The colours of my life #week6

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week had ik wรฉรฉr een korte werkweek, ging ik uit eten en had ik een heerlijke, echte vrije vrijdag! Kijk je mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week6

Afgelopen week ben ik aan een nieuw needle punch projectje begonnen, een ander patroontje dit keer. Hij is nog niet af, nog een paar puntjes op de i!

The colours of my lifeMaandag was de challenge op de jurkjesfacebook-groep: zonder welke accessoire ga jij nooit de deur uit? Serieus, ik moest er twee dagen over nadenken! Duh, ik die letterlijk iedere dag een bloemetje in haar haar draagt!

Dinsdag droeg ik mijn coole Tante Betsy broek weer eens. Er zou die dag een meneer langskomen van de kantoormeubelleverancier, om te kijken of we een juiste werkhouding hebben achter ons bureau. Dus ik dacht dan kan ik maar beter goed voorbereid zijn en een broek dragen ๐Ÿ˜‰ Uiteindelijk kwam hij niet, maar het is geen straf om deze te dragen hoor!

The colours of my lifeHartjes in mijn legging en hartjes in mijn jurkje ♥

Donderdag zag ik vanuit mijn ooghoeken opeens deze combinatie opdoemen in mijn kast ๐Ÿ˜‰ Ik vind het geslaagd! ♥

The colours of my life‘s Avonds had ik eigenlijk een Mylรจne avond bij mijn zus, maar dat ging niet door. In plaats daarvan ging ik met mijn ouders en mijn tante uit eten, nom nom nom!

The colours of my lifeOh, en dit toetje! ♥

Vrijdag was ik vrij, ik had alweer een lang weekend ๐Ÿ™‚ Omdat het die dag nog zonnig zou worden, had ik besloten om mijn planning van vrijdag en zaterdag om te wisselen. En dus op vrijdag 15 kilometer te gaan wandelen. Maar eerst een power ontbijtje!

The colours of my lifeBrrrrr, het was om half negen nog wel heel k-k-k-koud hoor! Maar wat een prachtige lucht! ♥

Nog steeds koud: het gras was nog wit.

The colours of my life Ik heb een iets andere route gelopen, vanwege een wegafsluiting. Best leuk om eens iets anders te zien, dit was een heerlijk stuk om te lopen.

The colours of my lifeNa tien kilometer had ik een korte pauze thuis, met een kop thee, twee mini krentenbollen en twee van de pindakaas-honing-havervlokken balletjes die ik op de website van Laura’s Bakery vond. Een bordje vol energie!

The colours of my lifeDaarna heb ik nog een ronde van vijf kilometer gelopen, en was ik precies weer op tijd thuis voor de pakketjesbezorger. Soms moet je een beetje geluk hebben he?

The colours of my lifeIk had deze super gave set van Blutsgeschwister besteld bij Bij Tante Pollewop. Eigenlijk wilde ik mijn budget bewaren voor de nieuwe collectie van Tante Betsy die er hopelijk snel aankomt. Maar ik kon deze gewoon nรญet weerstaan!

Het is natuurlijk รฉcht iets heel anders, zo’n broek. Maar wat zit het lekker! ♥

The colours of my lifeNadat ik gegeten en gedoucht had, ging ik ‘s middags even naar Tante Betje in Oosterhout. Jurkjes kijken en passen op je vrije dag, wat wil je nog meer? ♥

The colours of my lifeDit is wel een heel fleurige print-op-print, hahaha!

The colours of my life Na het passen heb ik nog een heerlijk kopje thee gedronken bij Lies, wat was het weer gezellig! ♥

The colours of my lifeZe heeft nu zelfs haar eigen Tante Betje thee, en die is lekker!

Naast jurkjes en rokjes had Lies weer veel mooi nieuws in de winkel, zoals deze prachtige broches van Toon Joosen ♥

The colours of my lifeEn veel leuke boeken, net even anders allemaal!

Het rechter kapstokje kon ik niet weerstaan ♥

The colours of my lifeEr is al veel nieuwe collectie, wat een heerlijke kleurtjes voor het voorjaar! Maar ook nog een groot gedeelte sale, alles voor de helft!

Daarna liep ik nog even naar Troost en Leut, een koffie-en-thee winkel die ik al jaren volg op Facebook, maar waar ik nog nooit geweest was. Hier verkopen ze de Tante Betje thee, dus nu moest ik er รฉcht even naartoe!

The colours of my lifeWat een super leuk, maar ook gevaarlijk winkeltje is dit! Zoveel lekkers en moois… ♥

Ook hier ging ik met een goed gevuld tasje weer naar buiten.

Mijn aankopen van Tante Betje…

Bloemetjes, bloemetjes, bloemetjes ♥

The colours of my lifeIn mijn eerstvolgende vakantie (ik denk in april) ga ik zeker deze Shop Local route in Oosterhout eens doen. Wat een leuke winkeltjes staan er op de kaart!

