The colours of my life #week7

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Wat een gekke week was het he? Van winterse kou en ongemakken op maandag, naar lente in het weekend! Hebben jullie ook van het zonnetje genoten zaterdag en zondag? En nog meer lente-nieuws: de eerste levering van de nieuwe collectie van Tante Betsy werd geleverd! Ik ging weer passen bij Bouke van Bij Tante Pollewop, hebben jullie het artikel gisteren gezien? Wat ik verder deed, lees je in deze nieuwe editie van The colours of my life!

The colours of my life

The colours of my life #week7

Ik begon de week in mijn Happy Camper Dress, al was het toen nog niet echt kampeer-weer ๐Ÿ˜‰ Ik ben die dag wat later naar kantoor gegaan, toen code rood in Brabant was opgeheven. Dus ik werkte eerst een paar uurtjes thuis.

’s Avonds at ik pannenkoeken, een prima manier om je door een Blue Monday heen te worstelen ๐Ÿ™‚

The colours of my life

De rest van de week heb ik iedere dag een jurkje met korte mouwen gedragen, ik had het voorjaar al een beetje in mijn bol. Natuurlijk nog wel met een vestje eroverheen. Maar dinsdag tussen de middag had ik het met het wandelen zo warm dat ik mijn winterjas uitgetrokken heb. En gewoon in mijn vest gewandeld heb. Gekkigheid!

Van mijn collega kreeg ik deze ValentijnsTony, zo lief! ♥

Dinsdagochtend had ik niet gelopen, omdat er toen nog de nodige sneeuwresten lagen overal. Dus liep ik na het werk een ronde van zes kilometer, heerlijk weer op schone stoepen en fietspaden!

The colours of my life

Van een jurkenzusje kreeg ik deze heerlijke en prachtige chocolade, wat werd ik verwend! ♥ Hij is was gevuld met botercrรจme en biscuit, jammie!

Woensdag werkte ik een dagje thuis, in dit mooie jurkje van vorig jaar zomer. Zo’n prachtige bloemenprint!

Als ik thuis werk, snoep ik veel meer dan op kantoor. Gelukkig dus maar dat ik grotendeels op kantoor werk, anders zou ik dichtgroeien!

The colours of my life

Ik lunchte met zelf gebakken brood met kaas en een gekookt eitje.

’s Middags stond het buurmeisje met haar vriendinnetje voor de deur, of ik zelfgemaakte armbandjes wilde kopen. Natuurlijk, ik ben altijd wel in voor wat extra kleur hoor!

Donderdag droeg ik dit mooie oudje, wat ik van een jurkenzusje overnam. De hartjeslegging van de wintercollectie past er zรณ mooi bij! ♥

The colours of my life

Deze super toffe oorbellen kwamen binnen, ik kreeg ze van een jurkenzusje. Wat een leukerds he?

’s Avonds werden mijn tweewekelijkse boodschappen bezorgd, altijd weer een fijn moment!

The colours of my life

Na het opruimen van de boodschappen maakte ik nog deze quiche met broccoli en brie. Omdat ik vrijdagavond niet thuis was, wilde ik alvast wat klaarmaken, zodat ik niet alles zaterdag hoefde te doen.

En ik bakte een krentenbrood, zodat ik zaterdag in mijn wandelpauze vers krentenbrood kon eten.

De mooie Lola met Frieda print is een ultiem voorjaarsjurkje, ik vind het zulke mooie kleuren!

Na het werk heb ik eerst snel mijn auto gewassen, die was zo vies! Daarna ging ik naar Bouke, zij woont vlak bij mijn werk. We hebben eerst samen gegeten (een quiche met prei en brie), daarna hebben we de foto’s voor de passessie van de eerste levering gemaakt. Het was best hard werken, want ik moest natuurlijk weer op tijd naar huis in verband met de avondklok. En zo ziet het er dan uit, na twee uur aan รฉรฉn stuk jurkjes passen… ๐Ÿ˜‰

Zaterdagochtend stond ik op tijd op, na twee weken pauze stond er weer 25 kilometer op de planning! Maar eerst natuurlijk een powerontbijtje!

The colours of my life

Omdat het zulk lekker weer zou worden, kon ik gewoon in mijn dikke vest lopen. Dat was op een gegeven moment zelfs al te warm, hoe bizar!

Ik heb mijn diademen maar weer tevoorschijn gehaald, om mijn coronacoupe een beetje in bedwang te houden.

Wรกt een heerlijk weer! Ik had volgens mij gerust met blote benen kunnen lopen, hahaha! Gewoon niet te geloven dat er een week eerder massaal geschaatst werd in Nederland, en dat ik toen nog door de sneeuw liep.

The colours of my life

De sloten in het bos stonden echt super vol met water. Ik had al gelezen dat de smeltende sneeuw ontzettend goed is voor de grondwaterstand, omdat dat langzaam de grond in druppelt.

Alles ziet er anders uit, als de zon schijnt…

Ik had een photobomber, hahaha!

Zo leuk, de houtsnijwerken die op verschillende plekken in het bos staan.

Ik vroeg me af of de krokusjes en sneeuwklokjes de sneeuw wel zouden overleven. Nou, ik had me geen zorgen hoeven maken, de afgelopen dagen zijn ze massaal tevoorschijn gekomen!

The colours of my life

Vooral deze vind ik zo leuk, en รฉcht voorjaar! ♥

Pauze na 17 kilometer, met vers gebakken krentenbrood ♥

The colours of my life

Toen ik klaar was met lopen, heb ik snel mijn tuinstoelen buiten gezet. Dit weer vroeg natuurlijk om koffie in het zonnetje. Driedubbel genieten met 25 kilometer in de benen!

