The colours of my life #week8

In The colours of my life geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn leven wat net als bij iedereen ups en downs kent, maar altijd met een vleugje kleur!

Afgelopen week was een pittige, ondanks het heerlijke voorjaarsweer. Ik had vanaf woensdag ontzettende hoofdpijn, spanning vanuit mijn nek. Om chagrijnig van te worden. Gelukkig had ik niet zoveel op de planning staan πŸ˜‰ Buiten mijn werk natuurlijk. En zaterdag heb ik het er gelukkig uit kunnen lopen. Kijk je weer mee naar mijn week?

The colours of my life

The colours of my life #week8

Ik begon de week in een sportief setje. Het jurkje is van een paar jaar geleden, het super gave jacket van de nieuwe collectie. Wat een mooie kleuren he? ♥

Dinsdag ging ik vreemd in een jurkje van Margot πŸ˜‰ Met de kerstige panty van Snag Tights en mijn oh zo mooie Tante Betsy Boots ♥

Na het werk liep ik nog zes kilometer, het was zulk heerlijk weer!

The colours of my life

Je zag de mensen denken: carnaval is toch al geweest? πŸ˜‰

Dag zon, tot morgen!

Woensdag had ik een beetje moeite met de dag opstarten. Ik koos daarom voor wat extra pit in mijn outfit, dat doet het altijd goed. Later bleek dat die vervelende hoofdpijn die dag begon, misschien dat ik de dag daarom zo vervelend startte.

Ik werkte een dag thuis, dus tussen de middag liep ik mijn pauze rondje door de wijk. Wat heerlijk he, alle narcisjes en krokusjes?

The colours of my life

Ik moest er gewoon even tussen gaan staan, hihihi!

Eind van de middag liep ik zes kilometer, ook aan de andere kant van de wijk was het een kleurrijke explosie van voorjaarsbolletjes ♥

Na een uur lopen (en een half uurtje wachten) gaat zo’n heerlijke hartige taart er wel in ♥

The colours of my life

Donderdag had ik zin in wat extra vrolijkheid, en dat was aardig gelukt πŸ˜‰

Vrijdag was het opeens een stuk kouder, en dat was even wennen na die heerlijke lentedagen. Maar er komen er vast nog meer πŸ™‚ Dus het was weer tijd voor lange mouwen, en een lekker warme omslagdoek. En toch had ik het de hele middag koud op het werk!

The colours of my life

Ik besloot ’s avonds dat ik mezelf een dagje vrij gaf van het lopen, en heb na het eten mijn laatste zak kruidnootjes open gemaakt. Het is een kilo, dus ik kan nog even vooruit hoor.

Ik zag dat ik hem net op tijd had open gemaakt, hahaha!

Zaterdag had ik met mijn broer afgesproken, we gingen 25 kilometer lopen in Den Bosch. Ik moest wel even moed verzamelen, want die vervelende hoofdpijn was nog steeds niet over. Maar na een warme douche en een lekker ontbijtje was ik er klaar voor hoor!

Het beloofde zonnetje liet een beetje op zich wachten, daardoor was het best een beetje fris. Maar gelukkig maakte de mooie omgeving alles goed!

The colours of my life

Die brug was laaaaaaaang!

Al dit moois ligt dus echt vlakbij het centrum van Den Bosch, en je kunt er heel wat kilometers afleggen!

The colours of my life

Mijn pas nieuwe schoenen, vlak voor we een mega blubber veld door moesten…

Ik waande me hier in de jungle, hahaha!

Bijna weer in de stad, maar eerst nog even deze brug over.

The colours of my life

Hahaha met inmiddels zo’n 13 of 14 kilometer in de benen was dit een pittige klim hoor!

Pauze! Thee met een tompouce ♥

Daarna gingen we nog voor een rondje van zes kilometer maar dat bleken er ongeveer anderhalf keer zo veel te zijn, hahaha!

Eindelijk, we zijn weer in de stad!