Echt de moeite om een dagje voor uit te trekken denk ik ๐Ÿ™‚

The colours of my lifeBij Troost en Leut kocht ik behalve de Tante Betje thee, iets lekkers voor bij de thee en een wat kleiner formaat drinkfles voor tijdens het wandelen. Ze hadden een paar hele leuke printjes, ik besloot een keer voor wat anders dan roze en bloemen te gaan ๐Ÿ˜‰

Ow, wat zijn deze koekjes/gebakjes lekker!

The colours of my lifeIk besloot er meteen maar wat van bij de thee te nemen, dat had ik wel verdiend na mijn prestatie van die ochtend vond ik ๐Ÿ™‚

Zaterdag was de dag dat ik precies 365 mijn lieve meisje moet missen… Vooral aan het begin van de dag had ik het er erg moeilijk mee, alle beelden van vorig jaar kwamen weer voorbij. Voor mijn ontbijt pakte ik de Rice beker met de duif, die mij natuurlijk doet denken aan de duif die ik sinds haar overlijden regelmatig in mijn tuin zie. En hartjes voor de intense liefde die ik nog steeds voor haar voel ♥

Na mijn ontbijt heb ik vijf kilometer gewandeld. Ik had behoorlijk wat spierpijn van de wandeling van vrijdag, dus het was lekker om die spieren weer even los te lopen.

Daarna heb ik koffie gedronken, en ben aan de slag gegaan in het huishouden. Afgelopen week had ik ‘s avonds maar weinig (beter gezegd: niets) gedaan, dus ik moest nu alles in het weekend nog doen. Bleeegh!

Ondertussen kookte ik deze eitjes, die ik donderdag van een collega heb gekregen. Zij hadden ze het weekend daarvoor bij de boer gehaald, en ze nam er twee voor mij mee ♥♥

Nom nom nom, dat verschil proef je wel hoor!

Terwijl ik zat te eten, werden deze prachtige bloemen bezorgd namens mijn zus, zwager, neefje en nichtje ♥

Na het eten ben ik even naar Albert Heijn gelopen voor een paar boodschapjes. Komende woensdag worden mijn weekboodschappen bezorgd, maar ik redde het net niet met een paar producten. En zo had ik meteen weer wat stappen erbij. Na de boodschappen heb ik nog het bed opgemaakt, een was gestreken en ben daarna op de bank geploft om een artikel te schrijven. ‘s Avonds heb ik alvast een deel van dit weekoverzicht gemaakt.

Gisterochtend heb ik tot acht uur uitgeslapen, en heb toen eerst in mijn pyjama ontbeten. En daarna nog een kop koffie, ook in mijn pyjama ๐Ÿ™‚

Daarna gedoucht en aangekleed, en iets na tienen liep ik weer buiten. Door de harde wind liepen de tranen over mijn wangen, maar het was gelukkig nog wel droog.

De lucht zag er al dreigend uit!

Ik droeg een lekker comfy outfitje met stipjes en streepjes ♥ En mijn lekkere MAG schoenen. Begin van de middag heb ik trouwens al mijn schoenen weer eens gepoetst. Wat een klus, hihihi! #firstworldproblems

Ik zou gisteren eigenlijk naar een leuk event in Amersfoort gaan met drie jurkenzusjes, maar vanwege de storm hadden we zaterdagavond al besloten om niet te gaan. We moesten allemaal een behoorlijk eind reizen, dus we konden het risico gewoon niet nemen. En tja, als Tante Betsy dan nog eens 20% bovenop de sale doet bij aankoop van drie of meer items, en je uitje valt in het water…

De rest van de middag heb ik niet zoveel gedaan. Ik had heel veel plannen, maar niet zo veel zin hihihi! Ik heb nog een paar shirts en rokjes te koop gezet die me te groot geworden waren, en een artikel geschreven. ‘s Avonds heb ik boerenkoolstamppot gegeten, dat paste wel bij het weer vond ik. En daarna nog wat weg getikt voor Beautyspots, en toen zat het weekend er weer op.

Komende week moet ik weer gewoon vijf dagen werken ๐Ÿ˜‰ Donderdagavond ga ik bij een collega eten, en zaterdag ga ik high tea-en met mijn twee zussen. En natuurlijk weer 15 kilometer lopen! Ga jij deze week iets leuks doen? Ik hoop dat het een mooie week voor je wordt

13 Comments on The colours of my life #week6

 1. AnnetteElias
  12 februari 2020 at 18:44 (6 maanden ago)

  Wat een week lieverd. Het gemis van je spikkelmeisje is zo sterk, en in zo’n week doen de zere plekken extra veel pijn. Ik vind het mooi en goed dat je er zo open over bent, dat mag, dat moet, dat verdient zij en dat verdien jij! je hebt ook veel leuke dingen gemaakt en veel gelopen! DOor jouw omschrijving overweg ik serieus een dagje Oosterhout :0) Wat een leuke winkeltjes! ik vind je nieuwe aankopen ook helemaal te leuk! heerlijk knallie, en zulke gave dessins! Op naar de volgende week, we genieten graag weer mee van je belevenissen!