Ook mijn stapelpannenkoeken at ik buiten. Ik wilde eigenlijk gewoon niet naar binnen om te douchen, het zonnetje voelde zรณ fijn op mijn gezicht!

Na het douchen heb ik nog een half uurtje buiten gezeten, met een kopje thee erbij.

Daarna heb ik het bed opgemaakt, boven gestofzuigd, en in de tussentijd een bananenbrood gebakken.

The colours of my life

Eind van de middag heb ik een grote pan tagliatelle met verse groentes gemaakt. Het was zo veel, dat het bijna niet meer in de pan paste.

Ik heb er ’s avonds meteen van gegeten, en daarnaast nog vier porties in de vriezer. Die zit weer lekker vol! ’s Avonds heb ik het artikel over de Tante Betsy passessie geschreven, ik kon maar met moeite mijn ogen open houden.

The colours of my life

Gisterochtend heb ik na mijn ontbijt eerst gedoucht, daarna mocht mijn nieuwe jurkje uit de kast. Of nee, ze hing nog niet in de kast ๐Ÿ˜‰ En ze mocht meteen op de foto. Wat een plaatje is het he? Het jurkje ๐Ÿ˜‰

Daarna heb ik eerst de appelboom in mijn tuin gesnoeid. Ik wachtte al de hele maand januari en februari op een geschikt moment, want het mag vlak na het snoeien รฉn niet regenen รฉn niet vriezen. Nou, dan was afgelopen weekend wel het perfecte moment natuurlijk!

Ik had goed op internet gekeken hoe je een appelboom moet snoeien, hopelijk hebben mijn snoei-kunsten resultaat. Ik heb hem nog nooit eerder gesnoeid, dus het was een beetje een wilde boom/struik geworden. Heel benieuwd hoe hij het dit jaar gaat doen!

The colours of my life

De takjes gaan naar de konijntjes van mijn collega, die schijnen ze lekker te vinden.

Ik heb daarna ook nog een paar andere struiken in de tuin gesnoeid, en toen mijn ronde van zes kilometer gelopen. Ik kon aan mijn benen nog goed voelen dat ik de afgelopen twee weken geen 25 kilometer had gelopen, maar aan het eind van de zes kilometer voelden mijn benen weer wat beter.

The colours of my life

Inmiddels was het brood wat ik die ochtend gebakken had, voldoende afgekoeld en kon gesneden worden.

Lunch met verse boterhammen met luxe jam in het zonnetje ♥

Als je een fancy foto probeert te maken, tegen de zon inkijkend ๐Ÿ˜‰

Halverwege de middag ben ik naar mijn ouders gereden, ook daar hebben we nog een uur buiten gezeten. Wat knap je toch op van de warmte van de zon op je gezicht he? Ik wel in ieder geval!

Ik heb daar ook gegeten, frietjes uiteraard!

En een gezond maar vooral ook heel erg lekker toetje toe!

Rond half negen was ik weer thuis, en heb ik dit artikel verder afgemaakt. Daarna nog een was opgeruimd en gestreken, en toen zat het weekend er weer op…

Komende week heb ik niets bijzonders op mijn planning staan (goh): werken, wandelen, bloggen. That’s it. Hopelijk kunnen we nog een paar dagen van het heerlijke weer genieten. Ik wens jullie een mooie week! ♥

6 Comments on The colours of my life #week7

 1. Liesbeth Letink
  22 februari 2021 at 20:32 (1 jaar ago)

  Leuke blog weer. Krijg spontaan zin om te koken en te bakken. Die foto van jou in de keuken is echt heel mooi. Lijkt wel een foto van een reclamecampagne.! Jij ook fijne week! Ben nog steeds benieuwd welke jurkjes je nog meer hebt aangeschaft!!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  22 februari 2021 at 20:03 (1 jaar ago)

  Ja, het weer is zo vreemd…
  Vandaag was het zonnetje er nog niet gied bij.
  Fijn dat je eten had gekookt en ingevroren.
  Prachtige nieuwe dress met theekopjes print.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Annette
  22 februari 2021 at 09:39 (1 jaar ago)

  Ik snoep thuis ook meer dan op het werk haha maar zit echt wel veel thuis op het moment dus probeer maar wat extra te wandelen/sporten om het een beetje te compenseren

  Beantwoorden
 4. Martine
  22 februari 2021 at 08:38 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijke foto’s! Die van vorige week met veel sneeuw waren mooi, maar ik geniet toch meer van de zonnige foto’s!! Nou, wat knap je op van de zon hรจ, ik word altijd zo blij van je bosfoto’s! Haha, die fotobomber ๐Ÿ™‚ Ohhh. de foto van jou in de keuken in je nieuwe Tante jurkje is echt prachtig!
  Volgens mij heb jij een fijne week gehad! Op naar nog een zonnige week, ik hoop met veel plezier voor jou!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  22 februari 2021 at 08:09 (1 jaar ago)

  Ah, jij bent ook een plaatje hoor;-) Super leuk om weer een kijkje te krijgen in jouw kleurrijke week. Wat een weer is het opeens, echt volop genieten! Met die sneeuw ben ik alleen buiten geweest voor Sketch. Gisteren lekker weer een uur gewandeld, nog wel met mijn jas aan, maar wel open:-) Van mij mag het zo blijven.

  Beantwoorden
 6. Joyce
  22 februari 2021 at 07:35 (1 jaar ago)

  Wat bizar he dat weer, idd maar van genieten zolang het duurt. Zo super dat de collecties weer komen, dat zijn altijd al lichtpuntjes geweest, maar nu helemaal. Heerlijk om mee bezig te zijn! Wens je een fijne nieuwe week!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.