The colours of my life

Geen stapelpannenkoeken deze week, maar vers gebakken pannenkoeken, zo uit de pan op mijn bord! Beterrrrrrr!

Zo, ik heb ze er weer mooi opzitten hoor!

Toen ik weer thuis was, heb ik eerst nog even boven gestofzuigd en gedweild, dan hoefde ik dat gisteren niet meer te doen. Daarna heerlijk gedoucht en toen onderuit op de bank, met een bord risotto.

Ik had van mijn broer een zak Tony Chocolonely paaseitjes gekregen, daar heb ik het hele weekend lekker van gesmuld πŸ™‚

Gisternacht heb ik voor het eerst deze week heerlijk geslapen, ik werd pas om kwart voor acht wakker. Dat is voor mij Γ©cht uitslapen! Heerlijk, ik was er echt van opgeknapt! Na mijn ontbijt, douchen en aankleden heb ik eerst zes kilometer gelopen in een stralend zonnetje.

Blijmakertjes van de dag ♥

Ondertussen had ik weer een brood gebakken, dat was precies op tijd klaar voor de lunch. Ik heb ook nog outfitfoto’s gemaakt en foto’s voor/van nieuwe lipsticks van Pupa.

Lunchtime!

Na de lunch ging ik aan de slag in de tuin, het terras schoonmaken. Vorig jaar had ik het niet gedaan, dus nu was het wel echt nodig. En ik had bedacht dat als ik het nu deed, ik straks als het weer mooi voorjaarsweer wordt, lekker buiten kan zitten in plaats van nog aan de slag te moeten.

Voor…

En na! Hahaha, wat is het toch een rotwerk en wat vind ik het ook ontzettend geen vrouwenwerk. Maar ja, someone’s gotta do it!

Hahaha de modder zat overal, zelfs tussen mijn tanden!

Het zonnetje moet het nog even goed opdrogen en ik denk dat ik nog wel een keer moet vegen her en der, maar het is echt opgeknapt!

De rest van de middag heb ik nog wat klusjes in huis gedaan: een paar wassen gedraaid, het bed opgemaakt, granola gemaakt en nog een stofzuiger door de kamer gehaald. Het was dus best een productieve zondag πŸ˜‰

Ik vond dat ik deze wel verdiend had!

En toen zat het weekend, wat uiteindelijk best druk was, er al heel snel weer op. Weer een nieuwe week voor de boeg! Volgens mij komen er weer een paar lekkere lentedagen aan, dus ik ga proberen om daar tussen het werken door lekker van te genieten. Vandaag is mijn vader jarig en ga ik uit het werk bij mijn ouders eten, verder heb ik geen (alweer) geen plannen. Ik wens jullie allemaal een fijne, zonnige week! ♥

15 Comments on The colours of my life #week8

 1. Moi
  4 maart 2021 at 20:19 (1 jaar ago)

  Wauw, wat heb je toch weer veel gedaan!

  Pas op dat je met de hogedrukreiniger niet de toplaag van je tegels spuit. Dat heb ik gedaan!

  Ik heb de hogedruk dus weggedaan en heb dit jaar biotex gebruikt. Werkt fantastisch!

  Fijne week!

  Beantwoorden
 2. Jeltje
  1 maart 2021 at 23:46 (1 jaar ago)

  Oh, wat erg, je mooie kleren onder de modder van het werken met de hogedrukreiniger! πŸ™‚
  Het is inderdaad een rotklusje maar het knapt er altijd wel van op. Ikzelf draag dan altijd een lange regenjas, die ik daarna in de wasmachine doe. Je blog was weer superleuk!