  Beantwoorden
 2. Babs
  11 februari 2020 at 20:04 (6 maanden ago)

  Ja, jouw lieve meiske, ik snap dat je haar mist. Dat zal altijd wel blijven weet ik uit ervaring. Ik genoot altijd zo van jullie foto’s samen. Ik zelf vind het nog best moeilijk als we in de buurt komen waar wij ze altijd uitlieten…
  Ik wist niet dat tante Betsy ook broeken had, ik vind die eerste broek onwijs leuk!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  11 februari 2020 at 06:37 (6 maanden ago)

  Een week met afwisselende emoties voor jou โ™ก
  Je geeft je eigen leven elke dag weer kleur, zo mooi!
  Fijne week voor jou en tot zaterdag X

  Beantwoorden
 4. Annette
  10 februari 2020 at 14:26 (6 maanden ago)

  Wat heerlijk die bloemetjes broek Natas, die vind ik echt heel gaaf en die toetjes hmmmm

  Beantwoorden
 5. Martine
  10 februari 2020 at 11:16 (6 maanden ago)

  Wat ben je goed bezig met je wandelingen! Fijne aankopen heb je gedaan! En heerlijk zo’n extra vrije dag. Hele goede week gewenst.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  10 februari 2020 at 10:43 (6 maanden ago)

  Wat een super productieve (en als altijd, kleurrijke!) week heb je gehad, leuk om te zien. Die broeken staan je toch wel erg leuk hoor, maar het is altijd wel even wennen he? Ik draag ook bijna altijd jurkjes en rokjes.

  Beantwoorden
 7. Mina
  10 februari 2020 at 09:30 (6 maanden ago)

  Goedemorgen, wat ben je toch een doorzetter! Die wandelingen echt super! En ach al weer een jaar zonder je lieve spikkelprinses. Wat een gemis! Moet ook altijd aan Benthe denken als ik iets gespikkeld zie.
  Wens je een fijne week toe! Liefs

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  10 februari 2020 at 09:28 (6 maanden ago)

  Wat een heerlijk blog met leuke uitstapjes en inkopen ๐Ÿ™‚ Succes met je 5-dagen werkweek en op naar het leuke weekend.

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  10 februari 2020 at 08:57 (6 maanden ago)

  Wat heerlijk om weer te lezen op de maandag ochtend. Super foto’s, mooie outfits, super aankopen. Deze week mag ik weer een extra dag werken, dan zijn mijn dagen goed gevuld, dus vandaag besloten maar niet zoveel doen. Fijne week gewenst voor jouโค๏ธ

  Beantwoorden
 10. Bouke
  10 februari 2020 at 08:46 (6 maanden ago)

  Heerlijke week!
  Ik ga deze week een beetje bijkomen van de hectiek van de afgelopen weken- inkoop AW, ontvangst collecties SS- nieuwe klanten in mijn praktijk en natuurlijk alle voorbereidingen voor t winkeltje
  Wel gewoon mijn klantafspraken, webwinkel-to-do-dingen en donderdag en vrijdag heerlijk naar mโ€™n opleiding. Echt even tijd voor mezelf
  Nu hup naar yoga

  Beantwoorden
 11. Marije
  10 februari 2020 at 07:44 (6 maanden ago)

  Wat staat die gebloemde broek je leuk!

  Beantwoorden
 12. Franka
  10 februari 2020 at 07:36 (6 maanden ago)

  Hi knappie….wat een mooie drukke week weer…. ik vind t zoooo knap van die kilometersssss lopen; ik loop met manlief maar die heeft vorige week een aanrijding gehaf met fiets ….nu “moet” ik dus alleen de rondjes lopen
  Vrijdag 12 k gedaan!!! Pfffff
  Ik vind t trainen vd VDN een heule klus.
  Mooie nieuwe week
  Greetzzzzzz Franka x

  Beantwoorden
  • Tamara
   10 februari 2020 at 08:49 (6 maanden ago)

   Goeiemorgen meisje โค๏ธ
   Wat neem je ons weer mee in een heerlijk gezellige week. Erg leuk je foto’s, je aankopen รฉn zeker je outfits!
   Wat ik ook erg leuk vind is dat je outfits wat anders zijn, niet alleen Tante Betsy maar oook wat anders. Merk ook hier dat mijn smaak wat verandert is, kan het alleen nog niet zo vinden, komt goed. Nog altijd een overvolle kast. Superknap dat je je kilometers steeds maakt, zou ook wat meer mogen bewegen.
   Fijne week โค๏ธ

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.