond zijn deze week en ik ben benieuwd naar de eerste lichting van Tante Betsy. Zag al wat veelbelovende fotio’s:-)
   Liefs

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.