  Beantwoorden
 3. Liesbeth Letink
  1 maart 2021 at 17:55 (1 jaar ago)

  Leuke blog weer op de hoofdpijn na. Het zou heel goed kunnen zijn dat het te maken heeft met hormoonschommelingen in combinatie met een tΓ© druk leven. Tenminste, ik heb dat. Het helpt niks maar ik vind het altijd wel fijn om te weten waar het vandaan komt. Respect voor jouw vele kilometers. Ik vind 10 km genoeg . Fijne week!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  1 maart 2021 at 12:38 (1 jaar ago)

  Gefeliciteerd met ons pa! X
  Veel plezier vanavond en fijne week voor jou πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Annette
  1 maart 2021 at 12:30 (1 jaar ago)

  Ik was ook met mijn groene aanslag in de weer, vind het nog niet echt opgeknapt dus ga met de HG aanslag reiniger aan de slag (probeerde het met azijn).

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2021 at 20:38 (1 jaar ago)

   Azijn is heel slecht voor de natuur, en wordt ten zeerste afgeraden. Ik vind het met de hogedrukreiniger echt heel goed gaan, en dat is niet schadelijk voor het milieu. Je moet alleen wat modder in je oren op de koop toenemen πŸ˜‰

   Beantwoorden
 6. Karin
  1 maart 2021 at 11:26 (1 jaar ago)

  Toch weer een sportief programma gehad afgelopen week. Ik moet me er echt toe zetten om te blijven wandelen. Wat betreft de groene tegels..ik spuit met azijn/water op een droge dag. Na drie dagen zijn de tegels/houten vlonder weer zonder groen, en veeg je het dode gras tussen de tegels zo bij elkaar. Scheelt werk en gesmeer…!
  Je zag er weer prachtig uit de afgelopen week!
  Groet
  Karin

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2021 at 20:39 (1 jaar ago)

   Azijn is echt heel slecht voor de natuur, en wordt ten zeerste afgeraden. Het feit dat het gras na drie dagen dood is, zegt in feite al genoeg πŸ˜‰

   Beantwoorden
 7. Corine
  1 maart 2021 at 10:35 (1 jaar ago)

  Ik heb zo’n respect voor jouw discipline! Je bent een topper

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  1 maart 2021 at 10:11 (1 jaar ago)

  Ik ben van de week ook in de tuin aan de slag geweest, er stond aardig wat onkruid in de boarders wat eigenlijk vanaf een afstandje helemaal niet zo opvalt. Wat een cadeautje, dat heerlijke weer. Geef mij maar dit in plaats van sneeuw! Alsnog van harte gefeliciteerd met je vader.

  Beantwoorden
 9. Jelka
  1 maart 2021 at 08:54 (1 jaar ago)

  De kleurcombinatie van je maandag outfit is echt geweldig! En ik vind je zaterdag-outfit ook een topper!
  Ik ben benieuwd, dat eerste rondje dat je zaterdag liep, vanuit Den Bosch over die spoorbrug, is dat een route? En zo ja, welke dan? Ziet er prachtig uit!
  Fijne week en gefeliciteerd met je vader! X

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 maart 2021 at 20:38 (1 jaar ago)

   Ik weet niet of dat een bepaalde route is, er stonden wel bordjes dus ik denk dat je er wel een route kunt lopen. Volgens mij heette het de Moerputten.

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  1 maart 2021 at 08:15 (1 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd….
  Balen dat je vervelende hoofdpijn had gehad.
  Goed bezig met wandelen.
  Fijn dat je de tuin had schoongemaakt zodat je lekker van de zonnestralen kan genieten als de zon gaat shinen…..

  Een hele fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 11. Jacqueline Oud
  1 maart 2021 at 06:17 (1 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je vader! Fijn dat je hem kunt zien vandaag. Wat naar dat je zo lang hoofdpijn hebt gehad en dat net in de eerste mooie week, gelukkig dat het nu voorbij is. Hoop dat dat zo blijft. Verder ben je toch heel actief gewenst en zag het er weer mooi uit, de natuur in de buurt van Den Bosch is inderdaad prachtig! Mooi jurkje van Margot! Staat je heel mooi. Hopelijk wordt het een betere week dan vorige week en kun je echt gaan genieten van het lenteweer!
  Liefs

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.